Trender för e-handel design 2018 [Infographic] – Vad är värd?

Trender för e-handel design 2018 [Infographic] – Vad är värd?

Trender för e-handel design 2018 [Infographic] – Vad är värd?

Med varje år som går, e-handel kräver en större andel av detaljhandelsintäkterna över hela världen.


Även när allmänheten i allt högre grad kommer till föredrar att handla online webbplatser står fortfarande inför många unika utmaningar för deras framgång. Hur ska en e-handelssajt skilja sig från resten och maximera sina omvandlingar?

Svaret är utmärkt design.

Här är sju trender för e-handel som bygger varumärken och ökar konverteringarna under 2018.

Hoppa till trender uppdelning

(Klicka på Infographic för att förstora)

E-handel designtrender 2018 Infographic

Dela den här bilden på din webbplats

Vänligen inkludera attribut till WhatsTheHost.com med denna grafik.

trender för e-handel design infographic

Bryta ner trenderna för e-handel 2018

Trenderna blir lite av en dålig rap: vi tenderar att tänka på dem som grunt, förbipasserande modeflagor. Men i verkligheten kan trender ge oss ett talande inblick i förhållandena i världen omkring oss. Faktum är att trenderna från förra året ofta blir normerna i år. Vi såg detta som 2017 trender mot mobil och minska klyftan mellan social och e-handel har etablerat sig som branschens bästa praxis.

Designtrender stiger till utbredning eftersom de tar upp konsumenternas ständiga utveckling och förväntningar. Detta gäller för alla designområden från och med grafisk design till UX-design till inredning. Och när det gäller e-handel, finns det något bättre sätt att wow dina kunder än att förutse deras behov innan de ens inser dem?

Mellan övergivna kundvagnar, sökmotoroptimering och tävling om kundernas uppmärksamhet i ett hav av liknande produkter finns det många utmaningar som e-handeln står inför dagligen. Utformningen av din e-handelswebbplats kan engagera, glädja och informera dina kunder om att skapa en distinkt och positiv shoppingupplevelse. Innan dina kunder någonsin köper dina produkter gör det totala flödet och utseendet på din webbplats ett kritiskt intryck.

Här är sju designtrender för e-handel som bygger varumärken och ökar konverteringar 2018:

Snabbnavigering

 1. Rulla produktbilder
 2. Korsande element
 3. Verklig fotografering
 4. Integrerad video
 5. Out of the Box Produktfoton
 6. Produktlandningssidor
 7. Kreativa kategorier

Infographic källor

Rulla produktbilder på Cuyana-webbplatsen

Rulla produktbilder på Cuyana.com

1. Rulla produktbilder

Moderna människor tillbringar otaliga timmar varje dag bara genom att rulla. I motsats till den abrupt, påträngande karaktären av klickning, handlingen av rullning är oerhört glädjande genom att det ger våra ögon och hjärnor en ren och kontinuerlig ström av innehåll. Rullande produktfoton är inte bara mycket mindre krävande för en konsument än ett klickbildspelet, utan de kan också öka sannolikheten för att besökare ser fler foton. För en strömlinjeformad shoppingupplevelse erbjuder rullande produktfoton många tydliga fördelar för e-handel.

2. Korsande element

Mellan produktfoton, artikelbeskrivningar, instruktioner och recensioner har e-handelsproduktsidor ofta en hel del på gång. Kryssande mönster kan hjälpa produktsidor att uppnå harmoni mellan kontrasterande element som text, fotografier och vektorer. Dessa kompositioner är dynamiska och iögonfallande, samtidigt som de lämnar gott om möjligheter till negativt utrymme.

Vi älskar speciellt användningen av överlappande designelement i steg-för-steg-instruktioner, för att sammansätta närbilder och visningar i full storlek och för att lyfta fram anmärkningsvärda produktspecifikationer. Vi har till och med sett detta på webbplatser som inte är e-handel som WP Engine där de utnyttjar en liknande design.

korsande element trender för e-handel design

Korsande element på Koparibeauty.com

Verklig fotografering för webbplatser med e-handel

Verklig produktfotografering som den används på forhims.com

3. Verklig fotografering

Konsten med produktfotografering är betydligt knepig. Foton ska vara attraktiva och intressanta, men enkla nog att produkten förblir det centrala fokuset. Estetik bör vara konsekvent på alla produkter, men bära inte kunder med samma utseende och poser om och om igen.

Det kan vara svårt för konsumenterna att verkligen få en känsla av en produkt när de enda bilderna de ser hängs upp den i tomt, vitt utrymme. Lyckligtvis slår fotografering inom e-handel ut som en frisk andedräkt. Fotografering som visar produkten i aktion, i användning, i dess avsedda sammanhang är en svår och engagerande ny snurr.

4. Integrerad video

Det finns något så förtjusande med integrerad video, som de rörliga fotografierna i Harry Potter-världen. Videomedier har ett antal fördelar som gör dem till ett övertygande alternativ för e-handelsdesign. Först kan de visa vissa produktegenskaper, som konsistens eller unika mekanismer, på ett sätt som fortfarande fotografier helt enkelt inte kan. För det andra kan skicklig redigering göra det så att en video förmedlar en mängd information i ett snabbt och smältbart format. För det tredje är video nere till höger engagerande.

Men integrerade videor skiljer sig lite från traditionella videomedier på webben. De kombinerar alla de bästa delarna av en gif (mindre filstorlek, automatisk start och slingor, inget ljud) med den skarpa definitionen av en videofil. Resultatet är din produkt, kom till liv på dina kunders skärmar.

Integrerad video i e-handel

Integrerade videor på de.lush.com

Verklig fotografering för webbplatser med e-handel

Hela skärmens produktfoton på glitty.co

5. Foton från produktens sida

Att bryta gränserna för vanliga bilddimensioner är ett kraftfullt sätt för din produkt att komma in. Vare sig man leder som en hjältebild eller en del av en split-sida designkomposition, har gigantiska produktfoton en uppslukande stans. Istället för att begränsa dina foton till ett standardantal pixlar kan du försöka utforma hela produktsidan runt det negativa utrymmet i din fotografering.

6. Produktlandingssidor

Dina kunders allra första interaktioner med din e-handelswebbplats avgör om de kommer att utforska vidare, eller stänga fönstret och glömma ditt varumärke. För att fånga upp konsumenternas uppmärksamhet i början av sina besök använder många e-handelswebbplatser 2018 produktfokuserade målsidor..

Hela syftet med målsidan är att konvertera leads. De inkluderar vanligtvis en digital “hisshöjd” för produkten, samt en uppmaning. En mördares målsida kombinerar smart marknadsföringskopia med vackra foton, eleganta ikoner och imponerande antal, så att en potentiell köpare känner sig informerad och fascinerad av att ha bara sett webbplatsens hemsida. Tänk på en produkts målsida som den mest kortfattade och attraktiva destillationen av allt som gör din produkt unik.

Verklig fotografering för webbplatser med e-handel

Produkt som målsida på tomorrowsleep.com

Verklig fotografering för webbplatser med e-handel

Kreativa, interaktiva produktkategorier efter sixty-nine.us

7. Sidor med kreativa kategorier

Kategorisidor bör inte behandlas som ett stopp mellan hemsidan och produktsidorna. En engagerande produktkategorisida kan tvinga dina kunder att utforska produkter som annars inte skulle vara på deras radar. Under 2018 börjar vi se fler webbplatser för e-handel som utnyttjar potentialen för denna avgörande sida med dynamiska mönster. Genom integrerad video, subtila animationer och fet fotografering blir kategorisidor mycket mer än en katalogsida. En väldesignad produktkategorisida förbättrar upptäckten i din kunds online shoppingupplevelse.

Infographic källor

(Januari 2018)

Skärmbilder som används i infographic kan hittas på följande länkar:

E-handel design och webbhotell

Vad har trender för e-handelsdesign att göra med webbhotell? Ganska mycket faktiskt.

Att driva en e-butik är ingen enkel prestation, cheferna måste hålla lagret upprätthållet, tävla mot konkurrenter, bygga varumärket, och det är bara offline, fuzzy taktik.

För online-delen måste du ta itu med design, utveckling, SEO, innehåll, sociala medier, betalda annonser och mycket mer. Det räcker för att få någon att bli galen!

En av de första principerna är att välja en solid webbhotell för e-handel. Om din e-handelsplattform är självvärd kan du antingen börja med en startnivå som antingen Bluehost eller Hostgator, eller något lite mer motståndskraftigt som WP Engine eller SiteGround. Att vara själv värd för en e-handelsplattform är lite tuff för nybörjare, men om du måste gå det absolut lägsta gör du något som WooCommerce eller Drupal.

Men jag rekommenderar att du inte går den självhostade vägen för en e-handelssajt. Du vill gå med något som är värd för er allt-i-ett. Jag gillar antingen Shopify eller Squarespace för nybörjare. Annars kan du gå med ShopifyPlus, vilket är mer robust eller skrämmande men ändå kraftfull Magento.

Design, innehåll, utveckling, värd, marknadsföring – hela dagen i en e-handelswebbplatschef. Men allt kommer hela cirkeln, eftersom de alla är sammanflätade. Var och en av dessa element interagerar med och är beroende av varandra. Gör det bra så kommer din butik att sväva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector