Trender for netthandel 2018 [Infographic] – Hva er verten?

Med hvert år som går, netthandel krever en større prosentandel av detaljomsetningen over hele verden.


Selv som allmennheten i økende grad kommer til foretrekker å handle på nettet nettsteder står fremdeles overfor mange unike utfordringer for å lykkes. Hvordan skal et netthandelsnett skille seg fra resten og maksimere konverteringene?

Svaret er utmerket design.

Her er syv trender for netthandel som bygger merkevarer og øker konverteringene i 2018.

Hopp til trender

(Klikk Infographic for å forstørre)

E-handel designtrender 2018 Infographic

Del dette bildet på nettstedet ditt

Ta med henvisning til WhatsTheHost.com med denne grafikken.

trender for e-handel design infografisk

Breaking Down the E-commerce Design Trends of 2018

Trender får litt dårlig rap: vi har en tendens til å tenke på dem som grunne, forbipasserende kjepper. Men i virkeligheten kan trender gi oss et fortellende glimt inn i forholdene til verden rundt oss. Faktisk blir trendene i fjor ofte normene i år. Vi så dette som 2017 trender mot mobil og innsnevring av gapet mellom sosial og netthandel har etablert seg som beste praksis for industrien.

Designtrender øker til utbredelse fordi de adresserer stadig forbrukers smak og forventninger. Dette gjelder på tvers av alle fagdisipliner fra design grafisk design til UX-design til interiørdesign. Og så langt som netthandel går, er det noen bedre måte å wow kundene dine på enn å forutse deres behov før de selv innser dem?

Mellom forlatte handlekurver, søkemotoroptimalisering og å konkurrere om kundenes oppmerksomhet i et hav av lignende produkter, er det mange utfordringer som netthandlere står overfor hver dag. Utformingen av e-handelssiden din kan engasjere, glede og informere kundene dine om å skape en tydelig og positiv handleopplevelse. Før kundene dine kjøper produktene dine, gjør den generelle flyten og utseendet på nettstedet ditt et kritisk inntrykk.

Her er syv designtrender for netthandel som bygger merkevarer og øker konverteringene i 2018:

Rask navigering

 1. Rulle produktbilder
 2. Kryssende elementer
 3. Ekte fotografering
 4. Integrert video
 5. Out of the Box Produktbilder
 6. Produktlandingssider
 7. Kreative kategorier

Infografiske kilder

Rulling av produktbilder på Cuyana-nettstedet

Ruller produktbilder på Cuyana.com

1. Rulling av produktbilder

Moderne mennesker bruker utallige timer hver dag på å bla. I motsetning til det brå, påtrengende ved å klikke, handlingen av å rulle er utrolig gledelig ved at det gir våre øyne og hjerner en ren og kontinuerlig strøm av innhold. Å rulle produktbilder er ikke bare langt mindre krevende for en forbruker enn et klikkbildefremvisning, men de kan også øke sannsynligheten for at besøkende vil se flere bilder. For å få en strømlinjeformet handleopplevelse gir rulleproduktbilder mange klare fordeler for netthandel.

2. Kryssende elementer

Mellom produktbilder, varebeskrivelser, instruksjoner og anmeldelser, har ofte e-handel produktsider mye på gang. Kryssende design kan hjelpe produktsider med å oppnå harmoni på tvers av kontrasterende elementer som tekst, fotografier og vektorer. Disse komposisjonene er dynamiske og iøynefallende, samtidig som de gir god mulighet til negativ plass.

Vi elsker spesielt bruk av overlappende designelementer i trinn-for-trinn-instruksjoner, for å sammenstille nærbilder og visninger i full størrelse og for å fremheve bemerkelsesverdige produktspesifikasjoner. Vi har til og med sett dette på nettsteder som ikke er e-handel som WP Engine, der de drar nytte av et lignende design.

kryssende elementer trender for e-handel

Kryssende elementer på Koparibeauty.com

Ekte fotografering for nettsteder

Ekte produktfotografering som brukt på forhims.com

3. Ekte fotografering

Kunsten å fotografere produktene er betydelig vanskelig. Bildene skal være attraktive og interessante, men enkle nok til at produktet forblir det sentrale fokuset. Estetikk bør være konsistent på tvers av produkter, men ikke kjede kunder med samme utseende og positurer igjen og igjen.

Det kan være tøft for forbrukerne å virkelig få en følelse av et produkt når de eneste bildene de ser, henger det på tomt, hvitt rom. Heldigvis fremhever slående fotografering i netthandel som et friskt pust. Fotografering som viser produktet i bruk, i bruk, i den tiltenkte konteksten, er en irriterende og engasjerende ny spinn.

4. Integrert video

Det er noe så herlig med integrert video, som de bevegelige fotografiene i verden av Harry Potter. Videemedier har en rekke fordeler som gjør dem til et overbevisende alternativ for netthandelsdesign. For det første kan de vise visse produktegenskaper, som konsistens eller unike mekanismer, på en måte som fremdeles ikke kan fotografere. For det andre kan dyktig redigering gjøre det slik at en video formidler mye informasjon i et raskt og fordøyelig format. For det tredje er video nede til høyre.

Men integrerte videoer er litt forskjellige fra tradisjonelle videemedier på nettet. De kombinerer alle de beste delene av en gif (mindre filstørrelse, automatisk start og sløyfer, ingen lyd) med den skarpe definisjonen av en videofil. Resultatet er produktet ditt, kom til live på kundenes skjermer.

Integrert video i netthandel

Integrerte videoer på de.lush.com

Ekte fotografering for nettsteder

Produktsidebilder på full skjerm på glitty.co

5. Bilder ut av boksen

Å bryte grensene for standard bildedimensjoner er en kraftig måte for produktet å gjøre en inngang til. Enten ledende som et heltebilde eller del av en splitt-sides designkomposisjon, har gigantiske produktbilder en oppslukende trøkk. I stedet for å begrense bildene til et standard antall piksler, kan du prøve å designe hele produktsiden rundt det negative rommet i fotografiet.

6. Produktlandingssider

Kundenes aller første interaksjoner med netthandelsområdet ditt avgjør om de vil utforske videre, eller lukke vinduet og glemme merkevaren din. For å fange oppmerksomhet fra forbrukerne i begynnelsen øyeblikk av besøket, bruker mange netthandelssider i 2018 produktfokuserte destinasjonssider.

Hele hensikten med destinasjonssiden er å konvertere potensielle kunder. De inkluderer vanligvis en digital “heis tonehøyde” for produktet, samt en oppfordring til handling. En morder destinasjonsside kombinerer smart markedsføringskopi med vakre bilder, elegante ikoner og imponerende tall, slik at en potensiell kjøper føler seg informert og fascinert av å ha sett nettstedets hjemmeside. Tenk på en produktlandingsside som den mest konsise og attraktive destillasjonen av alt som gjør produktet ditt unikt.

Ekte fotografering for nettsteder

Produkt som destinasjonsside kl tomorrowsleep.com

Ekte fotografering for nettsteder

Kreative, interaktive produktkategorier etter sixty-nine.us

7. Kreative kategorisider

Kategorisider skal ikke behandles som et stopp mellom hjemmesiden og produktsidene. En engasjerende produktkategoriside kan tvinge kundene dine til å utforske produkter som ellers ikke ville være på radaren. I 2018 begynner vi å se flere nettsteder som utnytter potensialet til denne avgjørende siden med dynamiske design. Gjennom integrert video, subtile animasjoner og fet fotografering blir kategorisider mye mer enn en katalogside. En godt designet produktkategoriside forbedrer oppdagelseselementet i kundens online handleopplevelse.

Infografiske kilder

(Januar 2018)

Skjermbilder brukt i infographic kan du finne på følgende lenker:

Netthandel og webhotell

Hva har designtrender for netthandel å gjøre med webhotell? Ganske mye faktisk.

Å drive en e-butikk er ingen enkel bragd, lederne må holde beholdningen opprettholdt, konkurrere mot konkurrenter, bygge merkevaren, og det er bare offline, uklar taktikk.

For online-delen må du takle design, utvikling, SEO, innhold, sosiale medier, betalte annonser og mye mer. Det er nok til å få noen til å bli gal!

Et av de første prinsippene er å velge en solid netthandel for e-handel. Hvis e-handelsplattformen din er vert, kan du enten starte med en vert på inngangsnivå som enten Bluehost eller Hostgator, eller noe mer spenstig som WP Engine eller SiteGround. Selvhosting av en e-handelsplattform er litt tøff for nybegynnere, men hvis du må gå absolutt lavest, vil du gjøre noe som WooCommerce eller Drupal.

Men jeg anbefaler ikke å gå ruten som er hostet for et e-handelsnettsted. Du vil gå med noe som er vert for deg alt-i-ett. Jeg liker enten Shopify eller Squarespace for nybegynnere. Ellers kan du gå med ShopifyPlus, som er mer robust, eller den skremmende, men likevel kraftige Magento.

Design, innhold, utvikling, hosting, markedsføring – hele dagen i livet til en e-handelssjef. Men det hele kommer full sirkel også, siden de alle er sammenvevd. Hvert av disse elementene samhandler med og er avhengige av hverandre. Gjør det bra, og butikken din vil sveve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map