Trends for e-handel design 2018 [Infographic] – Hvad er værten?

Med hvert år, der går, e-handel kræver en større procentdel af detailomsætningen over hele verden.


Selv når offentligheden i stigende grad kommer til foretrækker at shoppe online sider står stadig over for mange unikke udfordringer for deres succes. Hvordan skal et e-handelswebsted adskille sig fra resten og maksimere dets konverteringer?

Svaret er fremragende design.

Her er syv tendenser til e-handelsdesign, der bygger mærker og øger konvertering i 2018.

Gå til tendensopdeling

(Klik på Infographic for at forstørre)

Trends for e-handel design 2018 Infographic

Del dette billede på dit websted

Medtag henvisning til WhatsTheHost.com med denne grafik.

tendenser til e-handel design infographic

Nedbryde E-handel designtrendene fra 2018

Tendenser får lidt af et dårligt rap: Vi har en tendens til at betragte dem som lavvandede, forbipasserende moter. Men i virkeligheden kan tendenser give os et fortællende glimt af forholdene i verden omkring os. Faktisk bliver tendenserne fra sidste år ofte normerne i dette år. Vi så dette som 2017-tendenser mod mobil og indsnævring af kløften mellem social og e-handel har etableret sig som branchens bedste praksis.

Designtrendene stiger til udbredelse, fordi de imødekommer den stadig udviklende forbrugersmag og -forventning. Dette gælder på tværs af alle discipliner af design, fra grafisk design til UX-design til interiørdesign. Og hvad angår e-handel, er der nogen bedre måde at wow dine kunder end ved at forudse deres behov, før de endda klar over dem?

Mellem forladte indkøbsvogne, optimering af søgemaskiner og konkurrence om kundernes opmærksomhed i et hav af lignende produkter er der dagligt mange udfordringer for e-handel. Designet af dit e-handelswebsted kan engagere, glæde og informere dine kunder om at skabe en tydelig og positiv shoppingoplevelse. Inden dine kunder nogensinde køber dine produkter, gør det samlede flow og udseende på dit websted et kritisk indtryk.

Her er syv tendenser til e-handelsdesign, der bygger mærker og øger konvertering i 2018:

Hurtig navigation

 1. Rulning af produktbilleder
 2. Krydsende elementer
 3. Rigtig fotografering
 4. Integreret video
 5. Out of the Box Produktbilleder
 6. Produkt landingssider
 7. Kreative kategorier

Infografiske kilder

Rulning af produktbilleder på Cuyana-webstedet

Rulning af produktbilleder på Cuyana.com

1. Rulning af produktbilleder

Moderne mennesker bruger utallige timer hver dag på blot at rulle. I modsætning til den pludselige, indgribende art ved at klikke, handlingen af rulning er utroligt glædeligt ved at det giver vores øjne og hjerner en ren og kontinuerlig strøm af indhold. Rulning af produktfotos er ikke kun langt mindre krævende for en forbruger end et klik-diasshow, men de kan også øge sandsynligheden for, at besøgende vil se flere fotos. For at få en strømlinet shoppingoplevelse tilbyder rulleproduktionsfotos mange klare fordele for e-handel.

2. Krydsende elementer

Mellem produktfotos, varebeskrivelser, instruktioner og anmeldelser har e-handelsproduktsider ofte en hel masse i gang. Krydsende design kan hjælpe produktsider med at opnå harmoni på tværs af kontrasterende elementer som tekst, fotografier og vektorer. Disse kompositioner er dynamiske og iøjnefaldende, mens de samtidig giver masser af muligheder for negativ plads.

Vi elsker især brugen af ​​overlappende designelementer i trin-for-trin-instruktioner, til at sammenstille nærbilleder og visninger i fuld størrelse og at fremhæve bemærkelsesværdige produktspecifikationer. Vi har endda set dette på websteder, der ikke er e-handel som WP Engine, hvor de drager fordel af et lignende design.

krydsende elementer e-handel designtrends

Skærende elementer tændt Koparibeauty.com

Rigtig fotografering til websteder med e-handel

Rigtig produktfotografering som brugt på forhims.com

3. Rigtig fotografering

Kunsten med produktfotografering er meget vanskelig. Billederne skal være attraktive og interessante, men enkle nok til, at produktet forbliver det centrale fokus. Æstetik skal være ensartet på tværs af produkter, men keder ikke kunder med det samme udseende og positioner igen og igen.

Det kan være svært for forbrugerne at virkelig få en fornemmelse af et produkt, når de eneste fotos, de ser, suspenderer det i tomt, hvidt rum. Heldigvis fremtræder markant fotografering i e-handel som et frisk pust. Fotografering, der viser produktet i aktion, i brug, i den tilsigtede kontekst, er en skurrende og spændende ny spin.

4. Integreret video

Der er noget så dejligt ved integreret video, som de bevægelige fotografier i Harry Potter’s verden. Videemedier har en række fordele, der gør dem til en overbevisende mulighed for e-handelsdesign. For det første kan de vise bestemte produktegenskaber, som konsistens eller unikke mekanismer, på en måde, som stillbilleder simpelthen ikke kan. For det andet kan dygtig redigering gøre det således, at en video formidler et væld af information i et hurtigt og fordøjeligt format. For det tredje er video nede til højre engagerende.

Men integrerede videoer er lidt anderledes end traditionelle videomedier på nettet. De kombinerer alle de bedste dele af en gif (mindre filstørrelse, automatisk start og sløjfer, ingen lyd) med den klare definition af en videofil. Resultatet er dit produkt, kom til live på dine kunders skærme.

Integreret video i e-handel

Integrerede videoer på de.lush.com

Rigtig fotografering til websteder med e-handel

Fuldskærms-fotosidens fotos på glitty.co

5. Fotos ud af boksen

At bryde begrænsningerne for standard billeddimensioner er en effektiv måde for dit produkt at komme ind på. Uanset om det er førende som en heltebillede eller en del af en split-sides designkomposition, kæmper gigantiske produktfotos en fordybende stempel. I stedet for at begrænse dine fotos til et standardantal pixels, kan du prøve at designe hele produktsiden omkring det negative rum i din fotografering.

6. Produktlandingssider

Dine kunders allerførste interaktioner med dit e-handelswebsted bestemmer, om de vil udforske yderligere, eller lukke vinduet og glemme dit brand. For at fange forbruger opmærksomhed i de første øjeblikke af deres besøg, bruger mange e-handelssteder i 2018 produktfokuserede destinationssider.

Hele formålet med destinationssiden er at konvertere kundeemner. De inkluderer generelt en digital “lift pitch” for produktet samt en opfordring til handling. En morder-destinationsside kombinerer smart markedsføringskopi med smukke fotos, slanke ikoner og imponerende tal, så en potentiel køber føler sig informeret og fascineret af, at han kun har set dit websteds hjemmeside. Tænk på en produkts destinationsside som den mest kortfattede og attraktive destillation af alt, hvad der gør dit produkt unikt.

Rigtig fotografering til websteder med e-handel

Produkt som destinationsside kl tomorrowsleep.com

Rigtig fotografering til websteder med e-handel

Kreative, interaktive produktkategorier efter sixty-nine.us

7. Sider med kreative kategorier

Kategorisider skal ikke behandles som blot et stop mellem hjemmesiden og produktsiderne. En spændende produktkategoriside kan tvinge dine kunder til at udforske produkter, der ellers ikke ville være på deres radar. I 2018 begynder vi at se flere e-handelssteder, der udnytter potentialet på denne afgørende side med dynamisk design. Gennem integreret video, subtile animationer og fed fotografering bliver kategorisider meget mere end en katalogside. En godt designet produktkategoriside forbedrer opdagelseselementet i din kundes online shoppingoplevelse.

Infografiske kilder

(Januar 2018)

Skærmbilleder, der bruges i infographic, kan findes på følgende links:

E-handelsdesign og webhosting

Hvad har tendenser til e-handelsdesign at gøre med webhosting? Faktisk meget.

Det er ingen let bedrift at køre en e-butik, ledere er nødt til at holde beholdningen vedligeholdt, konkurrere mod konkurrenter, opbygge mærket, og det er bare offline, uklar taktik.

For online-delen skal du beskæftige dig med design, udvikling, SEO, indhold, sociale medier, betalte annoncer og meget mere. Det er nok til at få nogen til at blive skør!

Et af de første principper er at vælge en solid e-handelswebhost. Hvis din e-handelsplatform nu er vært med egen vært, kan du enten starte med en host på entry-level som enten Bluehost eller Hostgator, eller noget lidt mere robust som WP Engine eller SiteGround. Selvhosting af en e-handelsplatform er en smule hård for begyndere, men hvis du er nødt til at gå det absolut laveste, vil du gøre noget som WooCommerce eller Drupal.

Men jeg anbefaler ikke at gå den selvhostede rute for et e-handelswebsted. Du vil gå med noget, der er vært for dig alt-i-en. Jeg kan godt lide enten Shopify eller Squarespace for begyndere. Ellers kan du gå med ShopifyPlus, hvilket er mere robust eller skræmmende men alligevel kraftfuld Magento.

Design, indhold, udvikling, hosting, marketing – hele dagen i en e-handelswebstedschef. Men det hele kommer også fuldt ud, da de alle er sammenflettet. Hver af disse elementer interagerer med og er afhængige af hinanden. Gør det godt, og din butik vil svæve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map