El que és millor: Escola de Codificació i Grau en Informàtica [Infografia]

El que és millor: Escola de Codificació i Grau en Informàtica [Infografia]

El que és millor: Escola de Codificació i Grau en Informàtica [Infografia]

Busca iniciar una carrera en informàtica i desenvolupament?

Invertir en la formació necessària per redactar codi professionalment podria estar entre els més importants decisions professionals segures una persona pot fer el seu futur.


L’àmbit informàtic i informàtic compta amb un creixement de feina previst gairebé tres vegades la mitjana nacional i un sou gran a l’igualar. A més, les universitats nord-americanes no semblen graduar-se prou amb majors experts en informàtica per satisfer la demanda d’empleats qualificats: el 2015 hi havia gairebé 10 vegades més posicions obertes en aquest camp, no hi havia majors en CS.

Així, què és el que sempre es condueix als individus capaços d’aquesta professió lucrativa i amb demanda?

escola de codificació vs grau cs

Codificació de Bootcamp vs CS Grau: millor? Salt a Infografia

Els graus de 4 anys no són l’única opció

Els departaments d’informàtica dels col·legis i universitats dels Estats Units han crescut ràpidament durant l’última dècada aproximadament. Del 2006 al 2015, es va triplicar la matrícula dels estudiants en informàtica. A més, la demanda d’aquests coberts d’entrades sempre superiors a l’oferta. A causa de les restriccions de mida i professorat de l’educació superior, no tots els majors qualificats i aspirants que sol·licitin candidats seran ingressats.

Una llicenciatura (com a mínim) en informàtica & L’enginyeria o un camp relacionat es considerava una vegada el bitllet d’or per a la seguretat laboral en un camp en creixement i ben remunerat. Però, és realment l’ensenyament superior l’única via cap a una carrera en codificació? I amb costos de matrícula desorbitants i creixents, és un grau de CS que val la pena el deute? I per a aquells que busquen entrar en el camp més endavant en la seva carrera: aprendre a codificar necessita realment tornar a l’escola per obtenir un altre títol?

Si el mercat en expansió del codi de bootcamps és una indicació, no. Una titulació tradicional és no la teva única opció.

Què són la codificació dels bootcamps?

Les escoles de codificació prometen ser-ho una alternativa viable a les titulacions acreditades en Informàtica & Enginyeria. El model d’arrencada de codificació és senzill i innovador: en una fracció del temps i per a una fracció del preu d’un títol universitari, als individus motivats s’ensenyen les habilitats necessàries per liderar les carreres d’èxit en informàtica, programari i desenvolupament web. No calen coneixements ni experiència prèvia. 

Havent llançat el 2012 per primera vegada, el model de bootcamp de codificació ha agafat força. En els primers cinc anys després de la fundació de la primera escola de codificació, codificant bootcamp la matrícula va créixer més del 1000% a nivell nacional. Més de 23.000 campistes d’arrencada van finalitzar els seus cursos el 2017 i es van incorporar al mercat de treball. Aquesta és una estadística molt impressionant si es considera que cada any es graduen 80.000 majors de CS. 

què són les escoles de codificació

Codificació del programa bootcamp vers el grau d’informàtica: quin programa és millor?

És fàcil esbrinar per què un botó d’inici de codificació pot ser una opció atractiva, però pot ser que un curs d’instrucció escolar de codificació s’acumuli realment fins a un grau de quatre anys? Quina és la millor opció? La resposta és complicada i depèn de molts factors personals.

Si penseu les vostres opcions en la decisió de codificar bootcamp vs grau CS, la infografia següent és per a vosaltres. Ens hem desglossat les majors diferències entre un grau de quatre anys i una formació escolar de codificació per ajudar-vos a triar l’adequació adequada als vostres objectius. Des dels costos de la matrícula fins a la contractació de perspectives fins a estadístiques de diversitat, aquí teniu en compte l’opció de decidir entre un batxillerat CS o una escola de codificació:

Infografia: Codificació Bootcamp vs Grau en informàtica

Compartiu aquesta imatge al vostre lloc

Inclou l’atribució a WhatsTheHost.com amb aquest gràfic.

escoles de codificació contra infografia grau en informàtica

Fonts infogràfiques

(Juliol de 2018)

Podeu trobar la informació de la infografia als enllaços següents:

Escola de codificació i grau: és adequat per a mi?

Els bootcamps de codificació permeten que els treballs en desenvolupament d’ordinadors, programari i desenvolupament web siguin més accessibles que mai. Però, si bé poden ser una opció factible per als aspirants a programadors, les escoles de codificació mai no volen substituir els programes tradicionals de quatre anys. Més aviat s’estructuren per satisfer les necessitats d’estudiants que no s’ajusten al model de batxillerat.

Si entren en una o més de les categories següents, pot ser que l’opció millor sigui la codificació d’inici d’acció:

Ja tens experiència laboral i com a mínim un grau

Per a les persones interessades en realitzar una transició professional després d’anys d’experiència laboral i d’estudi, la idea de tornar a un entorn universitari és comprensible. Les escoles de codificació ofereixen una programació que és més adequat per adults que per adolescents. Segons Informe del curs, el promocionador inicial està pressionant 30 anys i ja té una llicenciatura i diversos anys d’experiència laboral.

Tens ganes de contractar préstecs

El deute dels estudiants és Indústria d’1,5 bilions de dòlars. La classe mitjana del grau de 2017 va deixar la universitat amb gairebé 40.000 dòlars en deute, i aquest nombre continua creixent. Cada cop són més els joves que es pregunten si val la pena l’alt cost d’una educació formal i busquen alternatives.

Per als programadors aspirants que ja estiguin bloquejats amb préstecs estudiantils d’una antiga titulació, es podria comprendre una dissuasió per obtenir un segon deute per un segon grau. Per als estudiants de batxillerat que pateixin si han d’assistir a un programa de grau formal o van a una escola de codificació, la perspectiva de graduar-se més aviat i amb menys deute que els seus companys podria ser un avantatge competitiu..

L’escola de codificació arriba una fracció del cost d’un títol universitari, cosa que facilita el finançament d’una educació d’inici de botiga sense préstecs. Mentre que el 70% dels estudiants de batxillerat es graduen amb deutes, només el 25% dels estudiants de programació escolar ho fan.

No us són factibles quatre anys d’estudis a temps complet

Posar la teva vida en pausa durant quatre anys i dedicar-te als estudis a temps complet no és senzill per a tothom. Per als que són pares, haureu de treballar a temps complet per donar-se suport a ells mateixos i / o a altres persones, o simplement no poden passar quatre anys més a l’escola, les escoles de codificació poden ser les més adequades.

Amb un currículum prim i un entorn d’aprenentatge trepidant, la majoria dels arrencadors es graduen en uns 3,5 mesos. Això és l’equivalent a un sol semestre en una universitat o universitat!

Perquè les escoles de codificació ho són més flexible i accessible a situacions de vida diverses, els seus estudiants també acostumen a ser més diversos que el vostre departament de CS universitari típic. Les dones van representar només el 14% dels graduats majors en CS el 2015, però el 36% dels graduats de bootcamp. De la mateixa manera, els negres i els llatins representaven només el 10% dels majors CS, però el 25% dels graduats de bootcamp.

Conclusió: tria el millor ajustat per a les teves ambicions

Hi ha molts factors que cal ponderar la decisió de la codificació escolar davant del títol de batxillerat. A més de considerar el preu, el compromís del temps i la vostra pròpia situació de vida, la qualitat del programa hauria d’estar entre els factors més importants de la vostra decisió. Quins idiomes de codificació voleu aprendre, quin racó de la indústria voldríeu acabar i quina experiència d’experiència dels instructors a la taula hauria de tenir un paper decisiu en la institució que escolliu.

Escollir el millor ajust per a les vostres ambicions pot ser un procés llarg amb incerteses. Informeu-vos tot el que pugueu i no perdeu de vista els vostres objectius de carrera. Però si decideix fer la ruta tradicional i matricular-te en un programa de CS universitari o universitari, o si fas cursos intensius en una botiga de codificació, una cosa és clara: el futur sembla brillant per a aquells que puguin codificar..

Com funciona aquest vincle amb l’allotjament web?

Es tracta, doncs, d’un lloc d’educació i revisió d’allotjament web, com es relacionen els bootcamps de codificació amb l’allotjament? Molt.

Els desenvolupadors web confien en un servei d’allotjament sòlid per aconseguir que el seu lloc web es molesti i treballi 24 hores durant ells. Sense allotjament, no hi ha cap lloc web. Sense grans chops de codificació, no hi ha cap lloc web.

Els desenvolupadors els agrada la rapidesa i la tecnologia dels amfitrions com el WP Engine, i per descomptat sempre busquen posar-se mans als servidors més ràpids possibles..

Per a aquells que són més principiants, no hi ha res dolent en construir un lloc sense codi a WordPress o una altra plataforma: només cal fer el que funciona!

Tot forma part de l’ecosistema bonic, però complex, i també estem encantats de formar-ne part.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector