Ceea ce este mai bun: școală de codificare și licență în informatică [Infografic]


În căutarea de a începe o carieră în informatică și dezvoltare?

Investiția în formarea necesară pentru a scrie cod profesional ar putea fi printre cele mai multe decizii de carieră sigure o persoană poate face pentru viitorul său.


Domeniul informatică și IT se mândrește cu o creștere a locurilor de muncă proiectată aproape de trei ori mai mare decât media națională și un salariu mare de egalat. Mai mult, universitățile americane nu pot părea să absolve suficient de multe specializări în informatică pentru a răspunde cererii de angajați calificați: în 2015, erau aproape De 10 ori mai multe poziții deschise în acest domeniu decât erau absolvenți CS absolvenți.

Așadar, ce se menține, indivizi capabili din această profesie lucrativă și la cerere?

școală de codificare vs gradul cs

Codarea Bootcamp vs. CS CS: Ceea ce este mai bun? Salt la Infographic

Gradele de 4 ani nu sunt singura opțiune

Departamentele de informatică din colegiile și universitățile din Statele Unite au crescut rapid în ultimul deceniu. Din 2006 până în 2015, inscrierea la licenta pentru informatica s-a triplat. În plus, cererea pentru aceste sloturi de râvnire de admitere depășește întotdeauna oferta. Datorită constrângerilor de dimensiune și de facultate în învățământul superior, nu toate persoanele majore de CS calificate și aspirante care solicită vor intra.

O diplomă de licență (minim) în informatică & Inginerie sau un domeniu aferent a fost considerat odată biletul de aur pentru securitatea locurilor de muncă într-un domeniu în creștere și bine plătit. Dar educația superioară este într-adevăr singura cale către o carieră în codificare? Și cu costuri de școlarizare exorbitante și în creștere, este un grad CS care merită cu adevărat datoria? Iar pentru cei care caută să intre în domeniu mai târziu în cariera lor: învățarea codului necesită într-adevăr să se întoarcă la școală pentru a obține un alt grad?

Dacă piața în plină expansiune a codurilor de pornire de codare este o indicație, nu. Un grad tradițional este nu singura ta opțiune.

Ce înseamnă codarea bootcamps?

Școlile de codificare promit că vor fi o alternativă viabilă la programele de diplomă acreditate în Informatică & Inginerie. Modelul de bootcamp de codare este simplu și inovator: într-o fracțiune din timp și pentru o fracțiune din prețul unei diplome universitare, persoanelor motivate sunt învățate abilitățile necesare pentru a conduce cariere de succes în calculatoare, software și dezvoltare web. Nu sunt necesare cunoștințe sau experiență anterioară. 

După lansarea pentru prima dată în 2012, modelul de bootcamp de codare a prins cu adevărat. În primii cinci ani de la înființarea primei școli de codificare, codarea bootcamp inscrierea a crescut cu peste 1000% la nivel național. Peste 23.000 de camioane de pornire și-au încheiat cursurile în 2017 și s-au înscris pe piața muncii. Aceasta este o statistică extrem de impresionantă atunci când considerați că 80.000 de absolvenți CS absolvă în fiecare an. 

ce sunt școlile de codificare

Codarea bootcamp vs. gradul de informatică: ce program este mai bun?

Este ușor de observat de ce un bootcamp de codare poate fi o opțiune atractivă, dar un curs de școală de codare se poate acumula cu adevărat până la un grad de patru ani? Care este opțiunea mai bună? Răspunsul este complicat și depinde de o mulțime de factori personali.

Dacă vă cântăriți opțiunile în decizia codării bootcamp vs. grad CS, următoarea infografie este pentru dvs. Ne-am descompus cele mai mari diferențe între un grad de patru ani și o educație școlară de codificare pentru a vă ajuta să alegeți potrivirea potrivită pentru obiectivele dvs. De la costurile de școlarizare până la angajarea perspectivelor până la statisticile diversității, iată ce ar trebui să luați în considerare atunci când decideți un CS de licență sau o școală de codificare:

Infografic: Codare Bootcamp vs. Grad de Informatică

Partajează această imagine pe site-ul tău

Vă rugăm să includeți atribuirea către WhatsTheHost.com cu această grafică.

școli de codificare față de infografie grad de informatică

Surse infografice

(Iulie 2018)

Informațiile prezentate în infografie pot fi găsite la următoarele link-uri:

Școală de codificare și licență: ceea ce este potrivit pentru mine?

Bootcamps-urile de codificare fac lucrările de dezvoltare la calculator, software și dezvoltare web mai accesibile ca niciodată. Dar, deși acestea pot fi o opțiune fezabilă pentru programatorii aspiranți, școlile de codificare nu și-au propus niciodată să înlocuiască programele tradiționale de patru ani. Mai degrabă, sunt structurate pentru a răspunde nevoilor studenților care nu se încadrează destul de bine în matrița de licență.

Dacă vă încadrați într-una sau mai multe dintre următoarele categorii, codul de bootcamp poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs.:

Aveți deja experiență de muncă și cel puțin un grad

Pentru persoanele interesate să facă o tranziție în carieră după ani de muncă și experiență de studiu, gândul de a se întoarce într-un mediu de colegiu este în mod inteligent neatestabil. Școlile de codificare oferă programare care este mai potrivită pentru adulți decât pentru adolescenți. Conform Raport de curs, media bootcamper împinge 30 și are deja o diplomă de licență și câțiva ani de experiență în muncă.

Sunteți reticenți în a acorda împrumuturi

Datoria studenților este Industrie 1,5 miliarde dolari. Clasa medie de grad 2017 a părăsit colegiul cu datorii de aproape 40.000 USD, iar acest număr continuă să crească. Tot mai mulți tineri se întreabă dacă costul ridicat al unei educații formale merită cu adevărat și caută alternative.

Pentru programatorii aspiranți care sunt deja legați de împrumuturi pentru studenți de la o diplomă anterioară, preluarea mai multor datorii pentru un al doilea grad ar putea fi în mod evident un element de descurajare. Pentru absolvenții de liceu care cântăresc dacă urmează un program de licență formală sau merg la școală de codificare, perspectiva de a absolvi mai devreme și cu o datorie mai mică decât colegii lor ar putea fi un avantaj competitiv.

Școala de codificare vine la o parte din costul unei diplome universitare, ceea ce face ca finanțarea unei educații bootcamp fără împrumuturi să fie mult mai ușoară. În timp ce 70% dintre studenții de licență absolvă datoriile, doar aproximativ 25% din studenții școlari de codificare o fac.

Patru ani de studii cu normă întreagă nu sunt realizabili pentru dumneavoastră

Pune-ți viața în pauză timp de patru ani și te dedici studiilor cu normă întreagă, pur și simplu nu este posibil pentru toată lumea. Pentru cei care sunt părinți, trebuie să lucreze cu normă întreagă pentru a se sprijini pe ei și / sau pe alții sau pur și simplu nu pot petrece încă patru ani în școală, școlile de codare pot fi mai potrivite.

Cu un program de învățământ slab și un mediu de învățare cu ritm rapid, majoritatea persoanelor de pornire au absolvit în aproximativ 3,5 luni. Acesta este echivalentul unui singur semestru la un colegiu sau universitate!

Pentru că școlile de codificare sunt mai flexibil și mai accesibil la diverse situații de viață, corpurile lor de studenți tind, de asemenea, să fie mai diverse decât departamentul dvs. CS universitar tipic. Femeile au constituit doar 14% din absolvenții CS majori în 2015, dar 36% din gradele de bootcamp. În mod similar, negrii și latinii au constituit doar 10% din majoritatea CS, dar 25% din gradele de bootcamp.

Concluzie: alege cea mai potrivită ambiție

Există mulți factori care trebuie cântărit decizia de codificare a școlii față de diploma de licență. Pe lângă faptul că ia în considerare prețul, angajamentul în timp și propria situație de viață, calitatea programului ar trebui să fie printre cei mai importanți factori ai deciziei tale. În ce limbi de codare doriți să învățați, în ce colț al industriei doriți să încheiați și ce experiență aduc instructorii dvs. la masă ar trebui să joace un rol decisiv în instituția pe care o alegeți.

Alegerea celei mai potrivite ambiții poate fi un proces lung plin de incertitudini. Informează-te cât poți și nu pierde din vedere obiectivele tale de carieră. Dar dacă alegeți să parcurgeți traseul tradițional și să vă înscrieți într-un program CS de colegiu sau universitate, sau să luați cursuri intensive la un bootcamp de codare, un lucru este clar: viitorul pare luminos pentru cei care pot codifica.

Cum face această legătură cu găzduirea web?

Așadar, acesta fiind un site de educație și revizuire de găzduire web, cum se raportează bootcamps-urile de codare cu găzduirea? Mult.

Dezvoltatorii web se bazează pe găzduire solidă pentru a-și face site-ul web zumzet și pentru a lucra 24 de ore pentru ei. Fără găzduire, nu există un site web. Fără chopuri de codare grozave, nu există un site web.

Dezvoltatorii adoră viteza și tehnologia gazdelor precum WP Engine și, desigur, caută întotdeauna să pună mâna pe cele mai rapide servere posibile.

Pentru cei care sunt mai începători, nu este nimic în neregulă cu construirea unui site-ul fără cod pe WordPress sau o altă platformă – fă doar ce funcționează!

Totul face parte din ecosistemul frumos, dar complex, al web-ului și suntem fericiți că facem parte din el.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map