Hvilket er bedre: Coding School vs Computer Science Degree [Infographic]


Ønsker å starte en karriere innen informatikk og utvikling?

Å investere i den opplæringen som er nødvendig for å skrive kode profesjonelt, kan være blant de fleste sikre karrierevedtak en person kan gjøre for sin fremtid.


Datavitenskapen og IT-feltet kan skryte av en anslått vekst i jobb nesten tre ganger landsgjennomsnittet og en stor lønn å matche. Hva mer er, amerikanske universiteter kan ikke se ut til å oppgradere nok informatikkfaglige hovedfag til å imøtekomme etterspørselen etter kvalifiserte ansatte: i 2015 var det nesten 10 ganger flere åpne stillinger på dette feltet enn det var uteksaminert hovedfag.

Så hva er det som holder drevne, dyktige individer fra dette lukrative og etterspurte yrket?

kodingsskole vs cs grad

Koding Bootcamp vs. CS-grad: Hvilket er bedre? Hopp til Infographic

4-årige grader er ikke det eneste alternativet

Avdelinger for informatikk ved høyskoler og universiteter over hele USA har vokst raskt det siste tiåret eller så. Fra 2006 til 2015, studentereksamen for datavitenskap tredoblet. Videre er etterspørselen etter disse ettertraktede opptaksplassene alltid langt over tilbudet. På grunn av begrensninger i størrelse og fakultet i høyere utdanning, vil ikke alle kvalifiserte, ambisiøse hovedfag som søker søke komme inn.

En bachelorgrad (minimum) i informatikk & Ingeniørfag eller beslektet felt ble en gang betraktet som den gyldne billetten til jobbsikkerhet i et voksende og godt betalt felt. Men er høyere utdanning egentlig den eneste veien til en karriere innen koding? Og med ublu og økende undervisningskostnader, er en CS-grad virkelig verdt gjelden? Og for de som ønsker å bryte seg inn i feltet senere i karrieren: krever det å lære seg kode å gå tilbake til skolen for å få en annen grad?

Hvis det blomstrende markedet for koding av bootcamps er noen indikasjon, nei. En tradisjonell grad er ikke ditt eneste alternativ.

Hva er koding av bootcamps?

Kodingsskoler lover å være det et levedyktig alternativ til akkrediterte studieprogrammer i informatikk & Engineering. Den kodende bootcamp-modellen er enkel og nyskapende: i en brøkdel av tiden og for en brøkdel av prisen for en universitetsgrad, læres motiverte personer ferdighetene som er nødvendige for å lede vellykkede karrierer innen datamaskin, programvare og webutvikling. Ingen forkunnskaper eller erfaring kreves. 

Etter å ha blitt lansert i 2012, har den kodende bootcamp-modellen virkelig fanget på. I de første fem årene etter at den første kodeskolen ble grunnlagt, kodet bootcamp påmeldingen vokste mer enn 1000% på landsbasis. Mer enn 23 000 bootcampere fullførte kursene sine i 2017 og ble med på arbeidsmarkedet. Dette er en enormt imponerende statistikk når du vurderer at 80 000 CS-hovedfag uteksamineres hvert år. 

hva er kodeskoler

Koding av bootcamp mot datavitenskap: hvilket program er bedre?

Det er lett å se hvorfor en koding av bootcamp kan være et attraktivt alternativ, men kan et kodingsskole krasj-kurs virkelig stables opp til en fire-årig grad? Hvilket er det beste alternativet? Svaret er komplisert og avhenger av mange personlige faktorer.

Hvis du veier alternativene dine i beslutningen om å kode bootcamp vs. CS-grad, er følgende infographic noe for deg. Vi har brutt sammen de største forskjellene mellom en fireårig grad og en kodeskoleutdanning for å hjelpe deg med å velge riktig passform for dine mål. Fra undervisningskostnader til ansettelse av potensielle kunder til statistikk om mangfold, dette er hva du bør vurdere når du bestemmer deg mellom en CS Bachelor- eller kodeskole:

Infographic: Coding Bootcamp vs. Computer Science Degree

Del dette bildet på nettstedet ditt

Ta med henvisning til WhatsTheHost.com med denne grafikken.

koding skoler vs informatikk grad infographic

Infografiske kilder

(Juli 2018)

Informasjon omtalt i infografien finner du på følgende lenker:

 • Datamaskin & IT anslått jobbvekst 2016-2026: Bureau of Labor Statistics
 • 2016 Coding Bootcamp Jobbplassering & Demografiske statistikker: Kursrapport
 • Studielånstatistikk 2018: Student Loan Hero
 • Guide to Coding Bootcamp Loans & Finansiering: Kursrapport
 • Dette er menneskene som har uteksaminert seg fra Coding Bootcamp: Wired
 • Hvilke høyskoleledere har de høyeste og laveste arbeidsledighetene ?: Rettlinje
 • Startlønn for 2017 for nyutdannede studenter: Nace Lønnsundersøkelse
 • Flere kvinner og minoriteter melder seg på kodeskoler: Tech Times
 • Hva tenker arbeidsgivere om koding av Bootcamp-kandidater ?: Faktisk

Kodingsskole vs. bachelorgrad: noe som er riktig for meg?

Koding av bootcamps gjør datamaskin-, programvare- og webutviklingsjobber mer tilgjengelige enn noen gang. Men selv om de kan være et mulig alternativ for håpefulle programmerere, har kodeskoler aldri forsøkt å erstatte tradisjonelle fireårige programmer. Snarere er de strukturert for å møte behovene til studenter som ikke helt passer inn i bachelorgraden.

Hvis du faller inn i en eller flere av følgende kategorier, kan koding av bootcamp være det beste alternativet for deg:

Du har allerede arbeidserfaring og minst en grad

For mennesker som er interessert i å gjøre en karriereovergang etter mange års arbeids- og studieerfaring, er tanken på å gå tilbake til et universitetsmiljø forståelig nok ikke tiltalende. Kodingsskoler tilbyr programmering som er mer egnet for voksne enn for tenåringer. I følge Kursrapport, den gjennomsnittlige bootcamperen presser 30 og har allerede en bachelorgrad og flere års arbeidserfaring.

Du kvier deg for å ta opp lån

Studentgjeld er 1,5 billion dollar industri. Gjennomsnittlig klasse for 2017 grad forlot college med nesten $ 40 000 i gjeld, og dette tallet fortsetter å vokse. Flere og flere unge stiller spørsmål ved om de høye kostnadene ved en formell utdanning virkelig er verdt det og søker alternativer.

For håpefulle programmerere som allerede er fest med studielån fra en tidligere grad, kan forståelig nok være en avskrekkende å ta ut mer gjeld for en andre grad. For videregående skoler som veier om de skal delta på et formelt studium eller gå på kodeskole, kan utsiktene til å oppgradere tidligere og med mindre gjeld enn jevnaldrende være en konkurransefortrinn.

Kodeskole kommer kl en brøkdel av kostnadene for en universitetsgrad, noe som gjør finansiering av en bootcamp-utdanning uten lån mye enklere. Mens 70% av bachelorstudentene uteksaminerer gjeld, er det bare rundt 25% av koding skolekarakterer.

Fire års studier på heltid er ikke mulig for deg

Å sette livet på pause i fire år og dedikere seg til heltidsstudier er rett og slett ikke mulig for alle. For de som er foreldre, trenger å jobbe på heltid for å forsørge seg selv og / eller andre, eller rett og slett ikke kan bruke fire år til på skolen, kan kodeskoler være bedre passet.

Med et magert pensum og fartsfylt læringsmiljø, uteksamineres flertallet av bootcampere på rundt 3,5 måneder. Det tilsvarer et enkelt semester på en høyskole eller universitet!

Fordi kodeskoler er det mer fleksibel og tilgjengelig for forskjellige livssituasjoner, studentene deres har også en tendens til å være mer forskjellige enn den typiske universitets-CS-avdelingen. Kvinner utgjorde bare 14% av uteksaminert hovedfag i 2015, men 36% av bootcamp-karakterene. Tilsvarende utgjorde svarte og latino bare 10% av CS hovedfag men 25% av bootcamp-grader.

Konklusjon: velg den beste passformen for dine ambisjoner

Det er mange faktorer som må veies beslutningen om kodeskole kontra bachelorgrad. I tillegg til å vurdere pris, tidsforpliktelse og din egen livssituasjon, bør kvaliteten på programmet være blant de viktigste faktorene i beslutningen din. Hvilke kodespråk du vil lære, hvilket hjørne av bransjen du ønsker å havne på, og hva slags erfaring instruktørene dine bringer til bordet, bør spille en avgjørende rolle i institusjonen du velger.

Å velge den beste passformen for dine ambisjoner kan være en lang prosess fylt med usikkerheter. Informer deg selv så mye du kan, og ikke mist karrieremålene dine. Enten du velger å gå den tradisjonelle ruten og melde deg inn i et høyskole- eller universitets-CS-program, eller du tar intensive kurs på en kodende bootcamp, er en ting tydelig: fremtiden ser lys ut for de som kan kode.

Hvordan knyttes dette til webhotell?

Så dette er et webhotell for utdanning og gjennomgang, hvordan forholder koding av bootcamps seg til hosting? Mye.

Nettutviklere er avhengige av solid hosting for å få nettstedet sitt til å nynne og jobbe 24/7 for dem. Uten hosting er det ingen nettsted. Uten gode kodingskoteletter er det ingen nettsted.

Utviklere elsker hastigheten og teknologien til verter som WP Engine, og er selvfølgelig alltid ute etter å få tak i de raskeste serverne som mulig.

For de som er nybegynnere, er det ingenting galt med å bygge en no-code nettsted på WordPress eller en annen plattform – bare gjør det som fungerer!

Det hele er en del av det vakre, men likevel komplekse, økosystemet på nettet – og vi er glade for å være en del av det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map