Kaj je bolje: šola kodiranja v primerjavi z diplomo računalništva [Infographic]

Kaj je bolje: šola kodiranja v primerjavi z diplomo računalništva [Infographic]

Kaj je bolje: šola kodiranja v primerjavi z diplomo računalništva [Infographic]

Želeti začeti kariero na področju računalništva in razvoja?

Vlaganje v usposabljanje, potrebno za profesionalno pisanje kode, bi lahko bilo med največ varne karierne odločitve ki jih lahko človek ustvari za svojo prihodnost.


Področje računalništva in IT se skoraj ponaša s predvideno rastjo delovnih mest trikratnik državnega povprečja in veliko plačo, da se ujemajo. Še več, zdi se, da ameriške univerze ne morejo diplomirati dovolj, da bi lahko zadovoljile povpraševanje po kvalificiranih delavcih: leta 2015 je bilo skoraj 10-krat bolj odprta mesta na tem področju, kot je bilo diplomirajočih CS smeri.

Torej, kaj lahko vodijo sposobni posamezniki iz tega donosnega in povpraševalnega poklica?

šola kodiranja glede na stopnjo cs

Kodiranje Bootcampa v primerjavi s stopnjo CS: Kaj je bolje? Pojdi na Infographic

4-letne diplome niso edina možnost

Oddelki za računalniške znanosti na visokih šolah in univerzah v ZDA so v zadnjem desetletju hitro naraščali. Od leta 2006 do 2015, potrošen vpis na dodiplomske študije za računalništvo. Poleg tega povpraševanje po teh zavzetih mestih za vstop vedno močno presega ponudbo. Zaradi velikosti in fakultetnih omejitev v visokošolskem izobraževanju ne bo prišel vsak kvalificiran in si prizadeva CS, ki se bo prijavil.

Diplomska izobrazba (najmanj) iz računalništva & Inženiring ali sorodno področje je nekoč veljalo za zlato vozovnico za varnost zaposlitve na rastočem in dobro plačanem področju. Toda ali je visoko šolstvo res edina pot do karierne kariere? In s pretiranimi in vse večjimi šolninami, je stopnja CS resnično vredna dolga? Za tiste, ki se želijo pozneje v karieri prebiti na področje: ali učenje kodiranja resnično zahteva vrnitev v šolo in pridobitev druge stopnje?

Če je razcvet trga kodiranja zagonskih kampov kaka oznaka, ne. Tradicionalna diploma je ne tvoja edina možnost.

Kaj so kodiranje zagonskih kampov?

Šole za kodiranje obljubljajo izvedljiva alternativa akreditiranim diplomskim programom iz računalništva & Inženiring. Model kodiranja zagonskega kampa je preprost in inovativen: v delčku časa in za del cene univerzitetne diplome se motivirani posamezniki naučijo veščin, potrebnih za vodenje uspešne kariere na področju računalništva, programske opreme in spletnega razvoja. Nobeno predhodno znanje ali izkušnje niso potrebne. 

Ko se je prvič predstavil leta 2012, se je model za kodiranje zagonskih kampov resnično prijel. V prvih petih letih po ustanovitvi prve šole kodiranja je bilo kodirano zagonsko kampiranje vpis je zrasel za več kot 1000% po vsej državi. V letu 2017 je več kot 23.000 obiskovalcev dokončalo svoje naloge in se pridružilo trgu dela. To je zelo impresivna statistika, če upoštevamo, da se vsako leto diplomira 80.000 CS-smeri. 

kaj so šole kodiranja

Kodiranje bootcampa v primerjavi z diplomo računalništva: kateri program je boljši?

Je enostavno razbrati, zakaj je kodirni zagonski kamp lahko privlačna možnost, toda ali se lahko šola kodiranja resnično zlije do štiriletne stopnje? Katera je boljša možnost? Odgovor je zapleten in odvisen od številnih osebnih dejavnikov.

Če tehtate svoje možnosti pri odločitvi o kodiranju bootcampa v primerjavi s stopnjo CS, je za vas naslednja infografija. Razpadli smo največje razlike med štiriletno stopnjo in šifriranjem šolske izobrazbe za lažjo izbiro ustreznih ciljev. Od stroškov šolnine do zaposlitve možnosti do statistike raznolikosti je nekaj, kar morate upoštevati pri odločanju med študentom CS-ja ali šolom kodiranja:

Infographic: Kodiranje Bootcamp v primerjavi z diplomo računalništva

Delite to sliko na svojem spletnem mestu

S to grafiko vključite dodelitev WhatsTheHost.com.

kodiranje šol v primerjavi z informatiko stopnja računalništva

Viri Infografskih virov

(Julij 2018)

Informacije v infografiki najdete na naslednjih povezavah:

Šola kodiranja v primerjavi z diplomo: kar mi ustreza?

Kodiranje zagonskih kampov omogoča dostop do delovnih mest v računalniku, programski opremi in spletu kot kadar koli prej. A čeprav so morda programerji, ki si prizadevajo, morda izvedljiva možnost, šole kodiranja nikoli ne nameravajo nadomestiti tradicionalnih štiriletnih programov. Namesto tega so zasnovane tako, da zadovoljujejo potrebe študentov, ki se ne ujemajo povsem s stopnjo diplome.

Če spadate v eno ali več naslednjih kategorij, je za vas morda boljša možnost kodiranja zagonskega kampa:

Že imate delovne izkušnje in vsaj eno diplomo

Za ljudi, ki jih zanima večletna poklicna tranzicija po letih dela in študijskih izkušenj, je misel na to, da bi se vrnili v koledarsko okolje, nedvomno privlačna. Šole za kodiranje ponujajo programiranje, ki je bolj primeren za odrasle kot za najstnike. Po navedbah Poročilo o tečaju, povprečen nakladnik poriva 30 in že ima diplomo in nekaj let delovnih izkušenj.

Nerada vzamete posojila

Študentski dolg je 1,5 bilijona dolarjev industrija. Povprečni razred leta 2017 je fakulteto zapustil s skoraj 40.000 dolarjev dolga in ta številka še naprej raste. Vse več mladih se sprašuje, ali je strošek formalnega izobraževanja resnično vreden in iščejo druge možnosti.

Za ambiciozne programerje, ki so že obdani s študentskimi posojili od nekdanje diplome, bi lahko sprejemanje več dolga za drugo stopnjo razumljivo odvračalo. Za srednješolce, ki tehtajo, ali obiskujejo formalni študijski program ali obiskujejo šolo kodiranja, je možnost, da se bodo hitreje končali in z manj dolga kot njihovi vrstniki, lahko konkurenčna prednost.

Prihaja šola kodiranja del stroškov univerzitetne diplome, zaradi česar je financiranje šolanja v kampu brez posojil veliko lažje. Medtem ko 70% univerzitetnih študentov diplomira z dolgom, jih ima le približno 25% šifriranih šol.

Štiri leta rednega študija za vas niso izvedljiva

Postaviti življenje na štiri leta v premor in se posvetiti rednemu študiju preprosto ni mogoče vsem. Tisti, ki so starši, morajo delati s polnim delovnim časom, da bi se preživljali sami in / ali drugi ali preprosto štiri leta ne morejo preživeti v šoli, šole kodiranja so morda bolj primerne.

Z vitkim učnim načrtom in hitrim učnim okoljem večina učiteljev diplomira v približno 3,5 mesecih. To je ekvivalent posameznega semestra na fakulteti ali univerzi!

Ker so šole kodiranja bolj prilagodljiv in dostopen za različne življenjske situacije, njihova študentska telesa so tudi bolj raznolika kot tipični univerzitetni oddelek CS. Leta 2015 so ženske končale le 14% diplomiranih CS smeri, vendar 36% diplom. Podobno so črnci in latino predstavljali le 10% glavnih oddelkov CS, vendar 25% mest zagonskih kampov.

Zaključek: izberite najboljše, kar ustreza vašim ambicijam

Odločitev o kodiranju šole v primerjavi z diplomo je treba pretehtati veliko dejavnikov. Poleg upoštevanja cene, časovne zaveze in lastne življenjske situacije bi morala biti kakovost programa med najpomembnejšimi dejavniki vaše odločitve. Katere jezike za kodiranje bi se želeli naučiti, v katerem kotičku industrije bi radi končali in kakšno izkušnjo bi morali imeti vaši inštruktorji na mizi, odločilno vlogo v instituciji, ki jo izberete.

Izbira, ki najbolje ustreza vašim ambicijam, je lahko dolg postopek, napolnjen z negotovostmi. Informirajte se, kolikor lahko, in ne pozabite na svoje karierne cilje. Ne glede na to, ali se odločite za tradicionalno pot in se vpišete na program za visoke šole ali na univerzitetni CS ali se udeležite intenzivnih tečajev v kodirnem bootcampu, je eno jasno: prihodnost bo videti za tiste, ki lahko kodirajo.

Kako se to poveže s spletnim gostovanjem?

Kako je to kodiranje spletnih strani za izobraževanje in pregledovanje, kako se kodiranje zagonskih kampov nanaša na gostovanje? Veliko.

Spletni razvijalci se zanašajo na trdno gostovanje, da bi dosegli, da se njihova spletna stran oglasi z njimi in 24/7 dela zanje. Brez gostovanja ni nobenega spletnega mesta. Brez odličnih kodnih odrezkov ni spletnega mesta.

Razvijalci imajo radi hitrost in tehnologijo gostiteljev, kot je WP Engine, in seveda vedno iščejo svoje najhitrejše možne strežnike.

Za tiste, ki so bolj začetniki, ni nič narobe, če zgradite spletna stran brez kode na WordPressu ali drugo platformo – samo delajte, kar deluje!

Vse to je del lepega, a zapletenega ekosistema spleta – in veseli smo, da smo lahko del tega.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector