Kumpi on parempi: koodauskoulu vs tietojenkäsittelytiede [Infographic]


Haluat aloittaa tietotekniikan ja kehityksen uran?

Sijoittaminen koulutukseen, joka tarvitaan koodin kirjoittamiseen ammattimaisesti, voisi olla yksi eniten varmat urapäätökset henkilö voi tehdä tulevaisuuttaan varten.


Tietotekniikan ja tietotekniikan kentällä on ennustettu työllisyyden kasvu lähes kolme kertaa kansallisen keskiarvon ja suuri palkka vastaamaan. Lisäksi amerikkalaiset yliopistot eivät näytä suorittavan riittäviä tietotekniikan korkeakouluja pätevien työntekijöiden kysynnän tyydyttämiseksi: vuonna 2015 10 kertaa avoimempi asento tällä alalla kuin valmistuneita CS-pääaineita oli.

Joten mikä ylläpitää ajettuja, kykeneviä yksilöitä tästä tuottoisasta ja kysynnällisestä ammatista?

koodauskoulu vs cs tutkinto

Bootcamp-koodaus vs. CS-tutkinto: mikä on parempi? Siirry infografiaan

Neljän vuoden astetta ei ole ainoa vaihtoehto

Yhdysvaltojen korkeakoulujen ja yliopistojen tietotekniikan laitokset ovat kasvaneet nopeasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Vuodesta 2006 vuoteen 2015, tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ilmoittautuminen kolminkertaistui. Lisäksi näiden haluttujen pääsypaikkojen kysyntä ylittää aina huomattavasti tarjonnan. Korkeakoulutuksen koon ja tiedekunnan rajoitusten vuoksi kaikki pätevät, pyrkivät CS-pääopiskelijat eivät pääse sisään.

Kandidaatin tutkinto (vähintään) tietojenkäsittelytiede & Suunnittelua tai siihen liittyvää alaa pidettiin kerran kultaisena lipuna työturvallisuudelle kasvavalla ja hyvin palkatulla alalla. Mutta onko korkeakoulutus todella ainoa tapa koodata uraa? Ja kohtuuttomilla ja kasvavilla lukukausikustannuksilla, on CS-aste, joka todella on velan arvoinen? Ja niille, jotka haluavat murtautua kentälle myöhemmin uransa aikana: vaatiiko koodauksen oppiminen todella takaisin kouluun palaamista toisen asteen saamiseksi?

Jos käynnistysleirien koodaamisen markkinat osoittavat, ei. Perinteinen tutkinto on ei ainoa vaihtoehto.

Mitä koodaavat käynnistysleirit?

Koodauskoulut lupaavat olla toteuttamiskelpoinen vaihtoehto akkreditoiduille tutkinto-ohjelmille tietotekniikassa & Engineering. Koodattava bootcamp-malli on yksinkertainen ja innovatiivinen: murto-ajalta ja murto-osan yliopistotutkinnon hinnasta motivoituneille henkilöille opetetaan tarvittavat taidot menestyvän uran johtamiseen tietokone-, ohjelmisto- ja web-kehityksessä. Aikaisempaa tietoa tai kokemusta ei vaadita. 

Ensimmäinen julkaistu vuonna 2012, koodaava bootcamp-malli on todella kiinni. Ensimmäisen koodauskoulun perustamisen jälkeen viiden ensimmäisen vuoden aikana koodaa bootcamp ilmoittautuminen kasvoi yli 1000% valtakunnallinen. Yli 23 000 käynnistysleiriläistä suoritti opintojaan vuonna 2017 ja liittyi työmarkkinoille. Tämä on erittäin vaikuttava tilasto, kun ajatellaan, että 80 000 CS: n pääaineopiskelijaa valmistuu vuosittain. 

mitä ovat koodauskoulut

Käynnistyslevyn ja tietokoneen tutkinnon koodaaminen: mikä ohjelma on parempi?

On helppo ymmärtää, miksi koodaava käynnistysleiri voi olla houkutteleva vaihtoehto, mutta voiko koodauskoulun kolarikurssi todella pinota neljän vuoden tutkintoon? Mikä on parempi vaihtoehto? Vastaus on monimutkainen ja riippuu monista henkilökohtaisista tekijöistä.

Jos punnitset vaihtoehtosi käynnistyskameran ja CS-tutkinnon koodaamisessa, seuraava infografia on sinulle. Olemme hajonneet Suurimmat erot nelivuotisen tutkinnon ja koodaavan kouluopetuksen välillä auttaa sinua valitsemaan oikean sopivuuden tavoitteisiisi. Lukukausikustannuksista palkkausnäkymien palkkaamiseen monimuotoisuuden tilastoihin, tässä on sinun kannattaa ottaa huomioon päättäessäsi CS-kandidaatin tai koodauskoulun välillä:

Infografia: Bootcamp-koodaus vs. tietojenkäsittelytiede

Jaa tämä kuva sivustossasi

Sisällytä määrittely WhatsTheHost.com-sivustolle tähän grafiikkaan.

koodauskoulut vs. tietojenkäsittelytieteen tutkinnon infografia

Infografiset lähteet

(Heinäkuu 2018)

Infografiassa olevat tiedot löytyvät seuraavista linkeistä:

 • Tietokone & IT-työpaikkojen kasvu 2016-2026: Työvoimatoimiston toimisto
 • 2016 koodaa Bootcamp-työpaikkaa & Väestötilastot: Kurssiraportti
 • Vuoden 2018 opiskelijalainatilastot: Opintolainan sankari
 • Opas Bootcamp-lainojen koodaamiseen & Rahoitus: Kurssiraportti
 • Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat suorittaneet Coding Bootcampin: Wired
 • Mitkä korkeakoulujen korkeakoulut ovat korkeimpia ja alhaisimpia? Suorampi linja
 • Vuoden 2017 aloituspalkat uusille korkeakoulututkinnon suorittaneille: Nace-palkkakartoitus
 • Lisää naisia ​​ja vähemmistöjä ilmoittautuu koodauskouluihin: Tech Times
 • Mitä työnantajat ajattelevat Bootcamp-tutkinnon suorittajien koodaamista ?: Todellakin

Koodauskoulu vs. kandidaatin tutkinto: mikä sopii minulle?

Koodauskäynnistysleirit tekevät tietokone-, ohjelmisto- ja web-kehitystyöistä entistä helpommin saavutettavissa. Mutta vaikka ne voivat olla toteuttamiskelpoinen vaihtoehto pyrkivälle ohjelmoijalle, koodauskoulut eivät koskaan aikoneet korvata perinteisiä nelivuotisia ohjelmia. Pikemminkin ne on rakennettu vastaamaan sellaisten opiskelijoiden tarpeita, jotka eivät sovi aivan kandidaatin tutkinnon muottiin.

Jos kuulut yhteen tai useampaan seuraavista luokista, käynnistyslevyn koodaaminen voi olla parempi vaihtoehto sinulle:

Sinulla on jo työkokemus ja vähintään yksi tutkinto

Ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita uranvaihdosta vuosien työ- ja opiskelukokemuksen jälkeen, ajatus palata korkeakouluympäristöön on ymmärrettävästi houkutteleva. Koodauskoulut tarjoavat ohjelmointia, joka on sopii paremmin aikuisille kuin teini-ikäisille. Mukaan Kurssiraportti, keskimäärin bootcamper työntää 30 ja hänellä on jo kandidaatin tutkinto ja usean vuoden työkokemus.

Olet haluton ottamaan lainoja

Opiskelijoiden velka on 1,5 biljoonan dollarin teollisuus. Vuoden 2017 keskimääräinen luokka jätti yliopiston lähes 40 000 dollarin velalla, ja tämä lukumäärä kasvaa edelleen. Yhä useammat nuoret kysyvät, onko muodollisen koulutuksen korkeat kustannukset todella sen arvoisia, ja etsivät vaihtoehtoja.

Toivomille ohjelmoijille, jotka jo ovat joutuneet aiemman tutkinto-opintolainojen ulkopuolelle, ylimääräisen velan otto toiselle asteelle voi ymmärrettävästi olla varoittava. Lukio-asteen tutkinnon suorittaneille, jotka painavat joko osallistumista muodolliseen tutkinto-ohjelmaan vai koodauskouluun, mahdollisuus suorittaa valmistuminen aikaisemmin ja vähemmän velkaa kuin heidän ikäisensä voisi olla kilpailuetu.

Koodauskoulu tulee murto-osa yliopistotutkinnon kustannuksista, mikä tekee Bootcamp-koulutuksen rahoittamisesta ilman lainoja paljon helpompaa. Vaikka 70% kandidaatin tutkinnon suorittaneista suorittaa velan, vain noin 25% koodaavista koululaisista suorittaa.

Neljä vuotta kokopäiväisiä opintoja ei ole sinulle mahdollista

Kaikille ei yksinkertaisesti ole mahdollista asettaa elämääsi tauolle neljäksi vuodeksi ja omistautua täysipäiväisiin opiskeluun. Niille, jotka ovat vanhempia, joiden on työskenneltävä kokopäiväisesti itsensä ja / tai muiden tukemiseksi tai he eivät yksinkertaisesti pysty viettämään vielä neljä vuotta koulussa, koodauskoulut saattavat olla paremmin sopivia.

Lean-opetussuunnitelman ja nopeatempoisen oppimisympäristön avulla suurin osa käynnistysmatkalaisista valmistuu noin 3,5 kuukaudessa. Se vastaa yhtä lukukautta yliopistossa tai yliopistossa!

Koska koodauskoulut ovat joustavampi ja paremmin saatavissa moniin elämäntilanteisiin, myös heidän opiskelijaryhmänsä ovat yleensä monipuolisempia kuin tyypillinen yliopiston CS-osasto. Naisten osuus CS-tutkinnon suorittaneista korkeakouluista oli vain 14% vuonna 2015, mutta 36% bootcamp-tutkinnoista. Samoin mustat ja latinalaiset muodostivat vain 10% CS: n pääaineista, mutta 25% bootcamp-luokista.

Johtopäätös: valitse parhaiten sopii tavoitteisiisi

On monia tekijöitä, jotka on punnittava koodausprosessin ja kandidaatin tutkinnon välillä. Sen lisäksi, että harkitset hintaa, aika-sitoutumista ja omaa elämäntilannettasi, ohjelman laadun tulisi olla tärkeimpiä tekijöitä päätöksessäsi. Minkälaiset koodauskielet haluat oppia, mihin toimialan nurkkaan haluat päästä ja millaisten kokemusten ohjaajasi antavat pöydälle olla ratkaiseva merkitys valitsemassasi oppilaitoksessa.

Tavoitteisiin parhaiten sopivien valitseminen voi olla pitkä prosessi, joka on täynnä epävarmuustekijöitä. Kerro itsellesi niin paljon kuin pystyt ja älä unohda uratavoitteitasi. Mutta riippumatta siitä, haluatko mennä perinteiselle reitille ja ilmoittautua korkeakoulujen tai yliopistojen CS-ohjelmaan vai suoritat intensiivisiä kursseja koodaavassa käynnistysleirissä, yksi asia on selvä: tulevaisuus näyttää valoisalta niille, jotka osaavat koodata.

Kuinka tämä liittyy web-hosting-palveluun??

Joten tämä on web-hosting-koulutus- ja arvostelupaikka, miten koodaus bootcamps liittyvät hosting? Paljon.

Web-kehittäjät luottavat vankkaan isännöintiin saadakseen verkkosivustonsa nöyrämään ja työskentelemään 24/7 heille. Ilman majoitusta ei ole verkkosivustoa. Ilman suuria koodaushaavoja ei ole verkkosivustoa.

Kehittäjät rakastavat isäntien nopeutta ja tekniikkaa, kuten WP Engine, ja tietysti etsivät aina saada kätensä nopeimmista palvelimista.

Niille, jotka ovat aloittelijoita, a-rakennuksessa ei ole mitään vikaa ei-koodisivusto WordPressissä tai muu alusta – tee vain mikä toimii!

Se kaikki on osa kaunista, mutta monimutkaista web-ekosysteemiä – ja olemme iloisia voidessamme olla osa sitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map