Vilket är bättre: Coding School vs Computer Science Degree [Infographic]

Vilket är bättre: Coding School vs Computer Science Degree [Infographic]

Vilket är bättre: Coding School vs Computer Science Degree [Infographic]

Söker starta en karriär inom datavetenskap och utveckling?

Att investera i den utbildning som krävs för att skriva kod professionellt kan vara bland de flesta säkra karriärbeslut en person kan göra för sin framtid.


Datavetenskap och IT-området har nästan en prognostiserad tillväxt tre gånger det nationella genomsnittet och en stor lön att matcha. Vad mer är, amerikanska universitet kan inte tyckas utexamineras tillräckligt med datavetenskap för att möta efterfrågan på kvalificerade anställda: 2015 fanns det nästan 10 gånger fler öppna positioner inom det här fältet än det var examen CS-majors.

Så vad håller drivna, kapabla individer från detta lukrativa och efterfrågade yrke?

kodningsskola vs cs-examen

Kodning Bootcamp vs. CS-grad: Vilket är bättre? Hoppa till Infographic

4-åriga grader är inte det enda alternativet

Datavetenskapliga avdelningar vid högskolor och universitet i USA har vuxit snabbt under det senaste decenniet eller så. Från 2006 till 2015, grundexamen för datavetenskap tredubblats. Dessutom överstiger efterfrågan på dessa eftertraktade antagningsplatser alltid långt utbudet. På grund av storlekar och fakultetsbegränsningar i högre utbildning kommer inte alla kvalificerade, ambitiösa CS-major som ansöker att komma in.

En kandidatexamen (minst) i datavetenskap & Ingenjör eller ett besläktat område ansågs en gång till den gyllene biljetten till jobbsäkerhet i ett växande och välbetalda område. Men är högre utbildning verkligen det enda vägen till en karriär inom kodning? Och med orimliga och ökande undervisningskostnader, är en CS-grad verkligen värd skulden? Och för dem som vill bryta sig in i fältet senare i sin karriär: kräver det att lära sig att koda verkligen gå tillbaka till skolan för att få en annan examen?

Om den blomstrande marknaden för kodning av bootcamp är någon indikation, nej. En traditionell examen är inte ditt enda alternativ.

Vad kodar bootcamps?

Kodskolor lovar att bli det ett livskraftigt alternativ till ackrediterade utbildningsprogram inom datavetenskap & Teknik. Den kodande bootcampmodellen är enkel och innovativ: i en bråkdel av tiden och för en bråkdel av priset på en universitetsgrad lärs de motiverade individer de färdigheter som krävs för att leda framgångsrika karriärer inom dator, programvara och webbutveckling. Ingen tidigare kunskap eller erfarenhet krävs. 

Efter att ha startat första gången 2012 har den kodande bootcamp-modellen verkligen fångats. Under de första fem åren efter att den första kodskolan grundades kodade bootcamp registrering ökade mer än 1000% landet. Mer än 23 000 bootcampers avslutade sina kurser 2017 och gick med på arbetsmarknaden. Detta är en oerhört imponerande statistik när du tänker på att 80 000 CS-majors examen varje år. 

vad är kodande skolor

Kodning av bootcamp mot datavetenskap: vilket program är bättre?

Det är lätt att se varför en kodning bootcamp kan vara ett attraktivt alternativ, men kan en kodningskolans kraschkurs verkligen stapla upp till en fyraårsgrad? Vilket är det bättre alternativet? Svaret är komplicerat och beror på många personliga faktorer.

Om du väger dina alternativ i beslutet att koda bootcamp vs. CS-grad är följande infographic åt dig. Vi har gått sönder de största skillnaderna mellan en fyraårig examen och en kodutbildning för att hjälpa dig välja rätt passform för dina mål. Från undervisningskostnader till anställning av framtidsutsikter till mångfaldsstatistik, här är vad du bör tänka på när du beslutar mellan en CS Bachelor eller kodskola:

Infographic: Coding Bootcamp vs. datavetenskap

Dela den här bilden på din webbplats

Vänligen inkludera attribut till WhatsTheHost.com med denna grafik.

kodande skolor vs datavetenskap grad infographic

Infographic källor

(Juli 2018)

Information som visas i infografin finns på följande länkar:

Kodskola kontra kandidatexamen: vilket är rätt för mig?

Kodning av startcampar gör dator-, program- och webbutvecklingsjobb mer tillgängliga än någonsin. Men även om de kan vara ett genomförbart alternativ för blivande programmerare, har kodskolor aldrig planerat att ersätta traditionella fyraåriga program. Snarare är de strukturerade för att tillgodose behoven hos studenter som inte riktigt passar in i kandidatexamen.

Om du tillhör en eller flera av följande kategorier kan kodning av startcamp vara det bästa alternativet för dig:

Du har redan arbetslivserfarenhet och minst en examen

För människor som är intresserade av att göra en karriärövergång efter många års arbete och studierfarenhet är tanken på att gå tillbaka till en högskolemiljö förståeligtvis inte tilltalande. Kodskolor erbjuder programmering som är mer lämpad för vuxna än för tonåringar. Enligt Kursrapport, den genomsnittliga bootcamperen driver 30 och har redan en kandidatexamen och flera års arbetslivserfarenhet.

Du är motvillig att ta lån

Studentskuld är 1,5 biljoner dollar. Den genomsnittliga klass 2017 grad lämnade college med nästan $ 40 000 i skuld, och detta antal fortsätter att växa. Fler och fler unga människor ifrågasätter om de höga kostnaderna för en formell utbildning verkligen är värt det och letar efter alternativ.

För blivande programmerare som redan har band med studielån från en tidigare examen kan förståeligtvis vara ett avskräckande att ta ut mer skulder för en andra grad. För gymnasieskolor som väger om de ska gå på ett formellt utbildningsprogram eller gå till kodskolan kan utsikterna för att examen förr och med mindre skuld än sina kamrater vara en konkurrensfördel..

Kodskola kommer kl en bråkdel av kostnaden för en universitetsgrad, vilket gör det enklare att finansiera en bootcamp-utbildning utan lån. Medan 70% av kandidatstudenterna examinerar med skulder, gör endast cirka 25% av de kodande skolklassarna.

Fyra års heltidsstudier är inte genomförbara för dig

Att sätta ditt liv i paus i fyra år och ägna dig åt heltidsstudier är helt enkelt inte möjligt för alla. För de som är föräldrar, behöver arbeta heltid för att försörja sig själva och / eller andra, eller helt enkelt inte kan tillbringa fyra år till i skolan, kan kodskolor vara bättre passande.

Med en smal läroplan och snabbt inlärningsmiljö examineras majoriteten av bootcampare på cirka 3,5 månader. Det är motsvarande en enda termin på en högskola eller universitet!

Eftersom kodskolor är det mer flexibel och tillgänglig för olika livssituationer, deras studiekroppar tenderar också att vara mer mångsidiga än din typiska universitets-CS-avdelning. Kvinnor utgör endast 14% av examen till CS-majors 2015 men 36% av graderna med bootcamp. På samma sätt utgör svarta och latino endast 10% av CS-majors men 25% av bootcamp-graderna.

Slutsats: välj den bästa passningen för dina ambitioner

Det finns många faktorer som måste vägas beslutet om kodskola kontra kandidatexamen. Förutom att beakta pris, tidsåtagande och din egen livssituation bör programmets kvalitet vara bland de viktigaste faktorerna i ditt beslut. Vilka kodspråk du vill lära dig, vilket hörn av branschen du vill hamna på och vilken typ av upplevelse dina instruktörer får till bordet bör spela en avgörande roll i den institution du väljer.

Att välja den bästa passningen för dina ambitioner kan vara en lång process fylld med osäkerheter. Informera dig själv så mycket du kan, och tappa inte dina karriärmål. Men oavsett om du väljer att gå den traditionella vägen och anmäla dig till ett högskole- eller universitets-CS-program, eller om du tar intensiva kurser på en kodande bootcamp, är en sak klar: framtiden ser ljus ut för dem som kan koda.

Hur går det att binda i webbhotell??

Så detta är en webbhotell för utbildning och recension, hur förhåller sig kodning av bootcamp till värd? Mycket.

Webbutvecklare förlitar sig på solid hosting för att få sin webbplats att surra och arbeta dygnet runt för dem. Utan webbhotell finns det ingen webbplats. Utan stora kodningskotletter finns det ingen webbplats.

Utvecklare älskar hastigheten och tekniken hos värdar som WP Engine, och naturligtvis letar alltid för att få tag på de snabbaste servrarna som möjligt.

För de som är nybörjare är det inget fel med att bygga en no-code webbplats på WordPress eller en annan plattform – gör bara vad som fungerar!

Det hela är en del av det vackra, men ändå komplexa, ekosystemet på webben – och vi är glada över att vara en del av det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector