Welke is beter: coderingsschool versus graad informatica [Infographic]


Op zoek naar een carrière in de informatica en ontwikkeling?

Investeren in de training die nodig is om professioneel code te schrijven, zou tot de meesten kunnen behoren veilige carrièrebeslissingen een persoon kan maken voor hun toekomst.


De informatica en IT-sector heeft bijna een verwachte banengroei driemaal het landelijk gemiddelde en een groot bijpassend salaris. Bovendien lijken Amerikaanse universiteiten niet voldoende informatica-majors te behalen om aan de vraag naar gekwalificeerde werknemers te voldoen: in 2015 waren er bijna 10 keer meer open posities op dit gebied dan waren er afstuderende CS majors.

Dus wat houdt gedreven, capabele individuen van dit lucratieve en veelgevraagde beroep?

coderingsschool vs cs-graad

Codering Bootcamp versus CS-graad: wat is beter? Ga naar Infographic

4-jarige graden zijn niet de enige optie

Informatica-afdelingen van hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten zijn het afgelopen decennium snel gegroeid. Van 2006 tot 2015, de inschrijving voor informatica is verdrievoudigd. Bovendien is de vraag naar deze felbegeerde toelatingsslots altijd ver boven het aanbod. Vanwege de omvang en de facultaire beperkingen in het hoger onderwijs, komt niet elke gekwalificeerde, aspirant-CS-majoor die zich aanmeldt binnen.

Een bachelordiploma (minimaal) in informatica & Engineering of een gerelateerd veld werd ooit beschouwd als het gouden ticket voor werkzekerheid in een groeiend en goed betaald veld. Maar is hoger onderwijs echt de enige weg naar een codeercarrière? En met exorbitante en stijgende collegegelden, is een CS-graad die de schuld echt waard is? En voor degenen die later in hun carrière in het veld willen breken: vereist het leren coderen echt dat je weer naar school gaat om een ​​ander diploma te halen?

Als de bloeiende markt voor het coderen van bootcamps een indicatie is, nee. Een traditioneel diploma is niet uw enige optie.

Wat zijn bootcamps coderen?

Coderingsscholen beloven te worden een levensvatbaar alternatief voor geaccrediteerde opleidingen in de informatica & Engineering. Het coderende bootcamp-model is eenvoudig en innovatief: in een fractie van de tijd en voor een fractie van de prijs van een universitair diploma leren gemotiveerde individuen de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in computer-, software- en webontwikkeling te leiden. Geen voorkennis of ervaring vereist. 

Het coding bootcamp-model is voor het eerst gelanceerd in 2012 en heeft echt aangeslagen. In de eerste vijf jaar na de oprichting van de eerste coderingsschool, coding bootcamp inschrijving groeide met meer dan 1000% landelijk. Meer dan 23.000 bootcampers voltooiden hun cursussen in 2017 en kwamen op de arbeidsmarkt. Dit is een enorm indrukwekkende statistiek als je bedenkt dat 80.000 CS-majors elk jaar afstuderen. 

wat zijn coderingsscholen

Codering van bootcamp versus computerwetenschappen: welk programma is beter?

Het is gemakkelijk in te zien waarom een ​​coderingsbootcamp een aantrekkelijke optie kan zijn, maar kan een spoedcursus voor een coderingsschool echt oplopen tot een vierjarige opleiding? Wat is de betere optie? Het antwoord is ingewikkeld en hangt af van veel persoonlijke factoren.

Als u uw opties afwegt bij de beslissing om bootcamp versus CS-graad te coderen, is de volgende infographic iets voor u. We zijn kapot de grootste verschillen tussen een vierjarige opleiding en een codeerschoolopleiding om u te helpen bij het kiezen van de juiste pasvorm voor uw doelen. Van collegegeld tot aanwervingskansen tot diversiteitsstatistieken, hier is wat u moet overwegen bij het kiezen tussen een CS Bachelor- of coderingsschool:

Infographic: Coding Bootcamp vs. Computer Science Degree

Deel deze afbeelding op uw site

Voeg toeschrijving aan WhatsTheHost.com toe met deze afbeelding.

coderingsscholen vs informatica graad infographic

Infografische bronnen

(Juli 2018)

Informatie in de infographic is te vinden via de volgende links:

 • Computer & IT verwachte banengroei 2016-2026: Arbeids Statistieken Bureau
 • 2016 Codering Bootcamp Jobplaatsing & Demografische statistieken: Cursusrapport
 • Statistieken voor studentenleningen voor 2018: Student Loan Hero
 • Gids voor het coderen van Bootcamp-leningen & Financiering: Cursusrapport
 • Dit zijn de mensen die afstuderen aan Coding Bootcamp: Bedrade
 • Welke College Majors hebben de hoogste en laagste werkloosheidscijfers ?: Rechtere lijn
 • Startsalarissen 2017 voor afgestudeerden van New College: Nace Salary Survey
 • Meer vrouwen en minderheden melden zich aan voor coderingsscholen: Tech Times
 • Wat denken werkgevers over codering van Bootcamp-afgestudeerden ?: Inderdaad

Codering school versus bachelordiploma: dat past bij mij?

Met het coderen van bootcamps worden computer-, software- en webontwikkelingstaken toegankelijker dan ooit. Maar hoewel ze een haalbare optie kunnen zijn voor aspirant-programmeurs, hebben coderingsscholen nooit de bedoeling gehad om traditionele vierjarige programma’s te vervangen. Ze zijn eerder gestructureerd om te voldoen aan de behoeften van studenten die niet helemaal passen in de vorm van de bacheloropleiding.

Als u in een of meer van de volgende categorieën valt, is het coderen van bootcamp wellicht de betere optie voor u:

Je hebt al werkervaring en minimaal één diploma

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrièreverandering na jaren van werk en studie-ervaring, is de gedachte om terug te gaan naar een universiteitsomgeving begrijpelijkerwijs onaantrekkelijk. Coderingsscholen bieden dat wel aan meer geschikt voor volwassenen dan voor tieners. Volgens Cursusrapport, de gemiddelde bootcamper is 30 en heeft al een bachelordiploma en meerdere jaren werkervaring.

U bent terughoudend met het aangaan van leningen

Studentenschuld is 1,5 biljoen dollar industrie. De gemiddelde klas van de grad van 2017 verliet de universiteit met bijna $ 40.000 aan schulden, en dit aantal blijft groeien. Steeds meer jongeren vragen zich af of de hoge kosten van een formele opleiding echt de moeite waard zijn en zoeken naar alternatieven.

Voor aspirant-programmeurs die al vastzitten aan studieleningen van een vorige graad, zou het opnemen van meer schulden voor een tweede graad begrijpelijkerwijs een afschrikmiddel kunnen zijn. Voor middelbare scholieren die wegen of ze een formele opleiding willen volgen of naar een coderingsschool gaan, kan het vooruitzicht om eerder en met minder schulden af ​​te studeren dan hun leeftijdsgenoten een concurrentievoordeel zijn.

Codering school komt op een fractie van de kosten van een universitair diploma, wat het financieren van een bootcamp-opleiding zonder leningen veel gemakkelijker maakt. Terwijl 70% van de bachelorstudenten met schulden afstudeert, doet slechts ongeveer 25% van de coderingsschoolstudenten dat.

Vier jaar voltijds studeren is voor jou niet haalbaar

Vier jaar lang je leven pauzeren en je toewijden aan voltijdstudies is gewoon niet voor iedereen mogelijk. Voor degenen die ouders zijn, fulltime moeten werken om zichzelf en / of anderen te onderhouden, of ze kunnen gewoon niet nog vier jaar op school doorbrengen, coderingsscholen zijn misschien beter geschikt.

Met een mager curriculum en een snelle leeromgeving, studeert de meerderheid van de bootcampers af in ongeveer 3,5 maanden. Dat is het equivalent van een enkel semester aan een hogeschool of universiteit!

Omdat coderingsscholen dat zijn flexibeler en toegankelijker voor diverse levenssituaties, hun studentenorganen zijn ook meestal diverser dan je typische universitaire CS-afdeling. Vrouwen vormden slechts 14% van de afgestudeerde CS-majors in 2015, maar 36% van de bootcamp-grads. Evenzo vormden zwarten en latino’s slechts 10% van de CS-majors, maar 25% van de bootcamp-grads.

Conclusie: kies wat het beste bij uw ambities past

Er zijn veel factoren die moeten worden afgewogen tegen de beslissing van coderingsschool versus bachelordiploma. Naast de prijs, tijdsbesteding en uw eigen levenssituatie, moet de kwaliteit van het programma een van de belangrijkste factoren zijn bij uw beslissing. Welke codeertalen je wilt leren, in welke hoek van de branche je zou willen eindigen en wat voor soort ervaring je instructeurs aan tafel brengen, zou een doorslaggevende rol moeten spelen in de instelling die je kiest.

Het kiezen van de beste oplossing voor uw ambities kan een lang proces zijn vol onzekerheden. Informeer jezelf zoveel mogelijk en verlies je carrièredoelen niet uit het oog. Maar of je nu kiest voor de traditionele route en je inschrijft voor een hogeschool of universiteit CS-programma, of je volgt intensieve cursussen op een programmerende bootcamp, één ding is duidelijk: de toekomst ziet er rooskleurig uit voor degenen die kunnen coderen.

Hoe sluit dit aan bij webhosting?

Dus aangezien dit een webhosting educatie- en beoordelingssite is, hoe verhouden coderingsbootcamps zich tot hosting? Veel.

Webontwikkelaars vertrouwen op solide hosting om hun website 24/7 voor hen te laten neuriën en werken. Zonder hosting is er geen website. Zonder geweldige codeerkarbonades is er geen website.

Ontwikkelaars houden van de snelheid en technologie van hosts zoals WP Engine, en zijn natuurlijk altijd op zoek naar de snelst mogelijke servers.

Voor degenen die meer beginner zijn, is er niets mis met het bouwen van een no-code site op WordPress of een ander platform – doe gewoon wat werkt!

Het maakt allemaal deel uit van het prachtige, maar complexe ecosysteem van het web – en we zijn er blij mee.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map