Flywheel Hosting Reviews: er svinghjul riktig for deg?

Contents

Hva er svinghjul?

Flywheel er et administrert WordPress-vertsfirma med base i Omaha, Nebraska med kontorer i Sydney, Australia. Selskapet ble grunnlagt i 2013, og tilbyr sine hosting-tjenester for designere og utviklere som tjener levende på å lansere nettsteder for kunder.


Hvor bra er svinghjulshosting?

Svinghjulet tilbyr et hip og rimelig administrert WordPress-vertsalternativ for å konkurrere tøffere, dyrere administrerte hostingfirmaer som WP Engine. Svinghjul er ikke for amatøransvarlige, og hoveddelen av klientellet består av designere og utviklere. Svinghjulstøtte er super kunnskapsrik og kjent med komplekse utviklingsproblemer, og planene deres er bygget for å skalere. Vi anbefaler svinghjul for digitale reklamer som ønsker fleksibilitet fra deres vertsfirma. Utforsk andre alternativer hvis du er nybegynner, eller hvis du representerer en bedriftsenhet som ønsker ultrahånd på ledelse.

Se offisielle nettsted Svinghjulanmeldelser 3.5 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Dedikert WordPress Management
 2. Kostnad per besøkende er omsettelig
 3. Gratis migrasjoner / gratis demosider
 4. Automatiske sikkerhetskopier med enkel gjenopprettingsprosess
 5. Utvikler & Designervennlige funksjoner
 6. Ulemper

  1. Sakte omløpstider på support, uten tilgang døgnet rundt
  2. Nettsteder kan være trege
  3. Iscenesettelse er fremdeles i beta

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Vår offisielle svinghjulanmeldelse

  Svinghjulet har en edgy og attraktiv følelse som så mange andre hosting selskaper mangler. Sammenlignet med det tegneserieaktige utseendet til store navn som HostGator, eller den prippen følelsen av elitehotellfirmaer som Rackspace, er Flywheel et pust av frisk luft. Flywheel er bygget for designere og utviklere som ønsker å lansere nettsteder for sine kunder. Har funnet sin nisje i det administrerte WordPress-vertsmarkedet. De fleste av svinghjulets funksjoner er helt topp og passer perfekt for det tiltenkte klientellet. Noen mindre irritasjoner kan imidlertid få noen brukere. Vi vil også fraråde svinghjul for nettsteder som mottar millioner av besøk månedlig.

  De beste funksjonene ved svinghjulshosting

  Svinghjul bygget for designere og utviklere som virkelig kjenner veien rundt WordPress, og derfor kjenner det godt nok til å vite at outsourcing av styring av dens sikkerhet og oppdateringer er vel verdt det. Disse gutta er kyndige og vet nøyaktig hva deres techie-klienter vil ha i en hosting-tjeneste, nemlig hastighet, innovative og intuitive funksjoner, sikkerhet og regelmessige sikkerhetskopier.

  Rimelig, dedikert WordPress-ledelse

  Med WordPress som den eneste CMS som brukes over hele verden, er det ikke rart at administrert WordPress-hosting har blitt en het bransje de siste årene. Svinghjul fyller pent nisjen mellom nybegynnere webansvarlige ved å bruke GoDaddys administrerte WordPress-hostingplattform (starter $ 3,99 / måned), og selskaper med flere millioner dollar som bruker WP Motors ultraprofesjonelle versjon ($ 29.99 / måned). Svinghjul starter på $ 15 / month med fleksibel skalerbarhet for de som ønsker å være vert for flere nettsteder.

  Kostnad per besøkende er omsettelig

  En av faktureringsberegningene som er populære blant dedikerte WordPress-ledelsesbedrifter, er antall besøkende en WordPress en webside forventes å motta. Mange av disse selskapene holder fast ved sin policy om å belaste et visst beløp for besøkende. Svinghjulet er annerledes – vi har vært i stand til å forhandle om kostnadene per besøkende. Dette er enormt verdifullt for nettsteder som planlegger å skalere med tiden.

  Én innlogging for alle WordPress-nettsteder

  Når du er webmaster for flere WordPress-nettsteder, kan du finne deg en liten svart bok som er full av brukernavn og passord. Men med svinghjul er det ikke tilfelle. Med svinghjul kan du migrere alle WordPress-nettstedene dine under én legitimasjon. På toppen av det, hvis du trenger å samarbeide med andre mennesker, vil Flywheel gi hver person sine egne påloggingsinformasjon. Denne funksjonen gjør svinghjul til et enkelt valg for design- og utviklingsbyråer som administrerer flere nettsteder.

  Gratis, raske migrasjoner

  Hvis du ikke er fornøyd med ditt nåværende WordPress-administrasjonsselskap, vil Flywheel migrere alle de nåværende nettstedene dine til deres servere, sikkert og gratis. I tillegg er de veldig raske på det, med overføringer som vanligvis tar mellom 24 og 48 timer. Og hvis du vil ha det veldig raskt, tilbyr de en 8 timers hurtig overføring for $ 49.

  Gratis demosider

  Mens svinghjulet generelt lader per domene, gir de ubegrensede muligheter for demo og iscenesettelse – enda en funksjon som gjør dem perfekte for profesjonelle utviklere og designere. Selv om disse nettstedene ikke er live, tillater de imidlertid kunder å bygge et nettsted og teste funksjonaliteten i sin helhet.

  Top Notch Security inkluderer en gratis SSL

  Flywheel skanner kontinuerlig nettstedene dine for malware, og gjør en så grundig jobb at du aldri trenger å installere en annen WordPress-sikkerhetsplugin. I tilfelle nettstedet ditt blir hacket, vil teamet deres arbeide utrettelig for å løse problemet og returnere nettstedet til det normale. I tillegg kaster de inn en gratis SSL med hvert domene du registrerer hos dem.

  Automatiske sikkerhetskopier med enkel gjenopprettingsprosess

  Svinghjul utfører automatiske daglige sikkerhetskopier. Det betyr at Flywheel sikkerhetskopierer alle endringene dine hver dag for å sikre at integriteten til nettstedene dine forblir intakt. Hvis det noen gang var et problem med nettstedet ditt, gjør Flywheel gjenopprettingsprosessen enkelt med en 1-klikks operasjon. Denne funksjonen alene kan spare deg for bryet med å måtte finne et online backup-selskap for å sikre integriteten til dataene som er nettstedet ditt..

  Ulemper ved svinghjulshosting

  Flywheel kundeservice er virkelig smart, men ikke alltid tilgjengelig

  Svinghjulshosting har et rykte for å tilby fantastisk støtte. Teamet deres er like nerdete som deres generelle klientell, og kan nesten alltid møte deg på hvilken som helst dybde av tekniske problemer du opplever. Når det er sagt, tilbyr de ikke live chat support, og telefon- og supportbilletter er mer eller mindre begrenset til vanlige forretningstider. Mens de fleste billetter blir svart på innen 24 timer og får høflige, nyttige svar, er det ikke sikkert at dette er tilstrekkelig for alle. Hvis du bor i en annen tidssone, jobber rare timer eller forventer å trenge mye teknisk support, kan det hende at Flywheel ikke har ressursene tilgjengelig for å komme tilbake til deg umiddelbart. Dette kan forventes på billigere planer, men når du begynner å betale $ 100 / måned, bør 24/7 support komme som standard. WP Engine, Flywheels toppkonkurrent, gir kunder med høyere nivå 24/7 tilgang til kundesupport.

  Elsker du cPanel? Se andre steder.

  Flywheels egendefinerte dashbord er super elegant og har massevis av nyttige verktøy, men hvis du er en hard-fan av cPanel og er motvillig til å lære et annet grensesnitt, er ikke Flywheel noe for deg. DreamHost er en annen vert som spesialiserer seg på delt hosting, som eschews cPanel til fordel for sitt eget instrumentbord. De fleste WordPress-proffene vil ikke ta noe med dette, men det er noe du bør vurdere om du eller dine kollegaer sliter med å holde oversikt over de mange forskjellige dashbordgrensesnittene du samhandler med til daglig..

  Iscenesettelsesområdet er i Beta

  Et iscenesettelsesområde er der du kan gjøre flere ulagrede endringer på nettstedet ditt og deretter bare skyve endringene til liveområdet. Oppsamlingsområdet for svinghjulet er i Beta. De hevder riktignok at det snart ikke vil være i Beta, men foreløpig kan det hende at du ikke får et fullt funksjonelt iscenesettelsesområde. WP Engine slår dem ut på dette området, i det minste nå.

   Lastetider er ikke de raskeste

  Svinghjul hevder å ha brennende raske hastigheter, men etter vår erfaring kan dette være litt av et tomt krav. Lasting av en gjennomsnittlig størrelse WordPress-installasjon tok over en time, og noen ganger ville mer komplekse websider gjennomsøke for å laste inn. Hurtigbufferfunksjonene deres hjelper absolutt disse problemene, men selv da var hastighetene betydelig lavere enn opplevd med WP Engine. Det er mange faktorer som bidrar til pageload-tider, men vi fant ut at over hele linja, sving svinghjul noe å være ønsket. For superhurtige hastigheter anbefaler vi A2 Hosting og deres optimaliserte WordPress-installasjon.

  Bunnlinjen

  Hvis du forventer eller har blitt vant til hvithanskebehandling av administrerte WordPress-vertsfirmaer som WP Engine, anbefaler vi ikke å bytte til svinghjul. Flywheel, som er et mye mindre selskap med en veldig begynnende følelse, kan skuffe de som vil ha alt som blir håndtert for dem med den profesjonelle kappekonkurransen. For skurrete frilansere som leter etter et fleksibelt, rimelig og kyndig alternativ for hosting, er Flywheel en drøm. Dashbordet deres er bygget for å administrere kundenes nettsteder sømløst, og hver måned lanserer de nye funksjoner og tilbud som passer akkurat for de som lever av å lansere nettsteder. Hvis du leter etter et rimelig alternativ og har en DIY-holdning, vil du finne alt du leter etter i svinghjulstyrt WordPress-hosting.

  Vis flere funksjoner

  Svinghjul Spørsmål og svar

  Svinghjulet er enkelt nok for alle å bruke, og siden hvem som helst kan finne ut hvordan det skal brukes, er det mange spørsmål rundt. Heldigvis finnes det svar på disse spørsmålene, og det er det du finner her. Å ha en one-stop shop for alle spørsmålene dine vil hjelpe deg med å finne ut om Flywheel er vertssiden du ønsker for nettstedet ditt. Dette skal svare på mange vanlige spørsmål nye kunder har angående svinghjul.

  Hvordan kan man gå inn i en bulkplan ut av et enkelt sted?

  Du vil sikkerhetskopiere det opprinnelige nettstedet, og deretter vil du klone nettstedet. Du må deretter velge betalingsmåte. Du kan deretter peke DNS til det nye nettstedet, med mindre det var et demoside eller ennå ikke er live, som du kan hoppe over. Du vil forsikre deg om at du kansellerer og sletter det opprinnelige nettstedet. Det nye nettstedet ditt skal fungere ordentlig, og hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte deres hjemmeside for å ordne opp problemer.

  Hvordan begynner man å iscenesette?

  Iscenesettelse er fremdeles i beta-format, så du må be om tilgang fra Flywheel direkte. Når du har fått tilgang, kan du bytte Staging til på-posisjonen under fanen Avansert. Det kan ta litt tid å gjøre Staging-prosessen klar, spesielt hvis nettstedet ditt er ganske stort. Når prosessen er fullført, vil den nye Staging-fanen være på nettstedets svinghjul-dashbord. Du vil kunne få tilgang til Staging-nettstedet via URL-en i Staging-fanen, og bruke dine WordPress-legitimasjon. Det er et passord som beskytter nettstedet ditt mens du jobber med det, og du kan gjøre alle endringene du ønsker.

  Er det mulig å endre datacenters beliggenhet på et nettsted?

  Det er ikke mulig å flytte et nettsted mellom datasentre, du kan jobbe rundt problemet for å oppnå de samme resultatene. Du vil sikkerhetskopiere det originale nettstedet, og deretter klone det. Du må velge betalingsmåte og datasenteret du vil sende den til. Du kan deretter peke DNS til det nye nettstedet, og du vil avbryte eller slette det opprinnelige nettstedet. Det er omtrent den samme prosessen med å endre planene dine.

  Kan jeg installere WordPress Core-filene på nytt?

  Hvis du trenger å installere WordPress Core-filene på nytt, kan det være lettere å starte på nytt. Avhengig av hvilke endringer du vil gjøre, kan du alltid opprette et demoside og legge det til på nettstedet ditt når du er klar. Du kan klikke på “Ny side” -knappen på svinghjulets instrumentbord. Du vil fylle ut skjemaet med dine foretrukne innstillinger. Du vil velge “Min klient vil betale senere” som faktureringsmetode. Du vil ha et 14-dagers demoside tilgjengelig for å jobbe med, og når du er klar til å gjøre endringene, kan du migrere det til det nye nettstedet og deretter leve med det.

  Kan man tvinge SSL på et nettsted?

  Når SSL-tillegget for et nettsted er aktivert på svinghjulet, er det en god idé å tvinge SSL til nettstedet ditt. Du vil omdirigere trafikk til nettstedet via HTTP-protokollen til HTTPS for å gjøre det sikrere. Du vil gå til fanen Avansert og bytte alternativet “Tving HTTPS”. Den vil omdirigere nettstedets trafikk til HTTPS automatisk.

  Finnes det rabatter for ideelle organisasjoner?

  Avhengig av den ideelle organisasjonen du er en del av, kan du være kvalifisert for visse rabatter. Ideelle organisasjoner som er en del av sektoren 501 (c) 3, kan du sende Flywheel med organisasjonens informasjon. Svinghjulet skal kunne finne rabatter som hjelper deg å nå dine mål.

  Hvordan kan man gå live på svinghjulet??

  Det er noen trinn du må følge for å gjøre nettstedet ditt live. Du vil fjerne passordbeskyttelsen i svinghjulet. Du kan deretter legge til domenene du vil ha pekt til nettstedet ditt. Du vil deretter sette riktig domene til det primære domenet. Når det er ferdig, kan du peke domenet DNS i domenelisten i svinghjulet.

  Hva betyr en hvit skjerm / 500 feilfeil?

  Det er mange grunner til at du kan ha en hvit skjerm der din normale skjerm skal være. Det er mange grunner, men hvis du har 505 feil, betyr det at datamaskinen din ikke krasjer. Det kan være på grunn av plugins eller temakonflikter, PHP-syntaksfeil eller utmattet minne på serveren. Det er en innstilling du kan bruke for å bytte PHP-feil på nettstedet. Du vil endre innstillingen WP_DEBUG under fanen Avansert. Du kan deretter se for å finne ut kilden til problemet, slik at du kan fikse det enkelt.

  Hva er betydningen av administrert WordPress-hosting?

  Svinghjul behandler hvert nettsted individuelt, noe som gjør at alle kan ha en personlig stil for nettstedet sitt. Flywheels administrerte hurtigbufring og ytelse lar deg konfigurere nettstedet ditt uten plugins, takket være serverne. Svinghjul administrerer sikkerheten på WordPress, med tanke på at det er et mål for hackere og skurkene, og det fungerer på servernivå for å forhindre hacking av nettsteder. Svinghjul oppdaterer programvaren din, slik at du alltid bruker den mest oppdaterte versjonen av WordPress. Du får også ekspert WordPress-støtte gjennom svinghjulet. Det er som å ha en personlig sekretær for nettstedet ditt.

  Er svinghjul tilgjengelig via SSH?

  Dessverre gir Flywheel ikke SSH-tilgang til noe nettsted på grunn av sikkerhetstiltakene og ytelsen Flywheel gir. Du får tilgang til svinghjulet via SFTP og komme til databasen. Du kan kontakte svinghjulssupport hvis du ønsker å gjøre det via SSH, og de kan hjelpe deg med spørsmål du har.

  Hva er et demoside?
   • Demosider er som en praksiskjøring for et nettsted. Du kan opprette et nettsted og sette opp en demonstrasjon før du betaler for det. Dette er nyttig for alle som oppretter et nettsted for en klient. Du vil kunne gi et eksempel på hva nettstedet er, hvordan det vil se ut og det er gratis. Det er en god måte å dele ut et nettsted til en klient når de er klare til å ta seg av betalingene.
   • Hvis du vil sette opp et demoside, oppretter du et nytt nettsted. Du kan velge “Min klient vil betale senere” når faktureringsinformasjonen dukker opp. Du kan laste opp nettstedet til klienten din, overføre fakturering og deretter gjøre nettstedet live. Det er en god måte å sørge for at det er bra å gå før du investerer penger på et nettsted.
  Hva er et besøk, ifølge Flywheel?

  Besøk på et nettsted er viktig for å følge med på hvor mange som kommer til nettstedet. Svinghjul vil anbefale en plan avhengig av antall besøk du får hver måned. Et besøk, ifølge Flywheel, er en unik IP-adresse i en 24-timers periode. Det er en månedlig sum, og det spiller ingen rolle hvor mange sider en enkelt adresse besøker. Det er en balansert måte å måle de besøkende, og det er lett å følge med på dem. Du kan også sjekke antall besøkende på nettstedet ditt. Det er forfriskende å vite at du ikke trenger å følge med på det selv.

  Er det en grunn passord er beskyttet?

  Det er mange grunner til at det er så mye beskyttelse for et nettsted, spesielt for demosidene. Det er beskyttet til nettstedet er betalt for, og når det er betalt for, kan du justere passordbeskyttelsen. Når en besøkende kommer til nettstedet ditt når passordbeskyttelsen er på, kan de oppgi legitimasjon for å få tilgang til nettstedet. Det er en måte å beskytte demosiden din mot å bli lekket eller stjålet mens du setter den sammen.

  Vil svinghjul støtte flersiden?
   • Svinghjul vil støtte multisite på en rekke planer. Den er ikke utstyrt med Tiny-planen, og den tilpassede planen lar deg bruke flerside. Imidlertid bør ikke alle nettstedene i den flersidede installasjonen overskride diskgrensene når de er lagt sammen.
   • Hvis du vil aktivere multisitet, kan du gjøre det i tillegg-fanen og slå på multisiden. Svinghjulet kjører flere unike domener med en enkelt installasjon av flersidefunksjonen. Du må kontakte svinghjulstøtte for å få dem til å hjelpe deg i prosessen.
  Hva heter Flywheels servere?

  Det anbefales at du ikke oppdaterer navneservere når du peker på svinghjul. Du kan endre A-posten og CNAME DNS-postene for å peke domenet ditt til svinghjul. Det er enklere enn å endre navneservere du bruker. I stedet for å dirigere trafikk gjennom svinghjul til domenet ditt, vil svinghjul dirigere trafikken til nettstedet ditt. Alt du vil gjøre er å endre IP-adressen til der domenet er.

  Hva er riktig svinghjulplan?

  Det er tre hovedplaner Flywheel tilbyr, men det er tilpassede planer også. Planene starter på $ 15 i måneden, og går opp, avhengig av hvilken plan du trenger for nettstedet ditt. Ting som antall besøk, diskplass, båndbredde, SSL-støtte, CDN-støtte og flerstedsstøtte varierer med pris. Hvis du ikke trenger mye diskplass eller båndbredde, kan du tilpasse planen din. Det er ingen feil plan, og du kan snakke med svinghjulstøtte for å hjelpe deg med å svare på spørsmål.

  Vil svinghjul hjelpe til med å migrere et nettsted?
   • Ja, Flywheel vil hjelpe til med å migrere et nettsted, og med tanke på hvor vanskelig det er å flytte et WordPress-nettsted, vil Flywheel migrere et nettsted gratis. Du må sende en forespørsel som dekker noen detaljer om din forrige hosting-konto. Svinghjul overfører nettstedet ditt og konfigurerer det som en demo. Du kan forhåndsvise demoen for å se hvordan nettstedet ditt fungerer før du gjør det live.
   • Trinnene for å overføre et nettsted er enkle. Du vil lage en sikkerhetskopi av nettstedet ditt, og Flywheel lager et demoside på kontoen din. Du kan søke i databasen og erstatte alle gamle URL-er. Svinghjulet vil skanne nettstedet for skadelig programvare, verifisere ytelsen og utseendet og sørge for at alt kjører ordentlig. Når alt sjekker ut, overføres nettstedet for betaling. Det tar vanligvis omtrent en til to dager.
  Hvordan kan man konfigurere en DNS?

  Det anbefales at du administrerer DNS ved å bruke domeneregistratoren. Det er stedet du kjøpte domenet. Registraren bør ha navneservere allerede konfigurert, noe som lar deg administrere DNS-en din. Svinghjul kan hjelpe deg med spørsmål om DNS, noe som er veldig forvirrende å forstå og få rett. Flywheel DNS Health Checker for å sikre at alt sjekker ut og at du er klar til å gå.

  Vil et nettsted være tilgjengelig via SFTP?

  Du trenger ikke å dele SFTP-brukernavn og passord når du bruker svinghjul. Alle vil bruke sitt eget personlige brukernavn og passord for å logge seg på SFTP, og de vil ha øyeblikkelig tilgang til alle nettstedene. Du tilbakestiller svinghjulspassordet for å endre innstillingene, og hvis du har spørsmål, vil svinghjul hjelpe deg. Svinghjul støtter alle de store SFTP-klientene, noe som er ideelt for alle som bruker SFTP.

  Tilbyr svinghjul SSL-sertifikater?

  Ja, Flywheel tilbyr SSL-sertifikater. De er i samarbeid med Let’s Encrypttm. Svinghjul tilbyr Simple SSL, som er en gratis og automatisk måte å generere og installere et SSL-sertifikat. Det er noen tilfeller der du må oppgi et gyldig sertifikat fra en tredjepart SSL-leverandør. Uansett hvilket tidligere sertifikat, Flywheel vil hjelpe deg med å installere det gratis. Hvis du ikke allerede har en, kan du finne en gjennom GoDaddy, RapidSSL eller Instant SSL.

  Mer på GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map