10 parasta verkkotunnuksen rekisteröijää (toukokuu 2020) verkkotunnuksen isännöinnille

Joten haluat rekisteröidä verkkotunnuksen eikä sinulla ole aavistustakaan kenen kanssa käydä.


Olet nähnyt Godaddy-mainoksia.

Ystäväsi kertoi sinulle Namecheapista.

Mutta mikä on paras?

Paras-domain-rekisteröintipalvelut

Ehdot, jotka tiedetään ennen verkkotunnuksen rekisteröijien ostamista

Verkkotunnuksen tai verkkotunnuksen ylläpito: Verkkotunnuksesi isännöi useimmiten sitä sijaintia, jossa rekisteröit verkkotunnuksesi. Mutta ei aina. Voit siirtää verkkotunnuksesi ylläpidon verkkopalveluntarjoajallesi pitäen samalla rekisterinpitäjän. Voit esimerkiksi rekisteröidä verkkotunnuksesi Namecheapissa ja isännöidä sitten verkkotunnusta SiteGround-sivustossa. Ja on selvää, että web-hosting eroaa verkkotunnuksesi isännöinnistä. Ajattele verkkotunnuksen ylläpitoa postiosoitteena – joskus se on sama kuin kotisi (rekisterinpitäjä), ja joskus käytät P.O. laatikko (verkkotunnuksen isäntäyritys). Metafora toimii, aika.

ICANN: joka on lyhenne nimetyistä nimistä ja numeroista Internet Corporation. Icann on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka vastaa useiden Internetin nimitiloihin ja numeerisiin tiloihin liittyvien tietokantojen ylläpidon ja menettelyjen koordinoinnista varmistaen verkon vakaan ja turvallisen toiminnan.

Kuka on: tarjoaa perustiedot verkkotunnuksesta, mukaan lukien kuka sen omistaa, yhteystiedot jne. (tunnetaan myös nimellä verkkotunnuksen yksityisyys)

parhaat huonoimmat rekisteröijät

Mitä ovat verkkotunnuksen rekisteröijät

Ennen kuin jokin verkkosivuston taikuudesta voi tapahtua, verkkotunnus on rekisteröitävä. Rekisterinpitäjinä toimivat yhtiöt myyvät ylimmän tason verkkotunnuksia (TLD), joita ajattelemme Google.com-kaltaisten verkkosivustojen klassiseksi .com-laajennukseksi. Verkkosivustosi verkkotunnuksen rekisteröimiseksi on tuhansia vaihtoehtoja. Katsotaanpa tarkkaan kymmentä suurimmasta, joista saatat olla tekemisissä ostaessasi nimeä.

Parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät, jotka voidaan ostaa vuonna 2019

Suosituin rekisterinpitäjä ei ole aina paras. GoDaddy on niin kymmenen vuotta sitten – vai onko se?

1) namecheap

NameCheap nähdään yhä suosituimpana verkkotunnuksen rekisteröijänä. Yrityksen suurin vahvuus on, että se myy .com-verkkotunnuksia 10,99 dollarilla vuodessa, mikä tekee siitä paremman pitkäaikaisen vaihtoehdon niille, jotka ovat erittäin kustannustietoisia.

Paras osa Namecheapista? ILMAINEN Whois-yksityisyys

Haluatko jonkun Joe Shmoen tietävän kuka omistaa verkkotunnuksesi ja missä asut? Ei uskonut. Hanki tuo ilmainen yksityisyys.

Heillä on myös puhdas ja houkutteleva käyttöliittymä, johon oli ajateltu paljon. Näiden palvelujen lisäksi he tarjoavat myös WhoisGuardin, joka on “palvelu, joka tarjoaa verkkotunnuksesi yksityisyyden suojaa pitämällä arkaluontoiset tietosi turvassa” ilmaiseksi. Haittapuolina asiakastuen saatavuus on hiukan rajoitetumpi. Yritys suosii live-chat- ja sähköpostilippuja suoran puhelintuen kautta. Se on kuitenkin tullut aggressiivisemmaksi markkinoinnissa ensimmäistä kertaa ostajille tarjoamalla niinkin alhaisia ​​kauppoja kuin 0,48 dollaria.

NameCheap on myös mennyt raskaaksi ainutlaatuisten ylimmän tason laajennusten, kuten .mobile ja .studio, markkinoille, jotka vetoavat usein ihmisiin, joiden nykyiset markkinat pitävät ylihinnoitelluina ja ylimyydyinä. Suhteellisen kustannustehokkuutensa vuoksi NameCheap on tullut suosituksi ihmisille, jotka haluavat siirtää verkkotunnuksia muilta rekisteröijiltä.

2) Google

On vaikea ajatella tuotetta tai palvelua, johon suurella hakukonttarilla ei ole sormea, joten ei ole yllättävää nähdä Google siirtyvän nyt verkkotunnusmarkkinoille. Yhtiö ei mene pois tieltä mainostaakseen itseään parhaana verkkotunnuksen tarjoajana, mutta tarjoaa .com-verkkotunnuksia alkaen 12 dollaria vuodessa. Google tarjoaa myös hintarakenteen, joka kannustaa voimakkaasti ostamaan pidemmällä aikavälillä, lupaten jopa 10 vuotta 120 dollarilla. Google on erityisen suosittu ihmisten keskuudessa, jotka haluavat WHOIS-tietosuojaa (verkkotunnuksen yksityisyyttä) sisällyttää ostoksiin ilman lisäkustannuksia.

Se on helppokäyttöinen, välkkyvä ja tärkeysjärjestykseen yksinkertaisuus ja nopeus. Google-verkkotunnukset vastaavat muita Google-palveluita, kuten Google Docs ja YouTube, ja tarjoaa ilmaisia ​​yksityisiä rekisteröintejä satojen eri verkkotunnusten laajennusten kautta. Kun olet kirjautunut verkkotunnukseen, niiden avulla on helppo hankkia G-sarja sähköpostille.

3) häilyä

Yksi yrityksen vanhimmista nimistä, Tucows, omistaa Hoverin. Emoyhtiö on yrittänyt nimetä itsensä uudelleen ja palauttaa merkityksensä markkinoille. Voit napata .com-verkkotunnuksen näennäiseltä teollisuustasolta 12,99 dollaria vuodessa, ja WHOIS-tietosuoja tulee mukaan. Hover on paras verkkotunnusten rekisteröijä niille, jotka vihaavat lisätuotteiden, kuten isännöintipalveluiden, myyntiä. He kertovat sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ilman, että sinun on huolehdittava siitä, että joudut ilmoitukseen ilmoituksen jälkeen. Tämän vuoksi verkkotunnuksen rekisteröinti ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Haittapuolina puhelintuki on saatavana vain osaksi jokaisesta päivästä, ja livechat on saatavuuden suhteen myös täplikäs. He eivät myöskään tarjoa web-hosting-palveluita.

4) Dynadot

Jos etsit kasaa ilmaisia ​​lisäominaisuuksia, Dynadot ehdottomasti antaa kaikille verkkotunnusten rekisteröijille suorituksen rahaa vastaan. Ensimmäisen vuoden .com-nimet myydään 8,40 dollarilla ja uusinnat ovat vain 11,20 dollaria. Yrityksen Website Builder -paketti sisältää ilmaisen reagoivan yhden sivun suunnittelun. Tämä sivusto tarjoaa myös sähköpostin ylläpitoa, mikä on hienoa, jos haluat olla ammattimaisemman näköisiä sähköpostiviestejäsi verkkotunnuksesi liitteenä. Suuri myyntipiste kaikille, jotka etsivät näytteitä markkinoista, on heidän armonpoistovaihtoehto, jonka avulla voit palauttaa verkkotunnuksen viiden päivän kuluessa sen rekisteröimisestä..

5) NameSilo

NameSilo on verkkotunnuksen rekisteröijä, johon voit luottaa, ja ne ovat hinnoittelussa avoimia. Jos kirjaudut NameSiloon, et ylläty millään hinnoittelutaktiikalla, kuten piilotetut maksut tai siirtomaksut. He eivät myöskään yritä saada sinut maksamaan palveluista, joita et tarvitse. NameSilo tarjoaa yhdeksän dollarin verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna.

NameSilolla on lukuisia erilaisia ​​ominaisuuksia, joita voit käyttää ilmaiseksi. Näitä ominaisuuksia ovat verkkotunnusten välitys, rekisterin lukitus, DNS-hallinta, portfolion hallinta ja sähköpostien edelleenlähetys. Muut verkkotunnusten rekisteröijät veloittavat tyypillisesti sinulle tällaisista palveluista, mutta nämä ovat NameSilon kanssa ilmaisia. NameSilossa navigointi voi olla hankalaa, yhdellä sivulla on vain niin paljon tekstiä, että se voi olla kiireinen. Puhumattakaan siitä, että sivusto on vähän päivätty.

Okei verkkotunnuksen rekisteröijät:

Nämä verkkotunnuksen rekisterinpitäjät eivät ole erityisen hyviä – eivätkä he myöskään suoraan huonoja. Jotkut rakastavat heitä, jotkut vihaavat heitä, syventämme miksi alla.

6) GoDaddy

Helposti suurin nimi lohkossa on GoDaddy. GoDaddyllä oli kerran vahva seuranta hardcore-verkkotunnuksissa, koska se oli halukas tarjoamaan säännöllisiä kauppoja uusien nimien rekisteröinnistä, mutta se on vähentänyt merkittävästi kuponkikoodien uudelleenkäyttöä. Seuraavat hinnankorotukset nostivat tavanomaisen .com-rekisteröinnin vuosimaksun 7,99 dollarista 14,99 dollariin, vaikka uudet ostajat voivat silti saada ensimmäisen vuoden alennuksia välillä 99 senttiä. Godaddy tarjoaa myös pääsyn laajaan valikoimaan erilaisia ​​TLD-aluetta, mukaan lukien monet ulkomaille suuntautuvat vaihtoehdot.

Ja hanki tämä – toisena päivänä he laskuttivat minua $ 17.99 uudistamista varten – he tiesivät, että olin lukittu, koska olin lähellä uusimispäivää.

Joten tiedät mitä, en luota heihin niin paljon – he yrittävät hyödyntää minua.

GoDaddy hallinnoi verkkotunnuksia yli 17 miljoonan henkilön ja yhteisön puolesta. Yritys on selkeästi paras verkkotunnuksen rekisteröijä niille, jotka vaativat asiakastukea, puhelimen 24/7 saatavuuden ansiosta.

Miksi sinun pitäisi mennä GoDaddyn kanssa – jos kaikki verkkotunnuksesi ovat jo siellä, mitä muutama dollari lisää vuodessa pitää ne yhdessä.

MYÖS – heillä on aika vankka asiakastuki ympäri vuorokauden.

Toinen bonus – jos ostat paljon verkkotunnuksia, heillä on verkkotunnuksen ostajien klubi suuria alennuksia varten – kinda kuten Amazon Prime.

7) Gandi

Gandi on tarjontaansa nähden hieman erilainen kuin muut verkkotunnuksen rekisteröijät. Sen sijaan, että tarjota pääsy jokaiselle TLD: lle auringon alla, Gandi keskittyy erityisiin tarjouksiin, jotka ovat suosituimpia. Yritys käyttää hintarakennetta, joka palkitsee volyymin, joten omistajat, jotka tekevät ostoksia yli 12 000 dollaria vuodessa heidän kanssaan, saavat yhtä jyrkkiä alennuksia kuin 8,80 dollaria vuodessa. Heidän lähtöhinta on 15 dollaria vuodessa .com: sta, joten yritys ei edusta tappajavaihtoehtoa ihmisille, jotka haluavat tehdä vain pienen määrän yritystä tai vain rekisteröidä kourallinen verkkotunnuksia. Se on kuitenkin loistava valinta suurten volyymien verkkotunnuksen myyjille ja ostajille.

Verkkotunnuksesi rekisteröintiin sisältyy kaksi ilmaiseksi isännöityä verkkosivustosi verkkosivua, ”Gandi-blogi” (Gandin blogin verkkomalli), vuoden arvoinen SSL-varmenne, sähköposti ja paljon muuta. Gandin pääkonttori sijaitsee Ranskassa, joten heidän asiakastuensa ei palvele sinua suuresti, ellet osaa sujuvasti ranskaa. Ei ole live chat-tukea tai puhelinnumeroa, johon voit soittaa, joten saat vain kiinni niistä sähköpostitse.

8) Hostgator

Noin vuodesta 2002 lähtien HostGator on yritys, joka pitää itseään enemmän web-isännöintipalveluiden tarjoajana kuin verkkotunnuksen myyjänä. Yhtiö ei ole erityisen painava ajamaan verkkotunnuksia yritykseksi, mutta .comin hinta on 12,95 dollaria vuodessa. Se on melko kilpailukykyinen. Yksi iso ominaisuus, joka auttaa pitämään palveluntarjoajan kilpailukykyisenä, on, että ne tarjoavat WordPress-hosting-palveluita. Verrattuna verkkotunnuksen omistajien tulee olla valmis myymään. Tämä voi kuitenkin olla hyödyllistä suhteellisille aloittelijoille, jotka haluavat hosting-yrityksen auttavan heitä perustamaan koko verkkosivuston.

9) Bluehost

Bluehost on toinen tulokas peliin, joka tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen maksetun web-hosting-suunnitelman rinnalla. Bluehost nostaa myös ante tarjoamalla ilmaisen SSL-varmenteen kaikille, joilla on WordPress-hosting-tili. Ne tarjoavat myös PHP-vaihtoehtoja ihmisille, jotka haluavat isännöidä dynaamista verkkosisältöä. Bluehostin ensimmäistä kertaa rekisteröintikustannukset 11,99 dollaria voidaan helposti lyödä, samoin kuin sen 15,99 dollarin vuosittainen uusimismaksu.

Suoraan huono – Pahimmat kirjaajat:

Ei – emme pidä näistä.

He ovat vanhaa koulua, kalliita eivätkä ole hyviä asiakkailleen. Osta näiden kautta omalla kustannuksellasi – varoitimme sinua!

10) name.com

Name.com ei todennäköisesti ole ensimmäinen yritys, johon useimmat verkkotunnuksen haltijat menevät, mutta ilmaisen verkkotunnuksen tarjous kunkin WordPress-isännöintisuunnitelman mukana tekee siitä houkuttelevan tietylle yleisölle. Yrityksen TLD-luettelo on täysin mielenkiintoinen selata läpi, ja se on selvä plus ostajille, joilla on vain .COFFEE- tai .EQUIPMENT-verkkotunnus. Ensimmäisen vuoden .com-verkkotunnukset myyvät 8,99 dollaria, ja uusimismaksut alkavat kohtuullisella 12,99 dollarilla.

Yritys ei ole asiakaspalvelun kannalta paras verkkotunnuksen tarjoaja. Name.com tarjoaa puhelintukea maanantaista perjantaihin, ja live-chat on saatavana joka päivä osana päivää.

11) 1 ja 1

1and1 yrittää saada huomionne aggressiivisella ensimmäisen vuoden rekisteröintitarjouksella 99 senttiä. Valitettavasti uusintahinta nousee nopeasti 15 dollariin. Se on hyvä valinta ihmisille, jotka aikovat ostaa verkkotunnuksen ja suorittaa verkkotunnuksen siirron toiselle verkkotunnuksen rekisteröijälle ensi vuonna. Jos aiot asettua yhden verkkotunnuksen rekisteröijään, 1and1: llä ei ole paljon muuta tekemistä, kuten mukana seuraavien web-hosting-palveluiden tavanomaisen litanian lisäksi..

On myös tärkeää olla varma, että luet heidän sopimuksensa hienovedos ymmärtääksesi peruutusikkunaa paremmin. Jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy peruuttaa se, se ei ole helppoa, ja he joko kieltäytyvät myöntämästä hyvitystä. Lisäksi 1&1 Internet ei tarjoa korkealaatuista DNS: ää tai muuta tapaa tehdä verkkotunnukset suojatuiksi. Heidän tarjoamansa perustiedot eivät ole, eikä oikeastaan ​​ole mitään ainutlaatuista tai houkuttelevaa, joka pakottaisi sinua valitsemaan heidät muihin verkkotunnuksen rekisteröijiin nähden..

12) Verkkoratkaisut

Ugghh – Verkkoratkaisut ovat pahin.

 ainoa syy, miksi niitä on edelleen olemassa johtuu siitä, että he olivat kerran rekisteröitymispaikka. Ja he ovat siitä lähtien ajaneet ulos kuolevia asiakkaitaan.

Ne veloita pohjoiseen 30 dollaria + uusimiseksi – enemmän kuin kaksinkertainen mitä muut rekisterinpitäjät veloittavat. Paholaiset!

Tämä verkkotunnuksen rekisteröijä, joka on ostettu Web.com-verkosta, tarjoaa monia erilaisia ​​suunnitelmia, jotka kaikki sisältävät perustiedot asiakastuesta. Vaikka heillä on verkkosivusto, joka näyttää hyvältä ja jota voi selata joka päivä, tämä yritys oli aikaisemmin menestynyt IT-konsulttina, mutta on sittemmin ottanut melkoisen osuman kiistoihin 1990-luvulta lähtien.

Tuki on myös erittäin vähäistä, ilman live chat- tai lippujärjestelmää; vain puhelinnumero, johon voit soittaa. Voit maksaa palkkiotuesta. Oikein. Sinun on maksettava heille muun muassa tärkeiden siirtojen, siirtojen, SSL-asetusten auttamiseksi.

Lisäksi he eivät tarjoa rahat takaisin -takuuta. Jos et ole tyytyväinen siihen, mitä maksit, he saattavat yhtä hyvin käskeä potkaista kiviä. Koska hyvitysmahdollisuutta ei ole, siitä ei voi olla hyötyä millään tavalla.

13) Web.com

Web.com väittää tarjoavansa luotettavaa ja kohtuuhintaista web-hosting-palvelua. Ne palvelevat enimmäkseen yrityksiä ja yrityksiä, jotka ovat korkeampia kuin henkilökohtaiset ja yksityishenkilöt. Ne tarjoavat palveluita, jotka auttavat yrityksiä luomaan viittauksia ja markkinointiratkaisuja. Voit jopa saada apua hakukoneiden optimoinnissa. Kuitenkin, siellä todella positiiviset alkavat ja päättyvät Web.comiin.

Heidän uusintahinnat ovat myös törkeitä. Joudut maksamaan 35 dollaria vuodessa uusimisesta. Tämän huomioon ottaen on parempi idea etsiä muualta ihmisarvoisia pitkän aikavälin suunnitelmia.

Web.com-sivustolla on joitain erittäin surkeita ohjeartikkeleita. Ohjesivut ovat usein liian epämääräisiä, jotta niistä ei olisi mitään hyötyä ihmisille, joilla on erityisiä ongelmia tai huolenaiheita. Esimerkiksi, jos etsit apua verkkosivustosi muuttamiseen, siirrosta ei löydy mitään.

14) eNom

eNom ei ole huippuluokkaa verkkotunnusten rekisteröinnissä, vaan saa sen nimen myymällä muita käytettyjä verkkotunnuksia. Tästä syystä voi olla ongelmallista työskennellä heidän kanssaan. Toinen käsi ei tiedä mitä toinen tekee.

Jos jälleenmyyjäsi sallii verkkotunnuksesi vanhenemisen, eNom voi saada sinut maksamaan paljon rahaa uudesta pitkäaikaisesta sopimuksesta.

Verkkotunnuksen jälkitilaukset

Joten joku muu on ottanut suosikki verkkotunnuksesi – mitä nykäyksiä!

Joten kaikki on menetetty? Ei välttämättä. Jos joku, joka ei käytä nimeä, mutta maksaa silti rekisteröintimaksun, kyykitsee haluamaasi nimeä kuin huijaus, ratkaisusi on seuraava:.

Verkkotunnuksen jälkitilaus ei ole varma, mutta on erittäin hyvä mahdollisuus noutaa kyseinen verkkotunnus – ajoissa. Jos jälkitilaus ei toimi? Luo uusi nimi …

Verkkotunnusten generaattorit

Siellä käydään paljon keskustelua siitä, pitäisikö sinun siirtyä lyhyellä verkkotunnuksella, kuten ”delfiini”, uuden TLD: n (.co, .us, .guru) vai luovuuteen, kuten “trydolphin”, yhdistettynä perinteeseen .com.

Se on keskustelua, haittapuolia ja haittoja molemmille, mutta aloittamiseksi miksi et tuottaisi kymmeniä verkkotunnusideoita sekunnissa? Kokoimme luettelon 22 verkkotunnuksen generaattorista, jotka tekevät tempun saadakseen ideoita enemmän kuin pystyt käsittelemään. Ota se kehräämään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map