22 parasta verkkotunnusten generaattoria vuodelle 2020

“Mutta mitä nimeän verkkosivustolleni?”


“Kaikki hyvät verkkotunnukset otetaan!”

“Olen poissa ideoista!”

Hölynpöly.

Jos olet aivan uusi verkkosivuston luomiseen ja etsit tappajan nimeä, saimme sinun.

Olen tehnyt paljon verkkotunnuksia tyydyttäviä vuosien varrella, ja luultavasti ostanut liian monta verkkotunnusta.

Minulla on tällä hetkellä istumassa yli 30 “neroverkkotunnusta”, jotka mäntyvät Namecheap- ja GoDaddy-tileissäni.

Mutta se on totta, koska tämä koskee sinua.

Olet rakentamassa uutta verkkosivustoa.

Onnittelut.

Olen varma, että vaiheesi näyttävät tällä hetkellä tältä:

Vaihe 1: Nimi

Vaihe 2: Verkkotunnus

Vaihe 3: ???

Vaihe 4: Voitto!

Lapseni, olen todella ylpeä sinusta, tämä on iso askel.

Ennen kuin paljastelen erittäin salaisen luettelon parhaista ihmisen tuntemista verkkotunnusten generaattoreista, kerrotaan nopeasti mitä haluat verkkotunnuksen generaattorilta:

 1. Sen pitäisi olla erittäin nopea – sinulla ei ole koko päivän
 2. Sen pitäisi olla tarkka – et halua satunnaisia ​​sanoja
 3. Sen pitäisi olla reaaliajassa – ja näyttää verkkotunnukset, jotka ovat todella käytettävissä
 4. Sen pitäisi olla luova – ja näyttää sinulle asioita, joista et ajatellut
 5. Sen pitäisi tehdä ostamisesta helppoa – yksi napsautus ja valmis

Nyt kaikki nämä generaattorit eivät aio lyödä kaikkia näitä täydellisinä merkinnöin, mutta testaa kaikki suosittelemani ja löytää mikä sopii sinulle.

Bonus!: Itse asiassa, kuten alla näet, verkkotunnusgeneraattori on myös liiketunnusgeneraattori. Koska monet uudet verkkoyritykset ajattelevat verkkotunnusta ja yritystä samanaikaisesti, ne kulkevat käsi kädessä. Kuten alla olevasta Shopify-vaihtoehdosta näet, he kutsuvat sitä nimenomaan, mutta voit käyttää mitä tahansa näistä myös generoimaan seksikäs yrityksen nimi.

1. Lean-verkkotunnuksen haku

Lean-verkkotunnuksen haku

Lean Domain -haulla voit aloittaa vain yhdellä avainsanalla ja etsiä sitten verkkotunnusvaihtoehtojasi. Hakutuloksissa näytetään satoja, ellei jopa tuhansia, mahdollisia verkkotunnuksia blogiisi tai verkkosivustollesi. Kaikki nämä tulokset ovat saatavana .com-verkkotunnuksina. Lean Domain Search -sovelluksella voit myös suodattaa verkkotunnuksia aakkosjärjestyksessä, pituuden tai suosion mukaan; tallenna suosikki verkkotunnuksesi, seuraa hakuhistoriaasi, jaa hakutulokset ja etsi heti omia ideoitasi nähdäksesi, ovatko ne saatavilla .com-niminä.

Lean Domain Search on verkkotunnuksen luontityökalu, jota käytetään, jos sinulla on idea avainsanoista, joita haluat käyttää verkkotunnuksessasi, mutta tarvitset uusia ideoita täydestä verkkotunnuksesta blogiisi tai verkkosivustollesi.

2. Shopify-yrityksen nimigeneraattori

Shopify-yrityksen nimigeneraattori

Vaikka tämän verkkotunnusgeneraattorin nimi saattaa viitata siihen, että työkalu on tarkoitettu vain nimieideoiden tuottamiseen yrityksille, Shopify Business Name Generator voi myös toimittaa upeita ja saatavilla olevia nimideoita verkkotunnuksille. Voit aloittaa valitsemalla minkä tahansa avainsanan, jonka haluat sisällyttää verkkotunnukseesi, ja Shopify-yrityksen nimigeneraattori tarjoaa satoja mahdollisia ja saatavilla olevia ehdotuksia. Vaikka Shopify-yritysnimien luonti kannustaa sinua luomaan Shopify-kaupan heidän kanssaan käyttämällä heidän ehdottamaa verkkotunnusta, voit mennä minne tahansa muualle, josta haluat ostaa verkko-osoitteen oikeudet. On tärkeätä huomata, että Shopify-yritysnimien luominen ehdottaa verkkotunnuksia vain .com-laajennuksen avulla, joten jos joudut käyttämään mitä tahansa muuta laajennusta, kuten “.net” tai “.org”, tämä ei välttämättä ole verkkotunnusgeneraattori työkalu sinulle.

3. Rintakuva nimi 

Rintakuva nimi

Rintakuva Nimi on verkkotunnuksen luontityökalu, joka toimitetaan monien erilaisten suodatustyökalujen avulla, jotta voit löytää korkealaatuisen verkkotunnuksen, joka vastaa kaikkia tarpeitasi. Aloita vain suodattamalla avainsanat, ja valitse sitten avainsanalla vaihtoehtoja, kuten ”alkaa” tai “päättyy”. Voit sitten suodattaa sen mukaan, kuinka aitoja, luovia tai luonnollisia haluat verkkotunnuksesi näyttävän. Voit myös valita omat merkkirajoituksen tai näyttää verkkotunnukset, jotka ovat otettuja ja joita ei ole saatavana, sekä suodattaa laajennuksilla, kuten “.com”, “.org”, “.net” jne. Näet myös ehdotuksia samanlaisista avainsanoista, joita voit kokeilla sivusi alalaidassa. Jos sinulla ei ole avainsanaa mielessäsi jostakin syystä, napsauta Tee satunnainen verkkotunnus -painiketta ideoiden herättämiseksi, luovuuden ja inspiraation lisäämiseksi sekä käytettävissä olevan verkkotunnuksen sieppaamiseksi. Jos satut löytää verkkotunnuksen, jonka mielestäsi olet yksi, voit tallentaa sen myöhempää käyttöä varten tai ostaa sen linkkien kautta verkkotunnuksen rekisteröijille, kuten GoDaddy.com. Viimeiseksi Bust A -nimellä voit suorittaa verkkotunnuksen haun sivustolla nähdäksesi, onko haluamasi ja yhteinen verkkotunnus käytettävissä vai ei..

4. Nimi Mesh 

Nimi Mesh

Nimi Mesh on ollut jonkin aikaa yksi verkkotunnusten generaattorisovelluksista.

Se on erittäin suoraviivainen käyttää ja erittäin intuitiivinen.

Mitä rakastan nimestä Mesh (plus):

 • Se on nopea
 • Se on luovaa
 • Se näyttää useita eri luokkia verkkotunnuksille (yleinen, uusi, lyhyt jne.)
 • Se on toiminut minulle jonkin aikaa!

Missä Name Mesh voi parantaa (haittoja):

 • Se ei anna sinun määrittää avainsanaryhmiä, kuten Bust A Name
 • Ei voi syöttää tonnia ideoita kerralla

Jos sinulla on mielessä useita avainsanoja, Name Mesh on verkkotunnusten luontityökalu sinulle. Sen avulla voit valita korkeintaan 2 tai 3 avainsanaa kirjoittaaksesi hakukenttään ja luoda sitten henkilökohtaisen luettelosi ehdotettavista ja käytettävissä olevista verkkotunnuksista. Name Mesh ehdottaa ideoita, jotka perustuvat viiteen luokkaan: kuinka yleinen se on, kuinka uusi se on, kuinka lyhyt se on, kuinka samankaltainen se on ja kuinka todennäköisesti se parantaa SEO-sijoitusta. Kun liität avainsanasi hakukenttään, voit suodattaa tulokset verkkotunnuksen laajennuksen, enimmäispituuden ja rekisteröimättömien verkkotunnusten perusteella. Nimi Mesh ehdottaa myös muita avainsanoja, joita voit etsiä jo etsimiesi avainsanojen perusteella.

5. NameStall

NameStall

NameStall on verkkotunnusten generaattori, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua etsimään täydellistä ja käytettävissä olevaa verkkotunnusta. Nämä ominaisuudet sisältävät samanlaisen verkkotunnuksen ehdotustyökalun, välittömän verkkotunnuksen hakutyökalun, tuotemerkkipohjaisen verkkotunnusluettelon ja paljon maksavat avainsanat -työkalun. Voit aloittaa haun heidän verkkotunnusten luontityökalulla, joka auttaa sinua haussa avainsanoilla ja muilla suodattimilla, joita haluat käyttää, kuten suositut avainsanat, englannin perussanat, toimialan luokat tai puheosat. Voit myös valita, mihin haluat sijoittaa avainsanasi verkkotunnukseen, kuten alussa tai lopussa, tai haluatko tavutettu verkkotunnus. Voit myös suodattaa laajennuksen perusteella. Jos näin on, saat luettelon vaihtoehdoista, jotka ovat käytettävissä ja valittuja, rekisteröityjä tai vielä rekisteröimättömiä. Napsauta vain “rekisteröidä” -linkkiä haluamasi verkkotunnuksen lisäksi, jotta otat sen virallisesti.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy on verkkotunnusgeneraattori, joka auttaa sinua löytämään kaikki käytettävissä olevat verkkotunnukset vain valitsemiesi avainsanojen perusteella. Voit kirjoittaa korkeintaan kaksi avainsanaa hakua kohden, ja Nameboy toimittaa heti luettelon ehdotetuista verkkotunnuksista kyseisiä avainsanoja käyttämällä. Heidän ehdotuskaavioiden avulla on helppo määrittää, mitkä laajennukset ovat saatavilla ja mitkä jo on otettu. Voit myös nähdä, mitä verkkotunnuksia on saatavana jälleenmyyntiin, samoin kuin sallia tavutettuja ehdotuksia tai riimiä avainsanoja. Nameboy on työkalu, joka toimii hyvin niille, joilla on jo käsitys siitä, mitä avainsanoja he haluavat käyttää, mutta jotka etsivät ehdotuksia näiden avainsanojen eri versioista tai muunnelmista.

7. Verkkotunnuksen pulmapeli 

Verkkotunnuksen pulmapeli

Domain Puzzler on yksinkertainen ja helppokäyttöinen verkkotunnusten luontityökalu, joka sisältää monia vaihtoehtoja ja ominaisuuksia täydellisen käytettävissä olevan verkkotunnuksen kehittämiseksi blogiisi tai verkkosivustollesi. Aloita ”helppo” -versio ja lisää ihanteelliset avainsanasi, valitse verkkotunnuksesi laajennukset ja etsi verkkotunnusideoita valitsemiesi kriteerien perusteella. Domain Puzzler on loistava työkalu, koska sen avulla voit sisällyttää lukuisia avainsanoja sen sijaan, että rajoitat vain yhtä tai kahta kuten useimpia muita luettelossa olevia verkkotunnusten generaattorityökaluja. Se yhdistää myös avainsanasi moniin eri muunnelmiin. Voit lisätä tuloksia suosikkiverkkotunnusluetteloosi tai kokeilla tarkennettua ja tarkempaa hakua. Voit myös vertailla työkalua monien eri verkkotunnusten SEO-sivujen sijoituksiin..

8. Verkkotunnukset Bot

Verkkotunnukset Bot

Domains Bot toimii sekä toimialueen nimen ehdotustyökaluna että verkkotunnuksen hakun työkaluna. Voit aloittaa etsimällä haluamaasi avainsanaa verkkotunnukseltasi. Verkkotunnukset Bot näyttää sinulle kaikki käytettävissä olevat verkkotunnusideat, jotka perustuvat kyseiseen avainsanaan, yhdistettyihin avainsanoihin tai samankaltaisiin avainsanoihin. Muutoin voit vain etsiä haluamasi verkkotunnuksen, jos sinulla on se jo mielessä. Jos haluamasi ja mielessäsi oleva verkkotunnus on saatavilla, voit ostaa ja rekisteröidä sen linkkien kautta verkkotunnusten rekisteröijille. Domains Bot näyttää myös ehdotuksia, jotka perustuvat samanlaisiin verkkotunnuksiin. Domains Bot antaa sinun myös suodattaa verkkotunnuksia laajennuksen ja kielen perusteella ja lisätä omia synonyymejä, etuliitteitä tai jälkiliitteitä.

9. Nimi Station 

Nimi Station

Voit aloittaa etsimäsi täydellisen ja käytettävissä olevan verkkotunnuksen verkkomerkillesi kirjautumalla ilmaiseksi tilille Name Station -palvelussa, jonka voit tehdä sähköpostisi tai Facebook-tilisi kautta. Name Station -sovelluksella saat pääsyn verkkotunnusten generaattoreihin, avainsanan ehdotuksiin, välittömän saatavuuden tarkistajiin ja julkisen verkkotunnuksen kilpailuihin. Voit suodattaa verkkotunnuksen nimen tulokset kriteerien, kuten laajennuksen, nimen pituuden, jne. Perusteella. Jos sinulla ei kuitenkaan ole avainsanaideoita, kokeile etsiä joitain avainsanaideoita tuotemerkin tai yrityssektorin mukaan. Name Station voi myös ylipäänsä esiintyä muun muassa Mashablessa, SEOMozissa, TechCrunchissa ja monissa muissa, mikä antaa Name Stationille paljon uskottavuutta, minkä vuoksi kannattaa tutustua.

10. Panabee

Panabee

Panabee on verkkotunnushakutyökalu, verkkotunnusgeneraattori ja yritysnimigeneraattori, kaikki käärittynä yhteen. Voit aloittaa Panabee-palvelun aloittamalla vain kahdella avainsanalla ja etsimällä näiden kahden avainsanan perusteella verkkotunnus-ehdotuksia. Jos blogiisi tai verkkosivustollesi haluttu verkkotunnus on jo otettu, voit käydä verkkotunnusten rekisteröijissä, kuten GoDaddy.com, jossa voit tarkastella muita haluamasi verkkotunnuksen laajennuksia. Jos et kuitenkaan pidä Panabee: n antamista ehdotuksista, Panabee toimittaa avainsanoihisi liittyvät termit, joita voit etsiä. Panabee näyttää käytettävissä olevien ja rekisteröimättömien verkkotunnusten lisäksi myös sen, käytetäänkö ihanteellista verkkotunnuksesi käyttäjänimeä sosiaalisessa mediassa vai ei..

11. Domainhole

Domainhole

Domainhole on verkkotunnusten generaattorityökalu, joka toimitetaan seitsemän aivoriihi-työkalun avulla, jotka voivat auttaa sinua löytämään täydellisen saatavissa olevan verkkotunnuksen blogiisi, verkkosivustoosi tai tuotemerkkiisi riippumatta siitä, onko näppäimistö mielessä vai ei. Verkkotunnuksen reikä auttaa sinua etsimään äskettäin vanhentuneita verkkotunnuksia tai luomaan satunnaisia ​​verkkotunnuksia, jotka ovat tarttuvia, luovia ja helppo lausua. Verkkotunnuksen aukon avulla voit myös tarkistaa kaikki verkkotunnuksen laajennukset auttaaksesi sinua löytämään juuri tarvitsemasi blogiisi tai verkkosivustosi verkkoosoitteeseen. Domainnhole on esitelty myös sivustoilla, kuten Killer Startups, PR Web ja SlapStart, mikä antaa sille jonkin verran uskottavuutta ja tekee siitä tarkistamisen arvoisen. Viimeiseksi, Domainhole on ladattavissa mobiilisovelluksena, mikä tekee blogillesi tai verkkosivustollesi sopivan verkkotunnuksen ja Web-osoitteen valitsemisen helpompaa ja kätevämpää, jos olet kiireinen ja aina liikkeellä.

12. Domainr 

Domainr

Domainr on verkkotunnusten luontityökalu, jonka avulla voit tutkia kaikkia mahdollisia verkkotunnusideoita yleisimpien laajennusten lisäksi: “.com”, “.net” ja “.org”. Toisin sanoen Domainr etsii käytettävissä olevan version täydellisestä verkkotunnuksestasi ja verkko-osoitteestasi auttamalla sinua löytämään vähemmän yleisiä, mutta silti laillisia laajennuksia. Tämä ainutlaatuinen verkkotunnusten generaattori -ominaisuus tekee Domainrista myös hienon löytää uusia ja mielenkiintoisia verkkotunnuksen ideoita ja mahdollisuuksia. Verkkotunnuksen tekijä rekisteröi nimettömästi hakuja ja seuraa tuhansia ylimmän tason verkkotunnuksia ja yleisiä TLD-tunnuksia, jotka ovat rekisteröintiin käytettävissä yli 200 akkreditoidussa verkkotunnuksen ja verkko-osoitteen rekisteröijässä. Domainin mukana tulee myös kaksi erilaista ulkoista sovellusliittymää asiakaspuolen toteuttamiseen ja muita verkkotunnuksiin liittyviä verkkopalveluita.

13. mahdottomuus!

Mahdottomuus!

Verrattuna muihin luettelossa oleviin verkkotunnusten generaattoreihin, Mahdotonta! käyttää hieman erilaista ja ainutlaatuista lähestymistapaa keksimään täydellisen verkko-osoitteen blogiisi tai verkkosivustollesi. Se alkaa keksimällä avainsanasi, jonka lisäät, ja antaa sitten valita lisätä substantiivit, verbit tai adjektiivit avainsanasi alkuun tai loppuun. Nämä valinnat valitaan huolellisesti, joten rekisteröimättömän ja käytettävissä olevan verkkotunnuksen löytäminen ja ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen verkkotunnuksen luominen on sinulle helpompaa. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden valita nel- ja viiden kirjaimen tai jopa kuuden kirjaimen sanoista, ja mahdollisuuden sekoittaa mitä tahansa valitsemasi avainsanan kanssa. Tämä ei vain tee kokemusta verkkotunnuksen löytämisestä huomattavasti helpompaa kuin se yleensä on, mutta myös hauskaa! Mahdottomuus! käyttää myös useita palvelimia tehdäkseen usein turhauttavasta ja aikaa vievästä prosessista löytää oikea verkkotunnus mahdollisimman nopeasti.

14. Verkkotunnuksen tyyppi

Domain TyperDomain Typer

Domain Typer on verkkotunnusten luontityökalu, joka on nopea, helppo käyttää ja intuitiivinen. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa haluamasi avainsanat verkkotunnuksellesi. Domain Typer näyttää sinulle, onko kyseinen verkkotunnus ostettavissa tai rekisteröitävissä. Se tuottaa samanaikaisesti myös satunnaisia ​​verkkotunnusideoita sinulle, jos sinulla ei vielä ole käsitystä siitä, mitä haluaisit verkkotunnuksellesi. Ja tapauksissa, joissa ensisijainen valinta verkkotunnukselle ei ole käytettävissä, Domain Typer antaa sinun tarkastella luetteloa ehdottamistaan ​​verkkotunnusten hakkereista ja vaihtoehdoista..

15. Domize

Domize

Domize tarjoaa täydellisen turvallisuuden ja nopeuden verkkotunnusten generaattorityökaluna. Periaatteessa Domize-toiminnon avulla voit etsiä hyviä ja saatavissa olevia verkkotunnuksia salatussa ympäristössä samalla kun tarkistetaan myös, onko verkkotunnus aiemmin rekisteröity, vanhenemisen takia vai onko se mahdollista ostaa. Se voi tarjota välittömiä tuloksia myös kirjoittaessasi avainsanoja hakuun.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid antaa sinun todella kehittää luovaa puolta, koska se on verkkotunnusten generaattorityökalu, joka luo muodostettuja sanoja verkkotunnuksellesi tai verkko-osoitteellesi. Nämä koostetut sanat ovat ainutlaatuisia ja molemmat näyttävät ja kuulostavat hyvältä, ja jokaisen sanan pituus on enintään 10 kirjainta. Wordoid antaa sinun myös valita jopa viisi eri kieltä ja jopa sekoittaa ja sovittaa nämä kielet luomaan ainutlaatuisen, mielenkiintoisen ja huomion kiinnittävän sanasisällön. Wordoid antaa sinun muuttaa laatutasoa matalasta korkeaksi, mikä tarkoittaa, että mitä alempi laatu, sitä järjetöntä ja selvästi sanan muodostama sana on, kun taas mitä korkeampi laatu tarkoittaa, sitä luonnollisempi ja todellisemmin kuulostava sana on. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Wordoidista loistavan poistamaan suuren osan stressistä ja turhautumisesta verkkotunnuksen löytämisprosessista, koska uusien sanojen luominen ja sanojen sekoittaminen monista eri kielistä yhdessä vähentää todennäköisyyttä löytää jo otettu verkkotunnus.

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler on verkkotunnusten luontityökalu, joka antaa sinulle verkkotunnuksia yhdistämällä haluamasi avainsanat ja avainsanat, jotka NameTumblerchooses valitsee omasta tietokannastaan. Kun olet yhdistänyt nämä sanat, voit sitten valita avainsanasi sijoittelun tai sen, kuinka haluat avainsanasi järjestyvän verkko-osoitteesi sisällä, kuten verkkotunnuksesi alussa tai lopussa. voit käyttää yhdysmerkkejä myös erottaaksesi ehdotetut termit ja avainsanat, valita haluamasi laajennuksen ja tarkastella lopputuloksia nähdäksesi, miltä ne näyttävät ja kuulostavat, pitäisitkö niistä tai ei..

18. Dot-O-Mator 

Dot-O-Mator

Dot-O-Mator on oikea verkkotunnusten luontityökalu sinulle, jos et edes tiedä mistä aloittaa aloittaessasi verkkotunnusta ja sinulla ei ole mitään ideoita nimien alkamisesta. Dot-O-Mator antaa sinun luoda verkkotunnuksen ehdotuksia valitsemalla minkä tahansa sanaluettelon kahdesta luokasta, kuten värit ja muodot, verkkotunnuksesi alulle ja lopulle. Jos näet ehdotuksista pitämäsi verkkotunnuksen, voit yhdistää nämä kaksi ja nähdä tuloksen. Tulokset voidaan sitten siirtää “tyhjästä” -ominaisuuteen tarkistaaksesi, onko niitä saatavana ostettavaksi ja rekisteröitäväksi. Dot-O-Mator on ladattavissa myös IOS: ssä, mikä tekee blogillesi tai verkkosivustollesi sopivan verkkotunnuksen ja verkko-osoitteen valitsemisen helpompaa ja kätevämpää, jos olet kiireinen ja olet aina liikkeellä.

19. SuggestName

SuggestName

SuggestName on verkkotunnusgeneraattori, joka auttaa sinua luomaan verkkotunnuksen antamalla sinun valita ja kirjoittaa etuliitteen ja jälkiliitteen ja yhdistämällä ne sitten nähdäksesi, onko tuloksena oleva verkkotunnus käytettävissä vai ei. Sinulla on myös monia vaihtoehtoja mukauttaa ja mausteta verkkotunnustasi valitsemalla väriluettelosta, suosituista Web 2.0 -sanoista, teknisistä termeistä ja muusta. Voit siirtää tuloksena olevat verkkotunnukset ”tyhjästä” -ominaisuuteen ja tyhjentää sitten valintasi tai tarkistaa sen saatavuuden.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia on verkkotunnusten generaattorityökalu, joka tarjoaa ehdotuksia verkkotunnusten nimiksi valitsemiesi avainsanojen perusteella ja tutkimusta mahdollisista rekisteröinnissä käytettävissä olevista verkkotunnuksista. Tämä tutkimus perustuu tärkeisiin kriteereihin, kuten ikä, sivutaso, käänteiset linkit, voimassaoloaika ja sosiaalisen median tilien saatavuus. Kun olet valinnut ehdotetun verkkotunnuksen, voit napsauttaa “ostaa” ja ostaa verkkotunnuksen monien verkkotunnusten rekisteröijien kautta. 

Ja lopuksi,

22. Haluan nimeni 

Haluan nimeni

Haluan, että nimeni on verkkotunnuksen nimen luontityökalu, joka toimii parhaiten, jos sinulla on jo verkkotunnus blogiisi, verkkosivustoosi ja tuotemerkkiin mielessä. Kirjoita haluamasi verkkotunnus ja verkko-osoite, ja haluan nimeni ilmoittaa sinulle, onko se valmis haarukoita vai onko se jo otettu. Jos se on jo otettu, haluan nimeni näyttää sinulle vaihtoehtoiset verkkotunnukset ja hinnat niiden rekisteröimiseksi eri verkkotunnusten ja verkko-osoitteiden online-rekisteröijille. Voit myös suodattaa hakutulokset piilottamalla jo otetut verkkotunnukset.

23. BatName

batname-screen-1

Ok, BatName on ehdottomasti luonut insinöörejä.

Se on nopea, tehokas ja he eivät yritä ansaita rahaa!

BatName on oikeastaan ​​aika ainutlaatuinen verrattuna muihin generaattoreihin.

Kuinka se toimii:

 • Kirjoita muutama avainsanaidea
 • Hae
 • Puomi – nopeasti tehty

Ok, mutta mikä tekee siitä todella erottuvan, ovat nämä hashtagit:

batname-screen-2

Joten kun olet kirjoittanut hashtagin, työkalu näkee ne ryhmittelynä ja löytää kaikki sanan synonyymit.

Super siisti.

Tämä lisää 10-kertaisesti verkkotunnuksesi hakuasi, koska sinun ei tarvitse ajatella synonyymejä yksin.

Haittapuoli on, että tällä hetkellä se näyttää vain .com: n – mutta se on ok. Rakastamme sitä edelleen.

Bonus: Haluatko järjestää verkkotunnuksen uudelleen? Meillä on siihen opas.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map