Kuinka valita luovan verkkotunnuksen isännöinti – Vertaa hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Kuinka valita luovan verkkotunnuksen isännöinti – Vertaa hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Kuinka valita luovan verkkotunnuksen isännöinti – Vertaa hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Joten luulette olevanne hieno liikeidea? Loistava! Ennen aloittamista kannattaa ehkä viettää aikaa yrittäessään luovaa ja mieleenpainuvaa verkkotunnusta. Vietä aikaa siihen, älä vain liikaa. Aivan liian monet ihmiset viettävät paljon aikaa yrittäessään keksiä kyseisen täydellisen verkkotunnuksen eikä koskaan ole tyytyväisiä ideoihinsa. Älä takertu siihen uraan. Itse asiassa saattaa olla parempi, että otat nämä kuusi vinkkiä ja kuusi työkalua, jotka auttavat sinua valmistamaan täydellisen verkkotunnuksesi.


Kuusi vinkkiä verkkotunnuksen luomisessa.

Aloita ensin antamalla valkoinen paperiarkki ja lyijykynä. Ajattele kaikkia nimiä, joita haluat käyttää verkkotunnukseesi. Kirjoita kaikki muistiin. Kun olet valmis, käy läpi tämä lyhyt tarkistuslista ja alkaa ylittää ne, jotka eivät läpäistä tätä kuuden pisteen vinkkiä.

1. Tee siitä helppoa

Tee siitä helppoa. Nimesi pitäisi olla helppo taata, helppo sanoa ja kiertää pois kieltäsi. Yksi verkkosivuston luomisen tavoitteista on, että siellä on sisältöä, jota ihmiset ovat valmiita jakamaan. Jos ihmiset eivät voi kirjoittaa verkkotunnuksesi nimeä tai edes sanoa verkkotunnuksesi nimeä helposti, sisältöäsi ei todennäköisesti jaeta yhtä helposti.

2. Tee siitä ainutlaatuinen

Usein ei riitä, että sanotte siitä yksilöllisen. Kun sanomme ainutlaatuisen, tarkoitamme, että emme tee siitä kuulostavan kuin mikään muu. On jo annettu, että et voi rekisteröidä samaa nimeä verkkotunnuksessasi kuin joku muu. Kuitenkaan ei olisi järkevää rekisteröidä verkkosivustollesi verkkotunnuksen nimi, joka kuulostaa liian paljon, kuten “Microsoft” tai muu vastaava nimi. Se erehtyy liian helposti.

3. Verkkotunnusten nimet eivät ole ainoita siellä

Älä tyydy .COM-nimiin jatkuvasti. Itse asiassa, jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, voi olla parempi, että sinulla on maakeskinen verkkotunnus, kuten ”CO.UK.” Muista myös, mitä COM tarkoittaa. COM on lyhyt kaupalliseen, ORG on lyhyt organisaatioon, MIL on lyhyt sotilaalliseen, GOV on lyhyt hallitukseen ja TV on lyhyt televisiopohjaisiin verkkosivustoihin. Siellä on enemmän – käytä laajennusta, joka sopii sellaiseen sivustoon, jota yrität luoda. Jos olet teknisissä piireissä, “.io” -verkkotunnuksen päättymistä käytetään yleisesti. Tämä on outo TLD (ylätason verkkotunnus), joka päättyy, koska se kuuluu Ison-Britannian merentakaiseen Intian valtameren alueeseen. Saarella on oikeastaan ​​vain armeijan asukkaita, joten se on hieman poikkeavuus. Toinen yleisesti käytetty ei .com-laajennus on .co. Se on niin lähellä .comia, ja se ei sulje pois useimpia ihmisiä. Tuo on yhä yleisempi. Siellä on myös “.xyz”, “.ninja”, “.guru” ja monia muita tutkittavaa.

4. Harkitse yleisöäsi.

Tämä on yksi huomiotta jätetyistä salaisuuksista, kun kyse on verkkotunnuksesi rekisteröinnistä. Kun harkitset yleisöäsi, mietit mitä he odottavat. Aiotko käyttää omaa nimeäsi tullaksesi omaksi tuotemerkkiisi, kuten NathanBarry.com? Tai aiotte olla oma tuotemerkki, mutta myös aloittaa liike, kuten Pat Flynnin SmartPassiveIncome.com? Yritätkö perustaa yritystä ja aloitat vain verkkosivustolla? On tärkeää muistaa, että verkkosivuston nimen ja yrityksen nimen ei tarvitse aina olla sama, mutta se auttaa ehdottomasti. Jos sinulla on pyrkimyksiä laajentua pelkän WordPress-sivuston ulkopuolelle, kun käytät sitä, älä nipistä reikää itsellesi liian tarkalla nimellä. Jos haluat lopulta tulla suureksi kansalliseksi markkinointivirastoksi, sivustosi soittaminen HundredDollarBacklinks -sovellukselle ei todennäköisesti ole hyvä idea. Mene jotain, joka vastaa toiveitasi, kuten Connect2020 tai SimpleSurge (molemmat koostuvat).

5. Ole luova

Jos nimesi otetaan, harkitse sen lyhentämistä, lisäämällä tarrapäivän loppuun tai muuttamalla nimeä. Voit yrittää yhdistää sanoja, kuten [YouTube], käyttää lauseita kuten [24seven], säätää sanaa, kuten [Flickr], tai jopa yhdistää etuliitteen jälkiliitteeseen, kuten [Shopify]..

6. Pidä se lyhyt ja yksinkertainen

Pidä ennen kaikkea lyhyt ja yksinkertainen. Älä tee verkkotunnuksesi nimeä liian monimutkaiseksi, oikein sanottavaksi tai vaikeaksi muistaaksi. Sen tulisi olla lyhyt ja tarttuva.

Kuusi työkalua verkkotunnuksesi löytämiseen

Nämä säännöt ovat mahtavia. Ne voivat auttaa sinua keksimään luovan ja ainutlaatuisen verkkotunnuksen. Ymmärrämme kuitenkin, että saatat silti olla jumissa. Kokoimme kuusi työkalua, joiden avulla voit löytää verkkotunnuksesi.

Lean-verkkotunnuksen haku

Tämä on verkkotunnusten generaattori, joka auttaa sinua keksimään yksilöllisen nimen. Se on erikoistunut etuliitteiden ja jälkiliitteiden käyttöön ja koottamiseen. Lisäksi se tarkistaa keksimiensä nimien saatavuuden.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Tämä on toinen ilmainen verkkotunnusgeneraattori, joka perustuu avainsanaan. Kirjoita vain avainsana ja anna sen laatia ainutlaatuisia ideoita yrityksellesi ja verkkotunnuksellesi.

Gospaces.com

NameStation

Kuten GoSpaces, myös NameStation tarjoaa useita ilmaisia ​​ja ainutlaatuisia ideoita, jotka perustuvat lähetettyihin avainsanoihin. Laita vain haluamasi avainsana, kuten niche-aiheesi, ja anna NameStationgon toimia.

Namestation.com

Domaintyper

Kun sinulla on yksilöivä nimiidesi NameStationista, GoSpacesista taiLean Domain Searchista, tarkista saatavuus Domaintyperistä. Tämä on erinomainen tapa kaventtaa ideoitasi, jotka teillä on kahdella tai kolmella valinnalla.

Domaintyper.com

Domain Kyyhkynen

Tämä on erinomainen työkalu, joka etsii hakukoneiden tuloksia. Ota vain oma markkinarako ja selvitä, mitä ihmiset etsivät. Tällä tavalla voit lisätä avainsanoja suoraan verkkotunnukseen.

Leandomainsearch.com

Domainr

Tämä on siisti ja ainutlaatuinen työkalu, joka auttaa sinua “hakkeroimaan” nimesi. Kun vierailet verkkosivulla ensimmäistä kertaa, se rohkaisee sinua kokeilemaan palvelua etsimällä jotain ”acme-kukkakauppaa”. Heti se tuottaa 15 yksilöllistä nimeä, ja antaa sinulle tietoja, kuten mitä verkkotunnuksia on saatavana ja mitkä on pysäköity. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector