Verkkotunnuksen jälkitilaukset: Lopullinen opas parhaisiin jälkitilauspalveluihin

Verkkotunnuksen jälkitilaukset: Lopullinen opas parhaisiin jälkitilauspalveluihin

Verkkotunnuksen jälkitilaukset: Lopullinen opas parhaisiin jälkitilauspalveluihin

Olet juuri ajatellut täydellistä verkkotunnusta.


Se on tarttuva, nerokas ja tarkalleen mitä yrityksesi tarvitsee.

Mutta se vie. Sydämesi uppoaa. Saat hieman surullinen etkä tiedä mitä tehdä. Menet tarkistamaan sivusto ja huomaat, että sitä ei käytetä, mikä tekee siitä vielä pahemman. Sinun on käytettävä verkkotunnusta hyvään käyttöön!

Täytyy pelätä, on olemassa ratkaisu. Vaikka verkkotunnuksen jälkitilauspalvelu ei ole nopea tai halpa, se voi olla vastaus ongelmaasi.

Mikä on Domain Backorder?

Verkkotunnuksen jälkitilaus on palvelu, joka auttaa jotakuta yrittämään hankkia verkkotunnuksen heti, kun se tulee rekisteröintiä varten. Verkkotunnusten rekisteröintisivustojen, kuten GoDaddy.com, kautta verkkotunnuksen jälkitilauspalvelun käyttämiseen voisi sisältyä verkkotunnuksen seurantajäsenyys, jäsenyys verkkotunnusten huutokaupoilla itse verkkosivuston kautta (ts. GoDaddy.com), tietty määrä hyvitystä verkkotunnuksen ensimmäisiin huutokaupatarjouksiin , ja vähintään yhden vuoden verkkotunnuksen rekisteröinti.

Verkkotunnuksen jälkikäsittelyä suositellaan niille, jotka todella haluavat tietyn verkkotunnuksen ja ovat täysin varmoja siitä, että kyseessä on heille tarkoitettu verkkotunnus. Verkkotunnuksen jälkitilauksen avulla joku voi seurata verkkotunnuksen tilaa (lisätietoja verkkotunnuksen tilatyypeistä ja niiden muuttamisesta annetaan myöhemmin tässä oppaassa). Verkkotunnuksen jälkitilaus tarkoittaa myös sitä, että verkkotunnuksen jälkitilauksen tehneelle henkilölle ilmoitetaan, kun kyseisen verkkotunnuksen huutokauppa on alkamassa..

Mitä tarkoittaa verkkotunnuksen uudelleentilaaminen?

Verkkotunnuksen jälkitilaus tarkoittaa tarjouksen tekemistä verkkotunnukselle, jonka haluat verkkosivustollesi, mutta joka on jo jonkun muun omistuksessa. Teet tarjouksen kyseiselle verkkotunnukselle toivoen, että nykyinen omistaja ei uusitse rekisteröintiään ja omistajuuttaan siihen ja että se on pian valmis tarttumaan ja että sinulla on se.

Verkkotunnuksen jälkitilaus tarkoittaa, että todella haluat kyseisen verkkotunnuksen. Vaikka se on jonkun muun omistama, tiedät, että se on täydellinen verkkotunnus sinulle ja verkkosivustollesi. Jälkitilauksen tekeminen tarkoittaa, että tiedät, milloin verkkotunnus on menossa läpi voimassaolon päättymisen ja mahdollisen uusimisen yhteydessä ja milloin se tulee virallisesti rekisteröitäväksi uuden omistajan alla. Jälkitilauksen asettaminen verkkotunnukselle tarkoittaa sitä, että tiedät ensimmäisenä, milloin haluamasi verkkotunnus vapautuu ottamista varten. Verkkotunnuksen uudelleenjärjestely tarkoittaa myös sitä, että voit aloittaa tarjousten tekemisen sille, kun se on saatavana ja se on huutokaupassa monilla verkkotunnusten rekisteröijien sivustoilla, mikä lisää mahdollisuuksia saada kyseinen verkkotunnus onnistuneesti.

Verkkotunnuksen elinkaari

Ennen kuin siirrymme tämän viestin mehukkaisiin osiin, on tärkeää ymmärtää, miten verkkotunnuksen elinkaari toimii.

verkkotunnuksen elinkaari

verkkotunnuksen elinkaari Kuvan lähde: DomainSherpa

Verkkotunnuksen jälkitilauspalvelut

Monilla verkkotunnusten rekisteröintisivustoilla on verkkotunnusten jälkitoimituspalvelut, joiden avulla käyttäjien on helpompaa seurata verkkotunnusten tilaa ja tarjouksia niiden voimassaolon päättymisen jälkeen ja kun ne ovat saatavilla huutokauppaan. Monet verkkotunnusten rekisteröintisivustot, kuten esimerkiksi GoDaddy.com, tarjoavat etuja verkkotunnuksen jälkitilauspalveluilleen, kuten yhden vuoden GoDaddy Auctions -jäsenyyden ja 10 dollarin hyvityksen käyttäjän ensimmäiseen huutokaupatarjoukseen. Moniin palveluihin sisältyy myös “ei paranna, ei maksa” -käytäntö, henkilökohtaiset hälytykset tietyille verkkotunnuksille tai osuville avainsanoille ja muut verkkotunnuksen valvontaominaisuudet. Kaikki nämä palvelut haluavat tehdä verkkotunnusten jälkitilausten sijoittamisen ja jälkikäteen järjestettyjen verkkotunnusten turvaamisen helpommaksi ja vähemmän aikaa vieväksi. Nämä palvelut säästävät asiakkaita paljon aikaa ja lisäävät heidän mahdollisuuksiaan turvata menestynyt verkkotunnus, jonka he uudelleen tilasivat. Useimmat verkkotunnuksen jälkitilauspalvelut toimivat myös uusimmalla tippauksensiirtotekniikalla.

Lue lisää luettelosta verkkoyrityksistä, joilla on parhaat verkkotunnuksen jälkitoimituspalvelut.

Parhaat verkkotunnuksen jälkitilausyritykset

On olemassa useita verkkotunnusten jälkitoimistoyrityksiä, joiden rekisteröintisivustot ovat saatavilla verkossa, mutta mitkä ovat sadon kerma? Millä on parhaat palvelut ja arvostelut, ja mistä tiedät, mikä on sinulle paras?

Yksi ymmärrettävä avainkäsite on kolme suurta: SnapNames, NameJet ja Go Daddy Auctions. 

Alla on luettelo parhaista parhaista yrityksistä ja verkkosivustoista verkkotunnuksen jälkikäteen.

1. SnapNames

SnapNames on kolmesta suosituimmasta ja tunnetuimmasta verkkotunnuksen rekisteröijästä. SnapNames sisältää luettelot yksinomaisista verkkotunnuksista, jotka löytyvät vain heidän verkkosivustolta, päivittäiset verkkotunnuksia koskevat sopimukset ja luettelot markkinoiden suosituimmista vanhentuneista verkkotunnuksista. Sen mukana tulee myös hakuominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat nähdä, mitkä verkkotunnukset otetaan tai ovat saatavilla, ja siinä on jopa luokkia eri verkkotunnusten nimille, mikä tekee yrityksellesi sopivan verkkotunnuksen löytämisen helpommaksi ja tehokkaammaksi. Ryhmiin kuuluvat viihde, tekniikka, koti ja puutarha, ruoka ja juoma, rahoitus ja terveys. SnapNames on erityisen suositeltava ihmisille, jotka etsivät täydellistä verkkotunnusta yritykselleen ja brändilleen.

SnapNamesissa on lukuisia hakuja ja hälytyksiä, mikä helpottaa verkkotunnusten seurantaa. Käyttäjiä hälytetään myös, jos kiinnostuneen verkkotunnuksen odotetaan vanhenevan ja tulevan saataville 30 päivän kuluessa. Asiakkaiden on taas maksettava vain, jos heidän uudelleen järjestämänsä verkkotunnus on onnistuneesti turvattu heille. Asiakkaat pääsevät myös premium-verkkotunnusten huutokauppoihin tilatuille verkkotunnuksille. SnapNamesin verkkotunnusten jälkikäsittelypalvelun kautta asiakkaat pääsevät maailmanlaajuisiin verkkotunnusten markkinapaikkoihin verkkokaupoissa kaikilla mukavuuksilla. Monien liikekumppaneidensa ja korkealaatuisen pudotuskeräysteknologiansa ansiosta SnapNames tarjoaa upean valikoiman noin 30 miljoonaa verkkotunnusta alhaisilla hinnoilla, mikä tekee siitä ihanteellisen yrityksille, etenkin aloittelijoille, joilla on tiukat budjetit yrittää rakentaa verkkotunnustaan.

2. NameJet

NameJet on myös yksi kolmesta suosituimmasta ja tunnetuimmasta verkkotunnuksen rekisteröijästä.NameJet antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä haluamansa verkkotunnukset henkilökohtaisen verkkotunnuksen jälkitilausluetteloon, ja NameJet tekee kaiken heidän puolestaan, kuten päivittäisen seurannan ja henkilökohtaisen ilmoittaa, kun verkkotunnus tulee pian saataville. NameJetillä on myös runsaasti yksinoikeudella ennalta julkaistuja verkkotunnuksia, jotka sijaitsevat jo niiden verkkotunnusten rekisteröijien kumppaneiden sivustoilla, mikä tarkoittaa, että niitä ei voida myydä muualla. Ei myöskään piilotettuja maksuja, ja jopa yhden vuoden ilmainen rekisteröinti verkkotunnuksen eniten tarjoavalle. NameJet on yksi menestyneimmistä verkkotunnusten jälkitoimistoyrityksistä, kun on kyse asiakkaiden odotettavissa olevien verkkotunnusten voittamisesta asiakkaille.

3. GoDaddy-huutokaupat

GoDaddy.com on kiistatta suosituin ja tunnetuin verkkotunnusten rekisteröijä ympäri. Verkkotunnusten jälkitilaus GoDaddyssa on nopeaa ja helppoa. Kun käyttäjät ovat ostaneet jälkitilausluoton, heidän on tehtävä vain kirjautuakseen tililleen, kirjautua tililleen, napsauttaa ”Tuotteet” -osiossa ”Verkkotunnuksen jälkikäsittely” -välilehteä ja käyttää sitä käyttäjän verkkotunnukseen. haluaa. Verkkotunnuksen jälkitilaukset GoDaddyssa ovat 24,98 dollaria, sisältäen rekisteröintikustannukset, ja mukana tulee myös ilmainen päivittäinen verkkotunnuksen seuranta ja jopa yhden vuoden ilmainen jäsenyys. GoDaddy toimii myös kaikentyyppisten verkkotunnusten kanssa .comista .biz.

Koska kaikki tilatut verkkotunnukset käyvät läpi huutokaupan, GoDaddy sisältää automaattisen hinnoittelun. Ensimmäinen henkilö, joka asettaa jälkitilauksen tietylle verkkotunnukselle, saa avautumistarjouksen jälkitilauksen oston kautta ilman lisäkustannuksia. Käyttäjille ilmoitetaan myös heti, kun useat ihmiset ovat kiinnostuneita samasta verkkotunnuksesta ja tarjoavat sitä, ja kun verkkotunnuksen voimassaolo päättyy ja se on saatavana huutokauppaan..

GoDaddy antaa käyttäjille myös useita mahdollisuuksia suojata verkkotunnus tai yrittää uudelleen. Tilatut verkkotunnukset annetaan automaattisesti jollekin, jos he ovat ainoa tarjoaja, mutta jos tarjoukset ylitetään, heille ilmoitetaan, jos he haluavat tehdä korkeamman tarjouksen tai siirtää jälkitilausluotonsa toiseen verkkotunnukseen. Jälkitilauksen hyvitykset eivät koskaan vanhene GoDaddy.com-sivustossa.

GoDaddy on suosittu myös tähtien yksityisyydensuojaominaisuuksiensa vuoksi. Käyttäjät voivat piilottaa henkilöllisyytensä aikaisemmilta verkkotunnuksen omistajilta ja verkkoturvallisuusuhilta, kuten hakkereilta. Käyttäjät voivat lisätä yksityisen rekisteröinnin tilauksiinsa, jolloin he voivat pitää henkilökohtaisia ​​tietojaan luettelosta WHOIS-tietokannassa. Verkkotunnusten rekisteröinti GoDaddyn kautta tekee jälkikäteen tapahtuvista verkkotunnuksista turvallisempia.

4. DropCatch

Perustamisestaan ​​vuonna 2008 lähtien DropCatch on käyttänyt dropcatch-tekniikkaansa turvatakseen käyttäjille yli miljoona jälkikäteen verkkotunnusta. Jälkitilausten tekeminen DropCatchin kautta on ilmainen. Asiakkaita veloitetaan vain, jos jälkitilattu verkkotunnus on onnistuneesti turvattu heille. DropCatch toimittaa myös päivittäin luettelot tällä hetkellä voimassa olevista verkkotunnuksista, ladattavista raporteista ja hakuominaisuuksista, jotta asiakkaiden on helpompi etsiä arvokkaita verkkotunnuksia ja tarkistaa niiden tila.

Kahdelle potentiaaliselle tulokselle voi olla, kun käyttäjä tilata verkkotunnuksen DropCatchissa. Jos kyseinen käyttäjä on ainoa, joka tilaamalla verkkotunnuksen uudelleen, he maksavat 59 dollaria ja verkkotunnus on heidän, mutta jos useita ihmisiä tilaa jälkitilauksia samalle verkkotunnukselle, verkkotunnus menee julkiseen huutokauppaan. Huutokauppa kestää 3 päivää ja korkeimman tarjouksen voittaa.

5. BackorderZone

Nyt luettelossa NamePal, BackorderZone antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä välityspalvelintarjouksia mahdottomille verkkotunnuksille verkkotunnushuutokauppojen kautta. Niiden jälkitilauspalveluihin sisältyy avainsanojen seurantaominaisuuksia, odottavia verkkotunnustilastoja ja mahdollisuus lisätä verkkotunnuksia irtotavarana. NamePalBackorderZone antaa myös käyttäjille mahdollisuuden hallita paremmin verkkotunnustaan. Heidän verkkotunnuksen hallintapalvelullaan, joka on osa heidän verkkotunnuksen jälkitilauspalvelukokonaisuutta, on automaattiset päivitykset NS- ja WHOIS-verkkotunnusrekistereille ja toimituksen jälkeinen laskutus.

NamePalBackorderZone käyttää uusinta tiputuskeräystekniikkaa ja seuraa tuhansia vasta päättyneitä verkkotunnuksia, jotka ilmestyvät päivittäin, samoin kuin kuinka monta huutokauppaa on tällä hetkellä aktiivinen heidän sivustollaan. Tällä tavalla käyttäjät säästävät enemmän aikaa ja lisäävät todennäköisyyttään vanhennetun verkkotunnuksen turvaamisessa heti, kun se tulee saataville.

Käyttäjät voivat järjestää niin monta verkkotunnusta kuin haluavat ilmaiseksi. Heidän on maksettava vasta, kun NamePalBackorderZone on onnistuneesti turvattu vanhentunut verkkotunnus käyttäjälle. Tilinomistajien ei tarvitse maksaa kuukausimaksuja, koska jälkitilausten hinnat ovat parhaat yksittäisillä hinnoilla verkkotunnuksen jälkitilausmarkkinoilla..

6. CatchTiger

Seuraava on CatchTiger. Huutokaupat ovat avoinna yleisölle ja siellä on uusi joka päivä. Tilit ovat ilmaisia ​​ja toimitetaan yhden vuoden ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti. Kaikkien verkkotunnusten huutokauppojen lähtöhinta on 35 puntaa (43,70 dollaria), eikä parannus- ja palkkiokäytäntöä ole. Ei parannusta, ei maksua tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse maksaa, jos CatchTiger ei voi onnistuneesti pudottaa vanhennettua verkkotunnusta.

Sen lisäksi, että osallistuu vanhentuneisiin verkkotunnushuutokauppoihin, CatchTiger antaa myös käyttäjille mahdollisuuden myydä verkkotunnuksensa Market Place -alustan kautta potentiaalisten verkkotunnusten ostajien kohdeyleisölle. Vaikka se on brittiläinen verkkotunnuksen jälkitilauspalveluiden tarjoaja ja yritys, se toimii monien kansainvälisten verkkotunnusten kanssa, mukaan lukien EU: n maat ja jopa Uusi-Seelanti..

Viimeisenä, CatchTiger tarjoaa henkilökohtaisia ​​hälytyksiä, jotka ilmoittavat käyttäjille, kun heidän suosikki verkkotunnuksensa on saatavilla ja huutokaupassa. Kaikkien käyttäjien on annettava CatchTigerille tietää, mitä verkkotunnusta ja osuvia avainsanoja heidän tulisi varoa. Käyttäjät saavat ensin sähköpostiviestin, kun haluamansa verkkotunnus tulee saataville, mikä säästää heille aikaa ja lisää mahdollisuuksiaan menestyä täydellisen unelmanimen onnistumisessa. Käyttäjät voivat lisätä rajoittamattoman määrän henkilökohtaisia ​​ilmoituksia tiliinsä CatchTiger.com-sivustossa.

7. DomainMonster

DomainMonster’s Backorder -palvelu tarkkailee käyttäjien halutuimpia verkkotunnuksia ja rekisteröi heidät heidän puolestaan ​​heti, kun ne tulevat saataville. DomainMonster seuraa myös satoja tuhansia verkkotunnuksia, jotka vanhenevat päivittäin, jolloin käyttäjät voivat etsiä ja seurata niitä vanhentuneilla verkkotunnussivuillaan.

Pienten rekisteröintimaksujen lisäksi jälkitilausten tekeminen DomainMonsterin kautta on ilmaista. He käyttävät myös ei parannuskeinoa, ei palkkakäytäntöä. He myös ottavat vain yhden jälkitilauksen verkkotunnusta kohden eivätkä huutokauppaa jälkikäteen toimialueita, sen sijaan työskentelevät yksinomaan käyttäjän puolesta sen varmistamiseksi. Kaikki käyttäjät tarvitsevat etsiä valitsemansa verkkotunnuksen verkkosivuston hakukentästä ja, jos sitä ei ole käytettävissä, napsauta Takaisin tilaus -linkkiä aloittaaksesi seurannan. Toinen, että käyttäjän uudelleen tilaaman verkkotunnuksen voimassaolo päättyy ja tulee saataville, DomainMonnster tarttuu siihen ja pyrkii huolellisesti suojaamaan ja rekisteröimään sen käyttäjän nimellä.

Paras tapa tilata verkkotunnus

Ennen kuin tutkimme parhaita tapoja tilata verkkotunnus uudelleen, on tärkeätä huomata, että verkkotunnuksen jälkitilauksen sijoittaminen ei takaa, että verkkotunnus hankitaan, kun se tulee saataville.

Monet muuttujat vaikuttavat verkkotunnuksen jälkitilausprosessiin. Esimerkiksi rekisteröidyn verkkotunnuksen nykyinen omistaja voi uusia rekisteröinnin, estäen sitä siten, että sitä ei voida toistaiseksi käyttää uudessa omistuksessa, tai verkkosivustot, joissa on verkkotunnuksen jälkipalvelupalveluita, kuten GoDaddy, saattavat epäonnistua yrityksissä rekisteröidä joku haluamansa verkkotunnuksen.

Muita muuttujia ovat osallistuminen joko julkiseen tai yksityiseen verkkotunnuksen huutokauppaan, jossa jollakin toisella on yhtä paljon mahdollisuuksia menestyä verkkotunnuksen omistusoikeus kuin sinä..

Nyt, mitkä ovat parhaat tavat järjestää verkkotunnus uudelleen? Kuinka verkkotunnukset päättyvät? Kuinka tilaat verkkotunnuksen uudelleen? Ja kuinka nostat mahdollisuuksiasi saada verkkotunnus onnistuneesti jälkitilauksen kautta?

Toisin kuin yleisesti uskotaan, verkkotunnukset vanhenevat, ja usein ennen kuin sanotaan tulevan. Verkkotunnuksen voimassaolo päättyy, jos sen nykyinen omistaja ei uusitse sitä vanhenemispäivään mennessä. Verkkotunnuksessa käydään sitten neljänkymmenen päivän lisäaika, jonka aikana kaikki verkkotunnuksen palvelut suljetaan, mutta verkkotunnuksen nykyisellä omistajalla on silti mahdollisuus uusia verkkotunnus tavanomaisella uusimismaksulla verkkotunnuksen palveluntarjoajan kautta..

Kun verkkotunnus tulee tähän Neljänkymmenen päivän lisäaika, on erittäin todennäköistä, että nykyinen omistaja uusii sen ollenkaan. Muussa tapauksessa, jos nykyinen omistaja suunnitteli verkkotunnuksen uusimista ja säilyttämistä, he olisivat varmistaneet uusivan rekisteröinnin ennen sen voimassaolon päättymistä. On myös todennäköistä, että omistaja oli vain laiska tai viivästyttänyt asiaa, joten he voivat silti uusia verkkotunnuksen rekisteröinnin ilman rangaistusta ja epäonnea ihmisille, jotka haluavat kyseisen verkkotunnuksen olevan ilmainen ottamista varten.

Sitten, kun neljäkymmentä päivää on kulunut ja lisäaika on päättynyt, verkkotunnus käy läpi “lunastusajan”, jolloin nykyisen omistajan on vaikeampaa uusia rekisteröintiään (kuten kalliimpia uusimismaksuja ja muita sakkoja), ja verkkotunnuksen mahdollisuudet vapautua uusista omistajuuksista ja rekisteröinnistä ovat vielä suuremmat ja todennäköisemmät. Tämän “lunastusjakson” jälkeen verkkotunnus lukitaan “lukitus” ennen poistovaiheen suorittamista, joka vie noin viisi päivää. Koko prosessi kestää noin 75 päivää verkkotunnuksen alkuperäisen voimassaolopäivän päättymisen jälkeen ja kun prosessi on päättynyt, verkkotunnus on virallisesti rekisteröity rekisteröintiä haluaville, jolloin siitä tulee kelvollinen jälkitilaamaan.

Mutta verkkotunnuksen uudelleenjärjestelyprosessi, kun verkkotunnus on saatavilla rekisteröintiä varten, ei ole niin yksinkertaista kuin se oli ennen. Aikaisemmin tuli ensin, ensin palvellaan sillä, että nopein henkilö, joka rekisteröi äskettäin vanhentuneen ja erittäin halutun verkkotunnuksen, olisi se, joka sai sen.

Nyt verkkotunnusten rekisteröijät, kuten GoDaddy.com, järjestävät huutokauppoja vanhentuneille verkkotunnuksille. Tällä tavalla nämä verkkotunnusten rekisteröijät ansaitsevat ylimääräistä voittoa, ja verkkotunnus menee korkeimman tarjouksen tekijälle nopeimman ja onnellisimman verkkotunnuksen metsästäjän sijaan.

Tämä vanha vanhentuneiden verkkotunnusten rekisteröintiprosessi tapahtuu vain, jos vanhentunut verkkotunnus oli tarkoitettu huutokauppaan, mutta se lopetettiin tarjoajien puutteen vuoksi. Tätä ei yleensä tapahdu, ja jos se tapahtuu, se käy läpi automatisoidun pudotuksensiirtopalvelun, josta monia tarjotaan aiemmin tässä oppaassa luetelluissa verkkotunnuksen jälkitoimistoyrityksissä ja palveluissa..

Jotta voit tilata jälkitilauksen ja aloittaa tarjoamisen verkkotunnukselle, kun se tulee saataville, sinun on asetettava jälkitilaus asianmukaiseen verkkotunnuksen rekisteröintihuutokauppataloon. Tämä on tehtävä ennen kuin verkkotunnuksen nimi saavuttaa rekisteröintien voimassaoloajan tai ennen sen “vanhenemisjakson” loppua, joka verkkotunnuksen rekisteröijästä riippuen voi kestää jopa 45 päivää. Sinun on kirjauduttava tilille verkkotunnuksen rekisteröintihuutokauppasivustolla, josta haluamasi verkkotunnus tulee saataville.

Mutta tällä hetkellä verkossa on satoja verkkotunnusten rekisteröijiä ja huutokauppasivustoja. Kuinka voit tietää, kummalla on etsimäsi verkkotunnus?

Määritä ensin verkkotunnuksen rekisteröijä. Suurimmalla osalla verkkotunnusten rekisteröijistä on huutokauppakumppani, jota he käyttävät yksinomaan. Joten tietäessäsi verkkotunnuksesi rekisterinpitäjä tarkoittaa, että tiedät mihin huutokauppasivustoon mennä, kun on aika tehdä tarjouksia verkkotunnuksellesi. Tee vain WHOIS-haku haluamallasi verkkotunnuksellasi ja etsi tietoja rekisteröinnin hoitajana.

Käytä sitten vaiheessa 2, ”Määritä huutokauppakumppani” olevaa taulukkoa, löytääksesi huutokauppakamari-kumppanin, jota verkkotunnuksesi nykyinen rekisteröijä rekisteröi. On olemassa kolme suurta huutokauppataloa, joita suurin osa verkkotunnusten rekisteröijistä käyttää yksinomaan: GoDaddy Auctions, NameJet ja SnapNames. Yksi parhaimmista mahdollisuuksista hankkia vanhentunut verkkotunnus on seurata säännöllisesti vanhentuneen verkkotunnuksen tilaa ja edistymistä rekisterinpitäjän käyttämässä huutokauppatalon sivustolla..

Nyt Go Hanki verkkotunnuksesi!

Se on tarpeeksi pahaa, kun joku muu on jo ottanut verkkosivustollesi haluamasi verkkotunnuksen, mutta prosessin odottaminen, että nimi loppuu ja tulee saataville, voi olla yhtä huono..

Se voi olla vaikeaa, turhauttavaa ja aikaa vievää, etkä edes takaa verkkotunnuksen nimeä. Mutta olla aina halunnun vanhentuneen verkkotunnuksen uusi omistaja ei ole mahdotonta.

Verkkotunnuksen jälkitilaus on yksi parhaista ja helpoimmista tavoista lisätä mahdollisuuksiasi menestyäksesi unelma-verkkotunnuksesi uudeksi omistajaksi sen voimassaolon päättymisen jälkeen. Se poistaa paljon sekaannusta ja monimutkaisuutta koko prosessista.

Verkkotunnuksen jälkitilausten avulla on helpompaa seurata haluamasi verkkotunnuksen tilaa, joten tiedät pian, kun se vanhenee ja kun se tulee saataville, tai jos nykyinen omistaja uudistaa sen tai kun se menee huutokauppaan omalla verkkotunnuksellaan. nykyisen rekisterinpitäjän huutokauppakumppanisivusto. Ei ihme, että verkkotunnuksen jälkitilaukset ovat niin suosittu palvelu ja yleinen käytäntö ihmisille, jotka etsivät verkkosivustolleen oikeaa verkkotunnusta.

Onko sinulla kaikki tiedot? Nyt hanki verkkotunnuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector