7 bästa webbhotell support & kundservice värd företag

7 bästa webbhotell support & kundservice värd företag

7 bästa webbhotell support & kundservice värd företag

Du förtjänar det bästa webbhotellstödet eftersom du är fantastisk. Och för upptagen för att slösa bort din tid.


Det bästa webbhotellstödet - du förtjänar det!

Det bästa webbhotellstödet - du förtjänar det! Det bästa webbhotellstödet – du förtjänar det!

Dålig kundsupport lämnar dig förvirrad, arg och förlorar pengar.

Det är förmodligen den viktigaste saken för webbhotell.

Varför?

Om du inte är webbutvecklare eller IT-proffs kommer du att stöta på problem med din webbhotell.

Det är ett faktum om livet, som döden och skatter.

Så vem kan du lita på för att få fantastisk kundtjänst? Vi har sökt högt och lågt efter det bästa och tagit dem till dig hit.

1. SiteGround – den bästa värdens bästa support

SiteGround slår det absolut ur parken med deras kundsupport.

De är snabba, artiga och går utöver att stödja dig.

Denna webbplats är värd på SiteGround eftersom de helt enkelt är fantastiska.

Jag kan inte berätta hur många gånger jag har haft problem med benhuvud och de har hjälpt mig direkt.

Faktum är att deras kundtjänsttider är de bästa i branschen.

Min egen testning visar att de svarar in under en minut på livechatt, och under tio minuter när du bokar en biljett.

Nu är det bara min egen testning för nu, men många kommer att säga samma sak.

Om du bara vill ha den bästa värden för kundsupport – gå med SiteGround. jag menar det.

PC Mag sa detta om SiteGround: “du betalar lite mer för lite mindre i vägen för tekniska funktioner, men den solida säkerheten, kundservice och tutorials gör denna webbhotell extremt vänlig för små företag och nya webbansvariga.”

2. WP Engine – det bästa för affärssidor på WordPress 

En av de största fördelarna med WP Engine-plattformen är deras inbyggda säkerhetstjänster för säkerhetskopiering och skanning av skadlig programvara. Eftersom detta ingår i din domänhotelltjänst kan du spara massor av pengar varje månad.

WP-motor är känt för att tillhandahålla några av de snabbaste värden på marknaden. Många konsumenter har citerat webbplatshastigheter som har förbättrats enormt efter att de migrerat till företagets servrar. Dessutom gör den enkla migrationsprocessen det enkelt att göra om din webbplats på WP Engine.

Kundtjänst lyser också på WP Engine. För dem som använder WordPress för att bygga webbplatser är WP Engine-personalen särskilt väl förtrogna i felsökningsproblem på den populära webbplatsbyggnadsplattformen. Kundrecensioner har citerat värdföretagets passion och sagt att de kände sig uppskattade och att deras frågor var högsta prioritet.

Kanske är de bästa funktionerna i WP Engine som värdleverantör dock den utmärkta sceneringsfunktionen. Med den här funktionen kan du enkelt köra din webbplats som om den är online innan du publicerar, så att du kan leta efter buggar och andra viktiga potentiella problem.

Granskningspublikationer älskar också WP Engine. Kvaliteter som obegränsad dataöverföring, dagliga säkerhetskopior, skanning av skadlig programvara och deras webbplatsuppsättning kombineras för att göra WP Engine till en populär plattform.

3. A2 Hosting – Super Fast Hosting och support

När det gäller billig OCH snabb delad hosting tar A2 Hosting kakan. Med hastigheter upp till 20x snabbare än andra delade värdleverantörer rekommenderar jag dem definitivt över de “standard” delade värdarna.

Tillhandahåller avancerade paket för kraftanvändare, A2 Hosting är ett utmärkt val för användare som söker premiumhotelltjänster. A2 erbjuder konfigureringstjänster för autoserver som gör att WordPress-sidor kan laddas upp till 6 gånger snabbare. Dessutom får du tillgång till unika inloggningsadresser för WordPress och automatiska A2-optimerade uppdateringar. För att slutföra fördelarna de erbjuder för WordPress-användare ger A2 användare tillgång till ReCaptcha-teknik på sina WordPress-inloggningssidor.

A2 Hosting har rankats som en av de bästa webbplatserna för att tillhandahålla uppdaterade transparensalternativ om drifttidsstatistik och priser. Konsekvent har företaget tillhandahållit vanliga drifttider på 100% till sina kunder efter att de har gjort sin webbplats på företagets servrar.

Säkerhet för användare är en annan högsta prioritet för A2 Hosting-teamet. Med server bakåtlindrar säkerhetskopiering och gratis HackScan-tjänster garanteras du inte bara säkra domäner, utan pengar som sparas på annars dyra säkerhets- och anti-hacking-tjänster.

Slutligen är A2 Hosting dedikerad till kundserviceanitiativ. Faktum är att BBB gav företaget A A-betyg i kundservice. När ditt företag bara har fyra registrerade kundklagomål under en treårsperiod vet du att du gör kundservice rätt. A2 erbjuder ofta kundundersökningar för att hålla sina supportmetoder progressiva.

De har ganska snabba supporttider, bra teknisk support och massor av funktioner i tillägg. På senare tid har det funnits lite prat om att deras stöd är lite långsamt, men deras team sa till mig att det bara var tillfälligt.

Innan du registrerar dig, prata med deras säljstöd först och se hur du gillar det.

Vill du ha mer läsning? Kolla in vårt A2 Hosting vs SiteGround-inlägg för att läsa vilken av de två vi tycker är bättre.

4. Kinsta – verkliga IT-tekniker som hjälper dig

Så en sak som gör Kinsta absolut fantastisk är det faktum att du får tier-1 supportagenter. Istället för “kundsupport” får du faktiska IT-tekniker och riktiga webbutvecklare som hjälper dig. De känner WordPress inifrån och ut och behöver inte “fråga sin chef” för grundläggande tekniska problem.

Medan detta kan vara dyrare för Kinsta, det är bättre för dig. Och även om Kinsta kanske börjar lite högre på sina värdplaner, tror vi att det är en absolut ingen brainer för riktiga företag. Om du tänker på det kommer en bra WordPress-utvecklare eller teknisk hjälp att fixa din värdinställning av låg kvalitet att sätta dig tillbaka $ 50 – 150 en timma. Men Kinsta-planerna börjar på bara 30 dollar per månad – ganska lätt matematik där.

Vad mer är – berätta, vad kostar en hack mot ditt företag? Enligt forskning kostar skadlig programvara, hacking, DDO, osv. Företag i genomsnitt

5. Bluehost – Nytt och förbättrat stöd

Bluehost är känd av alla. Vi vet alla att de är extremt billiga, men deras stöd är inte det största, rätt?

De har faktiskt förbättrats enormt under de senaste åren. Efter användarklagomål har de ökat sitt spel och börjat erbjuda en bättre produkt med bättre support.

Å ena sidan älskar vi att de är en värd med hög volym som har låga priser och anständigt stöd, å andra sidan rekommenderar vi några andra värdar på den här sidan ovanför dem.

6. InMotion Hosting – 100% USA-baserat supportteam

Kundtjänst placeras ofta främst och centralt i InMotion: s marknadsföring och av goda skäl. Med ett 100% kundserviceteam i USA kan du vara säker på att du enkelt kan kommunicera dina problem till proffsen på InMotion. Tack vare det stora utbudet av supportalternativ, inklusive chatt, e-post, telefon och andra supportfunktioner, kan du kontakta omedelbart var som helst i världen.

InMotion har visat att drifttiden de tillhandahåller till webbplatser som reposterar på sina servrar är önskvärd. Industristandardens uppehållstid på 99,9% uppnås konsekvent och de har helt undvikit alla stora nedbrytningar, som vissa andra webbhotellföretag har gjort nyligen.

Granskningssidor tycker om att påpeka de många gratisverktygen som InMotion tillhandahåller sina kunder, liksom deras utmärkta kundservicealternativ. Faktum är att PC Mag valde InMotion som sitt bästa val för hanterad WordPress-värd.

7. Svänghjul – Älskvärt stöd för designbyråer

Svänghjulet har gjort sin plats i världen som värdföretag för designbyråer. De erbjuder planer som gör det enkelt för kreativa byråer att återförsälja och hantera sina kunders värd. Så om du är en byrå – de är perfekta för dig och deras 24/7 support har din rygg.

Om deras stöd uppger de:

Stöd. Vårt team är tillgängligt 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan via livechatt. De är alla experter i branschen, så de kan hjälpa till med allt från ett udda fel till en rekommendation för ett plugin.

Den enda nackdelen med Flywheels support är att de bara erbjuder chattstöd för kunder som betalar <$ 250 per månad. Om du vill ha telefonstöd måste du betala mer. I slutet av dagen fruktar jag personligen att ringa support på telefonen så det är helt bra med mig, men det beror verkligen på dina preferenser.

Din värdforskningslista

Okej, vi vet att kundsupport är avgörande, men vad annat ska du tänka på när du beslutar om en värd? Det finns en miljon värdplaner där ute – hur börjar du till och med räkna ut den bästa?

Förvirrad av termer som LInux, cPanel, CDN, etc? Vi måste. Här är vad du bör tänka på:

  • Vad typ av webbhotell Behöver du? Det finns mycket där ute. I allmänhet, om du är ett litet företag kan du gå med en delad värdplan som vad SiteGround och Bluehost erbjuder. Om du är lite större i ett företag bör du överväga antingen molnvärd eller VPS-värd. Ännu större? Gå med dedikerad värd.
  • Innehåller ett domännamn? För företag är detta ingen stor sak. Men om du är ett litet företag är en värd som erbjuder ett gratis domännamn mycket användbart.
  • Gratis SSL-certifikat. Så många värdar erbjuder ett gratis SSL-certifikat idag, jag litar inte ens på dem som inte gör det.
  • Drifttid och driftstopp. Du kan förvänta dig att värden ska vara transparent om detta. Du vill ha något som 99,99% drifttid. När allt kommer omkring betyder en värd med 98% drifttid att din webbplats är helt nere 7+ dagar per år!
  • Tillägg – det här täcker mycket, men du vill ta hänsyn till om du ska nickas och dimas för varje litet tillägg, eller om värdföretaget är generöst och erbjuder dig mycket gratis. Vi har hittat SiteGround är en av de bästa för att inkludera många funktioner till ett lågt pris, liksom WP Engine och A2 Hosting.
  • Återbetalningsgaranti: de flesta värdar erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti. Superstjärnor som WP Engine erbjuder 60 dagar.

Du är redan på god väg – du gör din forskning och gör bra jämförelser. Lightspeed med ditt beslut!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector