A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

Det finns flera väsentliga element för att välja rätt webbhotell för ditt företag. När du jämför två webbhotellföretag ska du vara uppmärksam på element som prissättning, kundsupport och tillgängliga funktioner. Ta en titt på denna jämförelse av A2 Hosting och BlueHost.


Driftstopp / Uptime

Tillförlitlighetsjämförelsen börjar med att titta på vad Bluehost har att erbjuda sina kunder. Företaget slutar bara för att tillhandahålla en faktisk procentsats av tid som deras webbhotell håller dig igång. Nuvarande kunder indikerar dock att deras tjänst är tillgänglig 99,9 procent av tiden. När det upplever en minskning i tjänsten sker restaureringen snabbt och du är igång igen och går på nolltid. Du har möjlighet att förbättra tillförlitligheten hos värdtjänster med SSL- och SSH-kryptering.

A2 Hosting hindrar inte från att ange att deras värdtjänster är tillgängliga 99,9 procent av tiden. De erbjuder historiska bakgrundsrapporter som indikerar hur bra deras servrar fungerar sedan värdtjänsten kom online. De verkar under förutsättningen att tillhandahållande av service av hög kvalitet innebär att man inte håller något doldt. Värdtjänsten tar tillförlitlighet ett steg längre genom att erbjuda ett rollback-verktyg som låter dig återställa en webbplats till en tidigare servicepunkt när du stöter på problem. Alla servrar på A2-systemet finns i Michigan och hålls under stränga säkerhetsåtgärder också.

Funktioner

BlueHost gör ingen besvikelse när det gäller de funktioner du har tillgängliga med deras tjänst. Varje konto har obegränsat diskutrymme, e-postkonton och FTP-konton tillgängliga. Du har också möjlighet att vara värd för flera olika domänwebbplatser också. BlueHost begränsar inte antalet domäner du kan hantera när som helst. Det finns stöd för olika kodningstyper inklusive PHP, Perl 5, Javascript och Flash. Om du driver en e-handelswebbplats har du avancerade kundvagnar till ditt förfogande.

A2 Hosting erbjuder inte lika många funktioner som den andra värdtjänsten. Men vad du får är imponerande. Varje plan på deras tjänst inkluderar obegränsad dataöverföring och RAID-10-lagring. Du kan ha lika många e-postkonton som din webbplats behöver tillsammans med att ha kontroll över flera domäner samtidigt. Du kan ta med en domän som sitter på en annan värdplats till ditt A2 Hosting-konto utan kostnad. Paket har en CPanel tillgänglig för att effektivt kontrollera dina webbplatser också.

Kundsupport

Utifrån nuvarande kundkommentarer har BlueHost mycket arbete att göra i kundserviceavdelningen. Värdtjänsten påstår sig vara tillgänglig för sina kunder dygnet runt genom livechattar, e-postmeddelanden och telefonsupportsystem. Det finns ett videobibliotek som också är tillgängligt för att hjälpa till med pressande problem. De flesta kunder ser dock saker annorlunda. De rapporterar att värdtjänsten är svår att kontakta och ger lite eller inget stöd när du kan nå en tekniker. Kunderna får också liten hjälp genom videohandledning också.

A2 Hosting lyser i kundsupportavdelningen. Alla deras servicetekniker verkar utanför USA, vilket gör samtal lätt tillgängliga under de fyra stora tidszonerna. Värdtjänsten tar sitt stöd ett steg längre genom att ge dig utvecklare i den andra änden av din supportbegäran. Dessa individer förstår kodens språk och andra tekniska språk som kan göra det lättare att förklara problemet. Supporttjänster är tillgängliga via livechattar, e-postkonversationer, telefonsamtal och ett online-biljettsystem.

Prissättning

Prisstrukturen för BlueHost börjar på $ 3,95 per månad för deras delade grundläggande värdplan. De återstående delade värdplanerna sträcker sig upp till $ 13,95 per månad och inkluderar minst 50 GB webbplatsutrymme, 100 MB e-postkonto lagring och drift av minst en webbplatsdomän. Deras VPS Hosting-paket börjar på $ 29,99 per månad och inkluderar 2 GB RAM, upp till två IP-adresser per konto och 2 CPU-kärnor. Den märkbart frånvarande prisfunktionen med denna värdtjänst är en befintlig garantipolicy för pengarna. När något går fel, eller om du ändrar tanken om att använda deras tjänst, förlorar du alla pengar du har betalat till den punkten.

A2 Hosting gör ett bättre jobb i prissättningsavdelningen. Deras delade värdplaner börjar på $ 3,92 per månad och sträcker sig upp till $ 9,31 per månad. För dessa priser får du obegränsat lagrings- och överföringsutrymme, gratis SSD, fem databaser och tjänster som är 20 gånger snabbare än tävlingen. Andra paket inkluderar VPS Hosting från $ 32.99 per månad och Dedicated Server Hosting som börjar på $ 99.59 per månad.

Rekommendation

A2 Hosting och Bluehost är båda utmärkta värdföretag som erbjuder många fantastiska funktioner för kunderna. Båda värdtjänsterna har överkomliga priser och är tillförlitliga när det gäller hur länge din webbplats kommer att fungera. A2 Hosting är det bättre alternativet i slutändan på grund av dess uppmärksamhet på detaljer och högkvalitativa kundservicefunktioner.

Vem är den bättre webbhotellstjänsten, AWS eller A2 Hosting? Ta reda på det genom att läsa vårt jämförelsepost för AWS vs. A2 Hosting. Läs också vårt Bluehost vs. GoDaddy-inlägg för att se vilken av dessa mastermarknadsföringstjänster som kommer ut på topphunden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector