Bästa webbhotell för småföretag (maj 2020) – Fördelar och nackdelar

Att välja den bästa värden är svårt.


Som ett litet företag behöver du den bästa balansen mellan pris och funktioner.

Men att dyka in i den mystifierande världen med webbhotell och skapande av innehåll är skrämmande för experter, än mindre den genomsnittliga köparen. Det är därför vi är här för att leda dig genom webbhotell och ge våra rekommendationer för stjärnhotellleverantörer.

Bästa webbhotellleverantörer för småföretag

 1. Siteground
 2. WP-motor
 3. A2 Hosting
 4. Bluehost
 5. Kör pappa
 6. I rörelse
 7. Dreamhost

Att komma upp och online kan vara skrämmande och kräver lite skicklighet, men du skulle inte vara en liten företagare om du inte hittade möjligheter i dessa utmaningar.

bästa värd för småföretag

Hur kan en webbplats överlappa dina intäkter från små företag?

 • Samla data: De senaste verktygen kommer att berätta mycket viktig information om användarengagemang. Har de till exempel lagt något i vagnen men slutade från att köpa? Sitter delar av din webbplats stillastående och oanvända? Slutar användare klicka på innehåll inom några sekunder? Hur lång tid spenderar de på din webbplats? Dessa data kan ändra ditt företag på sätt som du aldrig drömt om.
 • Gör ditt namn känt: Att förbättra din webbplats SEO och sociala medier följare (Insta-berömda någon?) Är ett av de mest effektiva sätten att driva trafik till ditt företag snabbt och enkelt.
 • Stoppa felinformation: Digitala lösningar sparar på arbetstimmar eftersom du kan posta vanliga frågor och har tidlös information, t.ex. butikstimmar lättillgängliga.
 • Kreativa lösningar för alla problem: Oavsett om det är att marknadsföra projekt, bygga en butik för försäljning online eller ange dina turnédatum för bandet. En webbplats kan vara vad du vill och lösa de problem du har.
 • Framtida bevis ditt märke: Internet försvinner inte. Om ditt lilla företag fortfarande kör offline. En konkurrent kommer att fylla detta tomrum och ta bort värdefulla kunder.

De bästa webbhotellleverantörerna för småföretag i detalj

Dessa är våra favoritleverantörer för små företag.

1. SiteGround – Det bästa valet runtom i världen

siteground huvud juli 19

www.siteground.com

Fördelar

 • Utmärkt prissättning
 • Fantastisk kundservice
 • Gratis domän
 • Stort urval av verktyg
 • Enklick-iscensättning
 • Fungerar bra med WordPress

Nackdelar

 • Endast årsplaner
 • Vissa mindre säkerhetsproblem

SiteGround Top Feature Highlights

Vi kan inte få tillräckligt med SiteGround.

Det första du kommer att märka med SiteGround är uppmärksamheten på kundservice.

Webbhotell kan vara svårt att hantera när saker går fel.

Ingenting dödar ditt momentum som att sitta i ett tomt chattrum för kundtjänst medan din onlinebutik är nere och försäljningen sjunker.

Trots att det är ett litet oberoende företag har SiteGround mycket kraft i kombination med kundservicen hos en mamma- och popbutik.

Om du inte vet vad enstaka klick är, måste du veta. Att ändra en webbplats kan vara smärtsamt SÄRSKILT om du inte har en testplattform där du kan se om förändringar fungerar. Med en klick-iscensättning kan du testa förändringar på din webbplats innan du visar dem live. Enbart denna funktion gör SiteGround värd investeringen, eftersom du kan bibehålla en känsla av stabilitet när du gör ändringar på din webbplats och undvika besvärliga stillestånd från att driva en live-uppdatering.

Observera att du måste köpa ett helt år i stället för varje månad, men som ett litet företag ägare är det inte ett stort problem.

Bloggare och de som testar vattnet kanske vill gå med ett månatligt alternativ.

Kolla in vår djupgående granskning om du vill veta lite mer om dem, vi kan inte rekommendera dem tillräckligt. Eller försök att jämföra dem med en annan liknande värd som A2 Hosting.

Få SiteGround-rabatt här

2. WP Engine – den bästa plattformen för WordPress

wpengine

www.wpengine.com

Fördelar

 • Toppvärde för tillväxtföretag
 • Absolut dedikerad för WordPress
 • Fantastiska WordPress-verktyg och funktioner
 • Flammande snabb hastighet
 • Obegränsad dataöverföring
 • Enterprise-kryptering

Nackdelar

 • Inte ett bra val om du inte är skyldig att använda WordPress.
 • Inga domänmeddelanden
 • Dyrt för nybörjare

WP Motor Top Feature Highlights

Det största misstaget nybörjare gör? Att bli för billigt med webbhotell.

Vissa kommer att jämföra WP Engines $ 35 / mo-planer med några rock-bottom-priser som är lika chockerande låga som under $ 2 per månad.

Gissa vad – du får vad du betalar för.

Om du driver ett riktigt företag vill du betala mer. Du vill veta att värdföretaget kommer att tjäna och investera i deras teknik.

Gissa vad, om din billiga värd blir hackad betalar du en webbutvecklare upp till $ 100 / tim (i USA) för att fixa det. Där går dina besparingar.

Tekniskt WordPress är ett gratis open source innehållshanteringssystem, vilket är ett tekniskt sätt att säga att vem som helst kan använda och modifiera programvaran gratis. Detta har för- och nackdelar.

Det är ett mycket kraftfullt verktyg som ger användare tillgång till plug-ins, widgets, användardesignade innehållsalternativ och mer. Men den största nackdelen är att när allt är så öppet kan allt hända.

Det betyder att om du inte är en utvecklare kan din WordPress-webbplats på en billig värd bli spammad, hackad och springa långsammare än en snigel på grus.

För att hjälpa värd och hantering av detta laddar WP Engine WordPress med sina inbyggda anpassningar. De betraktar sig som en webbupplevelsesplattform som är mer än en värd.

Vad detta innebär är att de har ett team av WordPress-ingenjörer som använder sin anpassade plattform för att lägga till hastighetsoptimeringar, förebyggande av hackning och toppnivåstöd för att göra din webbplats starkare än att göra det själv.

Det är lite dyrare men de som vill använda WP kommer att bli kär i WP Engine och alla funktioner de erbjuder.

Om du använder WordPress-DIY-naturen är WP Engine ett måste.

WP Engine är dyrare än andra värdalternativ eftersom den erbjuder extrem hastighet, fantastiska verktyg, automatiska säkerhetskopior och mer.

Den mest bisarra nackdelen är bristen på stöd för domänbaserade e-postmeddelanden.

De föredrar besvärligt att använda Gmail men förhoppningsvis kommer det att förändras när de växer (De uppdaterade kundservice nyligen till 24/7 vilket är fantastiskt). Men för att vara ärliga går vi med Gmail för allt, så det är inte så mycket nackdel.

Om du inte använder WordPress kan det vara värt att leta någon annanstans men det är ett måste för dem som är det. Vår fullständiga recension går ännu djupare in på deras funktioner.

Skaffa WP Engine 3 månader gratis

3. A2 Hosting – Upp till 20x snabbare hosting

a2 värd huvudsaklig juli 19

www.a2hosting.com

Fördelar

 • Den snabbaste delade webbhotell som du hittar
 • 24/7 kundsupport
 • Drifttidsgarantier
 • Robusta e-postfunktioner
 • Bra med optimerad WordPress-värd
 • Automatiska säkerhetskopior
 • Dagliga säkerhetskopior

Nackdelar

 • Gränssnittet kan bli lite rörigt
 • Vissa kundklagomål om sub-par support

A2-värdens toppfunktioner Höjdpunkter

A2 Hosting sticker ut för en sak.

Fart.

Ingenting gör dina webbplatsbesökare raka som långsamma tider.

Till och med några extra sekunder kan kosta hundratals kunder.

A2 Hosting går snabbt och erbjuder den kompletta sviten med funktioner som vi förväntar oss av en webbhotellleverantör som kundsupport dygnet runt, uppetidsgarantier och utmärkta verktyg.

A2 är ett riktigt bra alternativ för de med tunga webbdesign som behöver få information till konsumenten snabbt.

De erbjuder bra e-poststöd och är bra med WordPress också, vilket håller dem konkurrenskraftiga med WP Engine.

Som värd är de en stor kompromiss mellan de billiga allround-funktionerna i SiteGround och det dyra WordPress-fokus för WP Engine.

De har också egna säkerhetslösningar och kan lita på att de förblir uppe mer än nästan någon annan värdtjänst, de dagliga säkerhetskopiorna skadar inte heller.

Starta en e-handelssajt som inte finns på Shopify (varför?). A2 stöder PrestaShop, Magento, OpenCart, WooCommerce och många fler.

Kolla in mer information om A2 Hosting på hela recensionen.

Kolla in A2 Hosting-priser och planer

Billiga och populära webbhotellföretag

Dessa webbhotellleverantörer används ofta populära alternativ som har stått tidens test.

1. Bluehost – Det bästa priset för ett treårsabonnemang

bluehost erbjuder 36 månader

www.bluehost.com

Fördelar

 • Fantastiskt val för nybörjare
 • Kryptering av militär kvalitet
 • Bluehost VPS är faktiskt prisvärd
 • Billigaste pris för ett 3-årigt åtagande
 • Vissa användare rapporterar supersnabba hastigheter

Nackdelar

 • Billiga är inte alltid bättre
 • Ingen drifttidsgaranti
 • Långsamma hastigheter rapporterade av vissa användare
 • Kundtjänst kan vara långsamt och saknas

Bluehost Top Feature Highlights

Bluehost namnges vanligtvis på populära bloggar och berömda podcast – det är en massmarknadshotell som tilltalar många människor.

För dem som använder pris som den viktigaste faktorn för att bestämma din värd är Bluehost ett av de bästa alternativen.

Det är också ett av de lägsta riskalternativen för nybörjare som bara hoppar på att bygga sin första webbplats.

Bluehost har fantastisk säkerhet och verktyg som nybörjare älskar att använda. De erbjuder också VPS-värd till ett överkomligt pris.

Bluehost kämpar på ett par områden.

Först erbjuder de inte en drifttidsgaranti. Det betyder att du inte blir kompenserad om Bluehost går ner.

Även om detta är en mycket sällsynt händelse, är risken inte värt det för företag som e-handel som förlorar pengar varje minut en webbplats inte är uppe. De är den enda leverantören vi rekommenderar som inte ställer det grundläggande kravet på grund av alla andra saker som Bluehost klarar sig bra.

Bluehost är ett anständigt val, men långtidsanvändare kan komma att växa ut dem som värd också. Det gör den billiga långsiktiga prissättningen lite mindre värdefull.

Den fullständiga Bluehost-recensionen dyker in i ännu mer detaljer.

Kontrollera priser och få Bluehost-rabatt

 

2. Godaddy – den bästa webbhotell för domännamn

godaddy 2019-juni

www.godaddy.com

Fördelar

 • Bra om du redan har domäner där
 • 24/7 telefonsupport
 • Nästan alltid upp och ganska snabbt
 • Bra verktyg och funktioner
 • Kan ha ett professionellt team som designar din webbplats

Nackdelar

 • Föråldrad PHP-stöd
 • Långsam kundtjänst
 • Inte den högsta kvaliteten värd

GoDaddy Top Feature Highlights

Även om du går med en annan webbhotellleverantör är det troligt att du kommer att stöta på Godaddy på vägen.

De är förmodligen den mest kända leverantören runt.

De är kända för att ha köpt en vansinnig mängd domännamn och raunchy super bowl-annonser som gjorde dem minnesvärda av alla fel skäl.

För affärspersoner på kort tid som bara vill gå igenom ett företag finns det goda chanser att Godaddy uppfyller dina behov för både en värd och ett domännamn.

GoDaddy kontrollerar rutorna för telefonsupport dygnet runt, prisvärda startpriser och en anständig mängd funktioner. En unik funktion är webbdesignteamet som Godaddy använder.

För de som är villiga att betala lite mer kommer de att utforma din webbplats och hjälpa dig att få en närvaro på nätet snabbt. Värt det för dem som bara inte har tid eller färdigheter att bygga en webbplats, men har budgeten.

Den fullständiga GoDaddy-recensionen dyker in i fler nyanser.

Få GoDaddy WordPress-värd för bara $ 1

3. Inmotion Hosting – No Frills Solid Hosting

inmotion värd main 2019-juli

www.inmotionhosting.com

Fördelar

 • SSD Hosting
 • WordPress Integration
 • Mycket pålitlig kundservice
 • Sömlös webbhotellväxling (dedikerad, VPS, delad)
 • Teknisk orienterad

Nackdelar

 • Vaga och förvirrande prissättning och gränser

Höjdpunkter för InMotion Hosting Top Feature

Inmotion Hosting är ett fast alternativ för webbhotell och har funnits i nästan 16 år.

Med en historia av bra prestanda och alla funktioner kan du förvänta dig av en webbhotellleverantör.

De vacklar inte mördare-funktioner som gör att de sticker ut men Inmotion är prisvärd, populär och pålitlig.

Inmotion handlar om att vara lite mer på den tekniska sidan än andra värdtjänster och gillar att stödja open source-lösningar.

De är fantastiska för dig som vet lite om att bygga en webbplats och vara värd för det i förväg.

Den har en brantare inlärningskurva än vissa leverantörer men tillåter vissa unika friheter.

De har också SSD-värd som är mycket snabbare än traditionell HDD-värd.

Den största nackdelen med Inmotion är att de inte alltid är tydligast när det gäller prissättning och datagränser, så det är viktigt att undersöka ditt paket och prata med kundservice om alla frågor du kan ha. Den fullständiga Inmotion-recensionen dyker djupare än du vill.

Se prissättning och planer för Inmotion

4. Hostgator – Populär billig värd

hostgator

www.hostgator.com

Proffs

 • Gratis webbhotell för migrering
 • Generös återbetalningsgaranti och gratis försök (som cPanel)
 • Bra alternativ till andra billiga värdar
 • Obegränsade e-postadresser
 • Stellar kundtjänst

Lura

 • Blandade kundrecensioner
 • Säkerhet är lite glänsande

HostGator toppfunktioner Höjdpunkter

Hostgator är ett mycket billigt alternativ (som på mindre än $ 3 / mo) som erbjuder fantastiska verktyg, bra support och en generös återbetalningsgaranti.

Den största fördelen som Hostgator erbjuder är bristen på risk.

De ger massor av gratis incitament som AdWords-krediter och SEO-verktyg. De ger också gratis tester av populära värdfunktioner som cPanel.

Med HostGator får du experimentera utan att spendera ett gäng extra pengar. De liknar Godaddy eftersom Hostgator är en enorm, välkänd leverantör med fantastiska funktioner.

Till skillnad från Godaddy, använde de inte rå marknadsföringstrick för att bli välkända. Snarare erbjuder de bara bra service med de funktioner du vill ha.

Med obegränsade e-postadresser och alla gratisverktyg är de förmodligen vårt favoritval för dem som vill experimentera med webbanalys.

De har allt från delat till WordPress, VPS och cloud hosting. De som just börjar klarar sig dock bra med delad hosting. Vår HostGator-granskning dyker in i den yrande mängden alternativ.

Bazinga, kassan HostGators rabatterade planer (med länk)

 

5. Dreamhost – Den bästa värden för ideella organisationer

Dreamhost

www.dreamhost.com

Fördelar

 • Enkla installationer med en enda klick
 • Obegränsad bandbredd och diskutrymme
 • Freebies i stort (100 $ AdWords-kredit, gratis domäner, obegränsad e-post)
 • Gratis värd för icke-vinstdrivande

Nackdelar

 • Inget telefonsupport
 • Brist på alternativ

Dreamhost Top Feature Highlights

Dreamhost gör en fantastisk sak som andra värdar inte gör: gratis icke-vinstdrivande värd.

Det tar lite pappersarbete, men för de 501 (c) (3) som skrotar sig förbi ingenting!

De är en bra webbhotell och vi uppskattar hur ärliga och uppriktiga de handlar om ord som obegränsat.

De flesta leverantörer genom det runt, men fortfarande gasspjäll bandbredd eller debitera extra på avskyvärda sätt. Dreamhost är bara en vänlig värdtjänst.

De erbjuder några olika alternativ som WordPress och Webbplatsbyggare tjänster samt förblir ganska överkomliga.

Vår största oro är att Dreamhost inte erbjuder telefonstöd.

Att använda ett snabbt och anständigt biljettsystem för e-post fungerar men större företag med omedelbara problem kan bli frustrerade över bristen på kundservice.

Kolla in hela Dreamhost-recensionen för mer detaljerade detaljer.

Se om Dreamhost är drömmer nog för dig

Hur börjar jag få min verksamhet online?

Det kan känna sig överväldigande till en början, men att få ditt lilla företag online kan delas upp i tre överförenklade steg.

1. Definiera din närvaro online: Först ska du undersöka och tänka igenom vilken typ av webbplats du behöver. Du kan behöva en e-handelswebbplats med vagnar och unika funktioner eller annonsera ett advokatbyrå och bryr dig mest om att driva en specifik publik till din närvaro på nätet. Att definiera din närvaro online beror på ditt individuella företag.

2. Välj en webbhotellösning: Detta beror på vad dina behov är som företag. Webbhotell för småföretag består vanligtvis av en värdlösning för mellanslag eftersom de dyrare alternativen har funktioner som en vanlig företagare aldrig får använda.

3. Banvända och utforma din online-närvaro: Att bygga din webbplats beror på vad du vill investera i din online-plattform.

Inget av dessa steg är enkelt eller snabbt. De är breda och det kan ta massor av tid och investeringar att slutföra. De är dock i princip det bredaste sättet att få din online-närvaro igång. Idag vill vi hjälpa dig att ta hand om det förvirrande andra steget och välja din webbhotellösning.

Det andra steget, att välja en värd, är där många entusiastiska företagsledare blir överväldigade, stannar och aldrig blir online.

Det finns ett svimlande utbud av värdalternativ tillgängliga och eftersom värd är ett så grundläggande steg för att utveckla en online-närvaro kan det vara lätt att avskräckas från att starta någonting.

Vad är en “webbhotellösning?”

webbhotell för studenter

Webbplatser flyter inte runt ett eteriskt moln eller finns faktiskt på någon immateriell världsweb.

Varje gång du öppnar en webbplats ansluter du faktiskt till en fysisk dator någonstans (en server) som lagrar information och hanterar åtkomst till webbplatsen.

Moderna datorer kan också simulera dessa servrar genom att köra ett program (känd som en virtuell maskin) men tekniskt kör de fortfarande ett program på fysisk hårdvara.

EN web hosting solution är helt enkelt hur du får en fysisk dator att hantera, lagra och ansluta din webbplats till internet. Detta görs främst genom web hosting providers till exempel A2 Hosting som hanterar hundratals eller tusentals datorer fyllda med olika webbplatser.

Om du inte är mycket tekniskt erfaren kan vi berätta just nu att din bästa webbhotellösning troligen innebär att betala en webbhotellleverantör för att lagra din webbplats och ansluta den till internet.

Det är enkelt, kostnadseffektivt och mycket effektivare än att försöka köra ditt eget serversystem på kontoret eller hemma. För de modiga eller tekniker som vill testa en egen DIY-lösning men WhatsTheHost har skrivit en steg-för-steg-artikel om webbhotell hemma.

Hur vet jag vilken värd jag ska välja?

Varje företagare har olika behov.

Vissa värdar passar bättre för dem som bygger högtrafikwebbplatser som online-butiker medan andra värdar är bra för bloggare och de som behöver mer dataorienterade verktyg för att få läsare.

Vi delar ned våra favoritleverantörer för webbhotell nedan så att du kan fatta ett informerat beslut.

För att välja en värd, vill du ta hänsyn till syftet med din webbplats, plattformen du vill bygga den på (t.ex. WordPress, utveckla din egen webbplats eller använda en DIY-webbplatsbyggare), och hur engagerad du är för bearbeta. Vi rekommenderar att du bekanta dig med våra tre bästa värdar och se om de kan passa dina behov. Du vill också överväga att få ett domännamn kvadraterat eftersom att betala för en värd ofta innebär att du väljer ett.

Hur får jag mitt domännamn?

väljer-en-domän-namn1

Ett domännamn är helt enkelt den term som du lägger in i en webbläsare för att hämta din webbplats. Till exempel www.amazon.com eller www.google.com.

Dessa adresser registreras under en period och en komplex marknad dikterar hur dyra domännamn är såväl som tillgänglighet.

Du måste bestämma hur viktigt ditt domännamn är och om du vill ha något billigt, slumpmässigt eller ostlikt snarare än att betala de stora kostnaderna för att få ditt riktiga företagsnamn eller drömdomän..

Webbhotellleverantörer tillhandahåller ofta gratis eller rabatterade domännamn om du väljer dem, men var medveten om att många domännamn tillhör specifika företag som Godaddy (innebär att du kan behöva arbeta med flera företag för att starta din webbplats).

Om du sitter fast kan du kanske prova en av dessa domängeneratorer. De hjälper till att hitta ett bra namn utan att blåsa i budgeten eller slösa bort timmar på att vara kreativa.

Vad är det grunder jag ska leta efter i min webbhotellleverantör?

Nästan varje leverantör kommer att visa dessa väsentligheter som funktioner. Det är viktigt att du väljer en webbhotellleverantör som erbjuder dessa funktioner. Den universella förväntningen är att dessa är det minimum krav för en bra värd. Om din värd inte kan tillhandahålla dessa enkla saker, undvik dem! Om det dessutom är de enda funktionerna som gör att de sticker ut, hitta en bättre värd.

De grundläggande nödvändigheterna för alla leverantörer,

 • Kundservice dygnet runt
 • Alternativ för lagringsutrymme
 • Flera värdalternativ (VPS, dedikerad)
 • 99,9X% drifttidsgaranti
 • Ytterligare verktyg och alternativ för användare (till exempel SEO-verktyg eller byggare av DIY-webbplatser)

Din värd ska alltid vara tillgänglig om något går fel, förlorar nästan aldrig tjänsten och erbjuder alternativ utöver att bara lagra din webbplats.

Förstå olika typer av värdtjänster

kvinna går djurläge på datorn

Att välja en webbhotell är tillräckligt komplex men du måste också välja din typ av värd.

Delad värd – Det här är det billigaste alternativet och bäst för företag som inte har investerat så mycket i webbutveckling.

Delad sosting innebär att din webbplats finns på en fysisk dator med flera andra webbplatser.

Uppsidan är ett billigt pris och mestadels standardhotell.

Nackdelen är att dessa andra webbplatser inte skiljs från din och om de kraschar servern, blir attackerade eller har några stora problem kommer det att börja påverka din tjänst.

De kan också begränsa bandbredden och ibland debitera dig om något får dig att behöva mer utrymme (som att oväntat går viralt).

Cloud Hosting – Det är årtiondenens sändord (“lagrat i molnet”) – men vad betyder molnhosting till och med?

Enligt IBM gör “Cloud hosting applikationer och webbplatser tillgängliga med molnresurser. Till skillnad från traditionell webbhotell distribueras inte lösningar på en enda server. Istället är ett nätverk av anslutna virtuella och fysiska molnservrar värd för applikationen eller webbplatsen, vilket säkerställer större flexibilitet och skalbarhet. “

Så i princip sprider det risker – du litar inte på en maskin – och möjliggör extrem skalbarhet.

VPS Hosting – VPS Hosting eller virtuell privat server är en hybrid av delade servrar och dedikerade servrar.

Moderna servrar kan köra VM eller virtuella maskiner.

Dessa program simulerar ett helt operativsystem medan de förblir stabila och isolerade från andra webbplatser.

Det betyder att en enorm topp i systemresurser inte börjar skära in på andra webbplatser på en server.

Avancerade VPS-molnhotellösningar är utformade för att skala efter behov och innebära att du kommer att betala mindre pengar när din webbplats inte används lika mycket, och du kommer fortfarande att vara stabil efter en stor trafikökning.

VPS-planer är dyrare men vanligtvis det bästa sättet att gå för ett litet företag som vill ha mer kraft och säkerhet än delad hosting, men inte är redo att gå för fullt på dedikerad hosting

WordPress Hosting – Vad är WordPress Hosting? I verkligheten är WordPress-värd helt enkelt delad eller molnvärd, men optimerad för WordPress. Detta innebär att serverteknikerna justerar servrar för att fungera bäst med WordPress, saker som är över mitt huvud (och ditt). Låt oss bara säga om du säljs på WordPress är detta förmodligen vägen att gå.

Värdar som erbjuder detta gör att WordPress CMS kan installeras på servern och fungerar riktigt bra med att erbjuda alla verktyg du behöver för en WordPress-baserad webbplats. Vi rekommenderar definitivt WP Engine för dig som är intresserad av WordPress-värd!

Business Hosting – Vad är Business Hosting?

Detta är bara en branschtermer vilket innebär att en värd vänder sig till företag och erbjuder funktioner som en företagswebbplats kan behöva.

I allmänhet bör du förvänta dig att din värd ska behandla dig som ett företag oavsett om du är stor eller liten!

Dedikerad värd – Detta är det dyraste alternativet och betyder generellt att din webbplats är den enda på en server.

Stora företag eller företag som driver enorma mängder e-handel älskar dedikerade värdar eftersom de är de mest pålitliga och du kan garantera att andra webbplatser inte har någon chans att påverka din tjänst. De är kostsamma men om du absolut behöver hålla dig online är dedikerad vägen att gå.

Windows vs. Linux Hosting

Det finns inte troligtvis en anledning till att du kommer att behöva betrakta detta eftersom de flesta hosting sker via Linux, men vissa webbhotellleverantörer använder också Windows för webbhotell. När du växer i dina tekniska färdigheter kan det bli viktigare. För tillfället är det bäst att fokusera på att välja en solid liten affärsvärd som uppfyller din budget och funktioner, och de flesta av dessa är på Linux.

Andra överväganden när du väljer en webbhotellleverantör

Flygfoto över diagram för analys av affärsdata

Ditt företag har unika behov som skiljer sig från andra företag. Om du säljer produkter online kan du behöva starka säkerhetscertifikat och integration med betalningsleverantörer.

Om du driver en nyhetssajt med miljoner sidor och foton behöver du antagligen stora mängder lagringsutrymme.

Det här är några aspekter att beakta när du väljer en webbhotellleverantör:

 1. Pengar tillbaka garanti
 2. Kundsupport
 3. Gratis domännamn (gratisnamn är i allmänhet inte ditt perfekta val)
 4. Gratis SSL-certifikat (låt oss kryptera – detta är mycket viktigt eftersom det saknas SSL dödar trafik)
 5. Bandbredd (obegränsad bandbredd för webbplatser med hög trafik)
 6. En avancerad webbplatsbyggare
 7. Säkerhetskopior – helt kritiska vid strömavbrott eller kritiska fel (eller användarfel)
 8. Fleråriga rabatter
 9. cPanel (Stor Linux-baserad plattform som vissa användare föredrar)

Kom bara igång

Du bör göra din undersökning för att få bästa möjliga pengar, men i verkligheten om du väljer en av värdarna som nämns på den här sidan kommer du att vara i goda händer.

För att ge dig två mycket enkla enkla alternativ:

Att driva en liten webbplats och du vill ha låga priser och bra support? Gå med SiteGround.

Är du en lönsam verksamhet baserad på WordPress? Gå med WP Engine.

Välj en av dessa två och fortsätt med ditt liv!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map