DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Jämför priser & planer – maj 2020

DreamHost och InMotion Hosting är båda välkända och etablerade företag som erbjuder webbhotelltjänster. Båda dessa företag har funnits praktiskt taget för evigt under Internetår (InMotion Hosting är 14 år gammal, och DreamHost är 20!) Eftersom det finns många företag där ute som erbjuder webbhotell kan det vara svårt att veta vilket företag som erbjuder produkterna , priser och tjänster som fungerar bäst för dig. Om du har funderat på att gå med något av dessa företag, kanske du inte vet vilket är det bästa valet. Tack och lov kan vi hjälpa dig med det. Följande information bör hjälpa dig att närma dig att fatta ett informerat beslut, eftersom vi jämför DreamHost och InMotion Hosting på ett brett spektrum av funktioner för att ta reda på vilken som erbjuder mest valuta för pengarna.


Funktionsjämförelse

I det här avsnittet kommer vi att titta på några av de viktigaste funktionerna som du kan förvänta dig av alla webbhotelltjänster, för att se hur dessa två företag staplar mot varandra.

 • Pris

En av de största saker som någon letar efter i en webbhotell är den slutgiltiga raden – hur mycket kommer allt att kosta? Tja, både DreamHost och InMotion Hosting erbjuder olika servicenivåer, var och en med sin egen prissättning. För DreamHost börjar en grundläggande webbhotellstjänst på $ 10,95 per månad. Att betala för ett år framme kan dock ta en summa av det priset, och att betala i tre år på en gång ger priset ner till $ 7,95 per månad.

InMotion Hosting erbjuder sitt grundläggande webbhotellpaket till $ 7,99 per månad. Liksom DreamHost, att betala för ett år i förväg ger dig en dollar-per-månaders rabatt, och du får också valet att betala för två år i förväg, vilket ger totalbeloppet till $ 5,99 per månad.

Båda tjänsterna erbjuder också andra produkter, inklusive VPS (virtuella privata servrar) och dedikerad servervärd. Naturligtvis kommer dessa extra tjänster med en högre, men jämförbar prislapp.

 • WordPress Hosting

För de som söker WordPress Hosting erbjuder båda företagen denna tjänst. DreamHost erbjuder sitt grundpaket från $ 7,95 per månad, medan InMotion Hosting börjar på $ 5,99 per månad. Båda företagen har nivåer på servicenivåer, beroende på dina behov. InMotion Hosting har tre olika servicenivåer – det redan nämnda grundpaketet och två andra servicenivåer, som täcker $ 13.99 för sin “Pro” -nivå för WordPress Hosting. DreamHost erbjuder det som kallas “DreamPress” för $ 16,95 per månad, men hävdar att den här tjänsten är fem gånger snabbare än dess grundläggande alternativ för WordPress Hosting och är speciellt byggd för att hantera alla data- och bandbreddsproblem.

 • Funktioner – Likheter

Naturligtvis är skillnaden mellan en dollar eller två i månaden försumbar på lång sikt; Men vad som verkligen betyder är vad du får för de pengarna. I detta avseende är båda tjänsterna mycket lika i det att de båda erbjuder ett brett utbud av tjänster och funktioner. Både DreamHost och InMotion Hosting erbjuder till exempel en mängd funktioner som kan hjälpa dig att bygga och driva en framgångsrik och snygg webbplats. Båda tjänsterna erbjuder förberedda webbmallar som du kan välja och sedan anpassa efter dina specifika behov. De båda erbjuder dig också möjligheten att bygga en webbplats från grunden, och båda ger dig obegränsad lagringskapacitet för ditt onlineinnehåll. Om du letar efter en tjänst som värd för din WordPress-webbplats, gissa vad? Både DreamHost och InMotion Hosting erbjuder detta också. Kort sagt, båda företagen har en lång lista med verktyg och tjänster för att tillgodose dina behov.

 • Funktioner – Skillnader

Det finns dock vissa skillnader. DreamHost erbjuder flera molnbaserade lösningar som molnservrar och molnlagring. Dessutom kan du faktiskt bygga din webbplats gratis på DreamHost – endast betala när du bestämmer dig för att publicera. Detta innebär att du inte bara kan spendera så mycket tid som du behöver för att göra din webbplats klar, utan att de inte tar ut dig medan du ser allt de har att erbjuda.

En annan funktion som verkar ge DreamHost en fördel är dess åtagande att upptäcka och eliminera skadlig programvara innan det någonsin kommer i kontakt med dina webbplatser. Genom automatisk skanningsprogram för skadlig programvara och en process som kallas “cloudflare integration”, DreamHost arbetar för att hålla ditt innehåll och ditt företag säkert från vilda rovdjur.

Om du inte vill gå igenom processen att skapa din egen webbplats, eller av någon anledning inte vill lära dig att använda de medföljande verktygen för webbdesign, erbjuder InMotion Hosting faktiskt att bygga din webbplats för dig . Genom att ställa några grundläggande frågor om dina behov kommer InMotion Hosting att designa och bygga din webbplats för dig, som du sedan kan anpassa efter behov. Dessutom tillåter InMotion Hosting också enkel Google Apps och sociala medier integration på din befintliga webbplats. InMotion Hosting erbjuder också vissa applikationer som är specifikt utformade för handelsrelaterade webbplatser, inklusive Magento och Woo Commerce.

 • Kundsupport

Både DreamHost och InMotion Hosting erbjuder kundsupport dygnet runt, med möjligheten att kommunicera med en kvalificerad expert på andra sidan linjen. Men medan DreamHost annonserar att 24/7 support främst sker via e-post och Twitter, gör InMotion Hosting det också lätt att prata med en riktig person som använder antingen ett telefonnummer du kan ringa, eller ett livechattalternativ också.

 • Fart

Båda värdarna (naturligtvis) hävdar att de levererar sina tjänster i supersnabba hastigheter, och båda hävdar att dina värdplatser kommer att fungera så snabbt som modern teknik tillåter. I båda fallen verkar dessa påståenden vara sanna. DreamHost och InMotion Hosting använder SSD: er (Solid State-enheter). Den här tekniken låter webbplatser, data och cachar ladda snabbare, vilket ger dina användare en övergripande snabbare webbupplevelse.

 • Driftstopp / Uptime

Båda tjänsterna garanterar drifttid. DreamHost säger specifikt att de har en 100% drifttidsgaranti, vilket innebär att din webbplats garanteras att alltid vara igång och fungerar fullt ut. InMotion Hosting har en garantitid på 99,9% för server, vilket är nästan lika bra som 100%. Inte riktigt. Men nästan.

 • Pengar-tillbaka-garantier

DreamHost erbjuder en häpnadsväckande 97-dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta är tre månader för att se till att du är helt nöjd med allt de har att erbjuda. InMotion Hosting erbjuder inte 90 dagars garanti för att inte bli överträffat. Den extra veckan ger DreamHost fördelen i detta avseende, men oavsett hur du tittar på det, det är en lång provperiod för att se till att du är nöjd med dessa företag. Och, som nämnts tidigare, med DreamHost startar din kostnadsfria provperiod på 97 dagar inte ens – när du först ställer in och skapar din webbplats kan du göra det gratis. Så att 97-dagars rättegång inte börjar förrän du tar steget och publicerar din webbplats. Så i verkligheten får du väldigt lång tid för att se till att DreamHost är den webbhotell du vill gå med. Det är en påstående som InMotion Hosting inte kan matcha.

 • Värde

När du tittar på all information kan det tyckas vara svårt att välja en tydlig vinnare i värdekategorin. Båda dessa webbhotelltjänster erbjuder mycket knep för ditt hårt tjänade pengar. Oavsett om du bara skapar din första webbplats eller lanserar nästa stora sak i online-detaljhandeln, erbjuder DreamHost och InMotion Hosting båda en imponerande mängd tjänster till mycket hanterbara priser. Hursomhelst får du definitivt ett bra värde med din månadspremie.

Så vilken som vinner?

Så om det är så, vilken webbhotell är vinnaren? Det är verkligen ett tufft samtal att ringa. Eftersom de är så lika på många sätt är djävulen, som de säger, i detaljerna. Medan båda företagen är lika, har de ett par skillnader, och för våra pengar är vinnaren, baserat på dessa detaljer, InMotion Hosting.

Varför? Oavsett din nivå av expertis på webbplatsen verkar InMotion Hosting bara ha en bättre lösning på plats för att hjälpa dig. För den nya och oerfarna användaren erbjöd båda företagen ett brett utbud av färdiga webbmallar som nästan oändligt kunde anpassas. Men vi gillade det faktum att InMotion Hosting faktiskt skulle skapa en webbplats för dig om du vill att de skulle göra det. Genom att lyssna på dig och de unika behoven på din snart-kommer-webbplats, kan InMotion Hosting bygga en webbplats för dig, med alla funktioner som du behöver för att maximera din online-funktionalitet.

För den mer erfarna användaren verkar InMotion Hosting erbjuda ett mer komplett utbud av tjänster. Om du vill sälja online hjälper InMotion Hosting integration av flera branschstandard e-handelsverktyg verkligen att göra din webbplats till en detaljhandelskraftverk.

Och på alla nivåer tjänar InMotion Hosting kundtjänst tydligt, eftersom de är lättillgängliga genom många olika kommunikationskanaler – något som DreamHost inte kan hävda.

På grund av dessa framstående funktioner ger vi InMotion Hosting en smal – men mycket tydlig – vinst i detta head-to-head!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map