WP Engine vs Bluehost Hosting – Jämför priser och planer – maj 2020

Om du jämför WP Engine och Bluehost, det är ganska äpplen till apelsiner.


WP Engine är en heltäckande WordPress-optimerad maskin.

Bluehost är billig … och välkänd.

Snabbt svar? Om du är en verklig verksamhet som behöver hastighet och pålitlighet, gå med WP Engine (10% rabatt med länk). Om du försöker gå så billig som möjligt och inte har råd med något extra, gå med Bluehost (enorm rabatt med länk).

Vill du ha det långa svaret? Låt oss dyka in i priser, planer, funktioner och mer!

WP Engine vs Bluehost Pricing

WP-motor:

Alla planer som erbjuds av WP-motoren har en 60-dagars riskfri test så att du kan prova dem och se vad var och en har att erbjuda innan du verkligen förbinder dig att använda planen. Deras mest grundläggande plan är den personliga nivån som kostar $ 29 per månad. De har sedan en professionell plan för dig att välja mellan som möjliggör fler funktioner inriktade på en professionell webbplats medan de fortfarande upprätthåller en låg kostnad på $ 99 per månad. Slutligen är affärsplanen ett bra val för alla som vill ha det bästa av det bästa för att säkerställa att du får massor av fantastiska funktioner för att hantera all trafik du får din webbplats till $ 249 per månad. WP Engine har också två olika planer högre än affärsplanen men dessa är definitivt inriktade mer på avancerade företag.

Bluehost:

Bluehost är en av de bättre webbhotell som du kommer att hitta när det gäller detta område eftersom de har massor av prispoäng du kan välja mellan. Det finns många specialerbjudanden och introduktionspriser som erbjuds av företaget, men eftersom det endast är tillfälliga priser, är alla priserna som diskuteras nedan en fullständig, regelbunden kurs som du kommer att debiteras när kampanjen har löpt ut. Till att börja med är deras grundläggande plan bara $ 7,99 per månad och har tillräckligt med funktioner för att göra det till ett bra alternativ för en privatperson eller småföretagare.

Därefter är Plus-planen som uppgår till $ 10,99 per månad och innehåller samma funktioner som du hittar i den grundläggande planen med tillägg av obegränsad tillgång till allt samt skräppostskydd. För det tredje finns det ett Prime-paket som erbjuds av Bluehost som kombinerar allt du har sett nämnt hittills plus att det har inkluderat domänens integritet och en automatisk säkerhetskopia om något händer med din webbplats.

Sist men inte minst finns det en Go PRO-plan som erbjuds på $ 23.99 per månad. Med den här kommer du att upptäcka att du får allt som talades om i de tidigare planerna men du får också en dedikerad IP, högpresterande server och ett SSL-certifikat, vilket innebär att detta är det bästa valet för alla som kan upplever hög trafik på deras webbplats.

Vinnare:

När det gäller pris och värde är Bluehost vinnaren.

Kundsupport

WP-motor:

I likhet med nästan varje webbhotell du tittar på är kundtjänsten som erbjuds av WP Engine bra och kommer att säkerställa att du får mycket stöd när du behöver det. Det finns många länkar på webbplatsen för att ge dig all support du kan behöva och det prisbelönta stödet från WP Engine är där för att hjälpa dig 24 timmar om dygnet, 7 timmar i veckan, 365 dagar om året.

Bluehost:

När det gäller de flesta webbhotellplattformar kommer du att upptäcka att den kundservice du får liknar över hela linjen. För Bluehost kommer de med ett massivt hjälpcenter som säkerställer att du har allt du kan behöva till ditt förfogande. Från guider till videohandledning till så mycket mer, det kommer att vara lätt för dig att titta och lära dig själv de saker du inte vet. Dessutom finns det utbildade interna experter tillgängliga 24.7 så att du alltid kan prata med dem om vilket problem du kanske stöter på.

Vinnare: Slips

Fart

WP-motor:

En av de stora platserna där WP Engine är stolt över är att leverera en snabb upplevelse till varje webbplats de är värd. De arbetar otroligt snabbt för att ladda dina sidor tack vare den högsta dedikerade hårdvaran som är spridd över flera servrar. Dessutom har de sitt eget specifika system som hjälper till att ladda sidor i bråkdelar av sekunder.

Bluehost:

Hastigheten för alla webbhotell är en viktig och kritisk faktor att komma ihåg och du kommer att upptäcka att Bluehost älskar att prata om deras hastighet och hävdar att de är de snabbaste webbhotelltjänsterna på marknaden. Om du inte betalar för premiumtjänsten som specifikt är avsedd för höghastighetstjänster, är hastigheterna något jämförbara över alla planer. De använder sin plattform för att ge obegränsad bandbredd på snabba servrar så att du verkligen hamnar med några av de bästa hastigheterna du kan hitta.

Vinnare: WP-motor

Värde

WP-motor:

Ett av de mest irriterande problemen du kommer att hitta när det gäller WP Engine är att deras program är lite dyrare än några av konkurrenterna. Men i många fall får du mycket fler funktioner som kan bidra till att det är värt priset. Bara för att de är dyrare betyder det inte att det inte kommer att vara värt dina pengar på lång sikt.

Bluehost:

Nästan allt med Bluehost kommer att bli ett bra värde. Från hastigheten till funktionerna till uppetiden finns det massor av saker att älska. Det finns också massor av olika alternativ för dig att välja mellan när det gäller planer så det gör ett bra val om du är ny på detta eller om du har en webbplats med hög trafik. De planer som erbjuds av Bluehost kommer inte bara med många fantastiska funktioner, men de är också rimligt prissatta så du har inga problem att se det värde du får med ditt köp.

Vinnare:

På grund av de många alternativen med Bluehost och möjligheten att välja den bästa planen för dig är Bluehost vinnaren i denna kategori.

Funktioner

WP-motor:

Några av de funktioner du kommer att hitta när det gäller WP Engine är mycket ny och avancerad teknik. De har det bästa inom klassarkitektur och de mycket framgångsrika systemen hjälper till att hålla din webbplats säker och kör snabbt. Varje dag levererar de 800 timmars support till sina kunder så att du aldrig behöver oroa dig för att kämpa för att nå någon för hjälp. Slutligen har de ett komplett team av ingenjörer som arbetar för att hålla sig på topp med all den senaste och bästa tekniken.

Bluehost:

Även om några av de andra funktionerna och specifikationerna redan talades om, är det här du kommer att upptäcka att Bluehost har massor av fantastiska funktioner som alla fungerar tillsammans för att ge dig den bästa upplevelsen du kan hitta totalt sett. När det gäller Bluehost, inkluderar några av de viktigaste sakerna som du kommer att älska att ha 24/7 support över alla deras planer, installation med ett klick, stöd för nästan en miljon sist, resurshantering, ett bevisat framgångsrikt resultat, snabb servering och åtkomst till ett säkert SSH-skal för att hålla din webbplats säker hela tiden.

Vinnare: Slips

Driftstopp / Uptime

WP-motor:

När du beräknar på månadsbasis kommer du att upptäcka att WP-motorn har en drifttid på cirka 99,95%, vilket är exakt där du vill vara när det gäller drifttid. Naturligtvis kan det vara bättre men detta är verkligen en utmärkt drifttid och du kommer att älska att ha så mycket mer upptid jämfört med andra webbhotell.

Bluehost:

När det gäller drifttid, du vill försöka hitta något som förblir på eller över 99,95% och under en tolvmånadersperiod har Bluehost en drifttid på cirka 99,93%, vilket fortfarande är ganska bra när du tänker på allt som är att överväga. Det är fortfarande under den gräns som du vill vara när det gäller uppetiden så håll det i åtanke eftersom det finns några värdar på marknaden som har uppetider på cirka 99,98% vilket skulle vara betydligt bättre än vad Bluehost erbjuder.

Vinnare: WP-motor

Slutlig dom

Om du tittar noga på alla de olika funktionerna och specifikationerna som tillhandahålls av dessa två webbhotell, kommer du att upptäcka att var och en har några starka fördelar och var och en har några negativer också. När det gäller att välja ut vilken som är bäst för dig finns det verkligen inget tydligt och uppenbart svar eftersom varje person har olika behov och önskemål när det gäller en webbhotell. Följande är mina rekommendationer när det gäller några av de individer som kan behöva en webbhotelltjänst.

Utvecklaren: WP-motor

Marketer: WP-motor

Småföretagare: Bluehost

E-handelsföretag: WP-motor

Kan Bluehost toppa AWS? Ta reda på och utforska värdalternativ med vårt AWS Hosting kontra Bluehost-inlägg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map