14 legjobb webhely-megfigyelő szolgáltatás (2020. május)

14 legjobb webhely-megfigyelő szolgáltatás (2020. május)

14 legjobb webhely-megfigyelő szolgáltatás (2020. május)

Ha webhelyet kezel, akkor azt szeretné biztosítani, hogy közönsége bármilyen probléma vagy késés nélkül meglátogassa és vele kapcsolatba léphessen. Manapság a késési idők és a szerver leállások jelentős visszaeséseket okozhatnak egy webhelyen, ami rossz végfelhasználói élményhez vezethet.


De hogyan lehet biztos abban, hogy a látogatók a legjobb eredményeket érik el? Hogyan tesztelheti webhelyét különféle szerverek között, hogy megállapítható legyen-e probléma? Szerencsére egy webhely-megfigyelő szolgáltatást használhat, hogy figyelemmel kísérje oldalait, és biztosíthatja, hogy tartalmát a megfelelő módon szállítsák el..

a legjobb webhely-figyelő szolgáltatások

a legjobb webhely-figyelő szolgáltatások A legjobb kísérlet arra, hogy hogyan néz ki egy weboldal nagyítóval.

Ma megvizsgáljuk a legjobb webhely-megfigyelő szolgáltatásokat, és megmutatjuk, mit csinálnak, és hogyan tudják az Ön webhelyét a világ minden napján, a nap 24 órájában, csúcsteljesítményén tartani. Merüljünk bele és nézzük meg, mit kínálhatnak.

Mi az a webhely-megfigyelő szolgáltatás??

Alapjában véve egy megfigyelő szolgáltatásokat kínáló vállalat több különféle szerverről fog együttműködni az Ön webhelyével. A végső cél az olyan kérdések pontos meghatározása, mint a késés, ugrás vagy késési idő. Ha például egy szerver megy le Nagy-Britanniában, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy webhelye úgy irányul, hogy a környéken élő emberek nem kapnak hibaüzenetet, amikor meglátogatják az oldalt..

Ezek a monitorok nagyrészt jelentéseket küldnek, amelyek részletes táblázatokkal és grafikonokkal vannak kitöltve, amelyek felvázolják a webhelyet érintő különféle kérdéseket. A valós idejű teljesítményfigyelés emellett értesítheti a felmerülő problémákat, hogy hálózati csapata gyorsabban találjon megoldást. Néhány alapvető adat, amelyet ezek a szolgáltatások gyűjtnek, tartalmazhat-

 • Webhelyteljesítmény: bizonyos oldalak vagy linkek betöltése hosszabb ideig tart, mint másoknak? Milyen elemek lassítanak le?
 • Hálózati teljesítmény: hogyan befolyásolja a helyi hálózat az Ön weboldalának rendelkezésre állását és sebességét? Ezeknek a részleteknek a megismerése segíthet az erőforrások újraelosztásában annak elkerülése érdekében, hogy megnőjenek a válaszidők.
 • Szerver állapot: vannak olyan szűk keresztmetszetek, amelyek problémákat okozhatnak a jövőben? Melyik szerveren vannak problémák, és melyik működik tökéletesen?

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy ellenőrizni tudja a kiszolgáló kapacitását, és az erőforrásokat a weboldal megfigyelő szolgáltatásával eloszthatja a háttér végén. Ha nem áll rendelkezésére dedikált informatikai csapat, felbecsülhetetlen értékű lehet hozzáférés ezekhez a kiegészítő megfigyelő eszközökhöz, hogy a webhely leengedésének figyelése helyett bármilyen intézkedést megtehessen..

Mi az a szerver Uptime Monitoring??

Az Uptime az az arány, amellyel webhelye aktív marad. Mindaddig, amíg a szerverek zökkenőmentesen működnek, nem lehet ok, amiért az emberek a világ bármely pontjára nem férhetnek hozzá. Bármennyire is óvatosak lehetnek az emberek, a kiszolgálók mindig bizonyos mértékig felelősek.

A kiszolgáló üzemidejének figyelésével értesítést kap, ha van egy áramszünet, hogy cselekedjen. Tekintettel arra, hogy a webhely zökkenőmentes működéséhez számos különféle szerverre kell támaszkodnia (azaz az adatszerverre, az e-mail szerverre, az FTP szerverre stb.), Feltétlenül látnia kell, hogy miként teljesítenek adott időben.

Számos webhely-megfigyelő szolgáltatás ezt kínálja a szokásos csomag részeként, de néha kiegészítő szolgáltatás lesz, mivel valós idejű visszajelzést és értesítést igényel. Bármennyire is biztosított, meg kell győződnie arról, hogy rendelkezik-e vele, hogy ne forduljon elő olyan leállásokkal, amelyek költségekbe kerülnek.

Hogyan állítsunk be egy webhely-megfigyelő szolgáltatást

Szerencsére még soha nem volt ilyen egyszerű használni a webhely-figyelő szolgáltatást. Leginkább annyit kell tennie, hogy feliratkozik és beírja a webhely adatait, hogy ellenőrizhessék azokat.

Amikor kiválasztja az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást, elősegíti annak biztosítását, hogy jól működnek-e a webhely méretével. Ha például nagyon sok a forgalom, részletesebb jelentésekre van szüksége, hogy az informatikai csapata tájékozódhasson a lehetséges problémákról..

Leginkább ezeknek a programoknak sokféle szolgáltatási szintje lesz az Ön igényeinek kielégítése érdekében. Érdemes átnéznie és megnéznie, hogy mi van az egyes opciókkal, amire szüksége van, hogy ne maradjon megbízható az alparkban.

A legtöbb program, amelyet megmutatunk, ingyenes próbaverziót kínál. Fontos azonban megjegyezni, hogy különbség van az ingyenes előfizetés és az ingyenes próbaverzió között. Az utóbbi azt jelenti, hogy pénzt kell fizetnie ugyanazon szolgáltatás igénybevételéhez, míg az előbbi mindig ingyenes lesz, függetlenül attól, hogy meddig marad aktív.

A legjobb ingyenes webhely-megfigyelő szolgáltatások

Ha webhelye továbbra is megtalálja a közönséget, nehéz lehet igazolni a hatalmas havi díj fizetését a teljesítményfigyelésért, különösen, ha nincs elég forgalom. Mint ilyen, néhány ingyenes lehetőséget szeretnénk biztosítani Önnek az induláshoz.

Ezeknek a szolgáltatásoknak fizetett lehetőségeket is kínálnak, tehát ha tetszik az általuk kínált szolgáltatások, frissíthet és jobb teljesítményt érhet el időben.

Statuscake

Az ingyenes megfigyelési szolgáltatások megtekintésekor biztos lehet benne, hogy tisztességes visszatérítést kaphat anélkül, hogy külön kellene fizetnie. Az ingyenes tervek nagyrészt szignifikánsan korlátozottak lesznek a prémium lehetőségekhez képest, azaz csak alapvető tudnivalókat kap a webhely teljesítményéről, sok különféle részlet nélkül..

A Statuscake esetében ingyenes opciójuk a következőket tartalmazza

 • 10 teszt – akár 10 URL figyelése
 • Ötperces ellenőrzési arány – öt percenként frissül
 • Véletlenszerű teszthelyek – nem választhatja ki, ahonnan teszteli
 • Korlátlan e-mail figyelmeztetések – értesítést kaphat, ha a webhelyén problémák merülnek fel
 • Márkás nyilvános jelentéskészítés – mutassa meg eredményeit a közönség számára (a jelentésnek van Statuscake logója)
 • Ellenőrizze a címkéket – szűrje ki a teszteket az eredmények világosabb bemutatása érdekében

Összességében egy ingyenes szolgáltatás kedveli, amit a Statuscake kínál. Ha azonban tíznél több oldala van a webhelyén, akkor kissé elveszti a szerencséjét. Szerencsére a fizetett tervek nem túl drágák.

Fizetett opciók

 • Superior: 24,49 USD / hónap – ideális kisvállalkozások számára
 • Üzlet: 79,99 USD / hónap – ideális a legtöbb közepes / nagy webhelyhez

Vállalati figyelő megoldással is rendelkeznek, ha több oldala van, vagy több adatkezelésre van szüksége. Az üzleti terv akár 300 URL-t is ellenőrizhet, és 30 másodperces frissítési gyakoriságot kínál.

A Statuscake további megfigyelési megoldásokat is kínál, ideértve a

 • Oldalsebesség-figyelés
 • SSL figyelés
 • Víruskereső
 • Domain megfigyelés
 • Szerver megfigyelés

Uptime Robot

2010-ben kezdődött, az Uptime Robot fejlesztői hisznek abban, hogy ingyenes megfigyelési szolgáltatásokat kínálnak minden webhely számára. Mivel mindenkinek elengedhetetlen a webhelyek működtetése és működtetése, egyszerű és hatékony megoldást akarnak biztosítani a tömegek számára.

Ingyenes tervükkel akár 50 tesztet érhet el öt perces frissítési gyakorisággal. Az Uptime Robot emellett akár két hónapig is naplózza teljesítményét, hogy láthassa, hogyan változik webhelye az idő múlásával. Az egyetlen hátránya, hogy nem fér hozzá a különböző megfigyelési helyekhez. A szolgáltatás székhelye Dallas, TX, tehát más országok is foltosak lehetnek.

Más ingyenes szolgáltatásokkal összehasonlítva ez messze a legjobb megoldás. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem kell frissíteni a prémium verzióra. Ha viszont megteszi, akkor havonta 48 dollár, és kínál-

Több szerverhely az Egyesült Államokon kívül

 • 1000 URL-monitor
 • Egyperces frissítési gyakoriság
 • 12 hónapos naplók
 • 80 SMS értesítés havonta

Összességében kedveljük az Uptime Robotot, mint egy ingyenes szolgáltatást, de hiányzik sok olyan extra funkció, amelyet más cégeknél megtalálhat. Például nem nyújtanak információt az oldalsebességről, így nem fogja látni, hogy a webhely milyen gyorsan töltődik be. Így ha fizetni szeretne egy prémium szolgáltatásért, érdemes választania egy másik szolgáltatást.

Montastic

Noha ez a webhely technikailag ingyenes lehetőséget kínál, nem szabad terveznie, hogy rendszeresen használja. Csak három URL-t ellenőrizhet, és a frissítési gyakoriság 30 perc. Ha kis blogot vagy valami hasonlót futtat, ez segíthet azonnali ellenőrzés megszerzésében, de nem érdemes feliratkozni, hacsak nem fizet.

A prémium lehetőség a Montastic számára 29 dollár / hónap, és lehetővé teszi, hogy akár 200 URL-t ellenőrizhessen egy ötperces frissítési gyakorisággal. Csak e-mail figyelmeztetéseket kínál (SMS nélkül), és értesíti Önt, mind a webhelyének leállásakor, mind pedig a biztonsági másolat készítésekor (szép bónusz).

Ha ismét egy kis blogot vagy hasonló webhelyet kezel, akkor valószínűleg elegendő a Montastic számára. Mivel azonban hiányzik sok más, a többi megfigyelő szolgáltatásban megtalálható részletes szolgáltatás, javasoljuk, hogy prémium árakat fizetjen valahol másutt.

Legjobban fizetett webhely-megfigyelő szolgáltatások

Mint már említettük, ezen webhelyek többsége ingyenes kipróbálást kínál. Nagyon javasoljuk, hogy tesztelje őket, mielőtt aláírnák a szerződést, csak azért, hogy biztos lehessen benne, hogy nem fognak felmerülni problémák.

Pingdom

Ingyenes próbaverzió: 14 nap

Tervezési árak: 9,95 USD különleges – 199 USD / hó

Ellenőrző számok: 10–250 (vállalati lehetőségek elérhetőek)

Kiemelt előnyök

 • Uptime Monitoring
 • Oldalsebesség-figyelés
 • Szerver megfigyelés
 • Aktív riasztások
 • Tranzakciófigyelés
 • Látogatói betekintés

A rendelkezésre állás és az oldalsebesség-megfigyelés mellett a Pingdom az egyik dolog a Visitor Insights. Itt tényleges adatokat szerezhet az oldalakat látogató emberektől, hogy megnézze, hogyan teljesít valós időben. Ezek az adatok segíthetnek abban, hogy módosítsa webhelyét annak alapján, hogy az emberek a legtöbbet használják. A tranzakciók figyelése akkor is hasznos, ha online áruházat üzemeltet. Nézze meg, vezethet-e bármilyen feldolgozási probléma vevői elégedetlenséget.

LogicMonitor

Ingyenes próbaverzió: 14 nap

Tervárak: árajánlatot kell kérni (három tervbeállítás)

Ellenőrizze a számokat: 10-300

Kiemelt előnyök

 • Hálózatfigyelés
 • Szerver megfigyelés
 • Webhelyfigyelés
 • Felhő figyelés
 • App Monitoring
 • Hálózati konfiguráció

Összességében a LogicMonitor informatikai csapatok számára készült. Testreszabhatja a jelentéstételt és az elemzést, hogy megfeleljen a meghatározott kritériumoknak, és javíthatja a problémákat az irányítópulton. Bár az URL-ellenőrzések száma korlátozott, a legtöbb vállalkozásnak elegendőnek kell lennie.

Új műemlék

Ingyenes próbaverzió: 14 nap

Ár: 149 USD / hó

Ellenőrizze a számokat: Korlátlan

Kiemelt előnyök

 • App Performance Metrics
 • Infrastruktúra-megfigyelés
 • Mobil megfigyelés és konfigurálás
 • Betekintés és elemzés
 • Szintetika – Vevői magatartási adatok és előrejelzések
 • Böngésző optimalizálása

Ami igazán örül az Új Relicnek, hogy sokkal több megoldást kínál, mint a legtöbb webhelyfigyelő szolgáltatás. Ha jobban szeretné ellenőrizni az adatait és felhasználásának módját, akkor a New Relic a terve. Összességében a nagyvállalatok számára készült, amelyek átfogó megoldási csomagot akarnak, valamint értékes felhasználói betekintést nyújtanak a felhasználókra. Ezen szolgáltatások némelyikéért külön kell fizetnie, ám ezek megérhetik a kapott elemzést és ellenőrzést.

UpTrends

Ingyenes próbaverzió: 30 nap

Tervezési ár: 11,33 USD – 158,61 USD / hó

Ellenőrző számok: 10–250 (vállalati megoldások elérhetőek)

Kiemelt előnyök

 • Uptime Monitoring
 • Oldalsebesség-figyelés
 • API figyelés
 • Valós felhasználói megfigyelés (RUM)
 • Szerver megfigyelés
 • Alkalmazásfigyelés

Ami az UpTrendsnél különbözik, hogy alap- és fejlett megfigyelési csomagokat kínálnak. A speciális opciókkal testreszabhat mindent, az ellenőrzések számától az intervallumok sebességéig. Ezenkívül korlátlan felhasználói adatokat kap, és tetszőleges számú operátor férhet hozzá a rendszerhez.

RapidSpike

Ingyenes próbaverzió: 10 nap

Tervezési ár: 36,95 USD – 106,95 $ / hó

Ellenőrizze a számokat: 3-10 oldalas monitor (több elérhető frissítéshez)

Kiemelt előnyök

 • Uptime és oldalsebesség-figyelés
 • SSL és Whois Monitoring
 • Biztonsági megfigyelés és védelem
 • SEO nyomkövetés és figyelemmel kísérés
 • RUM

Bár csak maroknyi intelligens oldal-ellenőrzést kap, a RapidSpike teszteket biztosít a RUM, API és a biztonsági megfigyeléshez is. A RapidSpike abban különbözik, hogy nem csak ellenőrzi az üzemidőt és az oldalsebességet, hanem átfogóan beolvassa a webhely teljesítményét, így ennek megfelelően módosíthatja.

Amit azonban nem szeretünk, az az, hogy sokat kell fizetnie a kiegészítő csekkekért. Az intervallumidő általában 10-20 perc, ami sokkal lassabb, mint a legtöbb más szolgáltatás. Összességében a RapidSpike sokféle adatot és elemzést kínál, de sokkal drágább, mint más hasonló lehetőségek.

Monitis (Korábban Monitor.us)

Ingyenes próbaverzió: 14 nap

Tervezési ár: Egyéni

Ellenőrizze a számokat: Egyéni

Kiemelt előnyök

 • Teljesen testreszabható tervek
 • Webhelyfigyelés
 • RUM
 • Szerver megfigyelés
 • Alkalmazásfigyelés
 • Hálózatfigyelés

A Monitis a Monitor.us-t különálló ingyenes szolgáltatásként ajánlotta fel (bár volt prémium lehetőség is). Most összeolvadtak a kettő között, hogy jobb felügyeleti képességeket biztosítsanak. Ami igazán jó a Monitis-nél, hogy mindent megválaszthat a tervéhez. Írja be a kívánt monitorszámot havonta, és kapjon testreszabott árat. Az egyes monitorokat osztályok szerint választják el (azaz rendelkezésre állási idő és biztonság), tehát csak azért fizet, amire szüksége van. A Monitis vállalkozási és viszonteladói megoldásokat is kínál, ha szükséges.

Site24x7

Ingyenes próbaverzió: 30 nap

Tervezési ár: 9–225 USD / hó

Ellenőrző számok: 10-100 (további információk vállalati megoldásokhoz)

Kiemelt előnyök

 • Webhelyfigyelés
 • Szerver megfigyelés
 • Alkalmazásfigyelés
 • Valós felhasználói megfigyelés (RUM)
 • Hálózatfigyelés

Összességében a site24x7 megfizethető és átfogó. Minden egyes megfigyelési megoldás számos különféle adatopciót és támogatást kínál Önnek, hogy megoldja a felmerülő problémákat. Tetszik, mert működik mind az alacsony, mind a nagy forgalmú helyeknél, ezáltal életképes és megfizethető lehetőséget kínál mindenki számára.

Host-Tracker

Ingyenes próbaverzió: 30 nap

Tervezési ár: 9,92 USD – 74,92 USD / hó

Ellenőrizze a számokat: 10-150 URL

Kiemelt előnyök

 • Rendelkezésre állás ellenőrzése
 • Feketelista megfigyelése
 • AdWords kezelése
 • Szerver megfigyelés
 • Oldalsebesség-figyelés
 • Domain és SSL ellenőrzése
 • Testreszabható jelentések

Ami nagyon jó a Host Trackernél, hogy egyszerűsítésre kerülnek az Ön kényelme érdekében. Ez egy viszonylag egyszerű folyamat, csak adja meg nekik az URL-jüket, és ők kezelik a többit. Ha inkább egy kevésbé intenzív megközelítést alkalmaz a webhely-megfigyelésnél, akkor a Host Tracker jó választás lehet az Ön számára. Ezenkívül további szolgáltatásokat is kap, mint például az AdWords kezelése, és láthatja, hogy szerepel-e valamilyen fekete listán.

SmartBear

Ingyenes próbaverzió: 14 nap

Tervezési ár: Szolgáltatástól függ

Ellenőrizze a számokat: Változik

Kiemelt előnyök

 • API életciklus-programok
 • Szoftvertesztelés
 • Belső és külső helyszíni megfigyelés
 • Kód-együttműködés és optimalizálás
 • Mobil optimalizálás és tesztelés

A lista többi webhelyéhez viszonyítva a SmartBear sokkal több, mint pusztán egy webhely-megfigyelő eszköz. Ez a program a fejlesztők és a programozók számára készült, hogy szinte bármit megtehessenek webhelyük teljesítményéhez. A SmartBear átfogó megoldásokat kínál sokféle problémára. Olyan sok lehetőség közül lehet választani, hogy ez kicsit lenyűgöző lehet. Összességében ez a szakemberek számára szól. Ha nem tudja, mire van szüksége, tartózkodjon a kezdőbarát szolgáltatás mellett.

GeckoBoard

Ingyenes próbaverzió: 30 nap

Tervezési ár: 25–599 USD / hó

Ellenőrizze a számokat: N / A

Kiemelt előnyök

A GeckoBoard különféle szolgáltatás, mivel lehetővé teszi műszerfalak készítését a webhely metrikájának megjelenítéséhez. Ahelyett, hogy megfigyelési szolgáltatásokat nyújtana, ez a program integrálódik egy másik megfigyelő szolgáltatáshoz, és a képernyőn vetíti ki az Ön kényelme érdekében. Azoknak az informatikai irodáknak, amelyek élvezhetik a központosított irányítópultot, tetszeni fog ez a szolgáltatás, de csak tudd, hogy valójában nem teszteli vagy ellenőrzi az adatokat. Ehelyett csak összegyűjti, és lehetővé teszi a megjelenítés személyre szabását.

ContentKing

Ingyenes próbaverzió: 30 nap

Tervezési ár: 11,26 USD – 342,52 USD / hó

Ellenőrizze a számokat: 100-1 millió oldal

Kiemelt előnyök

 • Tartalom áttekintése
 • Tartalom optimalizálás
 • Tartalomfigyelés
 • Tartalmi együttműködés

Ez a szolgáltatás a tartalom készítői számára készült. Tehát, ha blogot vagy hasonlót kezel, akkor tetszeni fog a ContentKing által kínált lehetőségek. Ami az árstruktúrát illeti, az az, hogy kiválasztja a meglévő oldalak számát, majd az összes szám alapján megkapja az általuk kínált szolgáltatásokat..

Optimalizálhatja tartalmát különböző eszközök számára, engedélyezheti a platformok közötti együttműködést, és figyelemmel kísérheti a tartalom időbeli változását.

Következtetés

Az Ön weboldala a vállalkozás kritikus része. Győződjön meg arról, hogy hatékonyan figyeli, és tartsa fenn a problémákat, még mielőtt azok felmerülnének. A megfelelő webhely-megfigyelő eszközökkel bármikor optimalizálhatja webhelye teljesítményét a csúcsteljesítmény érdekében. Üdvözöljük a jövőben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector