7 bedste webhostesupport & kundeserviceshostingsfirmaer

Du fortjener den bedste support til webhosting, fordi du er fantastisk. Og for travlt til at spilde din tid.


Den bedste webhostesupport - du fortjener det!

Den bedste webhostesupport - du fortjener det! Den bedste webhostesupport – du fortjener det!

Dårlig kundesupport efterlader dig forvirret, vred og at miste penge.

Det er sandsynligvis den mest vigtige ting til webhosting.

Hvorfor?

Medmindre du er en webudvikler eller it-pro, vil du løbe ind i problemer med din webhosting.

Det er en kendsgerning om livet, som død og skatter.

Så hvem kan du stole på for at få fremragende kundesupport? Vi har søgt højt og lavt efter det bedste og bragt dem til dig her.

1. SiteGround – Den bedste bedste vært hos Site

SiteGround banker det absolut ud af parken med deres kundesupport.

De er hurtige, høflige og går ud over at støtte dig.

Dette websted er hostet på SiteGround, fordi de simpelthen er fantastiske.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har haft problemer med knoglemaskine, og de har hjulpet mig med det samme.

Faktisk er deres kundesupport-tider de bedste i branchen.

Min egen test viser, at de svarer under et minut på live chat og under ti minutter når du lægger en billet.

Nu er dette bare min egen testning for nu, men mange vil sige det samme.

Hvis du bare vil have den bedste bedste vært til kundesupport – gå med SiteGround. jeg mener det.

PC Mag sagde dette om SiteGround: “du betaler lidt mere for lidt mindre i vejen for tekniske funktioner, men den solide sikkerhed, kundeservice og tutorials gør denne webhost ekstremt venlig for små virksomheder og nye webmastere.”

2. WP Engine – Det bedste til forretningssteder på WordPress 

En af de største fordele ved WP Engine-platformen er deres indbyggede backup- og malware-scannetjenester. Da dette er inkluderet i din domæne-hostingtjeneste, kan du spare mange penge hver måned.

WP-motor er kendt for at levere nogle af de hurtigste hosting på markedet. Mange forbrugere har citeret webstedshastigheder, der forbedrer sig enormt, efter at de er migreret til virksomhedens servere. Derudover gør den lette migreringsproces det nemt at genprøve dit websted på WP Engine.

Kundesupport lyser også på WP Engine. For dem, der bruger WordPress til at oprette websteder, er WP Engine-medarbejderne godt kyndige i fejlfinding af problemer på den populære site building platform. Kundeanmeldelser har citeret hostingfirmaets lidenskab og siger, at de følte sig værdsat, og at deres problemer var en højeste prioritet.

Måske er de bedste funktioner i WP Engine som hostingudbyder imidlertid den fremragende iscenesættelsessitefunktion. Med denne funktion kan du nemt køre dit websted, som om det er online, før det offentliggøres, så du kan tjekke for fejl og andre vigtige potentielle problemer.

Gennemgå publikationer elsker WP Engine også. Kvaliteter såsom ubegrænset dataoverførsel, daglige sikkerhedskopieringer, malware-scanning og deres stedstaging er alle sammen for at gøre WP Engine til en populær platform.

3. A2 Hosting – Superhurtig hosting og support

Når det kommer til billig OG hurtig delt hosting, tager A2 Hosting kagen. Med hastigheder op til 20x hurtigere end andre delte hostingudbydere anbefaler jeg dem bestemt i forhold til de “standard” delte værter.

A2 Hosting, der leverer avancerede pakker til strømbrugere, er et godt valg for brugere, der leder efter premium hosting-tjenester. A2 tilbyder konfigurationsservices for auteserver, der giver WordPress-sider mulighed for at indlæse op til 6 gange hurtigere. Derudover får du adgang til unikke WordPress-login-webadresser og automatiske A2-optimerede opdateringer. For at afslutte fordelene, de tilbyder til WordPress-brugere, giver A2 brugere adgang til ReCaptcha-teknologi på deres WordPress-login-sider.

A2 Hosting er blevet bedømt som et af de mest populære websteder med henblik på at give opdaterede gennemsigtighedsmuligheder om driftsstatistikker og priser. Konsekvent har virksomheden leveret standard oppetidssatser på 100% til deres kunder, efter at de har genoptrådt deres site på virksomhedens servere.

Sikkerhed for brugere er en anden højeste prioritet for A2 Hosting-teamet. Med server-tilbagespoling af sikkerhedskopier og gratis HackScan-tjenester er du garanteret ikke kun sikre domæner, men penge, der spares på ellers dyre sikkerheds- og anti-hacking-tjenester.

Endelig er A2 Hosting dedikeret til kundeserviceinitiativer. Faktisk gav BBB virksomheden en A + -vurdering i kundeservice. Når din virksomhed kun har fire registrerede kundeklager i en treårs periode, ved du, at du gør kundeservice rigtigt. A2 tilbyder ofte kundeundersøgelser for at holde deres supportpraksis progressiv.

De kan prale med temmelig hurtige supporttider, god teknisk support og masser af funktioner derudover. Der har for nylig været noget skrav om, at deres støtte er lidt langsom, men deres team fortalte mig, at det bare var midlertidigt.

Før du tilmelder dig, skal du snakke med deres salgsstøtte først og se, hvordan du kan lide det.

Vil du have mere læsning? Tjek vores A2 Hosting vs SiteGround-indlæg for at læse, hvilken af ​​de to, vi synes er bedre.

4. Kinsta – Real IT-teknikere, der hjælper dig

Så en ting, der gør Kinsta absolut fantastisk, er det faktum, at du får det tier-1 supportmidler. I stedet for “kundesupport” får du faktiske IT-teknikere og rigtige webudviklere, der hjælper dig. De kender WordPress indefra og udefra og behøver ikke at “bede deres manager” om grundlæggende tekniske problemer.

Når dette kan være dyrere for Kinsta, er det bedre for dig. Og selvom Kinsta muligvis starter lidt højere på deres hostingplaner, synes vi det er en absolut no-brainer for rigtige virksomheder. Hvis du tænker over det, vil en god WordPress-udvikler eller teknisk hjælp til at løse dit hostingkvalitet i lav kvalitet sætte dig tilbage $ 50 – 150 en time. Men Kinsta-planer starter ved kun $ 30 om måneden – temmelig let matematik der.

Hvad mere er – fortæl mig, hvad er prisen på et hack mod din virksomhed? Ifølge forskning koster malware, hacking, DDO’er osv. Virksomheder i gennemsnit

5. Bluehost – Ny og forbedret support

Bluehost er kendt af alle. Vi ved alle, at de er superbillige, men deres støtte er ikke den største, ikke?

De har faktisk forbedret sig enormt i de sidste par år. Efter brugerklager har de intensiveret deres spil og begyndt at give et bedre produkt med bedre support.

På den ene side elsker vi, at de er en vært med højt volumen, der har lave priser og anstændig support, på den anden side anbefaler vi et par andre værter på denne side over dem.

6. InMotion Hosting – 100% USA-baseret supportteam

Kundeservice er ofte placeret foran og center i InMotion’s marketing, og med god grund. Med et 100% amerikansk kundeserviceteam kan du være sikker på, at du nemt kan kommunikere dine problemer til de professionelle hos InMotion. Takket være den brede vifte af supportmuligheder, herunder chat, e-mail, telefon og andre supportfunktioner, kan du komme direkte i kontakt overalt overalt i verden.

InMotion har bevist, at oppetidstaksterne, de leverer til websteder, der genopretter på deres servere, er ønskelige. Industristandard uptimes på 99,9% nås konsekvent, og de har fuldstændigt undgået store nedbrydninger, som nogle andre hosting-webstedsfirmaer har gjort i den seneste tid.

Gennemgangssteder nyder at påpege de mange gratis værktøjer, som InMotion giver deres kunder, samt deres fremragende kundeservicemuligheder. Faktisk valgte PC Mag InMotion som deres øverste valg til styret WordPress-hosting.

7. Svinghjul – Dejlig support til designagenturer

Flywheel har gjort sin plads i verden som hostingfirma for designbureauer. De tilbyder planer, der gør det nemt for kreative agenturer at videresælge og styre deres kunders hosting. Så hvis du er et bureau – er de perfekte til dig, og deres 24/7 support har din ryg.

Om deres støtte siger de:

Support. Vores team er tilgængeligt 24 timer i døgnet, syv dage om ugen via live chat. De er alle eksperter i branchen, så de kan hjælpe med alt fra en underlig fejl til en anbefaling om et plugin.

Én ulempen med Flywheels support er, at de kun tilbyder chat support til kunder, der betaler <$ 250 om måneden. Hvis du ønsker telefonstøtte, skal du betale mere. I slutningen af ​​dagen frygter jeg personligt at ringe til support på telefonen, så det er helt fint med mig, men det afhænger virkelig af dine præferencer.

Din hostingundersøgelsesliste

Ok, vi ved, at kundesupport er kritisk, men hvad skal du ellers overveje, når du beslutter en vært? Der er en million hosting-planer derude – hvordan begynder du endda at finde ud af den bedste?

Forvirret af termer som LInux, cPanel, CDN’er osv.? Vi skal. Her er hvad du skal overveje:

 • Hvad type webhosting har du brug for? Der er meget derude. Generelt, hvis du er et lille firma, kan du gå med en delt hostingplan som hvad SiteGround og Bluehost tilbyder. Hvis du er lidt større af en virksomhed, skal du overveje enten skyhosting eller VPS-hosting. Endnu større? Gå med dedikeret hosting.
 • Er der inkluderet et domænenavn? For virksomheder er dette ingen big deal. Men hvis du er en lille virksomhed, er en vært, der tilbyder et gratis domænenavn, super nyttigt.
 • Gratis SSL-certifikater. Så mange værter tilbyder et gratis SSL-certifikat i disse dage, jeg stoler ikke nøje på dem, der ikke gør det.
 • Oppetid og nedetid. Du bør forvente, at værten er gennemsigtig over dette. Du vil have noget som 99,99% oppetid. Når alt kommer til alt betyder en vært med 98% oppetid, at dit websted er nede for at være fuldt ud 7+ dage om året!
 • Tilføjelser – dette dækker meget, men du vil tage hensyn til, hvis du vil blive nikkelet og dæmpet for hver lille tilføjelse, eller hvis hostingfirmaet er generøst og tilbyder dig meget gratis. Vi har fundet SiteGround er en af ​​de bedste til at inkludere en masse funktioner til en lav pris, samt WP Engine og A2 Hosting.
 • Money-back-garanti: de fleste værter tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Superstjerner som WP Engine-tilbud 60 dage.

Du er allerede i gang med en god start – du laver din research og foretager en god sammenligning. Lys hastighed med din beslutning!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map