A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Der er flere vigtige elementer til at vælge den rigtige webhostetjeneste til din virksomhed. Når du sammenligner to webhostingtjenesteselskaber, skal du være opmærksom på elementer som prisfastsættelse, kundesupport og tilgængelige funktioner. Se på denne sammenligning af A2 Hosting og BlueHost.


Nedetid / Uptime

Pålidelighedssammenligningen starter med at se på hvad Bluehost har at tilbyde sine kunder. Virksomheden stopper bare kort tid med at levere en faktisk procentdel af tiden, som deres hosting-service holder dig i gang. Nuværende kunder angiver imidlertid, at deres service er tilgængelig 99,9 procent af tiden. Når det oplever et fald i service, sker restaureringen hurtigt, og du er tilbage og kører på kort tid. Du har mulighed for at forbedre pålideligheden af ​​hostingtjenester med SSL og SSH-kryptering.

A2 Hosting forhindrer sig ikke i at oplyse, at deres hostingtjenester er tilgængelige 99,9 procent af tiden. De tilbyder historiske baggrundsrapporter, der viser, hvor godt deres servere fungerer, siden hostingtjenesten kom online. De arbejder under den forudsætning, at levering af kvalitet betyder ikke at holde noget skjult. Hosting-tjenesten tager pålidelighed et skridt videre ved at tilbyde et rollback-værktøj, der giver dig mulighed for at gendanne et websted til et tidligere servicepunkt, når du støder på problemer. Alle serverne på A2-systemet ligger i Michigan og holdes også under stramme sikkerhedsforanstaltninger.

Funktioner

BlueHost skuffer ikke, når det kommer til de funktioner, du har til rådighed med deres service. Hver konto har ubegrænset diskplads, e-mail-konti og FTP-konti til rådighed. Du har også mulighed for at være vært for flere forskellige domænewebsteder. BlueHost begrænser ikke antallet af domæner, du kan administrere på ethvert givet tidspunkt. Der er support til forskellige kodningstyper, herunder PHP, Perl 5, Javascript og Flash. Hvis du kører et websted med e-handel, har du avancerede indkøbsvogne til din rådighed.

A2 Hosting tilbyder ikke så mange funktioner som den anden hosting service. Hvad du modtager er imidlertid imponerende. Hver plan på deres tjeneste inkluderer ubegrænset dataoverførsel og RAID-10-opbevaring. Du kan have så mange e-mail-konti, som dit websted har brug for sammen med at have administrationskontrol over flere domæner på én gang. Du kan gratis medbringe et domæne, der sidder på et andet hosting-sted til din A2 Hosting-konto. Pakker har en CPanel til rådighed for også at kontrollere dine websteder.

Kunde support

Ud fra de nuværende kundekommentarer har BlueHost en masse arbejde at udføre i kundeserviceafdelingen. Hosting-tjenesten hævder at være tilgængelig for sine kunder 24/7 gennem live-chats, e-mails og telefonstøttesystemer. Der er et videobibliotek, der også er tilgængeligt til hjælp med presserende problemer. De fleste kunder ser dog tingene anderledes. De rapporterer, at hostingtjenesten er vanskelig at kontakte og giver kun lidt eller ingen support, når du først kan nå en tekniker. Kunder får også lidt hjælp gennem videotutorials også.

A2 Hosting lyser i kundesupportafdelingen. Alle deres serviceteknikere opererer fra USA, hvilket gør samtaler let tilgængelige i de fire store tidszoner. Hosting-tjenesten tager deres support et skridt videre ved at give dig udviklere i den anden ende af din supportanmodning. Disse personer forstår sproget med kode og andre tekniske sprog, der kan gøre det lettere at forklare dit problem. Supporttjenester er tilgængelige via live-chat, e-mail-samtaler, telefonopkald og et online billetsystem.

Prisfastsættelse

Prisstrukturen for BlueHost starter ved $ 3,95 pr. Måned for deres delte grundlæggende hostingplan. De resterende delte hosting-planer strækker sig op til $ 13,95 pr. Måned og inkluderer mindst 50 GB webstedsplads, 100 MB e-mail-kontoopbevaring og betjening af mindst et websteddomæne. Deres VPS Hosting-pakker starter ved $ 29.99 pr. Måned og inkluderer 2 GB RAM, op ​​til to IP-adresser pr. Konto og 2 CPU-kerner. Den mærkbart fraværende prisfunktion med denne hostingtjeneste er en eksisterende pengene tilbage-garantipolitik. Når noget går galt, eller du skifter mening omkring brugen af ​​deres service, mister du de penge, du har betalt til det tidspunkt.

A2 Hosting gør et bedre job i prisafdelingen. Deres delte hostingplaner starter ved $ 3,92 pr. Måned og strækker sig op til $ 9,31 pr. Måned. Til disse priser får du ubegrænset lager- og overførselsplads, gratis SSD, fem databaser og service, der er 20 gange hurtigere end konkurrencen. Andre pakker inkluderer VPS Hosting, der starter ved $ 32.99 pr. Måned og Dedicated Server Hosting, der starter ved $ 99.59 pr. Måned.

Henstilling

A2 Hosting og Bluehost er begge fremragende hostingfirmaer, der leverer en masse gode funktioner til kunderne. Begge hostingtjenester har overkommelig pris og er pålidelige med hensyn til den tid, dit websted vil være i gang. A2 Hosting er den bedre mulighed i sidste ende på grund af dens opmærksomhed på detaljer og kundeservicefunktioner i høj kvalitet.

Hvem er den bedre webhostingstjeneste, AWS eller A2 Hosting? Find ud af det ved at læse vores sammenligningsindlæg med AWS vs. A2 Hosting. Læs også vores Bluehost vs. GoDaddy-indlæg for at se, hvilken af ​​disse master marketing-hosting-tjenester der kommer ud på top hund.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector