Dreamhost vs A2 Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Vi har en uendelig mission for at give dig anmeldelser af alle hosting-websteder derude og fortælle dig, hvilke der har de bedste funktioner og fordele ved dem alle. I hver rate ser vi på to værter og ser, hvordan de stables op på forskellige måder, så du kan se, hvilken der er den klare vinder. I dette tilfælde ser vi på Dreamhost og A2 Hosting. Begge disse er specialiserede i standard hosting, hvilket betyder, at du bygger et websted på deres servere. Som sådan har de hver især fordele og ulemper, så lad os nedbryde det og se, hvilken der kommer ud på toppen.


Prisfastsættelse

Som med enhver form for service kan omkostningerne være en begrænsende faktor. Hvis du ikke har råd til at betale for dit websted, betyder det ikke noget, hvilken slags funktioner eller funktionalitet du får, så vi ser altid på dette først. Ikke desto mindre kan værdi spille en enorm rolle i din beslutning, især når to værter har så lignende prisstrukturer som disse. Både A2 og Dreamhost er relativt billige, så du behøver ikke at tage et valg baseret på de samlede omkostninger. Her er hvad du kan forvente af hver enkelt.

A2 Shared Hosting

 • Lite: $ 3,92 om måneden (bliver derefter $ 7,99)
 • Swift: $ 4,90 om måneden (bliver derefter $ 9,99)
 • Turbo: $ 9,31 om måneden (bliver derefter $ 18,99)

Dreamhost Shared Hosting

 • $ 10,95 om måneden
 • $ 9,95 / måned ved fakturering for et helt år ($ 119,40)
 • $ 7,95 / måned ved fakturering i tre år ($ 286,20)

A2 VPS Hosting

 • styrede: $ 5,00 per måned
 • Administreret (ingen root-adgang): $ 32,99
 • Core (med root-adgang): $ 32,99

Dreamhost VPS Hosting

 • Grundlæggende plan: $ 15 / måned
 • Opgraderet plan: $ 30 / måned
 • 4 GB RAM-plan: $ 60 / måned
 • 8 GB RAM-plan: $ 120 / måned

A2 dedikeret serverhosting

 • Semi-Dedikeret: $ 9,31 / måned (bliver derefter $ 18,99)
 • Ikke-styret flex: $ 99,59 / måned (bliver derefter $ 119,99)
 • Managed Flex (ingen root-adgang): $ 141,09 / måned (bliver derefter $ 169,99)
 • Core Flex (med root-adgang): $ 141,09 / måned (bliver derefter $ 169,99)

Dreamhost dedikeret serverhosting

 • Fire kerneplan: $ 149 / måned
 • Tolv kerneplan: $ 229 / måned

Som du kan se, har de hosting-planer for enhver form for behov, du har. De tilbyder begge cloud-løsninger, og Dreamhost har også WordPress-funktionalitet. Vi får mere detaljeret information om, hvilke funktioner der følger med hver plan, men når vi ser på basispakken, har A2 flere muligheder end Dreamhost. Årsagen til dette er, at Dreamhost kun har den ene plan, så du får alle de bedste funktioner uden at skulle opgradere senere ned ad vejen. Som sådan ville den bedste måde at sammenligne de to være at se, hvordan A2s Turbo-plan stabler op mod Dreamhosts standardplan. I så fald ender Dreamhost med at komme ud på toppen.

Vinderen: Dreamhost

Pengene tilbage garanti

Én ting, der skulle komme med enhver hostingplan, er muligheden for at gå ud, hvis du skifter mening. Fordi det at tage et websted tager tid, og du er nødt til at stole på en række forskellige programmer og værktøjer for at få det til at ske, du ikke ønsker at sidde fast og betale for noget, der ikke fungerer godt. Hvis du betaler for det månedligt, kan det være let at annullere, men hvis du forudbetaler i et år eller mere, kan det være en enorm smerte at få pengene tilbage, hvis du skifter mening.

Heldigvis tilbyder mange hosting-tjenester en pengene-tilbage-garanti, så hvis dette nogensinde sker, behøver du ikke at bekymre dig om at miste din investering. I dette tilfælde leveres A2 med en ret standard 30-dages garanti, mens Dreamhost giver dig 97 dage til at ombestemme dig. Dette er en temmelig imponerende aftale, da den også viser hvor meget Dreamhost tror på sit produkt.

Vinderen: Dreamhost, med et langskud

Kunde support

Når vi taler om værdi, ønsker vi ikke kun at se på tal og data. Årsagen til dette er, at du kun kan hente så meget information fra ting som opbevaringsplads og oppetidsklassificering. Som sådan mener vi, at en af ​​de bedste måder ved en virksomhed er, hvor godt du kan komme i kontakt med dem, hvis noget går galt, og du har brug for hjælp til at løse det. For at få et mere omfattende overblik over hver værts kundeservicevurdering, lad os dele det op i de fire primære kategorier: telefon, chat, e-mail og fora. Her er hvad vi fandt.

Telefon Support

Ligesom en pengene-tilbage-garanti, bør enhver respektabel virksomhed altid være tilgængelig over telefonen. Dette er den mest basale form for kommunikation i disse dage, hvorfor det er så bekymrende, at Dreamhost ikke tilbyder det som en metode til at nå et supportmedlem. Faktisk, hvis du ønsker at blive kaldet tilbage, skal du betale en ekstra $ 14,95 pr. Måned for privilegiet. For et firma, der er stolt af ekspertise (i det mindste baseret på deres websted), ville du tro, at denne form for service ikke ville være så ude af rækkevidde.

Vinderen: A2

Live chat

Mens det er stort set standardmetoden for kommunikation at tale med nogen på telefonen, kan det i disse dage være meget lettere og mere fordelagtigt at bruge en live chat-funktion i stedet. På denne måde behøver du ikke at vente på vent, og du kan stadig få dit problem sorteret i realtid i stedet for at vente på e-mail-svar. Heldigvis tilbyder begge hostingwebsteder denne funktion, selvom A2 generelt er bedre til at komme tilbage til dig end Dreamhost. Dette afhænger dog af tidspunktet på dagen, så hvis du prøver at nå nogen på spidsbelastningstider, bliver du nødt til at vente lidt længere på Dreamhost.

Vinderen: A2

E-mail

Sammen med telefonstøtte er dette den standard, som alle online-websteder skal have. Hvis dette mangler, ville vi have alvorlig tvivl om, hvorvidt tjenesten var legitim eller ej. Begge værter har et e-mail-billetsystem, og de tager begge tiden at svare. Én ting, som Dreamhost imidlertid er stolt af, er, at hver af deres supportmedarbejdere er en ægte Dreamhost-medarbejder i stedet for folk, der arbejder i et opkalds- eller e-mail-center. Vi kan ikke sige, hvor gyldig denne påstand er, men det ser ud til at være sandt. Ikke desto mindre er begge sider ret gode til at komme tilbage til e-mails hurtigt og effektivt.

Vinderen: et slips

Fora

Endelig, for dem, der kan lide at lære, mens de går, er det nyttigt at have adgang til videndatabaser, der går over almindelige problemer og løsninger, så du kan finde ud af ting på egen hånd snarere end at skulle tale med nogen. Begge værter har en anstændig forumtjeneste, men Dreamhost går ud over med ekstra tutorials og læringsskærme. For det meste dækker A2 kun grundlæggende materiale, mens Dreamhost løser mere komplekse problemer, der kan opstå på dit websted. Som et resultat er vi nødt til at give den lille fordel til Dreamhost.

Vinderen: Dreamhost

Hastighed

En anden ting at diskutere så vidt værdien går er hastigheden, som dit websted indlæses på. I disse dage ønsker brugerne ikke at bruge mere end et par sekunder på at vente på en destinationsside, så hvis din vært ikke leverer hurtige hastigheder, kan du miste en masse forretning.

Dette er en arena, hvor A2 trives, da tjenesten er stolt af at være en af ​​de hurtigste værter derude. Vi må være enige, selvom du behøver at få en mere premium-pakke for at få sådanne utrolige resultater. Ikke desto mindre må vi sige, at begge værter har en anstændig track record. Dette er, hvad vi fandt for begge. Som en note handler dette om standard hostingplaner, så det kan variere en smule med andre muligheder såsom VPS eller dedikerede servere.

A2 Hosting

 • Bedste tid: 30 ms
 • Værste tid: 10 sek
 • Gennemsnit: 9 sek

Dreamhost

 • Bedste tid:24 sek
 • Værste tid:34 sek
 • Gennemsnit:10 sek

Som du kan se, har A2 den klare fordel med en gennemsnitlig hastighed, der er langt mindre end Dreamhost, selv når man ser på de bedste belastningstider. Alt i alt, hvis du ønsker, at dit websted skal være hurtigt, skal A2 være dit øverste valg.

Vinderen: A2

Nedetid / Uptime

Sammen med hastighed er oppetid et andet afgørende benchmark, der viser din værts sundhed og vitalitet. I betragtning af at du ikke ønsker, at dit websted skal gå ned på grund af server- eller netværksproblemer, ønsker du, at din bedømmelse skal være så tæt på 100% som muligt. I nogle tilfælde kan du undertiden få en garanti fra webstedet (f.eks. Med Dreamhost), hvilket betyder, at hvis du oplever nedetid, er du berettiget til webstedskredit for hver dag, det sker. Dreamhost tilbyder en sådan garanti, men A2 gør det ikke. Her er gennemsnittet for begge.

 • A2 Hosting: 98%
 • Dreamhost:98%

Alt i alt har Dreamhost lidt mere en sving end A2, men i betragtning af at sitet tilbyder 100% garanti betyder det, at vi er nødt til at give kanten til dem.

Vinderen: Dreamhost

Funktioner

Til sidst vil vi komme ind på hver værts pittige og vise dig, hvad du får med dine planmuligheder. Da vi allerede er gået over det meste af de vigtige ting, skitserer vi dem bare, så du kan foretage din egen sammenligning.

A2 Shared Hosting

 • Lite plan: 1 websted, 5 databaser, ubegrænset lagerplads, gratis SSL
 • Swift: Ubegrænset websteder, opbevaring og databaser, gratis SSL
 • Turbo: Ubegrænset websteder, opbevaring, databaser og Turbohastighed (op til 20 gange hurtigere)

Dreamhost Shared Hosting

 • Standardplan: gratis domæne, ubegrænset lagerplads, båndbredde og databaser, gratis SSL

A2 VPS Hosting

 • styrede: 1 Core, 20 GB lagerplads, 512 MB RAM
 • Lykkedes: 4 Core, 75 GB lagerplads, 4 GB RAM
 • kerne: 4 Core, 75 GB lagerplads, 4 GB RAM (plus root-adgang)

Dreamhost VPS Hosting

 • Første plan: 1 GB RAM, 30 GB opbevaring, ubegrænset båndbredde og domæner
 • Anden plan: 2 GB RAM, 60 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og domæner
 • Tredje plan: 4 GB RAM, 120 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og domæner
 • Fjerde plan: 8 GB RAM, 240 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og domæner

Konklusion

Generelt set, hvis du leder efter hastighed og brugervenlighed, er A2 Hosting sandsynligvis en bedre mulighed. Det kan bruges med både Linux og Windows (selvom prissætning af Windows er en smule anderledes) og kontrolpanelet er det bredt populære cPanel, mens Dreamhost har en proprietær version. Men hvis du leder efter noget lidt mere kødfuldt, eller hvis du vil udvikle nogle websteder på højt niveau, så er Dreamhost dit bedste valg. I sidste ende er vi nødt til at sige, at A2s lavere indgangslinje gør det generelt til den bedre mulighed.

Vinderen: A2 Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map