DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

DreamHost og InMotion Hosting er begge kendte og etablerede virksomheder, der tilbyder webhosting-tjenester. Begge disse virksomheder har praktisk taget eksisteret i Internet-år (InMotion Hosting er 14 år gammel, og DreamHost er 20!) Da der er mange virksomheder derude, der tilbyder webhosting, kan det være vanskeligt at vide, hvilket firma der tilbyder produkterne , priser og tjenester, der fungerer bedst for dig. Hvis du har tænkt på at gå med et af disse firmaer, ved du måske ikke, hvilken der er det bedre valg. Heldigvis kan vi hjælpe dig med det. Følgende information skal hjælpe dig med at komme tættere på at tage en informeret beslutning, da vi sammenligner DreamHost og InMotion Hosting på en lang række funktioner for at finde ud af, hvilken der tilbyder mest værdi for pengene.


Feature Sammenligning

I dette afsnit vil vi se på nogle af de vigtigste funktioner, som du kan forvente af enhver webhostingtjeneste, for at se, hvordan disse to virksomheder stak sammen mod hinanden.

 • Pris

En af de største ting, nogen ser efter i en webhosting-service, er bundlinjen – hvor meget koster det hele? Nå, både DreamHost og InMotion Hosting tilbyder forskellige serviceniveauer, hver med deres egne priser. For DreamHost starter en grundlæggende webhostingtjeneste på $ 10,95 pr. Måned. Betaling for et år foran kan dog tage et fald fra prisen, og at betale i tre år på én gang bringer prisen ned til $ 7,95 pr. Måned.

InMotion Hosting tilbyder sin grundlæggende webhosting-pakke til $ 7,99 om måneden. Som DreamHost giver betaling for et år i forvejen dig en dollar-pr-måned-rabat, og du får også valget mellem at betale for to år foran, hvilket bringer det samlede beløb ned til $ 5,99 om måneden.

Begge tjenester tilbyder også andre produkter, herunder VPS (virtuelle private servere) og dedikeret serverhosting. Disse ekstra tjenester leveres naturligvis med en højere, men sammenlignelig prislapp.

 • WordPress Hosting

For dem, der leder efter WordPress Hosting, tilbyder begge virksomheder denne service. DreamHost tilbyder sin grundlæggende pakke, der starter ved $ 7,95 om måneden, mens InMotion Hosting starter på $ 5,99 om måneden. Begge virksomheder har niveauer af serviceniveau også afhængigt af dine behov. InMotion Hosting har tre forskellige serviceniveauer – den allerede nævnte grundlæggende pakke og to andre serviceniveauer, der inkluderer $ 13.99 for sit “Pro” -niveau i WordPress Hosting. DreamHost tilbyder det, det kalder “DreamPress” for $ 16,95 om måneden, men hævder, at denne service er fem gange hurtigere end dens grundlæggende WordPress Hosting-muligheder, og er specifikt bygget til at håndtere alle data- og båndbreddespørgsmål.

 • Funktioner – ligheder

Naturligvis er forskellen mellem et penge eller to om måneden ubetydelig i det lange løb; hvad der virkelig betyder noget er, hvad du får for de penge. I denne henseende er begge tjenester meget ens, idet de begge tilbyder en bred vifte af tjenester og funktioner. Både DreamHost og InMotion Hosting tilbyder for eksempel en række funktioner, der kan hjælpe dig med at opbygge og køre et vellykket, flot websted. Begge tjenester tilbyder foruddannede webskabeloner, som du kan vælge og derefter tilpasse til dine specielle behov. De tilbyder begge dig også muligheden for at opbygge et websted fra bunden af, og de giver begge dig ubegrænset lagerkapacitet til dit online indhold. Hvis du leder efter en service til at være vært for dit WordPress-websted, gæt hvad? Både DreamHost og InMotion Hosting tilbyder dette også. Kort sagt, begge virksomheder har en lang liste over værktøjer og tjenester, der hjælper med at imødekomme dine behov.

 • Funktioner – Forskelle

Der er dog nogle forskelle. DreamHost tilbyder flere skybaserede løsninger, såsom cloud-servere og cloud-lager. Hvad mere er, du kan faktisk bygge dit websted gratis på DreamHost – kun betale, når du beslutter at faktisk offentliggøre. Dette betyder, at du ikke kun kan bruge så meget tid, som du har brug for for at få dit websted klar, men de opkræver ikke noget, mens du ser alt det, de har at tilbyde.

En anden funktion, der ser ud til at give DreamHost en fordel, er dens forpligtelse til at opdage og fjerne malware, før det nogensinde kommer i kontakt med dine websteder. Gennem automatiske malware-scanninger og en proces, der kaldes “cloudflare-integration”, arbejder DreamHost for at holde dit indhold og din virksomhed sikker mod vilde rovdyr.

Hvis du ikke ønsker at gennemgå processen med at oprette dit eget sted, eller uanset af hvilken grund du ikke ønsker at lære, hvordan du bruger de medfølgende værktøjer til oprettelse af webdesign, tilbyder InMotion Hosting faktisk at oprette din hjemmeside til dig . Ved at stille nogle grundlæggende spørgsmål vedrørende dine behov, InMotion Hosting designer og bygger faktisk dit websted for dig, som du derefter kan tilpasse efter eget ønske. Derudover muliggør InMotion Hosting også let Google Apps og sociale medierintegration på dit eksisterende websted. InMotion Hosting tilbyder også nogle applikationer, der er specielt designet til handelsrelaterede websteder, herunder Magento og Woo Commerce.

 • Kunde support

Både DreamHost og InMotion Hosting tilbyder 24/7 kundesupport med mulighed for at kommunikere med en kvalificeret ekspert i den anden ende af linjen. Mens DreamHost annoncerer, at 24/7 support hovedsageligt udføres via e-mail og Twitter, gør InMotion Hosting det også nemt at tale med en rigtig person, der bruger enten et telefonnummer, du kan ringe til, eller en mulighed for live chat også.

 • Hastighed

Begge værter hævder selvfølgelig at levere deres tjenester i superhurtige hastigheder, og begge hævder, at dine hostede websteder kører så hurtigt, som moderne teknologi tillader. I begge tilfælde synes disse påstande at være rigtige. DreamHost og InMotion Hosting bruger SSD’er (Solid State Drives). Denne teknologi lader websteder, data og cacher indlæses hurtigere, hvilket giver dine brugere en samlet hurtigere weboplevelse.

 • Nedetid / Uptime

Begge tjenester tilbyder garantier vedrørende oppetid. DreamHost siger specifikt, at de har en 100% oppetidsgaranti, hvilket betyder, at dit websted garanteres altid at være i drift og fuldt funktionsdygtigt. InMotion Hosting kan prale af en 99,9% server oppetidsgaranti, som er næsten så god som 100%. Ikke helt. Men næsten.

 • Money-Back-garantier

DreamHost tilbyder en forbløffende 97-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er hele tre måneder for at sikre dig, at du er helt tilfreds med alt, hvad de har at tilbyde. For ikke at være overgået tilbyder InMotion Hosting en 90-dages garanti. Den ekstra uge giver DreamHost kanten i denne henseende, men uanset hvordan du ser på det, er det en lang prøveperiode for at sikre dig, at du er tilfreds med disse virksomheder. Og som nævnt tidligere, med DreamHost starter din gratis prøveperiode på 97 dage ikke engang med det samme – når du først netop opretter og opretter dit websted, kan du gøre det gratis. Så den 97-dages prøveperiode begynder ikke, før du tager springet og offentliggør dit websted. Så i virkeligheden får du virkelig lang tid på at sikre dig, at DreamHost er den hostingtjeneste, du vil gå med. Det er en påstand, som InMotion Hosting ikke kan matche.

 • Værdi

Når du ser på alle oplysningerne, kan det se ud til at være svært at vælge en klar vinder i værdikategorien. Begge disse webhost-tjenester tilbyder en masse bang for dit hårdt tjente penge. Uanset om du lige opretter dit første websted eller din lancering af den næste store ting i online detailhandel, tilbyder DreamHost og InMotion Hosting begge en imponerende vifte af tjenester til meget håndterbare priser. Uanset hvad får du bestemt en god værdi med din månedlige præmie.

Så hvilken som vinder?

Så hvis det er tilfældet, hvilken hosting-service er vinderen? Det er virkelig en hård opfordring at ringe til. Da de er så ens på mange måder, er djævelen, som de siger, i detaljerne. Mens begge virksomheder er ens, har de et par forskelle, og for vores penge er vinderen, baseret på disse detaljer, InMotion Hosting.

Hvorfor? Uanset dit niveau af ekspertise på webstedet ser InMotion Hosting bare ud til at have en bedre løsning til at hjælpe dig. For den nye og uerfarne bruger tilbød begge virksomheder en bred vifte af foruddannede webskabeloner, der næsten var uendeligt tilpasselige. Vi kunne dog godt lide det faktum, at InMotion Hosting faktisk ville oprette webstedet for dig, hvis du ville have dem til det. Ved at lytte til dig og de unikke behov på dit snart-kommende-sted, kunne InMotion Hosting oprette et websted for dig med alle de funktioner, du har brug for for at maksimere din online funktionalitet.

For den mere erfarne bruger ser InMotion Hosting ud til at tilbyde en mere komplet vifte af tjenester. Hvis du ønsker at sælge online, hjælper InMotion Hosting’s integration af adskillige industri-standard e-handelsværktøjer virkelig med at omdanne dit websted til et detailcenter.

Og på alle niveauer vinder klart InMotion Hosting’s kundeservice, da de er let tilgængelige gennem mange forskellige kommunikationskanaler – noget DreamHost ikke er i stand til at hævde.

På grund af disse fremtrædende funktioner giver vi InMotion Hosting en slank – men meget klar – sejr i dette head-to-head!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map