iPage vs Amazon Web Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Når det kommer til webhosting, er der to primære metoder, som du kan bruge til at få dit websted online. Den første er at bruge websteder med forbrugerkvalitet, der vil placere din side på en server til en lav sats og tilbyde begrænsede ressourcer. Dette fungerer godt for de fleste mennesker, da mange websteder ikke behøver at have avanceret programmering eller funktionalitet for at gøre deres job. Hvis du f.eks. Kører en blog, vil du ikke betale ekstra for ting som databaser og diskplads, hvis du ikke har brug for den. På den anden side, hvis du er en udvikler, har du brug for en masse forskellige komponenter for at få dine websteder til at fungere bedst for dig. Ting som dedikerede servere, integreret programmering og skyfunktioner er alle par for kurset for webstedsudviklere, hvorfor de bliver nødt til at søge efter mere omfattende hostingmuligheder. Med alt dette i tankerne bringer vi dig en sammenligningsanmeldelse af to hostingplatforme, der er på hver side af spektret. Til forbrugerhosting har vi iPage, og til udviklerhosting har vi AWS, der står for Amazon Web Services. Så en ting at huske er, at når vi gennemgår og sammenligner disse to værter om ting som priser og funktioner, er de designet til forskellige typer brugere.


Prisfastsættelse Hvis du sammenligner de fleste websteder med forbrugerhosting, ville du se, at mange af dem tilbyder konkurrencedygtige priser for at få dig inden for døren. I dette tilfælde har iPage en fantastisk introduktionspris, der er overkommelig for næsten enhver. Når det er sagt, afskrækker vi folk generelt fra at tro, at en lavere pris er bedre, da det er langt vigtigere at se, hvilken værdi du får for dine penge. For så vidt angår Amazon får du meget flere funktioner og fordele, hvilket betyder, at du skal betale ekstra for at få dem. Som sådan er basisprisen for begge disse værter en helt anden.

  • iPage: $ 1,99 pr. Måned (går derefter op til $ 10,99)
  • Amazon: varierer, men kan være så lidt som $ 19 / måned op til flere hundrede dollars

Vinderen: Hvis vi går på pris alene, så har iPage overhånden. Når man ser på AWS, er grunden til, at det er svært at låse et prispoint, derimod, at der er så mange forskellige muligheder, man kan vælge fra. Selv noget så simpelt som at være vært for en grundlæggende webside har flere servicevalg, som kan pumpe prisen utroligt hurtig. Prisstruktur En vigtig sondring mellem disse to tjenester er, at de fakturerer på forskellige måder. Mens iPage tilbyder et gebyr pr. Måned, der er baseret på tilmelding i et helt år, bruger AWS en “pay-as-you-go” -struktur, der kan være meget mere omkostningseffektiv, hvis du kun har brug for midlertidig hosting. IPage samler også alt sammen i en plan, hvilket betyder, at du køber tjenester, som du muligvis ikke har brug for, mens AWS kun afgifter for produkter og programmer, du bruger. I sidste ende, hvis du ved, hvad du laver, og er strategisk for, hvordan du betaler, kan du få meget mere ud af dine penge fra AWS.

Vinderen: AWS

Kunde support Uanset om du er en novice-webdesigner eller en veteran, kommer der et tidspunkt, hvor du er nødt til at kontakte nogen for at løse et problem. Det kan være relateret til din webside, eller det kan være noget så trivielt som et faktureringsspørgsmål, men uanset det er bydende nødvendigt, at du straks kan få fat i nogen for at sikre dig, at dit problem bliver løst med det samme. Så når vi sammenligner forskellige metoder til support, vil vi fokusere på de fire øverste: telefon, chat, e-mail og fora. Før vi begynder, er det dog vigtigt at bemærke, at AWS koster ekstra for omfattende supportsystemer, mens iPage inkluderer det i din basispris. Når det er sagt, har AWS en grundlæggende pakke, der er inkluderet i dit standard hosting-system. Som sådan vil vi sammenligne disse supportsystemer i stedet for de ekstra muligheder, du kan finde hos AWS.

Telefon Support Som en af ​​de største virksomheder i verden handler Amazon altid godt om at besvare telefoner og reducere ventetider. Hvis du kontakter AWS ‘supportteam, venter du ikke mere end et par minutter. iPage har en lignende opsætning, men hvis du ringer i løbet af spidsbelastningstider, skal du muligvis være på vent et stykke længere.

Vinderen: AWS

Live Chat For dem, der ønsker øjeblikkelige resultater uden at skulle tale med nogen, er live chat en fantastisk ressource til din rådighed. Begge hostingtjenester tilbyder en chatfunktion, men AWS mangler noget i grundpakken. Hvis du opgraderer, kan du få personlig hjælp på alle døgnets tider, men hvis du forbliver med standardsystemet, kan du finde længere ventetider. iPage er generelt meget mere lydhør, selvom de stadig har nogle problemer i løbet af spidsbelastningen.

Vinderen: iPage E-mail Når man ser på e-mail-support, er den bedste måde at sammenligne de to at se, hvor lang tid det tager for et svar. Både iPage og AWS har et standard billetsystem, men AWS ser ud til at komme hurtigere tilbage igen. Overordnet set drejer det sig imidlertid om lige.

Vinderen: et slips Vejledninger / Forum Hvis du er den type person, der selv ønsker at lære at løse et problem, vil du have adgang til et væld af oplysninger, der kan hjælpe dig med at løse almindelige problemer uden at skulle tale med nogen. I denne forbindelse har iPage et meget bedre system, der er oprettet for basismedlemmer, hvilket giver det en fordel over AWS. Hvis du dog opgraderer din supportplan med Amazon, har du meget bredere adgang til tutorials og fora, så husk også på det.

Vinderen: iPage

Hastighed I dagens moderne verden forventer folk øjeblikkelige resultater, især online. Mens du for år siden måske har ventet minutter på, at en side skulle indlæses, i disse dage, hvis det tager længere end 0,001 sekunder, vil dit publikum hoppe, før de endda kan se, hvad der er på dit websted. Som et resultat vil du sikre dig, at din vært har den bedste hastighed og pålidelighed, så du ikke behøver at bekymre dig om, at dit websted hænger hele tiden. I dette tilfælde har både AWS og iPage hurtige belastningshastigheder, men AWS har lidt mere uoverensstemmelser. I nogle tilfælde kan det se ud til, at det tager evigt, mens det andre gange glider hurtigt. Desværre er konsistens nøglen, hvorfor iPage har kanten.

Vinderen: iPage

Uptime Den anden ting at se på er, om der er risiko for, at dit websted falder ned af en eller anden grund. Dette er kendt som oppetid eller nedetid, og de fleste hostingtjenester giver en garanti for, at din side aldrig vil opleve crash. Når man sammenligner disse to, har iPage ikke den infrastruktur, som Amazon har, hvilket betyder, at den ikke har så pålidelige procenter for oppetid. Når det er sagt, er forskellen en brøkdel af en procent, så tro ikke, at iPage går ned hele tiden i forhold til AWS.

Vinderen: AWS, men med en svag margin Værdi Det er her, vi kommer ind i møtrikkerne og boltene i hver service. Som vi nævnte før, er AWS bygget til udviklere og seriøse webdesignere, mens iPage er beregnet til din gennemsnitlige forbruger, der ikke ved meget om webstedsopbygning. Når det er sagt, har iPage ganske mange funktioner at tilbyde, så hvis du leder efter noget, der er lidt lettere at navigere, mens du opretholder al din funktionalitet, kan det være et fremragende valg. Her er en kort oversigt over, hvad hver tjeneste har at tilbyde. iPage Fordi der kun er en basisplan, hvorfra du kan vælge, får du alle de bedste funktioner uden at skulle opgradere. Det eneste, du muligvis skal betale mere for, er båndbredde, men det er afhængigt af trafikken på dit sted og dine behov, når din online tilstedeværelse vokser. iPage gør det super let for enhver at oprette et websted, da de tilbyder programmer, der hjælper dig med at komme i gang og oprette dine sider og knapper. Derudover kan du integrere e-handelsfunktioner og markedsføre din side gennem iPages system. Samlet set håndterer de det meste af tunge løft for dig og tilbyder en enkel og brugervenlig platform.

AWS Dette websteds største styrke er også dens største svaghed. Fordi der er så mange muligheder at vælge imellem, kan det være en skræmmende opgave at finde ud af, hvad alt hvad du har brug for, hvilket betyder, at hvis du er ny til webstedsbygning, er det let at gå tabt i blandingen. Med det i tankerne, hvis du er erfaren og ved, hvad du skal kigge efter, så gør AWS det let at tilpasse din plan og oprette et system, der har alt hvad du har brug for. Uanset om du vil have dedikerede servere, højere båndbredde eller mere lagerplads, har AWS en lang række valgmuligheder for dig. Dette omfatter også programmering og opbygning af websteder. Kort sagt, mens iPage gør det meste af arbejdet for dig, giver AWS ganske enkelt dig de værktøjer, du har brug for for at arbejde på din egen. Se, hvordan AWS holder op mod andre konkurrenter i vores DreamHost vs. AWS hosting sammenligningspost.

Vinderen: Det er svært at vælge en vinder her, fordi de begge er så forskellige. For enkelhedens skyld må vi dog sige, at iPage er meget mere brugervenlig, mens vi stadig tilbyder tilpassbare løsninger til dem, der er mere erfarne. Mens AWS bestemt har meget mere at tilbyde samlet, kan det være svært at vide, hvad alt hvad du har brug for, og hvordan du kan opbygge en plan fra bunden.

Konklusion Så til sidst, hvilken service er bedre? Vi må sige, at ydeevne er AWS det ideelle valg, mens hvis bekvemmelighed og enkelhed er mere presserende på dig, så er iPage en meget bedre mulighed.

For at se, hvordan iPage matcher med andre hostingtjenester, skal du huske at se vores sammenligningsindlæg med iPage vs. A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector