Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

I dagens moderne verden har det aldrig været nemmere at opbygge og oprette et websted. Uanset om du er en lille virksomhed, der ønsker at nå ud til dine kunder, eller du vil starte en specialblog for at tjene penge, er det at oprette en webside noget, næsten enhver kan gøre, forudsat at de ved, hvor de skal se.


Desværre, fordi der er sådan et uhyggeligt med forskellige hosting-websteder derude, kan det være svært at afgøre, hvilken der er bedst til dine behov. Selvom vi ikke kan sammenligne dem alle på én gang, vil vi gøre det med to af de bedst bedømte værter i dag; Namecheap og Godaddy.

Når vi sammenligner disse to værter, måler vi dem mod de samme funktioner og fordele, og viser dig, hvilken der er bedre for dig, afhængigt af dine behov.

Prisfastsættelse

Hvad angår omkostningerne, er det vigtigste at se på, hvor meget det er at registrere et nyt domæne. Selv om der kan være andre opgraderinger, der er involveret i oprettelse af et websted, for at holde tingene enkle, ser vi bare prisen på et domæne såvel som fornyelse. Hvis du antager, at du vil holde dit websted aktivt i lang tid, bliver du nødt til at forny det årligt for at holde det levende og tilgængeligt.

NameCheap

 • Værdipakke: $ 9,88 til opsætning med fornyelser på $ 38,88 efter det første år
 • Professionel pakke: $ 19,88 for det første år og $ 78,88 til fornyelser
 • Den ultimative pakke: $ 29,88 til opsætning, og fornyelser koster $ 129,88 pr. År
 • Business Pro: $ 19,88 per måned

Kom så far

 • Økonomi: $ 1 pr. Måned / derefter $ 7,99
 • Deluxe: $ 5,99 per måned / derefter $ 10,99
 • Ultimate: $ 9,99 per måned / derefter $ 16,99

Vinderen: Namecheap kan være dyrere foran, men hvis du planlægger at have dit websted op i årevis, vil du afvikle sparepenge ved at gå med denne vært.

Kunde support

Selv hvis du er en teknisk guru, vil der uundgåeligt være tidspunkter, hvor du er nødt til at kontakte support for at løse et problem. Med det i tankerne er det bydende nødvendigt, at værten leverer tilstrækkelige kanaler til, at du kan kontakte dem med eventuelle problemer samt komme tilbage til dig så hurtigt som muligt. Der er tre hovedtyper af kundesupport, så lad os se, hvad disse værter tilbyder.

24/7 adgang

I dette tilfælde giver Namecheap dig mulighed for at kontakte dem med ethvert spørgsmål dag eller nat, inklusive weekender. Hvad angår Godaddy, svarer de kun på spørgsmål mandag til fredag, hvilket betyder, at hvis du støder på et problem i weekenden, skal du vente med at få det løst.

Vinder: Namecheap, af åbenlyse grunde.

Live chat

For at hjælpe dig med at få dit problem løst i realtid vil mange værter tilbyde et gratis chatrum, hvor du kan bede om hjælp og få et svar med det samme. Både Namecheap og Godaddy har live chatfunktioner, men Namecheap er tilgængelig døgnet rundt og tager ikke så lang tid at oprette forbindelse. Med Godaddy har de visse timer, hvor du kan deltage i en chat-session, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at løse problemer på ethvert tidspunkt.

Vinder: Namecheap igen

Telefon Support

Mens de fleste foretrækker at kommunikere via e-mail eller tekst i disse dage, er det at tale med en levende person nogle gange den bedste måde at håndtere dit problem på rettidig måde. Begge disse værter har et telefonnummer, som du kan ringe til, men Godaddy har igen begrænsede timer, hvor du kan kontakte dem, og oddset er, at du bliver nødt til at vente længere for at nå en person i den anden ende.

Vinder: NameCheap

Hastighed

Hvis du antager, at du ønsker, at dit websted skal være tilgængeligt af enhver når som helst, er det vigtigt, at du får en vært, der leverer tilstrækkelig hastighed, så du ikke støder på forsinketider regelmæssigt. Mens næsten hver vært hævder, at de tilbyder 99,99% oppetid, er det i mange tilfælde simpelthen ikke tilfældet, hvilket betyder, at du selv skal teste dem for at finde ud af, hvilken der har den bedste ydelse.

I henhold til den uafhængige hastighedstester hostbenchmarker.com er her resultaterne for begge disse websteder.

NameCheap: den gennemsnitlige belastningshastighed er 3,4 sekunder, med den hurtigste tid på 2,85 sekunder, og den langsomste er 72,7 sekunder.

Kom så far: Gennemsnitshastighed er 3,14 sekunder, hvor den hurtigste er 2,38 og den langsomste er 37,97 sekunder.

Vinder: Som du kan se, trumfer Godaddy i alt Namecheap, både med gennemsnitlige og langsomme hastigheder. En del af det skyldes, at Godaddy har mange flere brugere, og som et resultat har hurtigere servere til at rumme dem.

Uptime

Som vi nævnte, garanterer de fleste hosting-websteder næsten 100% oppetid, hvilket betyder, at dit websted ikke bør gå ned af nogen grund. Igen så vi på hostbenchmarker.com for at se, hvordan disse værter stakede op mod hinanden.

NameCheap: Gennemsnitlig oppetidsprocent er 99,93%, med den laveste 92,92%.

Kom så far: Gennemsnitlig oppetid er 99,95%, hvor laveste er 94,72%

Vinder: Igen betyder det, at have flere brugere, at Godaddy har meget bedre infrastruktur end Namecheap, hvilket resulterer i mere pålidelige oppetider generelt. Det er også værd at bemærke, at begge værter undertiden giver 100% oppetid, så tag også det i betragtning.

Værdi

Når du sammenligner to værter, er det nødvendigt for dig at sammenligne, hvilken værdi du får med dit abonnement. For det meste bestemmes denne værdi af, hvor mange domæner du kan have, hvor meget harddiskplads du får, og hvor mange databaser du får samlet.

NameCheap

 • Værdi Plan: 3 domæner, 20 GB diskplads, 50 databaser og 50 e-mail-konti.
 • Professionel: 10 domæner, 50 GB diskplads, 100 databaser og 100 e-mail-konti
 • Ultimate: Op til 50 domæner, ubegrænset diskplads og ubegrænset båndbredde
 • Business Pro: Ubegrænset domæner, 20 GB diskplads og 5000 GB båndbredde

Kom så far

 • Økonomi: 1 domæne, ubegrænset båndbredde, 100 GB diskplads
 • Deluxe: Ubegrænset domæner, opbevaring og båndbredde
 • Ultimate: Alt fra Deluxe, inklusive DNS-styringsværktøj og et års SSL-certifikat

Som du kan se, inkluderer kun Namecheap ting som ekstra domæner og e-mail-konti, hvilket betyder, at hvis disse er værdifulde for dig, så vil Namecheap være et bedre valg. Hvis ydeevne imidlertid er et større salgsargument, kan Godaddy være din bedste mulighed. Selvom e-mails ikke leveres sammen med Godaddys planer, kan du tackle dem på for så lidt som $ 5,99 pr. Måned, hvilket vil gøre din samlede pris endnu højere.

Vinder: Namecheap til e-mails og domæner, Godaddy for hastighed og ydeevne

Funktioner

Sammen med at vide, hvilken værdi du får fra din webhost, er du også nødt til at forstå, hvilke ekstra funktioner det giver dig at gøre opsætningen af ​​dit websted endnu lettere. Her er nogle almindelige funktioner, som disse værter deler.

WordPress Hosting

Som en service er WordPress hurtigt ved at blive go-to website builder. Både Godaddy og Namecheap tilbyder denne hostingform, hvilket betyder, at det skal være let nok at tilføje funktionalitet til din webside uden at skulle lære en masse programmering.

cPanel

Dette er langt det mest foretrukne kontrolpanel for ethvert websted, da det giver dig de fleste muligheder og kontrol over dit indhold og sikkerhedskopier. Både Godaddy og Namecheap tilbyder cPanel til alle deres pakker.

Tilføjet sikkerhed

Med hackere rundt om i hvert virtuelt hjørne er det vigtigt, at dit websted er beskyttet. Godaddy tilbyder Secure Socket Layer (SSL) beskyttelse, ligesom Namecheap gør. Begge websteder har forskellige sikkerhedsplaner, som du kan vælge, afhængigt af dine behov.

Marketing

En af de største forhindringer, du får efter oprettelsen af ​​dit websted, er, at du er nødt til at promovere det for at skabe trafik og øge dit antal. Godaddy tilbyder forskellige marketingplaner, inklusive SEO-optimering, e-mail-marketing og lokal målretning efter annoncer. Det ser ud til, at Namecheap ikke har nogen officielle marketingplaner endnu.

Online betalinger

Hvis du bygger et websted, der vil bruge e-handel som en primær funktion, er det bydende nødvendigt, at du går med en vært, der kan give dig alle de værktøjer, du har brug for, for at det kan ske. Namecheap giver dig mulighed for at bruge software, der leverer betalingsmetoder, hvilket betyder, at du kan oprette en digital butikskontor på kort tid.

Vinderen: Samlet set har Namecheap de bedste funktioner, selvom Godaddy har den distinkte fordel, når det kommer til markedsføring og webdesign. Faktisk kan du betale Godaddy for at opbygge dit websted og brand for dig, hvilket betyder, at du næppe er nødt til at løfte en finger for at blive opsat.

Hvem har mest udbytte af det?

Så vi har set, hvad begge værter kan tilbyde, men hvad betyder det for dig? Uanset om du er marketingfaglig eller ejer af en lille virksomhed, hvordan sammenligner disse værter, når de leverer de tjenester og funktioner, du har brug for? Lad os nedbryde det.

En udvikler

Generelt er ydelsesniveauet for Godaddy højere end Namecheap, hvilket betyder, at hvis du er en softwareudvikler, kan du muligvis bruge Godaddy. Når det er sagt, er ingen af ​​disse websteder optimeret til webudvikling, så du burde se andre steder i stedet for at se, hvad du kan finde.

Marketer

Hvis du prøver at udvikle websteder som en måde at promovere begivenheder og virksomheder på, kan det være mere fordelagtigt at bruge Godaddy, da de allerede har et netværk til markedsføring af forskellige websteder. Hvis du imidlertid ønsker mere kontrol over, hvad du kan gøre, vil vi foreslå Namecheap som en bedre mulighed. Igen er ingen af ​​disse værter optimeret til denne slags ting, så husk det.

Lille virksomhedsejer

Hvis du antager, at du ejer en lille virksomhed og vil markedsføre den via dit websted, vil det være bedre at bruge Godaddys marketingmateriale og netværk til din egen fordel. Hvis du forsøger at minimere din bundlinje, vil Namecheap dog koste dig mindre på lang sigt.

E-handelsvirksomhed

Da Namecheap giver dig mulighed for at oprette online betalinger, er denne mulighed ideel til enhver online virksomhed. Bedst af alt, det sikkerhedsniveau og support, du får fra Namecheap, betyder, at du med det samme kan håndtere betalingsproblemer.

Hvordan sammenlignes GoDaddy med andre hosting-websteder? Tjek vores GoDaddy vs. HostGator sammenligningspost for at finde ud af det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map