Squarespace vs WP Engine: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Vi har en uendelig søgen efter at levere anmeldelser af høj kvalitet af de bedste hosting-websteder derude, og dette er vores seneste rate. I dag ser vi på to værter, der har meget forskellige tilgange til at levere indhold til deres brugere, så inden vi endda begynder, skal vi starte med en ansvarsfraskrivelse. WP Engine er en service, der udelukkende handler med WordPress, mens Squarespace er designet til begyndere og kreative, der ønsker at fokusere mere på indhold end webbygning. Dette er to forskellige segmenter af brugere, så afhængigt af hvilken type du er, vil du have en tilbøjelighed til det ene eller det andet.


Når det er sagt, lad os se, hvordan de stables op mod hinanden, og hvor de overlapper hinanden, så du kan vide, hvad de tilbyder. En anden ansvarsfraskrivelse her er, at det er svært at finde ud af, hvilken der er “bedst”, fordi de imødekommer to forskellige behov, så vi vil prøve at holde tingene så objektive som muligt.

Prisfastsættelse

Som med alle vores anmeldelser, vil vi først fortælle dig, hvad du kan forvente for så vidt angår omkostninger. Normalt vil folk gøre dette til en af ​​deres højeste prioriteter, så vi er opmærksomme på, at det kan være et uoverkommeligt træk ved enhver service, hosting eller andet. I dette tilfælde, hvis du imidlertid baserer din beslutning på pris alene, vil det være lidt af en udfordring, fordi hver service tilbyder så meget for det, de gør. Som du vil se, er WP Engine meget dyrere end Squarespace, men det beløb, du får, kan gøre de ekstra gebyrer værd. Vi kommer ind på det senere, men vi vil bare have dig til at vide, hvorfor der er sådan en uoverensstemmelse.

Squarespace

 • Personlig pakke: $ 16 per måned, $ 12 hvis faktureret årligt
 • Forretningspakke: $ 26 per måned, $ 18 hvis faktureret årligt
 • Grundlæggende online butik: $ 30 per måned, $ 24 hvis faktureret årligt
 • Avanceret online butik: $ 46 per måned, $ 40 hvis faktureret årligt

WP-motor

 • Personlig plan: $ 29 / måned
 • Professionel plan: $ 99 / måned
 • Forretningsplan: $ 249 / måned
 • Premium plan: Bed om et tilbud

Det er klart, at Squarespace har fordelen i prisafdelingen, især fordi du har flere muligheder, der er inden for det samme relative interval. Det betyder, at hvis du vil have et barebenbenet websted, betaler du ikke mere end det, du har brug for. Generelt må vi give sejren til Squarespace, men hvis du leder efter mere funktionalitet, så vil WP Engine være det bedre valg.

Vinder: Squarespace

Pengene tilbage garanti

Et andet aspekt af prisen for en hostingtjeneste er, hvor længe de giver dig at skifte mening. Opbygning af et websted er ikke noget, der kan gøres hurtigt (relativt set), så du vil have en chance for at udforske og lege med dine funktioner og fordele, inden du træffer en endelig beslutning. I dette tilfælde lader Squarespace dig prøve deres tjenester gratis i op til fjorten dage, mens WP Engine giver dig tres til at bede om en fuld refusion. Som du sandsynligvis har bemærket, er der en betydelig forskel mellem de to i, at Squarespace ikke beder om penge foran, men at have kun to uger er ikke nok tid, hvis du vil se alt, hvad det har at tilbyde. Samlet set har WP Engine den bedre aftale.

Vinder: WP-motor

Kunde support

Vi har allerede diskuteret vigtigheden af ​​værdi frem for omkostninger, og en af ​​de bedste måder til at bestemme, hvor meget værdi du får fra en service, er, hvor godt de behandler deres kunder. I dette tilfælde har både Squarespace og WP Engine fremragende responstider, men de gør det lidt anderledes.

Telefon Support

For mange mennesker er det at tale med nogen på telefonen den bedste måde at sikre, at du kan få dit problem løst, da du kan blive på linjen, indtil du er tilfreds med, at tingene er løst. Den eneste ulempe venter på vent, men WP Engine er temmelig god til at begrænse ventetiderne for sine kunder. Squarespace har på den anden side ikke et telefonnummer, så prøv ikke engang at ringe til dem. Det betyder ikke, at de er uden for rækkevidde, men du vil ikke være i stand til at tale med nogen.

Vinder: WP-motor

Live chat

Dette er den næste bedste ting ved at have et telefonopkald, da det giver samme niveau af umiddelbarhed uden Muzak eller akavede tavshed. Begge værter har fremragende chat-tjenester, der reagerer hurtigt og vil hjælpe med at løse ethvert problem på rekordtid.

Vinder: et slips

E-mail

Når du stabler disse to værter op, er det her Squarespace skinner over WP Engine. Afhængig af tidspunktet på dagen kommer WP muligvis ikke tilbage til dig med det samme via e-mail. Du skal åbne en billet og vente på et svar. Selvom de ikke tager ublu lang tid (normalt et par timer eller deromkring), har Squarespace en forpligtelse til at besvare e-mails inden for en time, uanset tidspunktet på dagen. Således skal du aldrig vente for længe for at få et svar på noget.

Vinder: Squarespace

Fora

Hvis du er den type person, der kan lide at regne ting ud af dig selv, er fora og ofte stillede spørgsmål den bedste måde at gå på, da det giver dig mulighed for at lære ind og outs i tjenesten uden at skulle kontakte nogen. Begge værter har sådanne ressourcer til din rådighed, men fordi Squarespace er mere begrænset i de slags ting, det kan gøre, er informationen ikke så dybdegående som hvad du kan finde på WP Engine.

Vinder: WP-motor

I sidste ende har begge værter fremragende kundeserviceposter og oplevelse, så uanset hvilken du vælger, er du sikker på at få dine problemer løst hurtigt og effektivt, hvilket er et godt tegn på en god vært.

Hastighed

Nu skal vi komme ind på de små, gryde detaljer om hver vært og se, hvad de kan tilbyde så langt som performance. Du ønsker ikke, at din webside skal gå ned, og du vil heller ikke have, at den tager evigt at indlæse enten. I dette tilfælde ønsker vi at se, hvordan disse tjenester giver de bedste resultater for dit websted, så dit publikum får en fantastisk oplevelse, hver gang de besøger din side. For at gøre dette så vi på de gennemsnitlige ratings for begge sider for at se, hvilken der er bedre. Eftersom Squarespace automatisk optimerer til mobile enheder, har vi også en score for det. Lad os se, hvordan de gjorde det.

Squarespace

 • Desktop Rating: 70
 • Mobilvurdering: 40

WP-motor

 • Desktop Rating: 95
 • Mobilvurdering: N / A

Vi kunne ikke finde pålidelige data, der viser, hvor hurtigt WP Engine er på en mobilenhed, men i betragtning af hvor godt det fungerer på skrivebordet må vi forestille os, at det stadig er bedre end Squarespace. En del af grunden til, at WP Engine er så meget bedre, er, at de fokuserer på form og funktion, mens Squarespace for det meste er bygget til æstetisk værdi. Som sådan er det ikke en af ​​de bedste tjenester til hurtighed.

Vinder: WP-motor

Nedetid / Uptime

Den anden side af webstedets funktionalitet er, om det overhovedet går ned eller ikke. Både WP Engine og Squarespace bruger skyhosting for at minimere nedetid, hvilket betyder, at de begge har usædvanlige track records. Faktisk er forskellen en ubetydelig 0,01%, så de er praktisk bundet.

Squarespace: 99,99% oppetid

WP-motor: 99,98% oppetid

Som du kan se, behøver du aldrig at bekymre dig om, at dit websted går ned af en eller anden grund, hvilket gør dem begge til høj kvalitet i denne henseende.

Vinder: et slips

Funktioner

Vi fortalte dig, at vi til sidst ville fokusere på funktionerne og værdien af ​​hver vært, så nu er det tid, vi dykker ned i de forskellige ting, de tilbyder. Vi talte også om, at hver service er beregnet til forskellige typer brugere, så du bliver nødt til at huske det, når du ser på de funktioner og fordele, du får med hver vært.

Squarespace

 • Personlig pakke: gratis domæne, 20 sider, ubegrænset data og båndbredde, SSL-sikkerhed, e-handel i stand
 • Forretningspakke: gratis domæne, ubegrænset sider, båndbredde og data, SSL-sikkerhed, e-mail-konti, e-handel i stand
 • Grundlæggende online butik: gratis domæne, ubegrænset sider, båndbredde og data, SSL-sikkerhed, ingen transaktionsgebyrer, lagersporing
 • Avanceret online butik: gratis domæne, ubegrænset sider, båndbredde og data, SSL-sikkerhed, ingen transaktionsgebyrer, lagersporing, regnskabstjenester, forsendelsestjenester

I sidste ende er disse pakker designet til at hjælpe dig med at lancere en e-commerce butik eller blog let og uden begrænsninger. Hvis du foretager transaktioner på personlige eller forretningspakker, opkræver Squarespace et gebyr, så husk det. Ikke desto mindre gør de det så enkelt som muligt at åbne en online butik.

WP-motor

 • Personlig plan: et websted, 25 000 besøgende om måneden, 10 GB lagerplads, ubegrænset data, SSL-sikkerhed
 • Professionel plan: 10 websteder, 100 000 besøgende om måneden, 20 GB lagerplads, ubegrænset data, SSL-sikkerhed
 • Forretningsplan: 25 websteder, 400 000 besøgende om måneden, 30 GB lagerplads, ubegrænset data, SSL-sikkerhed
 • Premium plan: 150 websteder, 1 million besøgende, 100-300 GB lagerplads, ubegrænset data, SSL-sikkerhed
 • Virksomhedsplan: 150 websteder, 5 millioner besøgende, 400 GB-1TB-opbevaring, ubegrænset data, SSL-sikkerhed

Du kan se, at disse planer handler om at give dig mere funktionalitet og trafik. Med WP Engine får du også adgang til alle WordPress ‘programmer og skabeloner, hvilket betyder, at du kan gøre så meget mere med dine websteder, end du troede muligt. Derudover er det nemt at tilføje e-handelsindstillinger til dem, hvilket gør denne vært et andet ideelt valg til onlinebutikker.

Det er svært at sige, hvilket websted der er bedre end det andet, fordi de er så forskellige. På den ene side gør Squarespace det nemt for kreative og begyndere at etablere et smukt websted, mens på den anden side giver WP Engine dig mere funktionalitet. Imidlertid er en måling, vi er nødt til at være mest opmærksom på, ydelse, og WP Engine kan gøre omgange omkring Squarespace. I sidste ende kan dit websted se fantastisk ud, men det indlæses ikke så hurtigt. Som sådan er vi nødt til at give titlen til WP Engine.

Vinder: WP-motor

For at se, hvordan WP Engine holder op med andre hostingtjenester, tjek vores WP Engine vs. GoDaddy post eller vores WP Engine vs HostGator Post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map