Websitebyggere til fotografer: 4 bedste muligheder for at opbygge et websted (2020)

Du er en fotograf, men du har ikke et websted.


Din Instagram er smuk, men du er forvirret.

Hvor starter du med at opbygge og være vært for et fotograferingssted?

Lad os se på fire af de bedste muligheder for fotografer at komme i gang.

fotograf, der bygger et websted

At oprette et websted til en fotograferingsvirksomhed er meget anderledes end dit gennemsnitlige websted.

Det SKAL fokusere på smuk fotografering, og alt andet er sekundært.

Derudover kan billeder optage meget lagerplads – så du ikke kan håndtere svage opbevaringsgrænser.

fotograferingswebbygger

Derfor er det, som fotograf, når man går gennem forskellige webstedsbyggere, det er vigtigt at finde den rigtige pasform til at vise dit arbejde og detaljerede dine servicemuligheder.

Som fotograf har du allerede nok arbejde på din tallerken med hensyn til opsætning og fotografering; redigering og berøring af fotos; samt organisere dem i et præsentabelt album.

Oftest ønsker fotografer ikke et websted, der giver dem mulighed for nemt at designe og bygge deres websted. Til disse specifikke muligheder, ønsker du at finde en meget hurtig og nem webstedsbygger.

Alligevel ønsker du stadig et websted, der tillader fleksibilitet med tilpasning, så du kan skræddersy dit websted til din unikke stil.

fotograf på vej til et websted

Du vil også have, at værten skal levere en række CMS-indstillinger og billedgallerimuligheder, så du kan være sikker på at få det udseende, du ønsker.

En anden vigtig kvalitet at se efter i en webstedsbygger er pålidelig lagringsbackup og hastighed. Fotograferingswebsteder, hvor du viser dit arbejde, kræver en stor mængde opbevaring på grund af de krævende opbevaringskrav til store, høje kvalitet og redigerede fotos.

Gå med en vært, der opretholder sin hastighed og kapacitet, selvom den står over for belastningen med store mængder opbevaring.

Frem for alt vil du vælge en webstedsbygger, der har fremragende kundeservice og brugersupport. Uanset hvor godt bedømt en bestemt er der kan der være problemer med tjenesten, eller du har muligvis bare brug for nogle vejledninger med visse webstedsfunktioner. Et godt kundesupportteam kan gøre hele forskellen for din online tilstedeværelse.

Lad os dykke ned i de bedste hostingwebsiteindstillinger for fotografer.

1) Format: bedst bedømt for porteføljebyggere

Format er en webplatform specielt designet til kunstneriske fagfolk, der ønsker at vise deres professionelle portefølje. En undersøgelse i 2016 foretaget af wisebuy.com fandt, at Format havde den højeste kundetilfredshed blandt online porteføljeopbyggere på 95%.

Format giver kunstnere og fotografer mulighed for at skræddersy og tilpasse deres side til en stil, som de synes bedst passer til temaet for deres arbejde. Format er den valgte internetplatform for mange professionelle fotografer med høj profil og deltid.

Format giver en brugervenlig webbygger, der er yderst fleksibel og tilpasses til kundens designbehov. En komponent i onlinesalg og e-handel er på ethvert prisniveau i Formats webhostingplan. Da fotografer konstant redigerer deres indhold og design af deres site Format har gjort det meget smertefrit at foretage ændringer og justering selv via tablet eller mobilenhed.

Format adresserer grundigt behovene hos fotografer, der ønsker at opretholde en konsistent og indholdsrig blogkomponent på deres websted. Deres kraftfulde billedbaserede blogging gør fotografiblogger hurtig og smertefri til at oprette, gennemgå og redigere.

Mange andre webhosts webbyggere undlader at adressere denne komponent korrekt. Format er en af ​​de bedst værdsatte værter for de funktioner, det giver, at fotografer sandsynligvis vil bruge.

Format giver også en bemærkelsesværdig klient korrektur funktion der giver dig mulighed for ekspert at pakke dit arbejde til klienter.

Formats kundesupport er hjælpsom og effektiv. De fleste kunder har deres problemer løst inden for 23 timer.

Her er Format generelle funktioner inkluderet i alle planer:

 • Hurtig og venlig support 24/7
 • Formater gallerier app
 • Udgiv og opdater formularen Adobe Lightroom
 • Klient korrektur
 • Smart typografi
 • Dynamiske temaer
 • Fleksible sider og layout

Her er dine Format-hostingmuligheder:

Entusiast $ 6 / måned

 • 100 billeder
 • 3 Opbevar produkter
 • 15 sider

Pro $ 12 / måned

 • 1.000 billeder
 • 20 Store produkter
 • Ubegrænsede sider og blogindlæg
 • 5.000 Korrektionsbilleder
 • Gratis domæne
 • Tilpasset CSS og HTML-redigering

Ubegrænset $ 25 / måned

 • Ubegrænsede billeder
 • Ubegrænset butiksprodukter
 • Ubegrænsede sider og blogindlæg
 • Ubegrænset korrekturbilleder
 • Gratis premium-temaer
 • Gratis domæne
 • Tilpasset CSS og HTML-redigering

Alle disse webhosting giver en fantastisk webhostingsplatform for fotografer, der bygger deres eget websted.

Før du beslutter dig for, hvilken webhost du skal gå med, skal du gennemgå, hvad du ønsker og forvente fra dit websted. Prøv at tage en oversigt over dit nuværende værk, forstå hvilken type kunstnerisk kategori dit arbejde ville falde ind under. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvordan du vil fremvise dit arbejde, og hvilken slags publikum du prøver at nå ud til.

2) Squarespace: Let at starte og smukke skabeloner

Squarespace er et populært valg blandt fotografer for deres professionelle, elegante, men alligevel forenklede webstedsdesign i høj kvalitet. Squarespace er vidt brugt blandt freelancere, der lægger en stærk vægt på æstetik på deres websted.

De forinstallerede designskabeloner, som Squarespace tilbyder til sine brugere, giver et meget struktureret fundament, der elegant viser dit arbejde for optimal æstetik. Foruden fantastiske skabeloner er Squarespace webbygger meget nem at bruge og populær blandt fotografer.

Squarespace tilbyder mange funktioner designet til at fremhæve dit kunstneriske arbejde. Disse kunstneriske funktioner inkluderer moderne skabeloner, en stilredigeringsindretning, indbygget i mobile websteder, brugerdefineret CSS, tilpasset indholdslayout, gratis Google-skrifttyper, diagramblokke og videobakgrunder.

Selvom Squarespace favoriseres af mange kreative fagfolk for sine kunstneriske evner, kan mange fantasifulde freelancere synes det er restriktivt. Squarespace kan tilpasses med hensyn til indholdslayout, skrifttyper og stil, men mange klager over, at de overordnede skabeloner ikke passer til deres specialiserede designtema. For denne gruppe fagfolk kan en vært med en webbygger, der tilbyder meget tilpassede skabeloner være gunstig.

Squarespace tilbyder også en 14-dages gratis prøveperiode, selvom dette ikke giver dig meget tid til at eksperimentere med webhosting med hensyn til SEO-muligheder, vil dette give dig mulighed for at lege med designaspekterne i Squarespace for at se, om du kan lide formatet.

Squarespace-prissætning tilbyder sine webhostingtjenester til et mellem- til mellemhøjt prisklasse. Hvis du bare vil vise dit arbejde i et fotogalleri med oplysninger om dig selv og dit arbejde, kan du muligvis vælge den personlige plan. Men hvis du vil sælge dine originale udskrifter fra dit websted, kan forretningen eller den grundlæggende online-butiksindstilling være det bedste valg.

Personlig plan: $ 12 / måned

 • Ubegrænset, sider, gallerier og blogs med ubegrænset båndbreddeopbevaring og 2 bidragydere
 • Mobiloptimeret webside
 • Webstedsmetrics
 • Gratis tilpasset domæne SSL-sikkerhed inkluderet
 • 24/7 kundesupport

Forretningsplan: $ 18 / måned

 • Alle funktioner i den personlige plan
 • Professionel e-mail fra Google
 • 100 $ i Google AdWords-kredit
 • Sælg ubegrænsede produkter og accepter donationer
 • 3% transaktionsgebyr
 • Salgsfremmende pop-ups
 • Fuldt integreret e-handel

Squarespace tilbyder også 50% rabat på det første år for studerende, der tilmelder sig deres akademiske e-mail-adresse.

3) WP Engine + Semplice: Bedste valg for avancerede fotografer

Vil du have noget mere end bare en standardkørsel af fabrikswebbyggeren?

Måske vil du have mere kontrol og tilpasning, men ikke ønsker at kode fra bunden.

Vi har en ny løsning til dig: par Semplice-temaet fra Spotify-designer Tobias Van Schneider med WP Engine for ultimativ styrke.

Hvad du får er det bedste fra begge verdener.

Du er på high powered, superhurtig hosting, og har et smukt tema bygget lige til fotografer.

semplice-temaeksempel

Dette er bedst for avancerede fotografer, der har brug for mere opbevaring, tilpasning og generel kontrol.

Vi anbefaler ikke denne opsætning til begyndere – da det kan komplicere tingene og bremse dine fremskridt.

Mange fotografer og freelancere foretrækker at bruge en WordPress-platform til brugervenlighed, fortrolighed og andre fordele. Hvis du passer ind i denne gruppe, finder du en helt ny verden af ​​muligheder for webhostingfirmaer, der er specialiserede i WordPress hosting.

Den uovertrufne webhost til WordPress-hosting for fotografer ville være WP Engine. Et stort problem for fotografer er, at deres indhold normalt har høje krav til opbevaring som f.eks større fotos i høj opløsning de kan være stærkt redigeret eller rørt op.

Dette kan lægge en belastning på webstedets hastighed, hvilket alvorligt negativt vil gøre webstedets SEO-muligheder. Således kan det være mere værdifuldt at vælge en hurtig vært af høj kvalitet med mere lagerplads, hvis budgettet tillader det.

Selvom WP Engine ikke er kendt for at have den meget forenklede og brugervenlige webbygger, er det værd at placere det her for at fremhæve dens høje kvalitet og faglige evner.

Derfor er WP Engine meget ærbødig og brugt af professionelle fotografer. WP-motoren tilbyder hosting i høj kvalitet med meget lagerplads og høj hastighed. WP Engine har også været kendt for at være meget fleksibel og tilpasses, så den passer til dit specifikke designstema.

WP Engine har også et af de mest hjælp og effektive kundesupporthold i webhostingbranchen. De tilbyder også gratis migrering, hvis du skifter over fra en anden webhostingtjeneste.

Selvom WP-motoren er dyr ved at komme ind på $ 35 / måned for opstartplanen, vil den bestemt betale sig, hvis du modtager høj månedlig trafik. Hvis du ikke er sikker på den stejle pris, tilbyder WP Engine en 60-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du prøver det og ikke tror, ​​at tjenesten er værd at dine penge, får du det hele tilbage.

WP Engine Prcing

Dette er, hvad WP Engine opstartplan ($ 35 / måned) inkluderer:

 • 10 GB lokal opbevaring
 • 50 GB båndbredde
 • Dev, scene, prod miljøer
 • Overførbare sider
 • PHP 7 klar
 • Stor FS
 • Global CDN
 • Sideydelse
 • Automatiske SSL-certifikater
 • 24/7 chat support

Plus – med vores link får du 3 måneder gratis

4) Wix: Let at bruge, men har ulemper

wix til fotograferingswebsteder

Wix er meget udbredt blandt fotografer til dets meget tilpasselig og brugervenlig webbygger. Wix er gratis tilgængelig så længe du vil, men hvis du har brug for professionelle funktioner som dit eget domænenavn eller prioriteret support, skal du vælge en af ​​deres fem premium-planer. Den gratis Wix-plan tilbyder mange nyttige funktioner, såsom:

 • Adgang til vores omfattende samling af billeder, clipart og ikoner. Alle fuldt tilpassede og 100% GRATIS at bruge på dit Wix-sted.
 • 500 MB lagerplads og op til 500 MB båndbredde
 • Ubegrænset adgang til alle Wix-support trin-for-trin gennemgangsartikler, artikler, videotutorials og mere

Den gratis mulighed er fantastisk til at starte med men hvis din får større mængder trafik, og du har brug for mere lagerplads og båndbredde, og du ikke ønsker, at Wix-annoncer skal vises på dit websted, bliver du nødt til at opgradere til en premiumplan.

Hvis du kører et fotograferingssted med stor trafik og stort lagerbehov, er premiumplanen med den mest værdi den Ubegrænset plan til $ 14 / måned. Denne plan tilbyder ikke kun ubegrænset båndbredde og 10 GB lagerplads uden Wix-annoncer, den tilbyder også værdifulde SEO-funktioner.

Hvis du ønsker at sælge dine originale udskrifter på dit websted, giver Wix dig mulighed for at foretage e-handelstransaktioner med deres e-handelsplaner. Denne plan giver dig 20 GB lagerplads sammen med fordelene ved en online butik.

Sammendrag: Test nogle få, så tag af

fotograf, der bygger et websted

Når du har fundet ud af, hvilken type off-målgruppe du vil nå ud til, forstår deres opførsel, og hvilken type indhold de vil forbruge. Når du har taget hensyn til alle disse faktorer, vælger du uden tvivl den rigtige vært.

At give et afgørende svar, Format er vores valg til den bedste all-round vært for fotografer på alle niveauer. Format er specifikt designet til at fremhæve kunstnerens arbejde. Deres samfund og støtte er meget erfaren med ønsket om og problemer med kunstner, der viser deres arbejde.

Når det er sagt, hvis du er en fotograf med mere specialiserede behov, kan du finde det fordelagtigt at bruge andre værter. Hvis du er mere interesseret i at sælge stort volumen direkte fra dit websted i stedet for at fremvise dit arbejde og tiltrække kunder, kan Squarespace være en god mulighed. Hvis du er en meget erfaren og meget professionel fotograf, der forventer store mængder trafik og har mange store højopløsningsfotografier WP-motor kan også være en god mulighed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map