WP Engine vs Bluehost Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Hvis du sammenligner WP Engine og Bluehost, er det godt smukke æbler med appelsiner.


WP Engine er en all-out WordPress-optimeret maskine.

Bluehost er billig… og velkendt.

Hurtigt svar? Hvis du er en rigtig virksomhed, der har brug for hastighed og pålidelighed, skal du gå med WP Engine (10% rabat med link). Hvis du prøver at gå så billigt som muligt og ikke har råd til noget ekstra, skal du gå med Bluehost (enorm rabat med link).

Vil du have det lange svar? Lad os dykke ned i priser, planer, funktioner og mere!

WP Engine vs Bluehost-prissætning

WP-motor:

Alle de planer, der tilbydes af WP-motoren, har en 60-dages risikofri prøve, så du kan prøve dem og se, hvad hver enkelt har at tilbyde, før du rent faktisk forpligter dig til at bruge planen. Deres mest basale plan er det personlige niveau, der koster $ 29 per måned. De har derefter en professionel plan for dig at vælge imellem, der giver mulighed for flere funktioner, der er rettet mod et professionelt websted, mens de stadig opretholder en lave omkostning på $ 99 pr. Måned. Endelig er forretningsplanen et godt valg for enhver, der ønsker det bedste af det bedste for at sikre, at du får masser af gode funktioner til at håndtere al den trafik, du får dit websted til $ 249 pr. Måned. WP Engine har også to forskellige planer, der er højere end forretningsplanen, men disse er bestemt mere rettet mod avancerede virksomheder.

Bluehost:

Bluehost er en af ​​de bedre webhosts, som du vil finde, når det kommer til dette område, fordi de har et væld af prispoint, som du kan vælge imellem. Der er mange tilbud og introduktionspriser, som virksomheden tilbyder, men da dette kun er midlertidige priser, er alle de priser, der er diskuteret nedenfor, den fulde, regelmæssige pris, som du vil blive opkrævet, når kampagnen er udløbet. Til at starte med er deres grundlæggende plan kun $ 7,99 pr. Måned og har nok funktioner til at gøre det til en fantastisk mulighed for enkeltpersoner eller ejere af små virksomheder.

Herefter er Plus-planen, der kommer til $ 10,99 pr. Måned og inkluderer de samme funktioner, som du finder i den grundlæggende plan med tilføjelse af ubegrænset adgang til alt såvel som spam-beskyttelse. For det tredje er der en Prime-pakke, der tilbydes af Bluehost, der kombinerer alt det, du har set nævnt indtil videre, plus at det har inkluderet domænefortrolighed og en automatisk sikkerhedskopi, hvis der sker noget med dit websted.

Sidst, men ikke mindst, er der en Go PRO-plan, der tilbydes, der kommer ind på $ 23.99 pr. Måned. Med denne vil du opdage, at du får alt, hvad der blev talt om i de tidligere planer, men du får også en dedikeret IP, højtydende server og et SSL-certifikat, hvilket betyder, at dette er det bedste valg for enhver, der måske oplever høj trafik på deres websted.

Vinder:

Med hensyn til pris og værdi er Bluehost vinderen.

Kunde support

WP-motor:

I lighed med næsten hver webhost, du ser på, er kundeservicen, der tilbydes af WP Engine, stor og vil sikre, at du får en masse support, når du har brug for det. Der er masser af links på webstedet for at give dig al den support, du muligvis har brug for, og den prisvindende support fra WP Engine er der for at hjælpe dig 24 timer i døgnet, 7 timer om ugen, 365 dage om året.

Bluehost:

Når det kommer til de fleste af webhostingsplatforme, vil du opdage, at den kundeservice, du får, er ens på tværs af linjen. For Bluehost kommer de med et massivt hjælpecenter, der sikrer, at du har alt, hvad du muligvis har brug for. Fra guider til videotutorials til så meget mere, det vil være let for dig at se og lære dig selv de ting, du ikke ved. Derudover er der uddannede interne eksperter tilgængelige 24.7, så du altid kan tale med dem om, hvilket problem du måtte møde.

Vinder: Binde

Hastighed

WP-motor:

Et af de store steder, hvor WP Engine er stolt af, er at levere en hurtig oplevelse til hver eneste webside, de er vært for. De arbejder utroligt hurtigt for at indlæse dine sider takket være den top-of-the-line dedikerede hardware, der er spredt på flere servere. Derudover har de deres eget specifikke system til at hjælpe med at indlæse sider i brøkdel af sekunder.

Bluehost:

Hastigheden for enhver webhost er en vigtig og kritisk faktor at huske på, og du vil opdage, at Bluehost elsker at tale om deres hastighed og hævder, at de er de hurtigste webhost-tjenester på markedet. Medmindre du tilfældigvis betaler for den premiumtjeneste, der specifikt er dedikeret til højhastighedsservice, er hastighederne noget sammenlignelige på tværs af alle planerne. De bruger deres platform til at give ubegrænset båndbredde på hurtige servere, så du virkelig ender med nogle af de bedste hastigheder, du kan finde.

Vinder: WP-motor

Værdi

WP-motor:

Et af de mest irriterende problemer, som du vil finde, når det kommer til WP Engine, er det faktum, at deres programmer er lidt dyrere end nogle af konkurrenterne. I mange tilfælde får du dog meget flere funktioner, der kan hjælpe med at gøre det værd at prisen. Bare fordi de er dyrere, betyder det ikke, at det ikke vil være værd at dine penge i det lange løb.

Bluehost:

Næsten alt med Bluehost vil være en god værdi. Fra hastigheden til funktionerne til oppetiden er der et væld af ting at elske. Der er også masser af forskellige muligheder, du kan vælge fra, når det kommer til planer, så det giver et godt valg, hvis du er ny til dette, eller hvis du har et websted med høj trafik. De planer, der tilbydes af Bluehost, leveres ikke kun med en masse gode funktioner, men de er også rimelige priser, så du har ikke noget problem med at se den værdi, du får ved dit køb.

Vinder:

På grund af de mange forskellige muligheder med Bluehost og muligheden for at vælge den bedste plan for dig, er Bluehost vinderen i denne kategori.

Funktioner

WP-motor:

Nogle af de funktioner, du vil finde, når det kommer til WP Engine er en masse ny og avanceret teknologi. De har det bedste inden for klassearkitektur, og de meget succesrige systemer hjælper med at holde dit websted sikkert og køre hurtigt. Hver eneste dag leverer de 800 timers support til deres kunder, så du aldrig behøver at bekymre dig om at kæmpe for at nå nogen til hjælp. Til sidst har de et komplet team af ingeniører, der arbejder for at være på toppen af ​​al den nyeste og bedste teknologi.

Bluehost:

Mens nogle af de andre funktioner og specifikationer allerede var tale om, er det her, du finder ud af, at Bluehost har et væld af gode funktioner, som alle fungerer sammen for at give dig den bedste oplevelse, du kan finde overalt. Når det gælder Bluehost, inkluderer nogle af de vigtigste ting, du vil elske at have, 24/7 support på tværs af alle deres planer, installation med et enkelt klik, support til næsten en million sidste, ressourcestyring, en veludviklet succes med succes, hurtig servering og adgang til en sikker SSH-skal for at holde dit websted sikkert på alle tidspunkter.

Vinder: Binde

Nedetid / Uptime

WP-motor:

Når du beregnes på månedlig basis, vil du opdage, at WP-motoren kan prale af en oppetid på omkring 99,95%, hvilket er nøjagtigt, hvor du vil være, når det kommer til oppetid. Selvfølgelig kan det være bedre, men dette er virkelig en fremragende oppetid, og du vil elske at have så meget mere oppetid sammenlignet med andre webværter.

Bluehost:

Når det kommer til oppetid, vil du prøve at finde noget, der forbliver på eller over 99,95%, og over en 12-måneders periode har Bluehost en oppetid på omkring 99,93%, hvilket stadig er ret godt, når du overvejer alt hvad der er at overveje. Det er stadig under den grænse, du vil være ved, når det kommer til oppetid, så husk det, for der er nogle værter på markedet, der har oppetider på omkring 99,98%, hvilket ville være betydeligt bedre end hvad Bluehost tilbyder.

Vinder: WP-motor

Endelig dom

Hvis du ser nøje på alle de forskellige funktioner og specifikationer, der leveres af disse to webhosts, finder du ud af, at hver enkelt har nogle stærke fordele, og at hver enkelt også har nogle negativer. Når det kommer til at vælge, hvilken der er bedst for dig, er der virkelig ikke et klart og indlysende svar, fordi hver person har forskellige behov og ønsker, når det kommer til en webhost. Følgende er mine anbefalinger, når det kommer til nogle af de personer, der muligvis har brug for en webhostingtjeneste.

Udvikler: WP-motor

Marketer: WP-motor

Ejer af små virksomheder: Bluehost

E-handelsfirma: WP-motor

Kan Bluehost top AWS? Find ud og udforsk hosting muligheder med vores AWS Hosting vs. Bluehost-indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map