WP Engine vs Hostgator: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

WP Engine vs Hostgator: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

WP Engine vs Hostgator: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Vores igangværende mission er at bringe dig de bedste hosting-sammenligninger på nettet, og vores næste rate sætter vores foretrukne WordPress-vært sammen med en af ​​de største sider i branchen: Hostgator. Før vi kan dykke ned i vores gennemgang, er vi dog nødt til at give nogen oplysninger om denne artikel. WP Engine er en service, der udelukkende handler med WordPress, hvilket betyder, at hvis du vil bygge et websted uden for dette system, vil du ikke være i stand til at gøre det med dem. Omvendt tilbyder Hostgator en bred vifte af hostingsmuligheder, hvilket gør dem til et fantastisk valg for alle, der ikke kan lide eller interessere sig for WordPress. For at holde denne gennemgang så objektiv som muligt vil vi kun sammenligne de to værter baseret på deres WordPress-planer. Mens Hostgator tilbyder andre hostingløsninger såsom dedikerede servere eller VPS-planer, ville det være vildledende at sammenligne de to i den forbindelse. I stedet fokuserer vi kun på WordPress-hosting til Hostgator for at sikre dig, at du får en bedre idé om, hvordan de stables op til hinanden.


Prisfastsættelse Som med alle vores anmeldelser, begynder vi med omkostningerne. Mange nye webstedsbrugere er for det meste optaget af denne faktor, da det kan gøre eller ødelægge deres evne til at komme i gang online. Når det er sagt, er begge disse værter velkendte af forskellige grunde, hvorfor der vil være meget uoverensstemmelser mellem prismodeller. Da Hostgator hovedsageligt henvender sig til nybegynder, har de ikke så meget funktionalitet som WP Engine. Vi kommer nærmere ind på detaljerne senere, men det er noget at huske på, når man ser på disse numre.

Hostgator

 • Startplan: $ 5,95 per måned
 • Standardplan: $ 7,95 pr. Måned
 • Forretningsplan: $ 9,95 per måned

WP-motor

 • Personlig plan: $ 29 per måned
 • Professionel plan: $ 99 per måned
 • Forretningsplan: $ 249 per måned

Som du kan se, er der en stor forskel mellem de to steder. Igen er der en eller anden grund til dette på grund af hvor meget du kan gøre med WordPress med hver service, men hvis du er ny på systemet eller ikke har planer om at udføre en masse ekstra programmering, er det tydeligt, at Hostgator er den klare vinder.

Vinder: Hostgator

Pengene tilbage garanti Selv om de oprindelige omkostninger ved drift af et websted er en vigtig komponent i din beslutningsproces, hjælper det også med at vide, at du kan tage sikkerhedskopi, hvis ting ikke fungerer som du planlagde. Mange hosting-tjenester tilbyder en slags refusionsmulighed, så du ikke sidder fast i en kontrakt med en service, der ikke leverer alt hvad du har brug for. Industristandarden her er tredive dage, men begge disse værter leverer meget mere end det. Hostgator giver dig femogfyrre dage, mens WP Engine giver dig tres. Det betyder ikke kun, at du har mere tid til at tjekke alt ud og sørge for, at du har taget det rigtige valg, men det viser også, hvor meget hver service står bag deres produkter. At give dig over en måned for at kræve fuld refusion skal fortælle dig, at de begge er udestående i deres felter. Ikke desto mindre vinder WP Engine med en kilometer.

Vinder: WP-motor

Kunde support Fordi Hostgator er designet til at arbejde med webbegyndere, og WP Engine har så mange forskellige funktioner, er det uundgåeligt, at du bliver nødt til at kontakte support på begge systemer. Uanset om det er et problem med kontrolpanelet, eller om du har et spørgsmål om at konfigurere noget på din side, er det bydende nødvendigt, at du kan tale med nogen og få et svar med det samme. Når alt kommer til alt, hvis du står over for en krise med dit websted, behøver du ikke at skulle vente timer eller dage for at få problemet løst. Lad os se på de forskellige måder, du kan kontakte support og se, hvordan hver service leverer.

Telefon Support For øjeblikkelige problemer er det altid rart at nå nogen via telefon, der kan hjælpe dig med at løse dit problem straks. Når det er sagt, at kalde en supportlinje kun for at være på vent i timevis besejrer formålet, så du vil være i stand til at nå en person inden for en kort periode. Heldigvis har begge websteder fremragende responstider og holder dig ikke vente meget længe.

Vinder: et slips

Live chat

I disse dage er det meget mere at foretrække at tale med nogen over en chat-service end på telefonen, så du kan kondensere dine tanker kunstigt, mens du stadig får øjeblikkelig feedback og fejlfinding. Igen, du vil have et hurtigt svar her, så du ikke efterlader at vippe tommelfingrene, mens du venter på et svar. Det er også vigtigt, at du kan kontakte nogen på alle tidspunkter af dagen, hvis du arbejder sent om aftenen på dit websted. Igen optræder begge værter beundringsværdigt her og leverer løsninger 24/7/365. Du behøver aldrig vente i mere end et par minutter på begge sider, og du kan få dine problemer løst hurtigt og effektivt.

Vinder: et slips

E-mail

Endelig, når det kommer til at kontakte support, er nogle gange en hurtig e-mail alt, hvad du har brug for for at løse dit problem. Når problemet ikke er øjeblikkeligt eller ikke kræver øjeblikkelig opmærksomhed, er dette en fremragende måde at gå på. Når det er sagt, skal du stadig ikke skulle vente mere end en dag på et svar. I denne forbindelse kommer begge værter hurtigt tilbage til e-mail-forespørgsler, hvor de fleste ventetider er mindre end otte timer.

Vinder: et slips

Fora Hvis du er den type person, der hellere vil undersøge og finde ud af svarene på dine spørgsmål på egen hånd, er det nyttigt at have adgang til detaljerede tutorials og FAQ-sider for at finde det, du har brug for. Begge værter har omfattende information lige ved hånden, men WP Engine lægger det hele ud i et meget lettere at læse format. Som sådan er de lidt bedre til at give let adgang til problemløsningsteknikker.

Vinder: WP Engine, men kun lidt

Hastighed

Når man taler om værdien af ​​et websted, ligger en enorm del af det, i hvor godt værten kan levere resultater til dit publikum. Hastighed er en vigtig komponent i dit websteds omdømme, hvor langsommere sider har en højere afvisningsprocent. Kort sagt skal du sørge for, at din vært holder dit websted kørende, uanset hvor dine seere er, så de ikke venter minutter på, at dine sider indlæses. I disse dage er tålmodighed ikke en dyd, som mange mennesker har, især online. Dette er resultaterne fra uafhængige hastighedstest for begge tjenester.

Hostgator

 • Bedømmelse: 75/100
 • Indlæsningshastighed: 916 ms
 • Gennemsnitshastighed: 5 sek

WP-motor

 • Bedømmelse: 73/100
 • Indlæsningshastighed:86 sek
 • Gennemsnitshastighed: 2 sek

Som du kan se, er der ikke nogen enorm forskel mellem de to, men kanten går til Hostgator. En del af grunden til dette er fordi Hostgator har flere servere og kan overføre flere data effektivt, men det er også fordi dine WordPress-websteder ikke har så meget funktionalitet som WP Engine. I sidste ende kunne vi kalde det en vask, men vi giver denne gevinst til Hostgator uanset.

Vinder: Hostgator

Nedetid / Uptime

Sammen med sidehastighed og indlæsningstid vil du også være sikker på, at dit websted ikke går ned af en eller anden grund. Mange værter tilbyder en “oppetidsgaranti”, hvilket betyder, at hvis din side går ned i en betydelig periode, har du ret til en slags kompensation. WP Engine tilbyder en sådan garanti, mens Hostgator ikke gør det. Ikke desto mindre er det svært at se en klar vinder, når man sammenligner de to.

Hostgator

 • Bedste resultater: 100%
 • Værste resultater: 97%
 • Gennemsnit:99%

WP-motor

 • Bedste resultater: 100%
 • Værste resultater:51%
 • Gennemsnit:98%

Som du kan se, er der en smule mere uoverensstemmelse med WP Engine, men gennemsnittet er omtrent det samme. Med WP Engine, der tilbyder en garanti, betyder det også, at selv i de lave perioder kan du blive belønnet for at have haft tekniske vanskeligheder. Igen kan det være en vask, men vi hævder stadig, at Hostgator er vinderen her.

Vinder: Hostgator

Funktioner Okay, så vi har set, hvad begge disse værter kan tilbyde i betydningen brede streger, men hvordan stables de op side om side? For at få en bedre fornemmelse af den værdi, du får fra hver service, skal vi se, hvilke muligheder og funktioner der leveres med hver plan. Igen ser vi kun på WordPress-hosting, selvom Hostgator tilbyder masser af andre muligheder.

Hostgator

 • Startplan: et websted, 25 000 besøgende om måneden, 50 GB lagerplads, ubegrænset e-mail-adresser
 • Standardplan: to websteder, 200 000 besøgende om måneden, 150 GB lagerplads, ubegrænset e-mail-adresser
 • Forretningsplan: tre websteder, 500 000 besøgende om måneden, ubegrænset lagerplads og e-mail-adresser

WP-motor

 • Personlig plan: et websted, 25 000 besøgende om måneden, 10 GB lagerplads, ubegrænset data, SSL-sikkerhed
 • Professionel plan: ti websteder, 100 000 besøgende om måneden, 20 GB lagerplads, ubegrænset data, SSL-sikkerhed
 • Forretningsplan: 25 websteder, 400 000 besøgende om måneden, 30 GB lagerplads, ubegrænset data, SSL-sikkerhed

En ting at også bemærke her er, at WP Engine også har Premium- og Enterprise-planer, der giver mulighed for millioner af besøgende pr. Måned og op til 150 websteder. Som du kan se, når man sammenligner de to tjenester, har Hostgator meget mere at tilbyde med hensyn til opbevaring og besøgende. Når man ser på basisplanerne for hver service, får man bedre resultater med Hostgator generelt. Selvom det ikke leverer så omfattende sikkerhed og data som WP Engine, får du stadig ekstra sikkerhedsfunktioner med din plan. Den største forskel mellem de to er, hvor mange websteder du kan betjene, og hvor mange besøgende der kan komme til din side. Når du går op i WP Engine, kan du se, at planerne er designet til websteder med høj trafik, og det er her, de skinner. Men hvis du ikke planlægger at få millioner af besøgende pr. Måned, har du muligvis ikke brug for så meget service.

Vinder: Hostgator til grundlæggende planer, WP Engine til avanceret

Konklusion I sidste ende, når det kommer til WordPress-hosting, er Hostgator den bedre mulighed for alle, der ikke har brug for et væld af programmering og funktionalitet på deres sider. Medmindre du er en hardcore WordPress-bruger, skal tjenesten give dig alt hvad du har brug for for at få succes. Som sådan mener vi, at det generelt er det bedre valg.

Samlet vinder: Hostgator Tjek vores WP Engine vs. GoDaddy-indlæg for at se, om WP Engine kan slå GoDaddy ud. Kan A2 Hosting være den bedste HostGator? Find ud af det ved at læse vores A2 Hosting vs. HostGator-indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector