WP Engine vs iPage: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Maj 2020

Når det kommer til at finde den rigtige webhost, kan du bruge al din tid på at se på individuelle tjenester, skrive ned hvilke funktioner og fordele, de tilbyder, og derefter sammenligne detaljerne selv. Eller du kan stole på at vi foretager sammenligningen for dig og sparer tid. Vi har en uendelig række anmeldelser, der lægger de bedste værter imod hinanden, så du kan se, hvordan de stables op side om side. I denne rate ser vi på WP Engine og iPage Hosting.


Det, der er vigtigt at bemærke her, er, at WP Engine ikke er en standard webhost. Mens de fleste tjenester giver dig en række forskellige slags websider, er WP Engine udelukkende dedikeret til WordPress. Som sådan, hvis du ikke er interesseret i at bygge et WordPress-sted eller ønsker flere muligheder, bliver du nødt til at søge andre steder.

Fordi WP Engine kun er tilgængelig for WordPress-websteder, vil vi sammenligne de to baseret på lignende funktioner. Det ville ikke være rimeligt at liste priser og specifikationer fra iPage, der er relateret til standardwebsider, da der ikke er noget sammenligneligt på WP Engine. Således vil vores gennemgangsproces være lidt anderledes, end den normalt er, men resultaterne vil være mere jævn på den måde.

Prisfastsættelse

Som altid ønsker vi først at få omkostningerne væk. For mange mennesker kan prisfastsættelse være uoverkommelig, så vi vil gerne sikre dig, at du ved, hvad du får, inden vi dykker dybere ned på hvert websted. Når det er sagt, når du først har kendt prisen, vil du se, hvilken værdi der leveres af hver vært, så du kan finde ud af, om du får mest ud af dit penge. Her er standardpriserne for begge sider.

WP-motor

 • Standard hosting: $ 29 / måned
 • Professionel hosting: $ 99 / måned
 • Forretningshosting: $ 249 / måned
 • Premium hosting: Kontakt for priser

iPage

 • WP Starter Hosting: $ 3,75 / måned for at starte, bevæger sig derefter op til $ 10,49 / måned
 • WP Essential Hosting: $ 6,95 / måned for at starte, går derefter til $ 12,49 / måned

Som du kan se, er WP Engine betydeligt højere end iPage, hvilket betyder, at du måske er mere tilbøjelig til at gå med den billigere mulighed. Som vi senere finder ud af, er der imidlertid en kritisk årsag til uoverensstemmelsen i priser, som igen har at gøre med værdien. I det hele taget, hvis du er seriøs med at opbygge et WordPress-websted af høj kvalitet, så har WP Engine meget mere at tilbyde. Men bare at foregå alene på omkostninger iPage har den klare fordel.

Vinder: iPage

Pengene tilbage garanti

En anden ting at se på med hensyn til prisfastsættelse er, hvorvidt en vært tilbyder en fuld refusion, hvis du beslutter, at du ikke kan lide tjenesten. Fordi det at tage et websted tager tid, og der er så mange komplicerede stykker, der skal samarbejde, er problemer med en tjeneste muligvis ikke umiddelbart synlige, hvilket betyder, at du måske finder ud af, at du mangler en afgørende detalje, først efter at dit websted er op og kører. Som sådan tilbyder mange værter en pengene-tilbage-garanti, der giver dig mulighed for at teste tjenesterne først for at sikre dig, at alt er op til dine standarder. Begge værter tilbyder en sådan garanti, idet iPage giver tredive dage til at skifte mening, og WP Engine giver dig tres.

Det er ikke kun bedre at have mere tid til at lege med funktionerne i tjenesten, men at have et så langt vindue viser også, at WP Engine er overbevist om, at du vil kunne lide det, du får. Det er en stor bonus, når man sammenligner de to værter.

Vinder: WP-motor

Kunde support

Hvad angår værdi, selvom det er vigtigt at bedømme hver vært baseret på de funktioner, de leverer, finder vi ud af, at det faktisk er bedre at se, hvordan de reagerer, når noget går galt. Uanset hvor godt du bygger dit websted vil der uundgåeligt ske noget, der tvinger dig til at kontakte kundeservice, så det er bydende nødvendigt, at de er lydhøre og hjælpsomme hver gang. Når det er sagt, er der fire forskellige områder, hvor en vært kan yde støtte, så lad os sammenligne dem i hver henseende.

Telefon Support

Hvis du har brug for et problem, der løses med det samme, er den bedste metode normalt at ringe til nogen for at hjælpe dig. Når vi taler om webstedsopbygning, er det altid bedre, hvis du kan kontakte nogen på alle døgnets tider, bare hvis du arbejder sent om aftenen og får et problem. Med det for øje leverer begge værter 24/7 telefonsupport, og ingen af ​​dem får dig til at vente for længe på vent.

Vinder: et slips

Live chat

Dette er en anden populær mulighed, da det giver dig mulighed for at få øjeblikkelige resultater uden at skulle lytte til kedelige Muzak, mens du venter. Igen, det vigtige her er, at du kan nå en repræsentant dag eller nat, så dit problem kan løses hurtigt. Som med telefonstøtte giver begge værter 24/7 adgang og hurtige responstider.

Vinder: et slips

E-mail

Hvis du har et problem, der ikke har brug for øjeblikkelig opmærksomhed, men du stadig ønsker at komme i kontakt med nogen, er det en god måde at få det løst ved at åbne en billet og sende en e-mail. Du vil dog være sikker på, at du ikke venter dage på ende med et svar; Ellers får det hele processen til at skyde op. Både iPage og WP Engine har et billetsystem, og du kan forvente et svar som regel inden for samme dag eller mindst inden for 24 timer, afhængigt af hvornår din billet blev åbnet.

Vinder: et slips

Forums / Vejledninger

Endelig, for dem, der gerne vil lære mere om at løse problemer uden at stole på en teknisk support-professional, vil mange værter give adgang til fora, hvor du kan finde svar på almindelige problemer og finde ud af, hvordan du løser dem, når de sker. I denne forbindelse har begge værter omfattende artikler og tutorials, der dækker næsten alle emner, du kunne forestille dig, og begge er velorganiserede, så du ikke bruger halvdelen af ​​din tid på at finde de rigtige oplysninger.

Vinder: et slips

Som du kan se, når det kommer til support, får du en masse værdi med både iPage og WP Engine, hvilket betyder, at uanset hvilken du vælger, vil du ikke blive hængende.

Hastighed

Nu er det tid til at komme ind på de mere tekniske aspekter af værterne. Den første ting, vi ser på, er, hvor hurtigt dit websted vil være, når det er live, da dette sandsynligvis er en af ​​de vigtigste ting for dit publikum. Uanset hvor godt din side er designet eller hvor interaktiv den er, hvis den ikke indlæses hurtigt, så vil du ikke være i stand til at få nok folk til at bruge tid på den. Som sådan er det vigtigt, at belastningstiderne er hurtige, hvilket betyder, at det kun tager et par sekunder eller mindre, før alting kommer op. Hvis dit publikum er nødt til at vente ti eller tyve sekunder på din side, vil de ikke holde sig rundt for at se, hvad der er på den.

WP-motor

 • Bedste belastningstid:69 sekunder
 • Værste belastningstid:94 sekunder
 • Gennemsnit: 48 sekunder

iPage

 • Bedste belastningstid: 965 millisekunder
 • Værste belastningstid: 30 sekunder
 • Gennemsnit: 90 sekunder

Som du kan se, har iPage det bedre gennemsnit og hastighed. Dette er dog baseret på standardwebsider og tager ikke højde for dets WordPress-websteder. For at få en bedre fornemmelse af, hvor godt WP Engine fungerer, skal vi derfor se på andre WordPress-værter. Når du gør det, er WP Engine bedre end de fleste, hvor nogle værter tager så længe som 30 sekunder at indlæse. Overordnet set, så vidt WordPress-hosting går, er WP Engine mod toppen.

Vinder: Teknisk iPage, men WP Engine er bedre, når man rangerer mod sine jævnaldrende

Nedetid / Uptime

Den næste ting at se på efter hastighed er oppetid. Dette er den procentvise sats, som dit websted forbliver ude og ikke oplever nogen nedbrud eller nedetid. Normalt tilbyder værter en garanti for denne vurdering, hvilket betyder, at hvis din oppetid falder under en bestemt procentdel, så har du ret til en form for kompensation. WP Engine tilbyder en garanti på 99,95%, men iPage har ikke en. Her er de gennemsnitlige procenter for hver.

 • WP-motor: 95%
 • iPage: 84%

Selvom du kan se, at WP Engine er lidt bedre, fordi forskellen måles i fraktioner på en procent, kan vi sige, at de praktisk talt er ens. I betragtning af at WP Engine tilbyder en garanti betyder det imidlertid, at de generelt er bedre.

Vinder: WP-motor

Værdi

Så nu, hvor vi har set, hvor pålidelige begge værter er, hvordan stables de så vidt funktioner og fordele? Hvilke tjenester får du til din månedlige pris? Her er en kort oversigt over, hvad du kan forvente af begge virksomheder.

WP-motor

 • Standard pakke: 1 websted, 25 000 besøg om måneden, 10 GB lagerplads, ubegrænset data, gratis SSL-certifikater
 • Professionel pakke: 10 websteder, 100 000 besøg om måneden, 20 GB lagerplads, ubegrænset data, gratis SSL-certifikater
 • Forretningspakke: 25 websteder, 400 000 besøg om måneden, 30 GB lagerplads, ubegrænset data, gratis SSL-certifikater
 • Premium-pakke: 150 websteder, 1 million besøg om måneden, 100-300 GB opbevaring, ubegrænset data, gratis SSL-certifikater
 • Enterprise-pakke: 150 websteder, 5 millioner besøg om måneden, 400 GB-1 TB opbevaring, ubegrænset data, gratis SSL-certifikater

iPage

 • WP-startpakke: 1 gratis domæne, ubegrænset diskplads, ubegrænset mailkonti, tilpasset kontrolpanel, forudinstallerede temaer og plug-ins
 • WP Essential Package: 1 gratis domæne, ubegrænset diskplads, ubegrænset mailkonti, millioner af besøg pr. Måned, ekspert support, forbedret sikkerhed

Desværre er iPage noget vag med hensyn til alle de detaljer, du får med dit abonnement, så vi er ikke i stand til at give flere detaljer om, hvad vi lægger. Som du ser, er de imidlertid sammenlignelige, idet iPage kommer ud på toppen med ubegrænset lagerplads og højere besøgstællinger pr. Måned. På den anden side giver WP Engine dig mulighed for at oprette flere websteder og har ubegrænset båndbredde, som begge er væsentlige komponenter.

I sidste ende ser det ud til, at iPage WordPress-hosting er ideel til alle, der er nye i systemet og ikke ønsker at oprette mere end et eller to websteder. iPage hjælper dig ved at give dig værktøjer til at opbygge en basisside med plug-ins og skabeloner, så det er meget lettere at komme i gang.

Men hvis du er velbevandret i WordPress og vil gøre meget mere end blot et enkelt sted, er WP Engine den bedre vej at gå. Ikke kun får du mere kapacitet, men du får også ekstra funktioner, der hjælper dig med at opbygge avancerede websteder. I betragtning af at alt andet handler om lige hvad angår hastighed, oppetid og kundeservice ser det ud til, at begge sider har meget at tilbyde.

Vinder: iPage til begyndere, WP Engine for eksperter

For at udforske flere hostingmuligheder, se hvordan WP Engine holder op mod Squarespace i vores Squarespace vs. WP Engine-post. Kan WP Engine være top Bluehost? Find ud af det i vores WP Engine vs. Bluehost-indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map