WP Engine vs SiteGround Hosting: Funktioner, hastighed, fordele og ulemper 2020

Sammenligning af WP Engine og SiteGround er meget almindelig for dem, der leder efter supercharged WordPress-hosting med fantastiske funktioner og fantastisk support.


På den ene side startede WP Engine – baseret i Austin, TX – den administrerede WordPress-hostingrevolution og er blevet en etableret juggernaut.

På den anden side har du SiteGround, der er baseret ud af Bulgarien, med fantastiske funktioner til en økonomisk pris, der sprænger næsten alle andre hostingfirma.

Prissammenligning: Prisbillig vs Premium

WP-motorpriser – Premium

WP Engine tilbyder to typer planer, og afhængigt af planen kan du muligvis betale meget mere, end du ville forvente. For deres personlige plan er det $ 29,99 om måneden, og for den professionelle plan kan du forvente at betale $ 99,99 om måneden. Ikke ideelt, hvis du lige er begyndt og forsøger at etablere dig selv med din online tilstedeværelse.

Husk dette: For rigtige virksomheder er forskellen mellem hosting, der koster $ 10 om måneden, og hosting, der koster $ 50 om måneden, ubetydelig. Men for en upstart-blogger er det forskellen mellem at starte et websted og ikke. Så hvis du er en voksende virksomhed, skal du ikke knibe øre her. Se på hele billedet, se på alle funktioner.

SiteGround-prissætning – overkommelig

Hvis du ønsker at spare nogle penge, tilbyder SiteGround en række forskellige planer, der er en forbløffende værdi for de funktioner, du får.

Deres startplan starter ved $ 3,95 om måneden, med muligheder for at udvide din plan op til tre år. Deres Grow Big-plan starter ved $ 7,95 om måneden og inkluderer planer, der kan strække sig op til tre år uden prisændring.

Vinder: SiteGround

At se på pris vil hjælpe dig med at beslutte, hvilket hosting-sted der er bedre egnet til dig og dine behov. SiteGround tilbyder masser af muligheder for deres planer, og de er ikke for dyre. SiteGround er vinderen af ​​denne runde.

Kundesupport: Begge er fremragende

WP Engine: 24/7 USA-baseret support

Fra starten stod WP Engine ud for sin brugerdefinerede suppor. De mener virkelig, at kundeservice er vigtig for deres virksomhed, og deres kundesupport viser, hvordan de fungerer. 

Den bedste del er den lille klokkeslæt, når du chatter med deres rep direkte fra hosting-administratorgrænsefladen.

De giver diskbeskyttelsesbeskyttelse, diskskrivningsbegrænsninger og sikkerhedskopieringer. Du kan få adgang til en vidensbase, e-mail-support og telefontjeneste.

SiteGround: Super hurtig, over og udover

SiteGround er ekstremt forbløffende, når det kommer til kundesupport.

Deres kundeserviceagenter er baseret over hele verden, tilgængelig 24/7. Du kan kalde dem 24/7, hvilket WP Engine ikke tilbyder.

Vinder: Slips

Begge virksomheder har fremragende kundesupport, men kanten går til WPE, især hvis du har brug for fokus på WordPress. WPE indeholder også en videnbase, du kan få adgang til, hvis du har brug for nogle kontrol. Hvis du ikke er vild med at have en videnbase, tilbyder SiteGround masser af oplysninger til at hjælpe dig med at løse ethvert problem med dit websted.

Hastighed

WPE

Selvom hastigheden er god for ethvert websted, skal du sørge for, at du har et hostingfirma, der ikke går for langsomt. WPE har fremragende hastighed, og sider kan indlæses på ca. 1,3 sekunder, så besøgende kan trække webstedet hurtigt op. Dette er praktisk for dem, der har brug for et websted med fremragende responstider.

SiteGround

SiteGround har også en fremragende hastighed, der er klodset ind på 1,3 sekunder. De havde dog en hurtigere hastighed, men på grund af tilstrømningen af ​​kunder, der har tilmeldt sig, har det taget en lille vejafgift på serverne. I betragtning af SiteGround understøtter over 250.000 kunder, er det forståeligt, hvorfor SiteGround har kørt langsommere. De har servere i andre lande, hvilket skulle hjælpe dem med at skabe hurtigere hastigheder.

Vinder

Mens begge virksomheder leverer fremragende hastigheder, er WPE vinderen, hvis du er til en vinder. De har ikke så mange mennesker, der bugner ned i systemet, hvilket kan gøre din hastighed endnu hurtigere. Da du ikke konkurrerer med over 250.000 WPE vil være lidt hurtigere end SiteGround.

Værdi

WPE

Afhængigt af hvad du har brug for dit websted, kan du overveje andre funktioner som mere værdifulde. WPE har 10 eller 20 GB diskplads på deres planer, inkluderer deres eget panel og giver fremragende kundesupport. Selvom det kan være godt, skal du også overveje de heftige prislapper sammen med planerne.

SiteGround

Hvis du leder efter det mest bang til dit sorteper, giver SiteGround helt sikkert en masse specialfunktioner til din plan. De inkluderer en cPanel, 10 eller 20 GB diskplads og et gratis domæne. Medtag deres kundesupport, og SiteGround er et fremragende valg. Ikke kun inkluderer de en masse funktioner, men deres priser er ekstremt konkurrencedygtige.

Vinder

Mens alle bestemmer værdien forskelligt, baseret på det antal varer, du får med SiteGround, tilbyder det den bedste værdi. Du får meget mere for dine penge, og du behøver ikke at udskille for mange sikkel til basisfunktionerne. Det alene gør SiteGround til vinderen for værdikolonnen.

Funktioner

WPE

Funktionsafsnittet til WPE er ideelt, men kun for WordPress-brugere. De har en masse funktioner, som du ikke kan finde på andre hosting-websteder. Du har adgang til programmer, der er eksklusive til WordPress, cacheteknologi, SSL- og CDN-klar og anstændigt cacheteknologi. Ikke dårligt for et eksklusivt hostingfirma.

SiteGround

SiteGround tilbyder masser af funktioner, inklusive funktioner, der er egnede til WordPress. Deres planer inkluderer e-mails, webstedsoverførsel eller -opsætning, installation med et enkelt klik og kundesupport døgnet rundt. Deres domænenavne er også gratis for livet, hvilket gør det praktisk for enhver.

Vinder

Begge hosting-websteder er gode for WordPress-brugere, og du kan have svært ved at beslutte, hvilket websted der ville være bedre. Begge valg er gode, og denne runde har ikke en klar vinder. Det er et slips, men det er okay at have et slips her. Begge virksomheder tilbyder fremragende funktioner, der får dit websted til at springe.

Nedetid / Uptime

WPE

Når du kører et websted, har du brug for et hosting-sted, der giver fremragende oppetid. WPE har vist nogle uoverensstemmelser for det sidste kvartal, men WPE erklærer en driftstid på 99,9%. I februar i år oplevede de betydelig nedetid i en uge, men der er mange faktorer, der kan forårsage driftsstop.

SiteGround

SiteGround garanterer også 99,9% oppetid, og for det sidste kvartal har antallet bevist det. De oplevede flere afbrydelser end WPE, men disse afbrydelser var kortvarige. Igen kan det skyldes det antal kunder, de har på deres servere.

Vinder

Alle med et websted har brug for en stærk oppetid, og begge virksomheder leverer 99,9% oppetid. Mens ting som vedligeholdelse og nedetid kan hindre et websted, kan der være mange faktorer. Afhængig af om du kan håndtere flere korte nedetidsperioder eller færre, men omfattende nedetidsperioder, kan den ene være bedre end den anden. Denne runde er et slips.

Hvem er det til?

Marketingfolk

Når du markedsfører, har du brug for et hosting-sted, der fungerer godt næsten 100 procent af tiden. SiteGround er den bedre mulighed, selvom de kan opleve hyppige nedetidsperioder, men de holder ikke længe. Ikke kun det, men du vil have et domænenavn, der vil vare evigt, hvilket er en dejlig funktion, du har brug for, hvis du planlægger branding. Ikke kun det, men deres konkurrencedygtige priser vil gøre enhver marketingmedarbejder forelsket i SiteGround.

Udviklere

Udviklere elsker at bruge WordPress, da du kan bruge næsten alt hvad du vil forbedre dit websted. Der er indbygget cache og iscenesættelse tilgængelig med WPE og inkluderer daglige sikkerhedskopier, så du kan gemme alt dit arbejde. Selvom det kan være dyrere, får du stadig kvalitet med WPE. WordPress er let at bruge gennem WPE, og hvis du er en udvikler, vil brug af WPE hjælpe dig mere end SiteGround. Selvom SiteGround tilbyder masser af fremragende muligheder, er der flere ting, der er bedre for udviklere gennem WPE. Du skal bestemme, hvordan du skal bruge de tilgængelige indstillinger for at sikre, at WPE er det rigtige for dig.

Ejere af små virksomheder

Da ejere af små virksomheder muligvis ikke har masser af tid til at få deres hjemmeside i gang, er SiteGround et fremragende valg for dem. Det er let at oprette et websted, du har fremragende oppetid, masser af fantastiske funktioner og behøver ikke at blive konstant opdateret. Som ejer af en lille virksomhed kan du få alt opsat og lade det gå. At tillade webstedet at håndtere de mere tekniske ting kan spare en mindre virksomhedsejer mere tid.

E-handelsselskaber

E-handelsselskaber er enorme, og det er enormt at have et hosting-sted, der giver dem mulighed for at imødekomme deres egne kunder. WPE er et fremragende valg for e-handelsvirksomheder, fordi webstedet kan imødekomme specifikke markeder, og der er flere muligheder, som en e-handelsvirksomhed har brug for for at forblive konkurrencedygtig. Men hvis de finder ud af, at der er for meget nedetid med WPE, er SiteGround et fremragende alternativ. Ikke kun det, men de er billigere end WPE, behøver ikke så meget opmærksomhed og bruger forskellige cache-niveauer. Dette er fremragende, hvis dit e-handelsfirma forsøger at få deres produkter til flere mennesker. Ingen af ​​dem er en frygtelig beslutning, og det kan komme ned på prisen for hvert hostingfirma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map