A2 Hosting vs BlueHost Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Det er flere viktige elementer for å velge riktig webhotell for bedriften. Når du sammenligner to webhotellfirmaer, må du være oppmerksom på elementer som priser, kundesupport og tilgjengelige funksjoner. Ta en titt på denne sammenligningen av A2 Hosting og BlueHost.


Nedetid / Oppetid

Pålitelighetssammenligningen starter med å se på hva Bluehost har å tilby sine kunder. Selskapet stopper bare kort tid fra å tilby en faktisk prosentandel av tiden som deres vertstjeneste holder deg oppe og går. Nåværende kunder indikerer imidlertid at tjenesten deres er tilgjengelig 99,9 prosent av tiden. Når det opplever et fall i tjenesten, skjer restaureringen raskt, og du er oppe og går på kort tid. Du har muligheten til å forbedre påliteligheten til hostingtjenester med SSL og SSH-kryptering.

A2 Hosting unngår ikke å oppgi at hosting-tjenestene deres er tilgjengelige 99,9 prosent av tiden. De tilbyr historiske bakgrunnsrapporter som indikerer hvor bra serverne deres fungerer siden hosting-tjenesten kom på nettet. De opererer under forutsetning at å tilby service av høy kvalitet betyr ikke å holde noe skjult. Hosting-tjenesten tar påliteligheten et skritt videre ved å tilby et tilbakestillingsverktøy som lar deg gjenopprette et nettsted til et tidligere servicepunkt når du støter på problemer. Alle serverne på A2-systemet ligger i Michigan og holdes også under stramme sikkerhetstiltak.

Funksjoner

BlueHost skuffer ikke når det gjelder funksjonene du har tilgjengelig med tjenesten deres. Hver konto har ubegrenset lagringsplass for disk, e-postkontoer og FTP-kontoer tilgjengelig. Du har også muligheten til å være vertskap for flere forskjellige domenenettsteder også. BlueHost begrenser ikke antall domener du kan administrere til enhver tid. Det er støtte for forskjellige kodingstyper, inkludert PHP, Perl 5, Javascript og Flash. Hvis du driver et nettsted for e-handel, har du topp moderne handlekurver til disposisjon.

A2 Hosting tilbyr ikke så mange funksjoner som den andre hostingtjenesten. Det du får er imidlertid imponerende. Hver plan på deres tjeneste inkluderer ubegrenset dataoverføring og RAID-10-lagring. Du kan ha så mange e-postkontoer som nettstedet ditt trenger, sammen med å ha styringskontroll over flere domener samtidig. Du kan ta med et domene som sitter på et annet hosting-nettsted til A2 Hosting-kontoen din gratis. Pakker har en CPanel tilgjengelig for å kontrollere nettstedene dine også.

Kundeservice

Etter gjeldende kundekommentarer har BlueHost mye arbeid å gjøre i kundeserviceavdelingen. Hosting-tjenesten hevder å være tilgjengelig for kundene sine 24/7 gjennom live chats, e-postmeldinger og telefonstøttesystemer. Det er et videobibliotek som også er tilgjengelig for å hjelpe deg med presserende problemer. De fleste kunder ser riktignok ting annerledes. De rapporterer at hosting-tjenesten er vanskelig å kontakte og gir liten eller ingen støtte når du kan nå en tekniker. Kunder får også liten assistanse gjennom videoopplæringen også.

A2 Hosting lyser i kundesupportavdelingen. Alle deres serviceteknikere opererer fra USA, noe som gjør samtaler lett tilgjengelig i de fire store tidssonene. Hosting-tjenesten tar deres støtte et skritt videre ved å gi deg utviklere i den andre enden av supportforespørselen. Disse personene forstår kodespråket og andre tekniske språk som kan gjøre det lettere å forklare problemet. Støttetjenester er tilgjengelige gjennom live chat, e-post samtaler, telefonsamtaler og et online billettsystem.

Priser

Prisstrukturen for BlueHost starter på $ 3,95 per måned for deres delte grunnleggende hostingplan. De gjenværende delte hostingplanene strekker seg opp til $ 13,95 per måned og inkluderer minimum 50 GB plass, 100 MB e-postkontooppbevaring og drift av minst ett nettstedsdomene. Deres VPS Hosting-pakker starter på $ 29.99 per måned og inkluderer 2 GB RAM, opptil to IP-adresser per konto og 2 CPU-kjerner. Den merkbart fraværende prisfunksjonen med denne hosting-tjenesten er en eksisterende policy for pengene-tilbake-garanti. Når noe går galt, eller hvis du ombestemmer deg om å bruke tjenesten deres, mister du pengene du har betalt til det tidspunktet.

A2 Hosting gjør en bedre jobb i prisavdelingen. Deres delte hostingplaner starter på $ 3,92 per måned og strekker seg opp til $ 9,31 per måned. For disse prisene får du ubegrenset lagrings- og overføringsplass, gratis SSD, fem databaser og tjenester som er 20 ganger raskere enn konkurrentene. Andre pakker inkluderer VPS Hosting som starter på $ 32.99 per måned og Dedicated Server Hosting som starter på $ 99.59 per måned.

Anbefaling

A2 Hosting og Bluehost er begge utmerkede hostingfirmaer som gir mange flotte funksjoner for kundene. Begge hostingtjenestene har rimelige priser og er pålitelige når det gjelder hvor lang tid nettstedet ditt vil være i gang. A2 Hosting er det bedre alternativet til slutt på grunn av sin oppmerksomhet på detaljer og førsteklasses kundeservicefunksjoner.

Hvem er den bedre webhotellstjenesten, AWS eller A2 Hosting? Finn ut ved å lese sammenligningsinnlegget til AWS vs. A2 Hosting. Les også Bluehost vs. GoDaddy-innlegget for å se hvilken av disse hostingmarkingstjenestene som kommer ut på toppen av hunden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map