Dreamhost vs A2 Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Dreamhost vs A2 Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Dreamhost vs A2 Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Vi har et uendelig oppdrag for å gi deg anmeldelser av alle hosting-nettsteder der ute og fortelle deg hvilke som har de beste funksjonene og fordelene med dem alle. I hvert avdrag tar vi en titt på to verter og ser hvordan de stabler seg opp på en rekke måter, slik at du kan se hvilken som er den klare vinneren. I dette tilfellet ser vi på Dreamhost og A2 Hosting. Begge disse har spesialisert seg på standard hosting, noe som betyr at du bygger et nettsted på serverne deres. Som sådan har de fordeler og ulemper, så la oss bryte det ned og se hvilken som kommer ut på toppen.


Priser

Som med alle slags tjenester, kan kostnadene være en begrensende faktor. Hvis du ikke har råd til å betale for nettstedet ditt, spiller det ingen rolle hvilken type funksjoner eller funksjonalitet du får, så vi ser alltid på dette først. Likevel kan verdi spille en stor rolle i avgjørelsen din, spesielt når to verter har så lignende prisstrukturer som disse. Både A2 og Dreamhost er relativt billige, så du trenger ikke å ta et valg basert på de totale kostnadene. Dette er hva du kan forvente av hver enkelt.

A2 delt hosting

 • Lite: $ 3,92 i måneden (blir da $ 7,99)
 • Fort: 4,90 dollar i måneden (blir deretter 9,99 dollar)
 • Turbo: 9,31 dollar i måneden (blir da 18,99 dollar)

Dreamhost Shared Hosting

 • 10,95 dollar i måneden
 • $ 9,95 / måned når det faktureres for et helt år ($ 119,40)
 • USD 7,95 / måned ved fakturering i tre år ($ 286,20)

A2 VPS Hosting

 • Unmanaged: $ 5,00 per måned
 • Administrert (ingen rottilgang): $ 32.99
 • Kjerne (med rottilgang): $ 32.99

Dreamhost VPS Hosting

 • Grunnleggende plan: $ 15 / måned
 • Oppgradert plan: $ 30 / month
 • 4 GB RAM-plan: $ 60 / måned
 • 8 GB RAM-plan: $ 120 / måned

A2 dedikert serververt

 • Semi-Dedikerte: $ 9,31 / måned (blir da $ 18,99)
 • Unmanaged Flex: 99,59 dollar / måned (blir deretter 119,99 dollar)
 • Managed Flex (ingen rottilgang): $ 141,09 / måned (blir da $ 169,99)
 • Core Flex (med rottilgang): $ 141,09 / måned (blir da $ 169,99)

Dreamhost dedikert serververt

 • Fire kjerneplan: $ 149 / måned
 • Tolv kjerneplan: $ 229 / måned

Som du kan se, har de hostingplaner for alle slags behov du har. De tilbyr begge også cloud hosting-løsninger, og Dreamhost har WordPress-funksjonalitet også. Vi vil komme nærmere inn på hvilke funksjoner som følger med hver plan, men når vi ser på grunnpakken, har A2 flere alternativer enn Dreamhost. Årsaken til dette er at Dreamhost bare har den ene planen, slik at du får alle de beste funksjonene uten å måtte oppgradere senere på veien. Som sådan vil den beste måten å sammenligne de to være å se hvordan A2s Turbo-plan stabler opp mot Dreamhosts standardplan. I så fall havner Dreamhost på å komme ut på toppen.

Vinneren: Dreamhost

Pengene tilbake-garanti

Én ting som burde komme med en hvilken som helst vertsplan er muligheten til å gå ut hvis du ombestemmer deg. Ettersom det tar tid å bygge et nettsted og du må stole på en rekke programmer og verktøy for å få det til, vil du ikke sitte fast og betale for noe som ikke fungerer bra. Hvis du betaler for det månedlig, kan det være enkelt å kansellere, men hvis du forskuddsbetaler i et år eller mer, kan det være veldig vondt å få pengene tilbake hvis du ombestemmer deg.

Heldigvis tilbyr mange hosting-tjenester en pengene-tilbake-garanti, slik at hvis det noen gang skjer, ikke trenger å bekymre deg for å miste investeringen. I dette tilfellet kommer A2 med en ganske standard 30-dagers garanti, mens Dreamhost gir deg 97 dager til å ombestemme deg. Dette er en ganske imponerende avtale, da den også viser hvor mye Dreamhost tror på produktet sitt.

Vinneren: Dreamhost, med et langskudd

Kundeservice

Når vi snakker om verdi, ønsker vi ikke å se på tall og data. Årsaken til dette er at du bare kan hente så mye informasjon fra ting som lagringsplass og oppetidsklassifisering. Som sådan mener vi at et av de beste tiltakene i en virksomhet er hvor godt du kan komme i kontakt med dem hvis noe går galt og du trenger hjelp til å fikse det. For å få en mer omfattende oversikt over hver enkelt verts kundeservicevurdering, la oss dele den inn i de fire hovedkategoriene: telefon, chat, e-post og fora. Dette er hva vi fant.

Telefonstøtte

I likhet med en pengene-tilbake-garanti, bør enhver respektabel virksomhet alltid være tilgjengelig over telefon. Dette er den mest grunnleggende formen for kommunikasjon i disse dager, og det er derfor det er så bekymringsfullt at Dreamhost ikke tilbyr den som en metode for å nå et støttemedlem. Hvis du vil bli ringt tilbake, må du faktisk betale $ 14,95 ekstra per måned for privilegiet. For et selskap som er stolte av fortreffelighet (i det minste basert på nettstedet deres), vil du tro at denne typen tjenester ikke ville være så utenfor rekkevidde.

Vinneren: A2

Live chat

Selv om det å snakke med noen på telefonen er ganske mye standard kommunikasjonsmetode, i disse dager kan det være mye enklere og mer fordelaktig å bruke en live chat-funksjon i stedet. På denne måten slipper du å vente på vent, og du kan fremdeles få problemet sortert i sanntid, i stedet for å vente på e-postsvar. Heldigvis tilbyr begge hostingsidene denne funksjonen, selv om A2 generelt sett er bedre med å komme tilbake til deg enn Dreamhost. Dette avhenger av tiden på døgnet, så hvis du prøver å nå noen på høykantstider, må du vente litt lenger på Dreamhost.

Vinneren: A2

e-post

Sammen med telefonstøtte er dette standard alle nettsteder på nettet må ha. Hvis dette manglet, ville vi være i tvil om tjenesten var legitim eller ikke. Begge vertene har et billettsystem for e-post, og de tar begge tiden å svare. En ting som Dreamhost er stolt av, er at hver av deres støttepersonell er en ekte Dreamhost-ansatt, i stedet for folk som jobber i et samtale- eller e-postsenter. Vi kan ikke si hvor gyldig kravet er, men det ser ut til å være sant. Likevel er begge sidene ganske bra med å komme tilbake til e-post raskt og effektivt.

Vinneren: et slips

Forums

Til slutt, for de som liker å lære mens de går, er det nyttig å ha tilgang til kunnskapsdatabaser som går over vanlige problemer og løsninger slik at du kan finne på ting på egen hånd i stedet for å måtte snakke med noen. Begge vertene har en anstendig forumtjeneste, men Dreamhost går utover med ekstra tutorials og læringsskjermer. For det meste dekker A2 bare grunnleggende materiale, mens Dreamhost takler mer komplekse problemer som kan oppstå med nettstedet ditt. Som et resultat, må vi gi den lille kanten til Dreamhost.

Vinneren: Dreamhost

Hastighet

En annen ting å diskutere så langt verdien går er hastigheten nettstedet ditt laster inn på. I disse dager ønsker ikke brukere å bruke mer enn et par sekunder på å vente på en landingsside, så hvis verten ikke leverer raske hastigheter, kan du miste mye virksomhet.

Dette er en arena der A2 trives, ettersom tjenesten er stolt av å være en av de raskeste vertene der ute. Vi må være enige, selv om du trenger å få en mer premium-pakke for å få så utrolige resultater. Likevel må vi si at begge vertene har en anstendig merittliste. Dette er hva vi fant for begge. Som et notat handler dette om standard hostingplaner, så det kan variere litt med andre alternativer som VPS eller dedikerte servere.

A2 Hosting

 • Beste tiden: 30ms
 • Verste tiden: 10 sek
 • Gjennomsnitt: 9 sek

Dreamhost

 • Beste tiden:24 sek
 • Verste tiden:34 sek
 • Gjennomsnitt:10 sek

Som du kan se, har A2 den klare fordelen med en gjennomsnittshastighet som er langt mindre enn Dreamhost, selv når du ser på de beste lastetidene. Totalt sett, hvis du vil at nettstedet skal være raskt, bør A2 være det beste valget.

Vinneren: A2

Nedetid / Oppetid

Sammen med hastighet er oppetid en annen avgjørende målestokk som viser vertenes helse og vitalitet. Tatt i betraktning at du ikke vil at nettstedet ditt skal gå ned på grunn av server- eller nettverksproblemer, vil du at vurderingen din skal være så nær 100% som mulig. I noen tilfeller kan du noen ganger få en garanti fra nettstedet (for eksempel med Dreamhost), noe som betyr at hvis du opplever driftsstans, så er du kvalifisert for nettstedskreditt for hver dag det skjer. Dreamhost tilbyr en slik garanti, men A2 gjør det ikke. Her er gjennomsnittet for begge.

 • A2 Hosting: 98%
 • Dream:98%

Totalt sett har Dreamhost litt mer en sving enn A2, men gitt det faktum at siden tilbyr 100% garanti, betyr det at vi må gi kanten til dem.

Vinneren: Dreamhost

Funksjoner

Til slutt skal vi komme inn på hver eneste vert og morsomme og vise deg hva du får med planalternativene dine. Siden vi allerede har gått over de fleste viktige ting, vil vi bare skissere dem slik at du kan gjøre din egen sammenligning.

A2 delt hosting

 • Lite Plan: 1 nettsted, 5 databaser, ubegrenset lagring, gratis SSL
 • Fort: Ubegrenset nettsteder, lagring og databaser, gratis SSL
 • Turbo: Ubegrenset nettsteder, lagring, databaser og Turbohastighet (opptil 20 ganger raskere)

Dreamhost Shared Hosting

 • Standard plan: gratis domene, ubegrenset lagring, båndbredde og databaser, gratis SSL

A2 VPS Hosting

 • Unmanaged: 1 kjerne, 20 GB lagring, 512 MB RAM
 • Fikk til: 4 Core, 75 GB lagring, 4 GB RAM
 • Kjerne: 4 Core, 75 GB lagring, 4 GB RAM (pluss root-tilgang)

Dreamhost VPS Hosting

 • Første plan: 1 GB RAM, 30 GB lagring, ubegrenset båndbredde og domener
 • Andre plan: 2 GB RAM, 60 GB lagring, ubegrenset båndbredde og domener
 • Tredje plan: 4 GB RAM, 120 GB lagring, ubegrenset båndbredde og domener
 • Fjerde plan: 8 GB RAM, 240 GB lagring, ubegrenset båndbredde og domener

Konklusjon

Totalt sett, hvis du er ute etter hastighet og brukervennlighet, er A2 Hosting sannsynligvis et bedre alternativ. Det kan brukes med både Linux og Windows (selv om Windows-priser er litt annerledes) og kontrollpanelet er den mye populære cPanel, mens Dreamhost har en proprietær versjon. Imidlertid, hvis du leter etter noe litt mer kjøttfullt, eller hvis du ønsker å utvikle noen høyt nivåer, er Dreamhost det beste alternativet. Til slutt må vi si at A2s lavere inngangslinje gjør det til det beste alternativet.

Vinneren: A2 Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector