DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

DreamHost og InMotion Hosting er begge kjente og etablerte selskaper som tilbyr webhostingtjenester. Begge disse selskapene har eksistert praktisk talt for alltid i Internet Years (InMotion Hosting er 14 år gammel, og DreamHost er 20!) Siden det er mange selskaper der ute som tilbyr webhosting, kan det være vanskelig å vite hvilket selskap som tilbyr produktene , priser og tjenester som fungerer best for deg. Hvis du har tenkt på å gå med et av disse selskapene, vil du kanskje ikke vite hvilket som er det bedre valget. Heldigvis kan vi hjelpe deg med det. Følgende informasjon skal hjelpe deg med å komme nærmere en informert beslutning, da vi sammenligner DreamHost og InMotion Hosting på et bredt spekter av funksjoner for å finne ut hvilken som tilbyr mest valuta for pengene..


Funksjon sammenligning

I dette avsnittet skal vi se på noen av hovedfunksjonene du kan forvente av hvilken som helst webhosting-tjeneste, for å se hvordan disse to selskapene stables opp mot hverandre.

 • Pris

En av de største tingene noen ser etter i en webhosting-tjeneste er poenget – hvor mye koster det hele? Vel, både DreamHost og InMotion Hosting tilbyr forskjellige servicenivåer, hver med sine egne priser. For DreamHost starter en grunnleggende webhostingstjeneste på $ 10,95 per måned. Å betale for et år foran kan imidlertid ta en pris av prisen, og å betale i tre år på en gang bringer prisen ned til $ 7,95 per måned.

InMotion Hosting tilbyr sin grunnleggende webhosting-pakke til $ 7,99 i måneden. Som DreamHost, med å betale for et år i forveien gir du en dollar-per-måneders rabatt, og du får også valget mellom å betale for to år foran, noe som bringer totalen ned til $ 5,99 i måneden.

Begge tjenestene tilbyr også andre produkter, inkludert VPS (virtuelle private servere) og dedikert serververt. Selvfølgelig har disse ekstra tjenestene en høyere, men sammenlignbar prislapp.

 • WordPress Hosting

For de som leter etter WordPress Hosting, tilbyr begge selskapene denne tjenesten. DreamHost tilbyr sin grunnleggende pakke som starter på $ 7,95 i måneden, mens InMotion Hosting starter på $ 5.99 i måneden. Begge selskapene har nivånivå på service, også, avhengig av dine behov. InMotion Hosting har tre forskjellige servicenivåer – den grunnleggende pakken som allerede er nevnt, og to andre servicenivåer, og inkluderer $ 13.99 for sitt “Pro” -nivå for WordPress Hosting. DreamHost tilbyr det den kaller “DreamPress” for $ 16,95 per måned, men hevder at denne tjenesten er fem ganger raskere enn de grunnleggende alternativene for WordPress Hosting, og er spesielt bygget for å håndtere alle data- og båndbreddeproblemer.

 • Funksjoner – Likheter

Selvfølgelig er forskjellen på en dollar eller to i måneden ubetydelig i det lange løp; Det som virkelig betyr noe er hva du får for pengene. I så henseende er begge tjenestene veldig like ved at de begge tilbyr et bredt spekter av tjenester og funksjoner. Både DreamHost og InMotion Hosting tilbyr for eksempel en rekke funksjoner som kan hjelpe deg med å bygge og drive et vellykket og flott nettsted. Begge tjenestene tilbyr ferdiglagde nettmaler som du kan velge og deretter tilpasse for å passe dine spesifikke behov. De tilbyr deg begge muligheten til å bygge et nettsted fra grunnen av, og begge gir deg ubegrenset lagringskapasitet for onlineinnholdet ditt. Hvis du leter etter en tjeneste som skal være vert for ditt WordPress-nettsted, gjett hva? Både DreamHost og InMotion Hosting tilbyr dette også. Kort sagt, begge selskapene har en lang liste med verktøy og tjenester som hjelper deg med å dekke dine behov.

 • Funksjoner – Forskjeller

Det er imidlertid noen forskjeller. DreamHost tilbyr flere skybaserte løsninger som skyservere og skylagring. Dessuten kan du faktisk bygge nettstedet ditt gratis på DreamHost – bare betale når du bestemmer deg for å faktisk publisere. Dette betyr at du ikke bare kan bruke så mye tid du trenger for å gjøre nettstedet ditt klart, men de vil ikke belaste deg mens du ser alt de har å tilby.

En annen funksjon som ser ut til å gi DreamHost en fordel, er dens forpliktelse til å oppdage og eliminere skadelig programvare før det noen gang kommer i kontakt med nettstedene dine. Gjennom automatiske skanninger av skadelig programvare og en prosess som kalles “cloudflare integration”, jobber DreamHost for å holde innholdet og bedriften din trygge mot rovdyr som vil bli.

Hvis du ikke ønsker å gå igjennom prosessen med å opprette et eget nettsted, eller av en eller annen grunn ikke vil lære hvordan du bruker de medfølgende opprettingsverktøyene for webdesign, tilbyr InMotion Hosting faktisk å bygge nettstedet ditt for deg . Ved å stille noen grunnleggende spørsmål angående dine behov, vil InMotion Hosting faktisk designe og bygge nettstedet ditt for deg, som du deretter kan tilpasse etter eget ønske. I tillegg tillater InMotion Hosting også enkel Google Apps og integrering av sosiale medier på ditt eksisterende nettsted. InMotion Hosting tilbyr også noen applikasjoner som er spesielt designet for handelsrelaterte nettsteder, inkludert Magento og Woo Commerce.

 • Kundeservice

Både DreamHost og InMotion Hosting tilbyr 24/7 kundestøtte, med muligheten til å kommunisere med en kvalifisert ekspert i den andre enden av linjen. Imidlertid, mens DreamHost reklamerer for at 24/7 support hovedsakelig gjennomføres via e-post og Twitter, gjør InMotion Hosting det også enkelt å snakke med en ekte person ved å bruke enten et telefonnummer du kan ringe, eller et live chat-alternativ også.

 • Hastighet

Begge vertene hevder selvfølgelig å levere tjenestene sine i supersnelle hastigheter, og begge påstår at de vertsbaserte nettstedene dine vil kjøre så raskt som moderne teknologi tillater det. I begge tilfeller ser disse påstandene ut til å være sanne. DreamHost og InMotion Hosting bruker SSD-er (Solid State Drives). Denne teknologien lar nettsteder, data og hurtigbuffer lastes raskere, noe som gir brukerne en samlet raskere nettopplevelse.

 • Nedetid / Oppetid

Begge tjenestene tilbyr garantier angående oppetid. DreamHost uttaler spesifikt at de har en 100% oppetidsgaranti, noe som betyr at nettstedet ditt garanteres å alltid være i gang og fungere fullt ut. InMotion Hosting kan skryte av en oppetidsgaranti på 99,9%, som er nesten like god som 100%. Ikke helt. Men nesten.

 • Pengene-tilbake-garantier

DreamHost tilbyr en forbløffende 97-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er hele tre måneder for å sikre at du er helt fornøyd med alt de har å tilby. For ikke å bli overgått, tilbyr InMotion Hosting en 90-dagers garanti. Den ekstra uken gir DreamHost kanten i så måte, men uansett hvordan du ser på det, er det en lang prøveperiode for å være sikker på at du er fornøyd med disse selskapene. Og som nevnt tidligere, med DreamHost starter ikke den gratis prøveperioden på 97 dager med en gang – når du først nettopp konfigurerer og oppretter nettstedet ditt, kan du gjøre det gratis. Så den 97-dagers prøveperioden begynner ikke før du tar steget og publiserer nettstedet ditt. Så i virkeligheten får du veldig lang tid til å sørge for at DreamHost er vertskapstjenesten du vil gå med. Det er en påstand som InMotion Hosting ikke kan samsvare med.

 • Verdi

Når du ser på all informasjonen, kan det se ut til å være vanskelig å velge en klar vinner i verdikategorien. Begge disse webhost-tjenestene tilbyr mye smell for det hardt tjente pengene. Enten du nettopp oppretter din første webside eller lanserer den neste store tingen innen detaljhandel, DreamHost og InMotion Hosting tilbyr begge et imponerende utvalg av tjenester til meget håndterbare priser. Uansett får du definitivt en god verdi med den månedlige premien.

Så hvilken som vinner?

Så, hvis det er tilfelle, hvilken hostingtjeneste er vinneren? Vel, det er virkelig en tøff samtale. Siden de er så like på mange måter, er djevelen, som de sier, i detaljene. Mens begge selskaper er like, har de et par forskjeller, og for pengene våre er vinneren, basert på disse detaljene, InMotion Hosting.

Hvorfor? Uansett nivå på kompetanse på nettstedet, ser InMotion Hosting ut til å ha en bedre løsning for å hjelpe deg. For den nye og uerfarne brukeren tilbød begge selskapene et bredt utvalg av ferdiglagde nettmaler som nesten var uendelig tilpassbare. Vi likte imidlertid det faktum at InMotion Hosting faktisk ville opprette nettstedet for deg, hvis du ville at de skulle gjøre det. Ved å lytte til deg og de unike behovene til det snart kommende nettstedet ditt, kan InMotion Hosting bygge et nettsted for deg, med alle funksjonene du trenger for å maksimere din online funksjonalitet.

For den mer erfarne brukeren ser InMotion Hosting ut til å tilby et mer komplett utvalg av tjenester. Hvis du ønsker å selge på nettet, er InMotion Hosting-integrasjon av flere industristandard-e-handelsverktøy virkelig med på å gjøre nettstedet ditt til et detaljhandelskraftverk.

Og på alle nivåer, tjenesten av InMotion Hosting kundeservice vinner helt klart, ettersom de er lett tilgjengelige gjennom mange forskjellige kommunikasjonskanaler – noe DreamHost ikke kan påstå.

På grunn av disse fremtredende funksjonene gir vi InMotion Hosting en slank – men veldig tydelig – seier i dette head-to-head!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map