iPage vs Amazon Web Hosting: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Når det gjelder webhotell, er det to primære metoder du kan bruke for å få nettstedet ditt online. Den første er å bruke nettsteder som forbrukerkvalitet vil plassere siden din på en server for en lav hastighet og tilby begrensede ressurser. Dette fungerer bra for folk flest, siden mange nettsteder ikke trenger å ha avansert programmering eller funksjonalitet for å gjøre jobben sin. Hvis du for eksempel driver en blogg, vil du ikke betale ekstra for ting som databaser og diskplass hvis du ikke trenger det. På den andre siden, hvis du er en utvikler, trenger du mange forskjellige komponenter for at nettstedene dine skal fungere best for deg. Ting som dedikerte servere, integrert programmering og skyfunksjoner er alle på kurset for nettstedutviklere, og det er derfor de vil trenge å søke etter mer omfattende hostingalternativer. Med alt dette i tankene, gir vi deg en sammenligningsgjennomgang av to hostingplattformer som er på hver side av spekteret. For forbrukerhotell har vi iPage, og for utviklerhotell har vi AWS, som står for Amazon Web Services. Så en ting å huske er at når vi går gjennom og sammenligner disse to vertene om ting som priser og funksjoner, er de designet for forskjellige typer brukere.


Priser Hvis du skulle sammenligne de fleste nettsteder for forbrukerhotell, ville du se at mange av dem tilbyr konkurransedyktige priser for å få deg inn døren. I dette tilfellet har iPage en fantastisk introduksjonspris som er overkommelig for nesten hvem som helst. Når det er sagt, fraråder vi folk å tenke at en lavere kostnad er bedre, da det er langt viktigere å se hvilken verdi du får for pengene dine. For Amazon så får du mye mer funksjoner og fordeler, noe som betyr at du må betale ekstra for å få dem. Som sådan er basisprisen for begge disse vertene en helt annen.

  • iPage: $ 1,99 per måned (går deretter opp til $ 10,99)
  • Amazon: varierer, men kan være så lite som $ 19 / month opp til flere hundre dollar

Vinneren: Hvis vi skal på pris alene, så har iPage overtaket. Når du ser på AWS, er grunnen til at det er vanskelig å låse et prispoeng imidlertid at det er så mange forskjellige alternativer du kan velge fra. Til og med noe så enkelt som å være vert for en grunnleggende webside har flere servicevalg, som kan blåse opp prisen utrolig raskt. Prisstruktur Et viktig skille mellom disse to tjenestene er at de fakturerer på forskjellige måter. Mens iPage tilbyr en avgift per måned som er basert på påmelding i et helt år, bruker AWS en “pay-as-you-go” -struktur som kan være mye mer kostnadseffektiv hvis du bare trenger midlertidig hosting. IPage binder alt sammen i en plan, noe som betyr at du kjøper tjenester du kanskje ikke trenger, mens AWS bare tar betalt for produkter og programmer du bruker. Til slutt, hvis du vet hva du gjør og er strategisk for hvordan du betaler, kan du få mye mer ut av pengene dine fra AWS.

Vinneren: AWS

Kundeservice Enten du er en nybegynnere eller en veteran, vil det komme en tid hvor du må kontakte noen for å løse et problem. Det kan være relatert til websiden din, eller det kan være noe så trivielt som et faktureringsspørsmål, men uansett er det viktig at du raskt får tak i noen for å sikre at problemet ditt løses umiddelbart. Så når vi sammenligner forskjellige støttemetoder, vil vi fokusere på de fire beste: telefon, chat, e-post og fora. Før vi begynner er det imidlertid viktig å merke seg at AWS tar ekstra betalt for omfattende støttesystemer, mens iPage inkluderer det i basisprisen. Når det er sagt, har AWS en grunnleggende pakke som følger med ditt standard hosting-system. Som sådan skal vi sammenligne disse støttesystemene i stedet for de ekstra alternativene du kan finne på AWS.

Telefonstøtte Som et av de største selskapene i verden er Amazon alltid flink til å svare på telefoner og redusere ventetider. Hvis du kontakter supportteamet til AWS, vil du ikke vente mer enn noen få minutter. iPage har et lignende oppsett, men hvis du ringer i rushtiden, kan det hende du må være på vent litt lenger.

Vinneren: AWS

Live Chat For deg som ønsker umiddelbare resultater uten å måtte snakke med noen, er live chat en fantastisk ressurs til din disposisjon. Begge hosting-tjenestene tilbyr en chat-funksjon, men AWS mangler noe i grunnpakken. Hvis du oppgraderer, kan du få personlig hjelp til alle døgnets tider, men hvis du holder deg med standardsystemet, kan du finne lengre ventetid. iPage er mye mer responsiv totalt sett, selv om de fremdeles har noen problemer i løpet av rushtiden.

Vinneren: iPage e-post Når du ser på e-poststøtte, er den beste måten å sammenligne de to å se hvor lang tid det tar for et svar. Både iPage og AWS har et standard billettsystem, men AWS ser ut til å komme raskere tilbake generelt. Totalt sett er de imidlertid omtrent jevn.

Vinneren: et slips Guider / forum Hvis du er den typen personer som vil lære å løse et problem selv, vil du ha tilgang til et vell av informasjon som kan hjelpe deg med å løse vanlige problemer uten å måtte snakke med noen. I denne forbindelse har iPage et mye bedre system satt opp for grunnleggende medlemmer, noe som gir den en fordel over AWS. Hvis du imidlertid oppgraderer støtteplanen din med Amazon, har du mye større tilgang til opplæringsprogrammer og fora, så husk det også.

Vinneren: iPage

Hastighet I dagens moderne verden forventer folk umiddelbare resultater, spesielt online. Mens du for mange år siden kanskje har ventet minutter på at en side skulle lastes inn, i disse dager hvis det tar lenger enn 0,001 sekunder at publikum spretter før de kan se hva som er på nettstedet ditt. Som et resultat, vil du forsikre deg om at verten din har den beste hastigheten og påliteligheten, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at nettstedet ditt henger hele tiden. I dette tilfellet har både AWS og iPage raske lastehastigheter, men AWS har litt mer avvik. I noen tilfeller kan det se ut som om det tar evig tid, mens andre ganger glir det raskt. Dessverre er konsistens viktig, og det er grunnen til at iPage har kanten.

Vinneren: iPage

oppetid Den andre tingen å se på er om det er fare for at nettstedet ditt går ned av en eller annen grunn. Dette er kjent som oppetid eller nedetid, og de fleste hosting-tjenester vil gi en garanti for at siden din aldri vil oppleve krasj. Når du sammenligner disse to, har ikke iPage infrastrukturen som Amazon gjør, noe som betyr at den ikke har så pålitelige av oppetidsprocent. Når det er sagt, er forskjellen en brøkdel av en prosent, så ikke tro at iPage krasjer hele tiden sammenlignet med AWS.

Vinneren: AWS, men med svak margin Verdi Det er her vi kommer inn i muttere og bolter i hver tjeneste. Som vi nevnte tidligere, er AWS bygget for utviklere og seriøse nettdesignere, mens iPage er ment for den gjennomsnittlige forbrukeren som ikke vet mye om nettstedbygging. Når det er sagt, har iPage ganske mange funksjoner å tilby, så hvis du leter etter noe litt enklere å navigere mens du opprettholder all funksjonaliteten din, kan det være et utmerket valg. Her er en kort oversikt over hva hver tjeneste har å tilby. iPage Fordi det bare er en basisplan å velge mellom, får du alle de beste funksjonene uten å måtte oppgradere. Det eneste du kanskje må betale mer for er båndbredde, men det er avhengig av nettstedstrafikken og behovene dine etter hvert som din online tilstedeværelse vokser. iPage gjør det superenkelt for alle å bygge et nettsted, ettersom de tilbyr programmer som hjelper deg å komme i gang og lage sidene og knappene dine. I tillegg kan du integrere e-handelsfunksjoner og markedsføre siden din gjennom iPages system. Totalt sett takler de det meste av tunge løft for deg og tilbyr en enkel og brukervennlig plattform.

AWS Dette nettstedets største styrke er også den største svakheten. Fordi det er så mange alternativer å velge mellom, kan det være en skremmende oppgave å finne ut hva du trenger, noe som betyr at hvis du er ny på nettstedbygging, er det lett å gå seg vill i blandingen. Med det i bakhodet, hvis du er erfaren og vet hva du skal se etter, så gjør AWS det enkelt å tilpasse planen din og lage et system som har alt du trenger. Enten du vil ha dedikerte servere, høyere båndbredde eller mer lagringsplass, har AWS et stort utvalg av valg for deg. Dette omfatter også programmering og bygging av nettsteder. Kort sagt, mens iPage gjør det meste av jobben for deg, gir AWS deg ganske enkelt verktøyene du trenger for å jobbe på egen hånd. Se hvordan AWS holder opp mot andre konkurrenter i vårt DreamHost vs. AWS hosting sammenligningsinnlegg.

Vinneren: Det er vanskelig å velge en vinner her fordi de begge er så forskjellige. For enkelhets skyld må vi imidlertid si at iPage er mye mer brukervennlig, mens vi fortsatt tilbyr tilpassbare løsninger for de som er mer erfarne. Selv om AWS absolutt har mye mer å tilby, kan det være vanskelig å vite hva du trenger og hvordan du kan lage en plan fra bunnen av.

Konklusjon Så til slutt, hvilken tjeneste er bedre? Vi må si at ytelsesmessig er AWS det ideelle valget, mens hvis bekvemmelighet og enkelhet er mer presserende for deg, så er iPage et mye bedre alternativ.

For å se hvordan iPage samsvarer med andre hosting-tjenester, må du sjekke ut sammenligningsinnlegget til iPage vs. A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map