Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

I dagens moderne verden har det aldri vært enklere å bygge og sette opp et nettsted. Enten du er en liten bedrift som ønsker å nå ut til kundene dine, eller du ønsker å starte en spesialblogg for å tjene penger, er det å lage et nettsted noe nesten alle kan gjøre, forutsatt at de vet hvor de skal se.


Dessverre, fordi det er slik gluttony av forskjellige vertssteder der ute, kan det være vanskelig å avgjøre hvilken som er best for dine behov. Selv om vi ikke kan sammenligne dem alle samtidig, vil vi gjøre det med to av de topprangerte vertene i dag; Namecheap og Godaddy.

Når du sammenligner disse to vertene, vil vi måle dem mot de samme funksjonene og fordelene, samt vise deg hvilken som er bedre for deg, avhengig av dine behov.

Priser

Så langt kostnadene går, er det viktigste å se på hvor mye det er å registrere et nytt domene. Selv om det kan være andre oppgraderinger involvert i å lage et nettsted, for å holde ting enkelt, ser vi bare på prisen for et domene så vel som fornyelse. Forutsatt at du vil holde nettstedet ditt aktivt i lang tid, må du fornye det årlig for å holde det levende og tilgjengelig.

Namecheap

 • Verdipakke: 9,88 dollar å sette opp, med fornyelser på 38,88 dollar etter det første året
 • Profesjonell pakke: 19,88 dollar for det første året, og 78,88 dollar for fornyelser
 • Ultimate Package: 29,88 dollar for å sette opp, og fornyelser koster $ 129,88 per år
 • Business Pro: 19,88 dollar per måned

Gå pappa

 • Økonomi: $ 1 per måned / deretter $ 7,99
 • Deluxe: $ 5,99 per måned / deretter $ 10,99
 • Ultimat: $ 9,99 per måned / deretter $ 16,99

Vinneren: Namecheap kan være dyrere på forhånd, men hvis du planlegger å ha nettstedet oppe i årevis, vil du slutte å spare penger ved å gå med denne verten.

Kundeservice

Selv om du er en teknisk guru, vil det uunngåelig være tider hvor du må kontakte kundestøtte for å løse et problem. Med det i tankene er det viktig at verten gir tilstrekkelige kanaler til at du kan kontakte dem med eventuelle problemer, så vel som å komme tilbake til deg så snart som mulig. Det er tre hovedtyper av kundesupport, så la oss se hva disse vertene tilbyr.

Døgnåpen tilgang

I dette tilfellet lar Namecheap deg kontakte dem med eventuelle problemer dag eller natt, inkludert helger. Når det gjelder Godaddy, svarer de bare på spørsmål mandag til fredag, noe som betyr at hvis du får et problem i løpet av helgen, må du vente med å få det løst.

Vinner: Namecheap, av åpenbare grunner.

Live chat

For å hjelpe deg med å få problemet løst i sanntid, vil mange verter tilby et gratis chatterom hvor du kan be om hjelp og få svar med en gang. Både Namecheap og Godaddy har live chatfunksjoner, men Namecheap er tilgjengelig 24/7 og tar ikke så lang tid å koble seg til. Med Godaddy har de visse timer der du kan delta i en chatteøkt, noe som betyr at du ikke vil kunne løse problemer på noe tidspunkt.

Vinner: Namecheap igjen

Telefonstøtte

Mens de fleste foretrekker å kommunisere via e-post eller tekst i disse dager, er det noen ganger å snakke med en levende person den beste måten å håndtere problemet på riktig tid. Begge disse vertene har et telefonnummer som du kan ringe, men Godaddy har igjen begrensede timer hvor du kan kontakte dem, og oddsen er at du må vente lenger for å nå en person i den andre enden.

Vinner: Namecheap

Hastighet

Forutsatt at du vil at nettstedet ditt skal være tilgjengelig for hvem som helst når som helst, er det avgjørende at du får en vert som gir tilstrekkelig hastighet slik at du ikke møter på etterslep på regelmessig basis. Mens nesten hver vert vil hevde at de tilbyr 99,99% oppetid, er det i mange tilfeller ganske enkelt ikke tilfelle, noe som betyr at du må teste dem selv for å finne hvilken som har bedre ytelse.

I følge den uavhengige hastighetstesteren hostbenchmarker.com er her resultatene for begge disse nettstedene.

Namecheap: gjennomsnittlig lastehastighet er 3,4 sekunder, med den raskeste tiden på 2,85 sekunder og den tregeste er 72,7 sekunder.

Gå pappa: Gjennomsnittlig hastighet er 3,14 sekunder, med den raskeste er 2,38 og den tregeste er 37,97 sekunder.

Vinner: Som du ser, trumfer Godaddy Namecheap totalt sett, både med gjennomsnittlig og langsom hastighet. En del av det er fordi Godaddy har mange flere brukere, og som et resultat har raskere servere for å imøtekomme dem.

oppetid

Som vi nevnte, vil de fleste hosting-nettsteder garantere nesten 100% oppetid, noe som betyr at nettstedet ditt ikke skal gå ned av noen grunn. Igjen så vi på hostbenchmarker.com for å se hvordan disse vertene stablet opp mot hverandre.

Namecheap: Gjennomsnittlig oppetidsprosent er 99,93%, med den laveste 92,92%.

Gå pappa: Gjennomsnittlig oppetid er 99,95%, med lavest 94,72%

Vinner: Igjen, å ha flere brukere betyr at Godaddy har mye bedre infrastruktur enn Namecheap, noe som resulterer i mer pålitelige oppetider totalt sett. Det er også verdt å merke seg at begge vertene noen ganger gir 100% oppetid, så ta det også i betraktning.

Verdi

Når du sammenligner to verter, er det nødvendig for deg å sammenligne hvilken verdi du får med abonnementet ditt. For det meste bestemmes denne verdien av hvor mange domener du kan ha, hvor mye harddiskplass du får, og hvor mange databaser du får samlet.

Namecheap

 • Verdiplan: 3 domener, 20 GB diskplass, 50 databaser og 50 e-postkontoer.
 • Profesjonell: 10 domener, 50 GB diskplass, 100 databaser og 100 e-postkontoer
 • Ultimat: Opptil 50 domener, ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde
 • Business Pro: Ubegrenset domener, 20 GB diskplass og 5000 GB båndbredde

Gå pappa

 • Økonomi: 1 domene, ubegrenset båndbredde, 100 GB diskplass
 • Deluxe: Ubegrenset domener, lagring og båndbredde
 • Ultimat: Alt fra Deluxe, inkludert DNS-administrasjonsverktøy og et års SSL-sertifikat

Som du ser, inkluderer bare Namecheap ting som ekstra domener og e-postkontoer, noe som betyr at hvis de er verdifulle for deg, så vil Namecheap være et bedre valg. Imidlertid, hvis ytelse er et større salgsargument, kan Godaddy være det beste alternativet. Selv om e-postmeldinger ikke leveres sammen med Godaddys planer, kan du takle dem på for så lite som $ 5,99 per måned, noe som vil gjøre totalprisen din enda høyere.

Vinner: Namecheap for e-post og domener, Godaddy for hastighet og ytelse

Funksjoner

Sammen med å vite hvilken verdi du får fra webhotellet, må du også forstå hvilke tilleggsfunksjoner det gir deg for å gjøre det enda enklere å sette opp nettstedet ditt. Her er noen vanlige funksjoner som disse vertene deler.

WordPress Hosting

Som en tjeneste blir WordPress raskt byggemester til nettstedet. Både Godaddy og Namecheap tilbyr denne stilen for hosting, noe som betyr at det skal være lett nok å legge til funksjonalitet på websiden din uten å måtte lære deg massevis av programmering.

cPanel

Dette er det desidert mest foretrukne kontrollpanelet for ethvert nettsted, ettersom det gir deg flest muligheter og kontroll over innholdet og sikkerhetskopiene dine. Både Godaddy og Namecheap tilbyr cPanel for alle pakkene sine.

Lagt til sikkerhet

Med hackere rundt hvert virtuelle hjørne er det viktig at nettstedet ditt er beskyttet. Godaddy tilbyr Secure Socket Layer (SSL) beskyttelse, i likhet med Namecheap. Begge nettsteder har forskjellige sikkerhetsplaner du kan velge fra, avhengig av dine behov.

markedsføring

En av de største hindringene du vil ha etter å ha opprettet nettstedet ditt, er at du må markedsføre det for å drive trafikk og øke antallet. Godaddy tilbyr forskjellige markedsføringsplaner, inkludert SEO-optimalisering, e-postmarkedsføring og lokal målretting for annonser. Det ser ikke ut til at Namecheap har noen offisielle markedsføringsplaner ennå.

Online betalinger

Hvis du bygger et nettsted som vil bruke e-handel som en primær funksjon, er det viktig at du går med en vert som kan gi deg alle verktøyene du trenger for å få det til. Namecheap lar deg bruke programvare som tilbyr betalingsmetoder, noe som betyr at du kan opprette en digital butikkfront på kort tid.

Vinneren: Totalt sett har Namecheap de beste funksjonene, selv om Godaddy har den distinkte fordelen når det kommer til markedsføring og webdesign. Faktisk kan du betale Godaddy for å bygge din webside og merkevare for deg, noe som betyr at du knapt må løfte en finger for å få satt opp.

Hvem har mest nytte av det

Så vi har sett hva begge vertene kan tilby, men hva betyr det for deg? Enten du er markedsføringspersonell eller eier av en liten bedrift, hvordan sammenligner disse vertene seg når de gir deg tjenestene og funksjonene du trenger? La oss bryte det ned.

En utvikler

Totalt sett er ytelsesnivået til Godaddy høyere enn Namecheap, noe som betyr at hvis du er programvareutvikler, kan det være lurt å bruke Godaddy. Når det er sagt, er ingen av disse nettstedene optimalisert for nettutvikling, så du burde se andre steder i stedet for å se hva du kan finne.

markedsfører

Hvis du prøver å utvikle nettsteder som en måte å markedsføre arrangementer og bedrifter, kan det være mer fordelaktig å bruke Godaddy, siden de allerede har et nettverk for markedsføring av forskjellige nettsteder. Imidlertid, hvis du vil ha mer kontroll over hva du kan gjøre, vil vi foreslå Namecheap som et bedre alternativ. Igjen, ingen av disse vertene er optimalisert for denne typen ting, så husk å huske på det.

Eier av små bedrifter

Forutsatt at du eier en liten bedrift og ønsker å markedsføre den gjennom nettstedet ditt, vil det være bedre å bruke Godaddys markedsføringsmateriell og nettverk til din egen fordel. Imidlertid, hvis du prøver å minimere bunnlinjen, vil Namecheap koste deg mindre i det lange løp.

Netthandel

Fordi Namecheap lar deg konfigurere online betalinger, er dette alternativet ideelt for alle online virksomheter. Det beste av alt, sikkerhetsnivået og støtten du får fra Namecheap betyr at du kan håndtere eventuelle betalingsproblemer med en gang.

Hvordan sammenligner GoDaddy med andre vertsider? Sjekk ut GoDaddy vs. HostGator sammenligningsinnlegg for å finne ut av det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map