Nettstedbyggere for fotografer: 4 beste alternativene for å bygge et nettsted (2020)

Du er en fotograf, men du har ikke et nettsted.


Instagramen din er vakker, men du er forvirret.

Hvor starter du med å bygge og være vertskap for et fotograferingssted?

La oss se på fire av de beste alternativene for fotografer å komme i gang.

fotograf som bygger et nettsted

Å bygge et nettsted for en fotograferingsvirksomhet er veldig annerledes enn det gjennomsnittlige nettstedet.

Den MÅ fokusere på vakker fotografering, og alt annet er sekundært.

I tillegg kan bilder ta mye lagringsplass – slik at du ikke kan takle svake lagringsgrenser.

fotografering nettsted byggherre

Derfor er det, som fotograf, når du går gjennom forskjellige nettstedbyggere, det er viktig å finne riktig passform for å vise frem arbeidet ditt og detaljere tjenestealternativene dine.

Som fotograf har du allerede nok arbeid på tallerkenen din når det gjelder å sette opp og ta bilder; redigering og berøring av bilder; samt organisere dem til et presentabelt album.

Som oftest ønsker ikke fotografer et nettsted som lar dem enkelt designe og bygge nettstedet sitt. For disse spesifikke mulighetene, vil du finne en veldig rask og enkel byggherre.

Likevel vil du fremdeles ha et nettsted som tillater fleksibilitet med tilpasning, slik at du kan skreddersy nettstedet ditt til din unike stil.

fotograf på vei til et nettsted

Du vil også at verten skal tilby en rekke CMS-alternativer og bildegallerialternativer, slik at du kan være sikker på å få det utseendet du ønsker.

En annen viktig kvalitet å se etter i en nettstedsbygger er pålitelig lagringsbackup og hastighet. Fotograferingsnettsteder der du viser frem arbeidet ditt krever en stor mengde lagring på grunn av de krevende lagringskravene til store, høykvalitets og redigerte bilder.

Gå med en vert som opprettholder hastigheten og egenskapene selv om den står overfor store belastninger.

Fremfor alt vil du velge en nettstedsbygger som har utmerket kundeservice og brukerstøtte. Uansett hvor godt rangerte en bestemt er, kan det være problemer med tjenesten, eller du kan bare trenge litt veiledning med visse nettstedsfunksjoner. Et godt kundesupportteam kan utgjøre hele forskjellen for din online tilstedeværelse.

La oss undersøke de beste alternativene for webhotell for fotografer.

1) Format: best rangert for porteføljebyggere

Format er en nettplattform spesielt utviklet for kunstneriske fagpersoner som ønsker å vise sin profesjonelle portefølje. En undersøkelse i 2016 utført av wisebuy.com fant at Format hadde den høyeste kundetilfredshetsfrekvensen blant online porteføljebyggere på 95%.

Format lar kunstnere og fotografer tilpasse og tilpasse nettstedet til en stil de føler at passer best til temaet i arbeidet. Format er den valgte nettplattformen for mange profesjonelle fotografer med høyt profil og deltid.

Format gir en brukervennlig nettbygger som er svært fleksibel og kan tilpasses til designbehov hos kunden. En komponent av online salg og e-handel er på hvert prisnivå i Format sin webhotellplan. Siden fotografer konstant redigerer innholdet og utformingen av nettstedet sitt, har Format gjort det veldig smertefritt å gjøre endringer og justeringer selv via nettbrett eller mobilenhet..

Format imøtekommer behovene til fotografer som ønsker å opprettholde en konsistent og innholdsrik bloggkomponent på nettstedet. Deres kraftige bildebaserte blogging gjør at fotograferingsblogger er raske og smertefrie å opprette, gjennomgå og redigere.

Mange andre webverts nettbyggere klarer ikke å adressere denne komponenten tilstrekkelig. Format er en av de verdsatte vertene for funksjonene det gir at fotografer sannsynligvis vil bruke.

Format gir også en bemerkelsesverdig klientisoleringsfunksjon som lar deg ekspertpakke arbeidet ditt for klienter.

Formats kundesupport er nyttig og effektiv. De fleste kunder har sine problemer løst innen 23 timer.

Her er Format generelle funksjoner som er inkludert i alle planer:

 • Rask og vennlig support 24/7
 • Formater gallerier-appen
 • Publiser og oppdater skjema Adobe Lightroom
 • Klientisolering
 • Smart typografi
 • Dynamiske temaer
 • Fleksibel sider og layout

Her er formatvertsalternativene dine:

Entusiast $ 6 / måned

 • 100 bilder
 • 3 Lagre produkter
 • 15 sider

Pro $ 12 / måned

 • 1 000 bilder
 • 20 butikkprodukter
 • Ubegrensede sider og blogginnlegg
 • 5000 korrekturbilder
 • Gratis domene
 • Tilpasset CSS- og HTML-redigering

Ubegrenset $ 25 / måned

 • Ubegrensede bilder
 • Ubegrensede butikkprodukter
 • Ubegrensede sider og blogginnlegg
 • Ubegrensede korrekturbilder
 • Gratis premium-temaer
 • Gratis domene
 • Tilpasset CSS- og HTML-redigering

Alle disse webhotellene gir en flott plattform for webhotell for fotografer som bygger sin egen webside.

Før du bestemmer deg for hvilken webhotell du vil gå med, må du gå gjennom det du ønsker og forvente fra nettstedet ditt. Forsøk å ta en oversikt over det nåværende arbeidet ditt, forstå hvilken type kunstnerisk kategori arbeidet ditt ville falle under. Dette vil hjelpe deg å bestemme hvordan du vil vise frem arbeidet ditt og hva slags publikum du prøver å nå.

2) Squarespace: Enkel å starte og vakre maler

Square er et populært valg blant fotografer for deres profesjonelle, elegante, men likevel forenklede nettsteddesign av høy kvalitet. Squarespace er mye brukt blant frilansere som legger sterk vekt på estetikk på nettstedet deres.

De forhåndsinstallerte designmalene Squarespace tilbyr sine brukere, gir et svært strukturert fundament som elegant viser arbeidet ditt for optimal estetikk. På toppen av fantastiske maler er Squarespace nettbygger veldig enkel å bruke og populær blant fotografer.

Squarespace tilbyr mange funksjoner designet for å fremheve det kunstneriske arbeidet ditt. Disse kunstneriske funksjonene inkluderer moderne maler, en stilredigerer, innebygde mobile nettsteder, tilpasset CSS, tilpassbar innholdsoppsett, gratis Google-skrifter, diagramblokker og videobakgrunner.

Selv om Squarespace er foretrukket av mange kreative fagpersoner for sine kunstneriske evner, kan mange fantasifulle frilansere synes det er begrensende. Squarespace kan tilpasses når det gjelder innholdslayout, skrifter og stil, men mange klager over at de generelle malene ikke passer til deres spesialiserte designtema. For denne gruppen fagfolk kan en vert med en nettverksbygger som tilbyr svært tilpassbare maler være gunstig.

Squarespace tilbyr også en 14-dagers gratis prøveperiode, selv om dette ikke gir deg mye tid til å eksperimentere med webhotell med tanke på SEO-muligheter, vil dette tillate deg å leke med designaspektene ved Squarespace for å se om du liker formatet.

Squarespace-priser tilbyr sine webhotelltjenester til en middels til middels høy prisklasse. Hvis du bare vil vise arbeidet ditt i et fotogalleri med informasjon om deg selv og arbeidet ditt, kan det være lurt å velge den personlige planen. Men hvis du vil selge originale utskrifter fra nettstedet ditt, kan virksomheten eller det grunnleggende nettbutikkalternativet være det beste alternativet.

Personlig plan: $ 12 / måned

 • Ubegrenset, sider, gallerier og blogger med ubegrenset lagring av båndbredde og 2 bidragsytere
 • Mobiloptimalisert nettsted
 • Nettstedsmåling
 • Gratis tilpasset domene SSL-sikkerhet inkludert
 • 24/7 kundestøtte

Forretningsplan: $ 18 / måned

 • Alle funksjonene i den personlige planen
 • Profesjonell e-post fra Google
 • 100 USD i Google AdWords-kreditt
 • Selg ubegrensede produkter og godta donasjoner
 • 3% transaksjonsgebyr
 • Salgsfremmende popup-vinduer
 • Fullt integrert e-handel

Squarespace tilbyr også 50% avslag på det første året for studenter som melder seg på med sin akademiske e-postadresse.

3) WP Engine + Semplice: Beste valg for avanserte fotografer

Vil du ha noe mer enn bare en standardkjøring av nettstedets byggherre?

Kanskje du vil ha mer kontroll og tilpasning, men ikke vil kode fra grunnen av.

Vi har en ny løsning for deg: par Semplice-temaet fra Spotify-designeren Tobias Van Schneider med WP Engine for den ultimate kraften.

Det du får er det beste fra begge verdener.

Du er på superdrevet, supersnabb hosting, og har et vakkert tema bygget bare for fotografer.

forhåndsvisning av semplice-tema

Dette er best for avanserte fotografer som trenger mer lagring, tilpasning og generell kontroll.

Vi anbefaler ikke dette oppsettet for nybegynnere – da det kan komplisere ting og bremse fremgangen din.

Mange fotografer og frilansere favoriserer å bruke en WordPress-plattform for brukervennlighet, fortrolighet og andre fordeler. Hvis du passer inn i denne gruppen, vil du finne en helt ny verden av alternativer for webhotellfirmaer som spesialiserer seg på WordPress hosting.

Den fremtredende webverten for WordPress-hosting for fotografer må være WP Engine. Et stort problem for fotografer er at innholdet deres vanligvis har høye lagringskrav som f.eks større bilder med høy oppløsning de kan være sterkt redigert eller rørt opp.

Dette kan sette en belastning på nettstedets hastighet, noe som vil redusere nettstedets SEO-evner alvorlig. Dermed kan det være mer verdifullt å velge en rask kvalitet med høy lagring med mer lagring hvis budsjettet tillater det.

Selv om WP Engine ikke er kjent for å ha den veldig forenklede og brukervennlige nettbyggeren, er det verdt å legge den inn her for å fremheve dens høye kvalitet og profesjonelle evner.

Det er grunnen til at WP Engine er høyt aktet og brukt av profesjonelle fotografer. WP-motoren tilbyr hosting av høy kvalitet med mye lagring og høy hastighet. WP Engine har også vært kjent for å være svært fleksibel og tilpasses for å passe til ditt spesifikke designtema.

WP Engine har også et av de mest hjelpsomme og effektive kundesupportene i webhotellbransjen. De tilbyr også gratis migrering hvis du bytter fra en annen webhotelltjeneste.

Selv om WP-motoren er kostbar for $ 35 per måned for oppstartplanen, vil den definitivt lønne seg hvis du får høy månedlig trafikk. Hvis du ikke er sikker på om den bratte prisen WP Engine tilbyr en 60-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du prøver det og ikke tror at tjenesten er verdt pengene dine, vil du få det hele tilbake.

WP Engine Prcing

Dette er hva WP Engines oppstartplan ($ 35 / måned) inkluderer:

 • 10 GB lokal lagring
 • 50 GB båndbredde
 • Dev, Stage, Prod Miljøer
 • Overførbare nettsteder
 • PHP 7 klar
 • Stor FS
 • Global CDN
 • Sideytelse
 • Automatiserte SSL-sertifikater
 • 24/7 chat support

Pluss – med lenken vår får du 3 måneder gratis

4) Wix: Enkel å bruke, men har ulemper

wix for fotograferingsnettsteder

Wix er mye brukt blant fotografer for det meget tilpassbar og brukervennlig nettbygger. Wix er tilgjengelig gratis så lenge du vil, men hvis du trenger profesjonelle funksjoner som ditt eget domenenavn eller prioritert støtte, må du velge en av deres fem premiumplaner. Den gratis Wix-planen tilbyr mange nyttige funksjoner som:

 • Tilgang til vår omfattende samling av bilder, utklipp og ikoner. Alt tilpasses og 100% GRATIS å bruke på Wix-nettstedet.
 • 500 MB lagringsplass og opptil 500 MB båndbredde
 • Ubegrenset tilgang til alle Wix Support trinnvise gjennomganger, artikler, videoopplæringer og mer

Det gratis alternativet er flott for start men hvis du får større trafikkmengder og du trenger mer lagring og båndbredde og ikke ønsker at Wix-annonser skal vises på nettstedet ditt, må du oppgradere til en premiumplan.

Hvis du driver med et fotograferingssted med stor trafikk og mye lagringsbehov, vil premiumplanen med mest verdi være den Ubegrenset plan til $ 14 / måned. Denne planen tilbyr ikke bare ubegrenset båndbredde og 10 GB lagringsplass uten Wix-annonser, den tilbyr også verdifulle SEO-funksjoner.

Hvis du ønsker å selge originale utskrifter på nettstedet ditt, gir Wix deg muligheten til å gjøre e-handelstransaksjoner med sine e-handelsplaner. Denne planen gir deg 20 GB lagring sammen med fordelene med en nettbutikk.

Sammendrag: Test ut få, så ta av

fotograf som bygger et nettsted

Når du har funnet ut hvilken type publikum du vil nå, forstår du deres oppførsel og hvilken type innhold de vil konsumere. Når du har tatt hensyn til alle disse faktorene, vil du uten tvil velge riktig vert.

For å gi et avgjørende svar, Format er vårt valg for den beste rundt verten for fotografer på alle nivåer. Format er spesielt designet for å fremheve kunstnerens arbeid. Deres fellesskap og støtte er veldig erfaren i ønsket og problemene med kunstner som viser frem arbeidet deres.

Når det er sagt, hvis du er en fotograf med mer spesialiserte behov, kan du synes det er gunstig å bruke andre verter. Hvis du er mer interessert i å selge høyt volum direkte fra nettstedet ditt i stedet for å vise frem arbeidet ditt og tiltrekke kunder, kan Squarespace være et godt alternativ. Hvis du er en veldig erfaren og svært profesjonell fotograf som forventer store mengder trafikk og har mange store høyoppløselige fotografier WP-motor kan også være et flott alternativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map