Squarespace vs WP Engine: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Vi har en uendelig søken etter å levere anmeldelser av høy kvalitet av de best-hosting nettstedene der ute, og dette er vår siste avbetaling. I dag skal vi se på to verter som har enormt forskjellige tilnærminger til å tilby innhold til brukerne sine, så før vi selv begynner, må vi starte med en ansvarsfraskrivelse. WP Engine er en tjeneste som utelukkende handler innen WordPress, mens Squarespace er designet for nybegynnere og reklamer som ønsker å fokusere mer på innhold enn nettbygging. Dette er to forskjellige segmenter av brukere, så avhengig av hvilken type du er vil du ha en predisposisjon til det ene eller det andre.


Når det er sagt, la oss se hvordan de stabler seg opp mot hverandre og hvor de overlapper hverandre, slik at du kan vite hva de tilbyr. En annen ansvarsfraskrivelse her er at det er vanskelig å finne ut hvilken som er “best” fordi de imøtekommer to forskjellige behov, så vi vil prøve å holde ting så objektivt som mulig.

Priser

Som med alle vurderingene våre, vil vi først fortelle deg hva du kan forvente så langt som det koster. Vanligvis vil folk gjøre dette til en av sine viktigste prioriteringer, så vi er klar over at det kan være et uoverkommelig trekk ved enhver tjeneste, hosting eller annet. I dette tilfellet, men hvis du skal basere avgjørelsen din på pris alene, vil det være litt av en utfordring fordi hver tjeneste tilbyr så mye for det de gjør. Som du vil se, er WP Engine mye dyrere enn Squarespace, men mengden verdi du får kan gjøre de ekstra avgiftene verdt det. Vi kommer inn på det senere, men vi vil bare at du vet hvorfor det er slik avvik.

Square

 • Personlig pakke: $ 16 per måned, $ 12 hvis faktureres årlig
 • Forretningspakke: $ 26 per måned, $ 18 hvis faktureres årlig
 • Grunnleggende nettbutikk: $ 30 per måned, $ 24 hvis faktureres årlig
 • Avansert nettbutikk: 46 dollar per måned, 40 dollar hvis det faktureres årlig

WP-motor

 • Personlig plan: $ 29 / måned
 • Profesjonell plan: $ 99 / måned
 • Forretningsplan: $ 249 / måned
 • Premium Plan: Be om prisoverslag

Det er tydelig at Squarespace har fordelen i prisavdelingen, spesielt fordi du har flere alternativer som er innenfor samme relative rekkevidde. Det betyr at hvis du vil ha et bare ben bein, betaler du ikke mer enn det du trenger. Totalt sett må vi gi seieren til Squarespace, men hvis du er ute etter mer funksjonalitet, så vil WP Engine være det bedre valget.

Vinner: Square

Pengene tilbake-garanti

Et annet aspekt av kostnadene for en vertstjeneste er hvor lang tid de gir deg til å ombestemme deg. Å bygge et nettsted er ikke noe som kan gjøres raskt (relativt sett), så du vil ha en sjanse til å utforske og spille med funksjonene og fordelene dine før du tar en endelig beslutning. I dette tilfellet lar Squarespace deg prøve tjenestene deres gratis i opptil fjorten dager, mens WP Engine gir deg seksti til å be om full refusjon. Som du sikkert har lagt merke til, er det en betydelig forskjell mellom de to at Squarespace ikke ber om penger på forhånd, men å ha bare to uker er ikke nok tid hvis du vil se alt det har å tilby. Totalt sett har WP Engine bedre avtale.

Vinner: WP-motor

Kundeservice

Vi har allerede diskutert viktigheten av verdi over kostnad, og en av de beste måtene å finne ut hvor mye verdi du får fra en tjeneste er hvor godt de behandler kundene sine. I dette tilfellet har både Squarespace og WP Engine gode responstider, men de gjør det litt annerledes.

Telefonstøtte

For mange mennesker er det å snakke med noen på telefonen den beste måten å sikre at du kan få problemet løst når du kan holde deg på linjen til du er fornøyd med at ting har blitt løst. Den eneste ulempen venter på vent, men WP Engine handler ganske bra om å begrense ventetidene for kundene. Squarespace har derimot ikke et telefonnummer, så prøv ikke engang å ringe dem. Det betyr ikke at de er utenfor rekkevidde, men du vil ikke kunne snakke med noen.

Vinner: WP-motor

Live chat

Dette er den neste beste tingen å ringe, ettersom det gir samme nivå av umiddelbarhet uten Muzak eller vanskelige stillheter. Begge vertene har utmerkede chat-tjenester som reagerer raskt og vil bidra til å løse ethvert problem på rekordtid.

Vinner: et slips

e-post

Når du stabler disse to vertene, er det her Squarespace skinner over WP Engine. Avhengig av tidspunktet på dagen, kan WP kanskje ikke komme tilbake til deg med en gang via e-post. Du må åpne en billett og vente på svar. Selv om de ikke tar ublu lang tid (vanligvis noen timer eller så), har Squarespace forpliktet seg til å svare på e-post i løpet av en time, uansett tid på døgnet. Dermed vil du aldri måtte vente for lenge for å få svar på noe.

Vinner: Square

Forums

Hvis du er den typen personer som liker å finne ut av ting selv, så er forum og vanlige spørsmål den beste veien å gå, ettersom det gjør det mulig å lære om og ut outs av tjenesten uten å måtte kontakte noen. Begge vertene har slike ressurser til rådighet, men fordi Squarespace er mer begrenset i hva slags ting det kan gjøre, er ikke informasjonen så dyptgående som hva du kan finne på WP Engine.

Vinner: WP-motor

Til slutt har begge vertene gode kundeserviceposter og erfaringer, så uansett hvilken du velger, er du sikker på at problemene dine blir løst raskt og effektivt, noe som er et godt tegn på en god vert.

Hastighet

Nå skal vi sette oss inn i de pittige grisete detaljene til hver vert og se hva de kan tilby så langt som ytelse. Du vil ikke at nettsiden din skal krasje, og du vil heller ikke at den tar evig å laste inn heller. I dette tilfellet ønsker vi å se hvordan disse tjenestene gir de beste resultatene for nettstedet ditt, slik at publikum får en fantastisk opplevelse hver gang de besøker siden din. For å gjøre dette, så vi på gjennomsnittlig rangering for begge nettstedene for å se hvilken som er bedre. Fordi Squarespace automatisk optimaliserer for mobile enheter, har vi også poengsum for det. La oss se hvordan de gjorde det.

Square

 • Desktop Rating: 70
 • Mobilvurdering: 40

WP-motor

 • Desktop Rating: 95
 • Mobilvurdering: N / A

Vi kunne ikke finne pålitelige data som viser hvor raskt WP Engine er på en mobilenhet, men gitt hvor bra den fungerer på skrivebordet, må vi forestille oss at det fortsatt er bedre enn Squarespace. Noe av grunnen til at WP Engine er så mye bedre, er at de fokuserer på form og funksjon, mens Squarespace stort sett er bygget for estetisk verdi. Som sådan er det ikke en av de beste tjenestene for hastighet.

Vinner: WP-motor

Nedetid / Oppetid

Den andre siden av nettstedets funksjonalitet er om det i det hele tatt krasjer. Både WP Engine og Squarespace bruker skyhosting for å minimere driftsstans, noe som betyr at de begge har eksepsjonelle sporrekorder. Faktisk er forskjellen en ubetydelig 0,01%, så de er praktisk talt bundet.

Square: 99,99% oppetid

WP-motor: 99,98% oppetid

Som du kan se, trenger du aldri å bekymre deg for at nettstedet ditt krasjer av noen grunn, noe som gjør dem begge til verter av høy kvalitet i denne forbindelse.

Vinner: et slips

Funksjoner

Vi fortalte deg at til slutt ville vi fokusere på funksjonene og verdien til hver vert, så nå er det tiden vi dykker ned i de forskjellige tingene de tilbyr. Vi snakket også om det faktum at hver tjeneste er rettet mot forskjellige typer brukere, så du må ha det i bakhodet når du ser på funksjonene og fordelene du får med hver vert.

Square

 • Personlig pakke: gratis domene, 20 sider, ubegrenset data og båndbredde, SSL-sikkerhet, e-handel i stand
 • Forretningspakke: gratis domene, ubegrenset sider, båndbredde og data, SSL-sikkerhet, e-postkontoer, e-handel kan
 • Grunnleggende nettbutikk: gratis domene, ubegrenset sider, båndbredde og data, SSL-sikkerhet, ingen transaksjonsgebyrer, lagersporing
 • Avansert nettbutikk: gratis domene, ubegrenset sider, båndbredde og data, SSL-sikkerhet, ingen transaksjonsgebyr, lagersporing, regnskapstjenester, frakttjenester

Til syvende og sist er disse pakkene designet for å hjelpe deg med å starte en e-handelsbutikk eller blogg enkelt og uten begrensninger. Hvis du gjør transaksjoner på personlige eller forretningspakkene, tar Squarespace et gebyr, så husk det. Likevel gjør de det så enkelt som mulig å åpne opp en nettbutikk.

WP-motor

 • Personlig plan: ett nettsted, 25 000 besøkende i måneden, 10 GB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet
 • Profesjonell plan: 10 nettsteder, 100 000 besøkende i måneden, 20 GB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet
 • Forretningsplan: 25 nettsteder, 400 000 besøkende i måneden, 30 GB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet
 • Premium Plan: 150 nettsteder, 1 million besøkende, 100-300 GB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet
 • Enterprise Plan: 150 nettsteder, 5 millioner besøkende, 400 GB-1 TB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet

Du kan se at disse planene handler om å gi deg mer funksjonalitet og trafikk. Med WP Engine får du også tilgang til alle WordPress-programmer og maler, noe som betyr at du kan gjøre så mye mer med nettstedene dine enn du trodde var mulig. I tillegg er det enkelt å legge til e-handelsalternativer til dem, noe som gjør denne verten til et ideelt valg for nettbutikker.

Det er vanskelig å si hvilket nettsted som er bedre enn det andre fordi de er så forskjellige. På den ene siden gjør Squarespace det enkelt for reklamer og nybegynnere å sette opp et vakkert nettsted, mens på den andre siden gir WP Engine deg mer funksjonalitet. En beregning som vi må være mest oppmerksom på er ytelse, og WP Engine kan gjøre omganger rundt Squarespace. Til slutt kan nettstedet ditt se fantastisk ut, men det lastes ikke like raskt. Som sådan må vi gi tittelen til WP Engine.

Vinner: WP-motor

For å se hvordan WP Engine overholder andre hosting-tjenester, sjekk ut WP Engine vs. GoDaddy-innlegget eller WP Engine vs HostGator Post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map