WP Engine vs Bluehost Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

WP Engine vs Bluehost Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

WP Engine vs Bluehost Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Hvis du sammenligner WP Engine og Bluehost, er det vel epler til appelsiner.


WP Engine er en helt ut WordPress-optimalisert maskin.

Bluehost er billig… og velkjent.

Raskt svar? Hvis du er en ekte virksomhet som trenger hastighet og pålitelighet, kan du gå med WP Engine (10% avslag med link). Hvis du prøver å gå så billig som mulig og ikke har råd til noe ekstra, kan du gå med Bluehost (stor rabatt med lenke).

Vil du ha det lange svaret? La oss dykke i priser, planer, funksjoner og mer!

WP Engine vs Bluehost Prising

WP-motor:

Alle planene som tilbys av WP-motoren har en 60-dagers risikofri prøveperiode, slik at du kan prøve dem og se hva hver og en har å tilby før du faktisk forplikter deg til å bruke planen. Deres mest grunnleggende plan er det personlige nivået som koster $ 29 per måned. De har deretter en profesjonell plan for deg å velge mellom som gir mulighet for flere funksjoner rettet mot et profesjonelt nettsted, mens de fremdeles opprettholder en lav kostnad på $ 99 per måned. Til slutt er forretningsplanen et godt valg for alle som ønsker det beste av det beste for å sikre at du får massevis av gode funksjoner for å håndtere all trafikken du får nettstedet ditt til $ 249 per måned. WP Engine har også to forskjellige planer høyere enn forretningsplanen, men disse er definitivt rettet mer mot avanserte virksomheter.

Bluehost:

Bluehost er en av de bedre webvertene som du kommer til å finne når det kommer til dette området fordi de har massevis av prispoeng du kan velge mellom. Det er mange tilbud og introduksjonspriser som tilbys av selskapet, men siden det kun er midlertidige priser, er alle prisene som er diskutert nedenfor den fulle, vanlige prisen som du vil bli belastet når kampanjen er utløpt. Til å begynne med er grunnleggende planen bare $ 7.99 per måned og har nok funksjoner til å gjøre det til et flott alternativ for enkeltpersoner eller småbedriftseiere.

Neste opp er Plus-planen som kommer til $ 10.99 per måned og inkluderer de samme funksjonene du finner i grunnleggende plan med tillegg av ubegrenset tilgang til alt i tillegg til spambeskyttelse. For det tredje er det en Prime-pakke som tilbys av Bluehost som kombinerer alt du har sett nevnt så langt, pluss at det har inkludert domenenes personvern og en automatisk sikkerhetskopi i tilfelle noe skulle skje med nettstedet ditt.

Sist, men ikke minst, er det en Go PRO-plan som tilbys som kommer inn på $ 23.99 per måned. Med denne vil du oppdage at du får alt som ble snakket om i de forrige planene, men du får også en dedikert IP, høyytelsesserver og et SSL-sertifikat, noe som betyr at dette er det beste valget for alle som måtte opplever høy trafikk på nettstedet deres.

Vinner:

Når det gjelder pris og verdi, er Bluehost vinneren.

Kundeservice

WP-motor:

I likhet med omtrent hver webhotell du ser på, er kundeservicen som tilbys av WP Engine god og vil sikre at du får mye støtte når du trenger det. Det er mange lenker på nettstedet for å gi deg all støtte du måtte trenge, og den prisbelønte støtten fra WP Engine er der for å hjelpe deg 24 timer i døgnet, 7 timer i uken, 365 dager i året.

Bluehost:

Når det gjelder de fleste av webhotellplattformene, vil du oppdage at kundeservicen du får er lik over hele linjen. For Bluehost kommer de med et massivt hjelpesenter som sikrer at du har alt du måtte trenge til disposisjon. Fra guider til videoopplæringer til så mye mer, det vil være lett for deg å se og lære deg selv de tingene du ikke vet. Videre er det utdannede interne eksperter tilgjengelig 24.7, slik at du alltid kan snakke med dem om hvilket problem du måtte møte.

Vinner: Slips

Hastighet

WP-motor:

Et av de store stedene der WP Engine er stolt av, er å levere en rask opplevelse til hver eneste webside de er vert. De jobber utrolig raskt for å laste inn sidene dine takket være den topp dedikerte maskinvaren som er spredt over flere servere. I tillegg har de sitt eget spesifikke system som hjelper med å laste sider i brøkdeler av sekunder.

Bluehost:

Hastigheten til alle webhotell er en viktig og kritisk faktor å huske på, og du vil oppdage at Bluehost elsker å snakke om hastigheten deres og hevder at de er de raskeste webhost-tjenestene på markedet. Med mindre du betaler for premium-tjenesten som spesielt er dedikert til høyhastighetsservice, er hastighetene noe sammenlignbare på tvers av alle planene. De bruker plattformen sin for å gi ubegrenset båndbredde på raske servere, slik at du virkelig ender opp med noen av de beste hastighetene du kan finne.

Vinner: WP-motor

Verdi

WP-motor:

Et av de mest irriterende problemene du kommer til å finne når det kommer til WP Engine, er det faktum at programmene deres er litt dyrere enn noen av konkurrentene. Imidlertid får du i mange tilfeller mange flere funksjoner som kan hjelpe deg med å gjøre det verdt prisen. Bare fordi de er dyrere, betyr ikke det at det ikke vil være verdt pengene dine i det lange løp.

Bluehost:

Omtrent alt med Bluehost vil være en god verdi. Fra hastigheten til funksjonene til oppetiden er det mange ting å elske. Det er også mange forskjellige alternativer du kan velge mellom når det gjelder planer, så det gir et godt valg hvis du er ny på dette, eller hvis du har et nettsted med høy trafikk. Planene som tilbys av Bluehost kommer ikke bare med mange flotte funksjoner, men de er også rimelig, så du har ikke noe problem med å se verdien du får med kjøpet ditt.

Vinner:

På grunn av de mange alternativene med Bluehost og muligheten til å velge den beste planen for deg, er Bluehost vinneren i denne kategorien.

Funksjoner

WP-motor:

Noen av funksjonene du kommer til å finne når det kommer til WP Engine er mye ny og avansert teknologi. De har det beste innen klassearkitektur og de svært vellykkede systemene er med på å holde nettstedet ditt trygt og kjører raskt. Hver eneste dag leverer de 800 timers støtte til kundene sine, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å slite med å nå noen for å få hjelp. Til slutt har de et fullt team av ingeniører som jobber for å holde seg på topp med all den nyeste og beste teknologien.

Bluehost:

Mens noen av de andre funksjonene og spesifikasjonene allerede ble snakket om, er det her du finner ut at Bluehost har massevis av flotte funksjoner som alle fungerer sammen for å gi deg den beste opplevelsen du kan finne generelt. Når det gjelder Bluehost, inkluderer noen av de viktigste tingene du vil elske å ha 24/7 support på tvers av alle planene deres, installasjoner med ett klikk, støtte for nesten en million siste, ressursstyring, en velprøvd suksess, rask servering og tilgang til et sikkert SSH-skall for å holde nettstedet ditt trygt til enhver tid.

Vinner: Slips

Nedetid / Oppetid

WP-motor:

Når du beregner på månedlig basis, kommer du til å finne at WP-motoren kan skryte av en oppetid på rundt 99,95%, som er akkurat der du vil være når det gjelder oppetid. Selvfølgelig kan det være bedre, men dette er virkelig en utmerket oppetid, og du vil elske å ha så mye mer oppetid sammenlignet med andre webverter.

Bluehost:

Når det gjelder oppetiden, vil du prøve å finne noe som holder seg på eller over 99,95%, og over en 12-månedersperiode kan Bluehost skryte av en oppetid på rundt 99,93%, noe som fremdeles er ganske bra når du vurderer alt det er å ta i betraktning. Det er fremdeles under grensen du vil være på når det gjelder oppetid, så husk det fordi det er noen verter på markedet som har oppetid på rundt 99,98%, noe som vil være betydelig bedre enn hva Bluehost tilbyr.

Vinner: WP-motor

Endelig dom

Hvis du ser nøye på alle de forskjellige funksjonene og spesifikasjonene som tilbys av disse to webvertene, vil du oppdage at hver og en har noen sterke fordeler, og at hver og en har noen negative også. Når det gjelder å velge ut hvilken som er best for deg, er det virkelig ikke noe klart og åpenbart svar fordi hver person har forskjellige behov og ønsker når det gjelder en webhotell. Følgende er mine anbefalinger når det gjelder noen av personene som kan trenge en webhotell-tjeneste.

Utvikler: WP-motor

markedsfører: WP-motor

Eier av små bedrifter: Bluehost

Netthandel: WP-motor

Kan Bluehost topp AWS? Finn ut og utforsk vertsalternativer med vårt innlegg fra AWS Hosting vs. Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector