WP Engine vs Hostgator: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Vårt pågående oppdrag er å gi deg de beste hosting-sammenligningene på nettet, og vår neste avbetaling inneholder vår favoritt WordPress-vert med et av de beste nettstedene i bransjen: Hostgator. Før vi kan dykke inn i gjennomgangen vår, må vi imidlertid gi noe avsløring om denne artikkelen. WP Engine er en tjeneste som utelukkende handler innen WordPress, noe som betyr at hvis du ønsker å bygge et nettsted utenfor dette systemet, vil du ikke kunne gjøre det med dem. Motsatt gir Hostgator et bredt utvalg av hostingalternativer, noe som gjør dem til et fantastisk valg for alle som ikke liker eller bryr seg om WordPress. For å holde denne vurderingen så objektiv som mulig, vil vi bare sammenligne de to vertene basert på deres WordPress-planer. Selv om Hostgator tilbyr andre hostingløsninger som dedikerte servere eller VPS-planer, vil det være misvisende å sammenligne de to i den forbindelse. I stedet fokuserer vi bare på WordPress-hosting for Hostgator for å sikre at du får et bedre inntrykk av hvordan de stabler opp til hverandre.


Priser Som med alle vurderingene våre, begynner vi med kostnadene. Mange nye brukere av nettstedet er stort sett opptatt av denne faktoren, da den kan gjøre eller ødelegge deres evne til å komme i gang online. Når det er sagt, er begge disse vertene godt kjent av forskjellige grunner, og det er derfor det vil være mye avvik mellom prismodeller. Siden Hostgator for det meste henvender seg til nybegynnere, har de ikke så mye funksjonalitet som WP Engine. Vi kommer nærmere inn på detaljene senere, men det er noe du må huske på når du ser på disse tallene.

Hostgator

 • Startplan: 5,95 dollar per måned
 • Standard plan: $ 7,95 per måned
 • Forretningsplan: $ 9,95 per måned

WP-motor

 • Personlig plan: $ 29 per måned
 • Profesjonell plan: 99 dollar per måned
 • Forretningsplan: 249 dollar per måned

Som du ser er det en stor forskjell mellom de to nettstedene. Igjen, det er noen grunn til dette på grunn av hvor mye du kan gjøre med WordPress med hver tjeneste, men hvis du er ny på systemet eller ikke planlegger å gjøre massevis av ekstra programmering, er det åpenbart at Hostgator er den klare vinneren.

Vinner: Hostgator

Pengene tilbake-garanti Selv om de opprinnelige kostnadene ved drift av et nettsted er en avgjørende komponent i beslutningsprosessen, hjelper det også å vite at du kan sikkerhetskopiere hvis ting ikke fungerer som du planla. Mange hosting-tjenester tilbyr et slags refusjonsalternativ, slik at du ikke sitter fast i en kontrakt med en tjeneste som ikke gir alt du trenger. Bransjestandarden her er tretti dager, men begge disse vertene gir mye mer enn det. Hostgator gir deg 45 dager, mens WP Engine gir deg seksti. Ikke bare betyr det at du har mer tid til å sjekke ut alt og sørge for at du tok et riktig valg, men det beviser også hvor mye hver tjeneste står bak produktene sine. Å gi deg over en måned for å kreve full refusjon, bør fortelle deg at de begge er utestående innen sine felt. Ikke desto mindre vinner WP Engine med en kilometer.

Vinner: WP-motor

Kundeservice Fordi Hostgator er designet for å jobbe med nettbegynnere, og WP Engine har så mange forskjellige funksjoner, er det uunngåelig at du må kontakte support på begge systemer. Enten det er et problem med kontrollpanelet eller du har spørsmål om å sette opp noe på siden din, er det viktig at du kan snakke med noen og få svar umiddelbart. Tross alt, hvis du står overfor en krise med nettstedet ditt, vil du ikke måtte vente timer eller dager for å få problemet løst. La oss ta i betraktning de forskjellige måtene du kan kontakte support og se hvordan hver tjeneste leverer.

Telefonstøtte For umiddelbare problemer er det alltid hyggelig å kontakte noen over telefon som kan hjelpe deg med å løse problemet raskt. Når det er sagt, å kalle en støttelinje bare for å være på vent i timevis beseirer formålet, slik at du vil kunne nå en person i løpet av en kort periode. Heldigvis har begge nettstedene gode responstider og vil ikke vente på deg veldig lenge.

Vinner: et slips

Live chat

I disse dager er det mye mer å foretrekke å snakke med noen over en chattjeneste enn på telefonen, slik at du kan kondensere tankene dine kunstig mens du fremdeles får umiddelbar tilbakemelding og feilsøking. Igjen, vil du få et raskt svar her, slik at du ikke får tommelen mens du venter på svar. Det er også viktig at du kan kontakte noen på alle døgnets tider i tilfelle du jobber sent på kvelden på nettstedet ditt. Igjen opptrer begge vertene beundringsverdig her og tilbyr løsninger 24/7/365. Du trenger aldri å vente i mer enn noen få minutter på begge sider, og du kan få problemene dine løst raskt og effektivt.

Vinner: et slips

e-post

Til slutt, når det gjelder å kontakte support, noen ganger er en rask e-post alt du trenger for å fikse problemet ditt. Når problemet ikke er øyeblikkelig eller ikke trenger øyeblikkelig oppmerksomhet, er dette en utmerket vei å gå. Når det er sagt, bør du fremdeles ikke trenger å vente mer enn et døgn på svar. I denne forbindelse kommer begge vertene raskt tilbake til e-postforespørsler, med de fleste ventetider på under åtte timer.

Vinner: et slips

Forums Hvis du er den personen som heller vil undersøke og finne ut svarene på spørsmålene dine på egen hånd, er det nyttig å ha tilgang til detaljerte opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål for å finne det du trenger. Begge vertene har utstrakt informasjon til fingerspissene, men WP Engine legger alt sammen i et mye enklere å lese format. Som sådan er de litt flinkere til å gi enkel tilgang til problemløsingsteknikker.

Vinner: WP Engine, men bare litt

Hastighet

Når du snakker om verdien av et nettsted, ligger en stor del av det i hvor godt verten kan levere resultater til publikum. Hastighet er en viktig del av omdømmet til nettstedet ditt, med tregere sider med høyere avvisningsfrekvens. Enkelt sagt må du sørge for at verten din holder nettstedet ditt kjørt uansett hvor seerne dine er slik at de ikke venter minutter på sidene dine skal lastes inn. I disse dager er ikke tålmodighet en dyd som mange mennesker har, spesielt online. Dette er resultatene fra uavhengige hastighetstester for begge tjenestene.

Hostgator

 • Vurdering: 75/100
 • Lasthastighet: 916 ms
 • Gjennomsnittshastighet: 5 sek

WP-motor

 • Vurdering: 73/100
 • Lasthastighet:86 sek
 • Gjennomsnittshastighet: 2 sek

Som du ser er det ikke en stor forskjell mellom de to, men kanten går til Hostgator. En del av grunnen til dette er fordi Hostgator har flere servere og kan overføre mer data effektivt, men det er også fordi WordPress-nettstedene dine ikke vil ha så mye funksjonalitet som WP Engine. Til slutt kan vi kalle det en vask, men vi vil gi denne gevinsten til Hostgator uansett.

Vinner: Hostgator

Nedetid / Oppetid

Sammen med sidehastighet og lastetid, vil du også være sikker på at nettstedet ditt ikke krasjer av noen grunn. Mange verter tilbyr en “oppetidsgaranti”, som betyr at hvis siden din går ned i en betydelig periode, har du rett til en slags kompensasjon. WP Engine tilbyr en slik garanti, mens Hostgator ikke gjør det. Likevel, når du sammenligner de to, er det vanskelig å se en klar vinner.

Hostgator

 • Beste resultater: 100%
 • Verste resultater: 97%
 • Gjennomsnitt:99%

WP-motor

 • Beste resultater: 100%
 • Verste resultater:51%
 • Gjennomsnitt:98%

Som du ser er det litt mer avvik med WP Engine, men gjennomsnittet er omtrent det samme. Med WP Engine som tilbyr garanti, betyr det at du selv i de lave periodene kan bli belønnet for tekniske problemer. Igjen, det kan være en vask, men vi vil fremdeles hevde Hostgator som vinneren her.

Vinner: Hostgator

Funksjoner OK, så vi har sett hva begge disse vertene kan tilby i betydningen brede slag, men hvordan stabler de seg ved siden av hverandre? For å få en bedre følelse av verdien du får fra hver tjeneste, skal vi se hvilke alternativer og funksjoner som følger med hver plan. Igjen, vi ser bare på WordPress-hosting, selv om Hostgator tilbyr mange andre alternativer.

Hostgator

 • Startplan: ett nettsted, 25 000 besøkende i måneden, 50 GB lagringsplass, ubegrensede e-postadresser
 • Standard plan: to nettsteder, 200 000 besøkende i måneden, 150 GB lagringsplass, ubegrensede e-postadresser
 • Forretningsplan: tre nettsteder, 500 000 besøkende i måneden, ubegrenset lagringsplass og e-postadresser

WP-motor

 • Personlig plan: ett nettsted, 25 000 besøkende i måneden, 10 GB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet
 • Profesjonell plan: ti nettsteder, 100 000 besøkende i måneden, 20 GB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet
 • Forretningsplan: 25 nettsteder, 400 000 besøkende i måneden, 30 GB lagring, ubegrenset data, SSL-sikkerhet

En ting å også være oppmerksom på her er at WP Engine også har Premium- og Enterprise-planer som gir mulighet for millioner av besøkende per måned og opptil 150 nettsteder. Som du kan se, når du sammenligner de to tjenestene, har Hostgator mye mer å tilby når det gjelder lagring og besøkende. Når du ser på basisplanene for hver tjeneste, får du bedre resultater med Hostgator samlet sett. Selv om det ikke gir like omfattende sikkerhet og data som WP Engine, får du fortsatt ekstra sikkerhetsfunksjoner med planen din. Den største forskjellen mellom de to er hvor mange nettsteder du kan betjene og hvor mange besøkende som kan komme til siden din. Når du går opp i WP Engine, kan du se at planene er designet for nettsteder med mye trafikk, og det er her de lyser. Imidlertid, hvis du ikke planlegger å få millioner av besøkende per måned, trenger du kanskje ikke så mye service.

Vinner: Hostgator for grunnleggende planer, WP Engine for avansert

Konklusjon Til slutt, når det gjelder WordPress-hosting, er Hostgator det beste alternativet for alle som ikke trenger massevis av programmering og funksjonalitet på sidene sine. Med mindre du er en hardcore WordPress-bruker, skal tjenesten gi deg alt du trenger for å lykkes. Som sådan mener vi at det generelt er det bedre valget.

Samlet vinner: Hostgator Sjekk ut WP Engine vs. GoDaddy-innlegget for å se om WP Engine kan slå GoDaddy ut. Kan A2 Hosting være topp HostGator? Finn ut ved å lese A2 Hosting vs. HostGator-innlegget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map