WP Engine vs iPage: Hvilken er bedre? Hosting – Sammenlign priser og planer – Mai 2020

Når det gjelder å finne den rette webhotellet, kan du bruke all din tid på å se på individuelle tjenester, skrive ned hvilke funksjoner og fordeler de tilbyr, og deretter sammenligne detaljene selv. Eller du kan stole på at vi gjør sammenligningen for deg og sparer litt tid. Vi har en uendelig serie anmeldelser som gir de beste vertene mot hverandre slik at du kan se hvordan de stabler seg ved siden av hverandre. I dette avdraget ser vi på WP Engine and iPage Hosting.


Det som er viktig å merke seg her er at WP Engine ikke er en standard webhotell. Mens de fleste tjenester gir deg en rekke forskjellige typer websider, er WP Engine utelukkende dedikert til WordPress. Som sådan, hvis du ikke er interessert i å bygge et WordPress-nettsted eller vil ha flere alternativer, må du lete andre steder.

Fordi WP Engine bare er tilgjengelig for WordPress-nettsteder, kommer vi til å sammenligne de to basert på lignende funksjoner. Det ville ikke være rettferdig å liste opp priser og spesifikasjoner fra iPage som er relatert til vanlige websider, da det ikke er noe sammenlignbart på WP Engine. Dermed vil vurderingsprosessen vår være litt annerledes enn den pleier å være, men resultatene blir jevnere på den måten.

Priser

Som alltid vil vi først få kostnadene ut av veien. For mange mennesker kan priser være uoverkommelige, så vi vil forsikre deg om at du vet hva du får før vi dykker dypere inn på hvert nettsted. Når det er sagt, når du først vet prisen du vil se hvilken verdi som tilbys av hver vert, slik at du kan finne ut om du får mest mulig utbytte for pengene. Her er standardprisene for begge nettstedene.

WP-motor

 • Standard hosting: $ 29 / måned
 • Profesjonell hosting: $ 99 / måned
 • Forretningsvert: $ 249 / måned
 • Premium Hosting: Kontakt for priser

iPage

 • WP Starter Hosting: $ 3,75 / måned for å starte, går deretter opp til $ 10,49 / måned
 • WP Essential Hosting: $ 6,95 / måned for å starte, går deretter til $ 12,49 / måned

Som du kan se, er WP Engine vesentlig høyere enn iPage, noe som betyr at du kanskje er mer tilbøyelig til å gå med det billigere alternativet. Som vi senere vil komme til, er det imidlertid en kritisk årsak til prisavvik, som igjen har med verdi å gjøre. Totalt sett, hvis du ser alvorlig på å bygge et WordPress-nettsted av høy kvalitet, så har WP Engine mye mer å tilby. Bare det å skaffe seg bare iPage har den klare fordelen.

Vinner: iPage

Pengene tilbake-garanti

En annen ting å se på når det gjelder priser er om en vert vil tilby full refusjon hvis du bestemmer deg for at du ikke liker tjenesten. Fordi det tar tid å bygge et nettsted, og det er så mange intrikate brikker som må samarbeide, kan det hende at problemer med en tjeneste ikke blir synlige, noe som betyr at du kanskje finner ut at du savner en viktig detalj bare etter at nettstedet ditt er oppe og løper. Som sådan tilbyr mange verter en pengene-tilbake-garanti som lar deg teste tjenestene først for å forsikre deg om at alt er i tråd med dine standarder. Begge vertene tilbyr en slik garanti, med iPage som gir tretti dager å ombestemme seg, og WP Engine gir deg seksti.

Ikke bare er det bedre å ha mer tid til å leke med funksjonene i tjenesten, men å ha et så langt vindu viser også at WP Engine er trygg på at du vil like det du får. Det er en stor bonus når du sammenligner de to vertene.

Vinner: WP-motor

Kundeservice

Når det gjelder verdi, selv om det er viktig å bedømme hver vert ut fra funksjonene de gir, finner vi ut at det faktisk er bedre å se hvordan de reagerer når noe går galt. Uansett hvor bra du bygger nettstedet ditt, vil noe uunngåelig skje som tvinger deg til å kontakte kundeservice, så det er viktig at de er lydhøre og hjelpsomme hver gang. Når det er sagt, er det fire forskjellige områder der en vert kan gi støtte, så la oss sammenligne dem i hver forbindelse.

Telefonstøtte

Hvis du trenger et problem som løses med en gang, er vanligvis den beste metoden å ringe noen for å hjelpe deg. Når du snakker om nettstedsbygging, er det alltid bedre hvis du kan kontakte noen til alle døgnets tider, bare i tilfelle du jobber sent på kvelden og får et problem. Med det i bakhodet tilbyr begge vertene døgnåpen telefonsupport, og ingen av dem vil ha deg til å vente for lenge på vent.

Vinner: et slips

Live chat

Dette er et annet populært alternativ, ettersom det lar deg få øyeblikkelige resultater uten å måtte lytte til kjedelige Muzak mens du venter. Igjen, det viktige her er at du kan nå en representant dag eller natt, slik at problemet ditt kan løses raskt. Som med telefonstøtte, gir begge vertene tilgang døgnet rundt og raske responstider.

Vinner: et slips

e-post

Hvis du har et problem som ikke trenger øyeblikkelig oppmerksomhet, men du fremdeles ønsker å komme i kontakt med noen, så er det en fin måte å åpne en billett og sende en e-post på en fin måte å løse det. Du vil imidlertid være sikker på at du ikke venter noen dager på svar på svar; Ellers vil det gjøre hele prosessen feil. Både iPage og WP Engine har et billettsystem, og du kan forvente et svar vanligvis innen samme dag eller minst innen 24 timer, avhengig av når billetten din ble åpnet.

Vinner: et slips

Forum / Guider

Til slutt, for de som liker å lære mer om å fikse problemer uten å stole på teknisk supportpersonell, vil mange verter gi tilgang til fora der du kan finne svar på vanlige problemer og finne ut hvordan du kan fikse dem mens de skjer. I denne forbindelse har begge vertene omfattende artikler og opplæringsprogrammer som dekker nesten alle emner du kan forestille deg, og begge er godt organisert slik at du ikke bruker halvparten av tiden din på å prøve å finne riktig informasjon.

Vinner: et slips

Som du kan se, når det kommer til støtte, får du mye verdi med både iPage og WP Engine, noe som betyr at uansett hvilken du velger, vil du ikke sitte igjen.

Hastighet

Nå er det på tide å komme inn på de mer tekniske aspektene ved vertene. Det første vi ser på er hvor raskt nettstedet ditt vil være når det er live, da dette sannsynligvis er noe av det viktigste for publikum. Uansett hvor bra siden din er designet eller hvor interaktiv den er, hvis den ikke lastes raskt, vil du ikke kunne få nok folk til å bruke tid på den. Som sådan er det viktig at lastetidene er raske, noe som betyr at det bare tar noen sekunder eller mindre før alt kommer opp. Hvis publikum må vente ti eller tjue sekunder på siden din, vil de ikke holde seg for å se hva som står på den.

WP-motor

 • Beste lastetid:69 sekunder
 • Verste lastetid:94 sekunder
 • Gjennomsnitt: 48 sekunder

iPage

 • Beste lastetid: 965 millisekunder
 • Verste lastetid: 30 sekunder
 • Gjennomsnitt: 90 sekunder

Som du kan se, har iPage det bedre gjennomsnittet og hastigheten. Dette er imidlertid basert på vanlige websider og tar ikke hensyn til WordPress-nettstedene sine. Dermed, for å få en bedre følelse av hvor bra WP Engine presterer, må vi se på andre WordPress-kun verter. Når du gjør det, er WP Engine bedre enn de fleste, med noen verter som tar så lang tid som 30 sekunder å laste. Totalt sett, så langt som WordPress-hosting går, er WP Engine mot toppen.

Vinner: Teknisk iPage, men WP Engine er bedre når man rangerer mot sine jevnaldrende

Nedetid / Oppetid

Den neste tingen å se på etter hastighet er oppetid. Dette er prosentandelen som nettstedet ditt holder seg oppe og ikke opplever krasj eller driftsstans. Vanligvis vil verter tilby en garanti for denne vurderingen, noe som betyr at hvis oppetiden din faller under en viss prosentandel, har du rett til en form for kompensasjon. WP Engine tilbyr en garanti på 99,95%, men iPage har ikke en. Her er gjennomsnittsprosentene for hver.

 • WP-motor: 95%
 • iPage: 84%

Selv om du kan se at WP Engine er litt bedre, fordi forskjellen måles i brøkdeler på en prosent, kan vi si at de er praktisk talt den samme. Gitt det faktum at WP Engine tilbyr en garanti betyr imidlertid at de generelt sett er bedre.

Vinner: WP-motor

Verdi

Så nå som vi har sett hvor pålitelige begge verter er, hvordan stabler de seg så langt som funksjoner og fordeler? Hvilke tjenester får du for den månedlige prisen? Her er en kort oversikt over hva du kan forvente av begge selskaper.

WP-motor

 • Standard pakke: 1 nettsted, 25 000 besøk i måneden, 10 GB lagring, ubegrenset data, gratis SSL-sertifikater
 • Profesjonell pakke: 10 nettsteder, 100 000 besøk i måneden, 20 GB lagring, ubegrenset data, gratis SSL-sertifikater
 • Forretningspakke: 25 nettsteder, 400 000 besøk i måneden, 30 GB lagring, ubegrenset data, gratis SSL-sertifikater
 • Premium pakke: 150 nettsteder, 1 million besøk i måneden, 100-300 GB lagring, ubegrenset data, gratis SSL-sertifikater
 • Enterprise-pakke: 150 nettsteder, 5 millioner besøk i måneden, 400 GB-1 TB lagring, ubegrenset data, gratis SSL-sertifikater

iPage

 • WP-startpakke: 1 gratis domene, ubegrenset diskplass, ubegrensede postkontoer, tilpasset kontrollpanel, forhåndsinstallerte temaer og plugins
 • WP Essential Package: 1 gratis domene, ubegrenset diskplass, ubegrensede postkontoer, millioner av besøk per måned, ekspertstøtte, forbedret sikkerhet

Dessverre er iPage noe vag med hensyn til alle detaljene du får med abonnementet ditt, så vi kan ikke gi flere detaljer om hva vi legger ut. Som du ser, er de imidlertid sammenlignbare, med iPage som kommer ut på toppen med ubegrenset lagring og høyere besøkstall per måned. På den annen side lar WP Engine deg lage flere nettsteder og har ubegrenset båndbredde, som begge er viktige komponenter.

Til slutt ser det ut til at iPage WordPress-hosting er ideell for alle som er nye i systemet og ikke ønsker å lage mer enn ett eller to nettsteder. iPage hjelper deg ved å gi deg verktøy for å lage en grunnleggende side med plugins og maler, så det er mye lettere å komme i gang.

Imidlertid, hvis du er godt kjent med WordPress og vil gjøre mye mer enn bare et enkelt sted, så er WP Engine den bedre veien å gå. Ikke bare får du mer kapasitet, men du får også ekstra funksjoner som hjelper deg med å bygge avanserte nettsteder. Tatt i betraktning at alt annet handler om lik hastighet, oppetid og kundeservice, ser det ut til at begge nettstedene har mye å tilby.

Vinner: iPage for nybegynnere, WP Engine for eksperter

For å utforske flere hostingalternativer, se hvordan WP Engine holder opp mot Squarespace i Squarespace vs. WP Engine-innlegget. Kan WP Engine topp Bluehost? Finn ut i WP Engine vs. Bluehost-innlegget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map