WP Engine vs SiteGround Hosting: Funksjoner, hastighet, fordeler og ulemper 2020

Sammenligning av WP Engine og SiteGround er veldig vanlig for de som leter etter superladet WordPress-hosting med gode funksjoner og fantastisk støtte.


På den ene siden startet WP Engine – basert i Austin, TX – den administrerte WordPress-hostingrevolusjonen og har blitt en etablert juggernaut.

På den annen side har du SiteGround, basert i Bulgaria, med fantastiske funksjoner til en økonomisk pris som blåser ut nesten alle andre vertsfirmaer.

Prissammenligning: Rimelig vs Premium

WP-motorpriser – Premium

WP Engine tilbyr to typer planer, og avhengig av planen, kan det hende du betaler mye mer enn du forventer. For deres personlige plan er det $ 29,99 i måneden, og for den profesjonelle planen kan du forvente å betale $ 99,99 i måneden. Ikke ideelt hvis du bare begynner og prøver å etablere deg med din online tilstedeværelse.

Husk dette: For ekte bedrifter er forskjellen mellom hosting som koster $ 10 i måneden og hosting som koster $ 50 i måneden triviell. Men for en upstart-blogger er det forskjellen mellom å starte et nettsted og ikke. Så hvis du er en virksomhet i vekst, må du ikke klype øre her. Se på helbildet, se på alle funksjonene.

SiteGround-priser – rimelig

Hvis du ønsker å spare penger, tilbyr SiteGround en rekke planer som er en utrolig verdi for funksjonene du får.

Oppstartplanen deres starter på $ 3,95 i måneden, med alternativer for å utvide planen din opp til tre år. Deres Grow Big-plan starter på $ 7,95 per måned, og inkluderer planer som kan strekke seg opptil tre år uten prisendring.

Vinner: SiteGround

Å se på pris vil hjelpe deg med å bestemme hvilken hostingside som passer bedre for deg og dine behov. SiteGround tilbyr mange alternativer for planene sine, og de er ikke for dyre. SiteGround er vinneren av denne runden.

Kundestøtte: Begge er utmerket

WP Engine: 24/7 USA-basert støtte

Fra starten skilte WP Engine ut for sin tilpassede suppor. De tror virkelig at kundeservice er viktig for deres selskap, og kundesupporten deres viser hvordan de fungerer. 

Den beste delen er den lille klokkeslettet mens du chatter med representanten deres direkte fra hosting-grensesnittet.

De gir skrivebeskyttelse, begrensninger for diskskriving og sikkerhetskopiering. Du har tilgang til en kunnskapsbase, e-poststøtte og telefontjeneste.

SiteGround: Superrask, over og utenfor

SiteGround er ekstremt fantastisk når det kommer til kundesupport.

Deres kundeserviceagenter er basert over hele verden, tilgjengelig 24/7. Du kan ringe dem 24/7, noe WP Engine ikke tilbyr.

Vinner: Slips

Begge selskapene har utmerket kundestøtte, men kanten går til WPE, spesielt hvis du trenger fokus på WordPress. WPE har også et kunnskapsgrunnlag du kan få tilgang til hvis du trenger å gjøre noen kontroller. Hvis du ikke er gal med å ha et kunnskapsgrunnlag, tilbyr SiteGround mye informasjon som hjelper deg med å løse problemer med nettstedet ditt.

Hastighet

WPE

Selv om hastigheten er bra for ethvert nettsted, må du sørge for at du har et vertsfirma som ikke går for sakte. WPE har utmerket hastighet, og sidene kan lastes på omtrent 1,3 sekunder, slik at besøkende kan dra opp nettstedet raskt. Dette er praktisk for deg som trenger et webhotell som har gode responstider.

Siteground

SiteGround har også en utmerket hastighet og klokker inn på 1,3 sekunder. Imidlertid hadde de en raskere hastighet, men på grunn av tilstrømningen av kunder som har meldt seg, har det tatt en liten toll på serverne. Tatt i betraktning SiteGround støtter over 250 000 kunder, er det forståelig hvorfor SiteGround har gått saktere. De har servere i andre land, noe som skal hjelpe dem med å skape raskere hastigheter.

Vinner

Begge selskapene har utmerkede hastigheter, men hvis du er for en vinner, er WPE vinneren. De har ikke så mange mennesker som bugner i systemet, noe som kan gjøre hastigheten din enda raskere. Siden du ikke konkurrerer med over 250 000 WPE, kommer til å være litt raskere enn SiteGround.

Verdi

WPE

Avhengig av hva du trenger for nettstedet ditt, kan du vurdere andre funksjoner som mer verdifulle. WPE har 10 eller 20 GB diskplass på planene, inkluderer et eget panel og gir utmerket kundestøtte. Selv om det kan være bra, bør du også vurdere de heftige prislappene sammen med planene.

Siteground

Hvis du leter etter mest mulig smell for pengene, gir SiteGround absolutt mange spesielle funksjoner for planen din. De inkluderer en cPanel, 10 eller 20 GB diskplass, og et gratis domene. Inkluder kundesupport, og SiteGround er et utmerket valg. Ikke bare inkluderer de mange funksjoner, men prisene er ekstremt konkurransedyktige.

Vinner

Mens alle bestemmer verdien annerledes, basert på antall elementer du får med SiteGround, tilbyr den den beste verdien. Du får mye mer for pengene dine, og du trenger ikke å legge ut for mange kroner for basisfunksjonene. Det alene gjør SiteGround til vinneren for verdikolonnen.

Funksjoner

WPE

Funksjonsdelen for WPE er ideell, men bare for WordPress-brukere. De har mange funksjoner du ikke finner på andre vertssteder. Du vil ha tilgang til programmer som er eksklusive for WordPress, hurtigbufringsteknologi, SSL- og CDN-klar og anstendige hurtigbufringsteknologi. Ikke verst for et eksklusivt vertsfirma.

Siteground

SiteGround tilbyr mange funksjoner, inkludert funksjoner som passer for WordPress. Planene deres inkluderer e-post, overføring eller konfigurering av nettsteder, installasjon med ett klikk og kundestøtte 24/7. Domenenavnene deres er også gratis for livet, noe som gjør det praktisk for alle.

Vinner

Begge hosting-nettstedene er bra for WordPress-brukere, og du kan ha vanskelig for å bestemme hvilket nettsted som vil være bedre. Begge valgene er gode, og denne runden har ikke en klar vinner. Det er uavgjort, men det er greit å ha uavgjort her. Begge selskapene har utmerkede funksjoner som vil gjøre nettstedet ditt pop.

Nedetid / Oppetid

WPE

Når du driver et nettsted, trenger du et vertsnettsted som gir utmerket oppetid. WPE har vist noen uoverensstemmelser for det siste kvartalet, men WPE forkynner en oppetid på 99,9%. I februar i år opplevde de betydelig driftsstans i en uke, men det er mange faktorer som kan forårsake driftsstans.

Siteground

SiteGround garanterer også oppetid på 99,9%, og for det siste kvartalet har tallene bevist det. De opplevde flere strømbrudd enn WPE, men disse strømbruddene var kortvarige. Nok en gang kan det skyldes antall kunder de har på serverne sine.

Vinner

Alle med et nettsted trenger en sterk oppetid, og begge selskapene tilbyr 99,9% oppetid. Selv om ting som vedlikehold og driftsstans kan være til hinder for et nettsted, kan det være mange faktorer. Avhengig av om du kan håndtere flere korte nedetidsperioder, eller færre, men omfattende driftsstoppperioder, kan den ene være bedre enn den andre. Denne runden er uavgjort.

Hvem er det til?

markedsførere

Når du markedsfører, trenger du et hosting-nettsted som fungerer godt nesten 100 prosent av tiden. SiteGround er det beste alternativet, selv om de kan oppleve hyppige driftsstanser, men de varer ikke lenge. Ikke bare det, men du vil ha et domenenavn som vil vare evig, noe som er en fin funksjon du trenger hvis du planlegger å merkevare. Ikke bare det, men deres konkurransedyktige priser vil gjøre at enhver markedsfører blir forelsket i SiteGround.

Utviklere

Utviklere elsker å bruke WordPress, siden du kan bruke omtrent hva du vil for å forbedre nettstedet ditt. Det er innebygd cache og iscenesettelse tilgjengelig med WPE, og inkluderer daglige sikkerhetskopier, slik at du kan lagre alt arbeidet ditt. Selv om det kan være dyrere, vil du fortsatt få kvalitet med WPE. WordPress er enkelt å bruke gjennom WPE, og hvis du er en utvikler, vil bruk av WPE hjelpe deg mer enn SiteGround. Selv om SiteGround tilbyr mange gode alternativer, er det flere ting som er bedre for utviklere gjennom WPE. Du bør bestemme hvordan du trenger å bruke alternativene som er tilgjengelige for å sikre at WPE passer for deg.

Eiere av små bedrifter

Siden eiere av små bedrifter kanskje ikke har god tid til å få nettstedet sitt i gang, er SiteGround et utmerket valg for dem. Det er enkelt å sette opp et nettsted, du har utmerket oppetid, mange flotte funksjoner, og trenger ikke å oppdateres kontinuerlig. Som eier av en liten bedrift kan du få alt satt opp, og la det gå. Å la vertsområdet håndtere de mer tekniske tingene kan spare en liten bedriftseier mer tid.

Nettselskaper

Nettselskaper er enorme, og det er enormt å ha et webhotell som lar dem imøtekomme sine egne kunder. WPE er et utmerket valg for netthandelsbedrifter, fordi nettstedet kan imøtekomme spesifikke markeder, og det er flere alternativer et netthandelsbedrift trenger for å holde seg konkurransedyktige. Men hvis de opplever at det er for mye driftsstans med WPE, er SiteGround et utmerket alternativ. Ikke bare det, men de er billigere enn WPE, trenger ikke så mye oppmerksomhet og bruker forskjellige cache-nivåer. Dette er utmerket hvis netthandelsbedriften prøver å få produktene sine til flere mennesker. Ingen av dem er en forferdelig beslutning, og det kan komme ned til prisen for hvert vertsfirma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map