8 beste websitebouwers voor kleine bedrijven (mei 2020)

8 beste websitebouwers voor kleine bedrijven (mei 2020)

8 beste websitebouwers voor kleine bedrijven (mei 2020)

Luister.

Het bouwen van uw website voor kleine bedrijven kan erg moeilijk zijn als u het voor de eerste keer alleen doet.


U wilt iets dat op AirBnb lijkt, maar u heeft een zeer beperkt budget.

Je moet lopen voordat je kunt rennen.

In plaats van duizenden dollars aan een lokaal bedrijf te betalen, is een manier om van de grond te komen bouw je eigen site.

We hebben alle keuzes doorgenomen om u te beperken tot slechts een paar om u te helpen vind de beste websitebouwer voor uw kleine bedrijven – en bouw die prachtige site.

Ohh – en ze kosten niet veel!

Beste website-bouwers voor kleine bedrijven

 1. Webflow
 2. Shopify
 3. Formaat
 4. Squarespace
 5. Wix
 6. Weebly
 7. SiteBuilder.com
 8. Novi Builder

Er zijn meer dan 8 website-bouwers in de wereld, maar door ons onderzoek hebben we ontdekt dat deze de beste van de beste zijn. Ze zijn bekend, betrouwbaar en presteren.

Elk van deze is nu niet perfect voor alle mensen, omdat iedereen zijn eigen afzonderlijke behoeften heeft. Het loont dus om de functies één voor één te bekijken om de verborgen klompjes te vinden die u echt nodig heeft.

Laten we nu diep in elk van hen duiken!

1. Webflow

Webflow is de coole jongen in de buurt. Het is een zeer ontwerpgerichte websitebouwer die toegankelijk is voor kleine bedrijven om meteen aan de slag te gaan.

Ik denk dat dit waarschijnlijk de beste algemene optie is voor slimme, enigszins technisch onderlegde ondernemers. Het heeft de eenvoud en begeleiding van Squarespace met de flexibiliteit en maatwerk zoals WordPress. Ik geloof echt dat het een perfecte balans is tussen die twee.

Het is een visuele websitebouwer, een CMS en nu in bèta een e-commerceplatform.

webflow naar huis gif

Het verkoopargument van Webflow voor een klein bedrijf als uzelf? Ontwerp en start zonder code:

webflow functies voor kleine bedrijven

Hoewel Webflow vrij nieuw is, maar kleine bedrijven zijn er al dol op:

Webflow lof

Beste Webflow-functies:

 • Bouw visueel een site zonder code
 • Maar code wordt gegenereerd als je met ontwikkelaars werkt
 • Ze zorgen voor de hosting – u hoeft het niet zelf te doen
 • Verbazingwekkend ogende sjablonen voor elk bedrijf
 • Premium ondersteuning
 • Betaalbare plannen vanaf $ 12 / maand
 • Zapier-integratie – AKA-updatesite vanuit een spreadsheet!

Hier is een voorbeeld van een site gebouwd op Webflow:

Vrij modern ogend – en dat is best goed voor een accountantskantoor!

Webflow Pro’s:

 • Verbazingwekkende ontwerpsjablonen klaar voor gebruik – zeer creatieve ontwerpen
 • Makkelijk te gebruiken voor beginners
 • Veel aanpassingsmogelijkheden voor gevorderden
 • Hosted CMS – een alternatief voor WordPress
 • E-commerce in bèta – een alternatief voor Shopify als u niet eerst e-commerce bent

Nadelen Webflow:

 • Omdat het nieuwer is, zijn er niet zoveel Webflow-professionals om u te helpen bouwen
 • Niet zoveel community-ondersteuning als WordPress of oudere platforms

Bekijk hier Webflow

Bekijk de volledige Webflow-review.

2. Shopify

Shopify heeft de e-commerce wereld de afgelopen jaren stormenderhand veroverd. Sommigen zien zelfs de geaggregeerde verzameling van alle Shopify-winkels als een geduchte concurrent van Amazon en een alternatief voor hun monopolistische greep op consumenten.

E-commerce winkels hebben veel verschillende elementen nodig dan de meeste andere bedrijven. Omdat u niet probeert mensen ertoe te brengen een fysieke winkel binnen te komen, moet u ervoor zorgen dat al uw waren gemakkelijk online toegankelijk.

Shopify is waarschijnlijk de e-commercebouwer met de laagste instapbalk en een van de krachtigste platforms. Hoewel u e-commerce-functies kunt toevoegen aan andere bouwers zoals Wix, is Shopify gericht op bedrijven die uitsluitend online leven.

U kunt een bibliotheek met producten samenstellen en gebruikmaken van een zeer efficiënt betalingsportaal dat ervoor zorgt dat uw klanten bij elke stap tevreden zijn. Je enige hindernis zal zijn meer bezoekers naar uw winkel, en Shopify helpt je daar ook bij.

Shopify-voordelen:

 • Geweldige gratis en betaalde e-commerce sjabloonbibliotheek
 • Makkelijk te gebruiken voor beginners
 • Is echt de beste manier om te gaan voor nieuwe e-commercesites
 • Hosted CMS – een alternatief voor WordPress – geen onderhoud
 • Uitstekende klantenondersteuning van wereldklasse
 • 100% gericht op e-commerce

Nadelen van Shopify:

 • Past niet goed als u geen e-commerce-element heeft
 • Enkele beperkende functies voor SEO
 • Zeer betaalbaar, maar het kopen van veel apps kan oplopen

Bekijk Shopify hier

Bekijk ook onze Shopify vs Squarespace-vergelijking.

3. Formaat

Format is een websitebouwer gemaakt voor creatieve professionals en dat is te zien.

Formaat website builder

Het is erg designgericht en geweldig voor fotografen, artiesten en meer.

Format verdeelt het zelfs per beroep:

Formaat is geweldig als je een snelle porfolio moet opzetten die er mooi uitziet. Het is niet echt bedoeld voor professionele bloggers, grootschalige bedrijven met complexe behoeften of e-commercesites.

Het is gewoon een mooi, eenvoudig portfolio-platform dat is gebouwd voor videomakers.

Formaatfuncties:

 • Tal van vooraf gebouwde thema’s
 • E-commerce mogelijkheden voor online verkopen
 • Bloggen mogelijkheden
 • Lage maandelijkse kosten
 • Premium ondersteuning

Formaat Prijsplannen: prijsplannen opmaken

Formaten die een abonnement bepalen, zijn zeer betaalbaar, vanaf slechts $ 6 per maand – zeker geprijsd voor beginnende artiesten en makers.

Wat interessant is, is dat ze de prijs bepalen op basis van de afbeelding – iets wat de meeste websitebouwers niet doen – maar het laat zien hoe geconcentreerd ze zijn op de makers.

Formaat Voordelen:

 • Gebouwd voor videomakers
 • Afbeelding centraal
 • Gehost platform
 • Ingebouwde ondersteuning
 • Betaalbare prijzen

Formaat nadelen:

 • Mogelijk niet 100% aanpasbaar aan uw behoeften
 • Niet geschikt voor elk bedrijf
 • Foto- en paginabeperkingen op kleinere plannen

 

4. Squarespace

Voor sommige bedrijven is het niet voldoende om er netjes en professioneel uit te zien. In plaats daarvan wil je wees anders dan de rest. Als dat klinkt zoals jij, dan Squarespace misschien voor jou.

Functioneel gezien is dit niet het gemakkelijkste of krachtigste platform dat beschikbaar is, maar het is een van de mooiste en verbluffendste. Squarespace is gebouwd voor ontwerpers, wat betekent dat de afbeeldingen en sjablonen hier beschikbaar zijn mijlen boven alles wat je elders kunt vinden.

Over het algemeen is Squarespace eenvoudig te gebruiken en biedt het nogal wat functies (inclusief e-commerce), maar het is het beste als u niet van plan bent veel verkeer te genereren. De servers die ze gebruiken zijn niet van het hoogste niveau, maar ze zijn meer dan voldoende voor de meeste kleine bedrijven.

5. Wix

Wix heeft een groot aantal tegenstanders, maar het kan voor veel mensen geweldig zijn.

Simpel gezegd, het maakt niet uit wat voor soort bedrijf u runt een site van hoge kwaliteit met Wix.

Het is een krachtige bouwer die zowel gemakkelijk te gebruiken is als volledig aanpasbaar. Je kunt het ook bekijken met een gratis proefversie om je voeten nat te maken en te zien hoe goed het werkt voordat je begint.

Hoewel u voor een volledig pakket aan functies moet kiezen (en advertenties op uw pagina’s moet vermijden), zijn de prijzen beheersbaar. Hier zijn de hoogtepunten van wat u van Wix kunt verwachten.

 • Slepen en neerzetten – of het nu gaat om afbeeldingen, blogposts of andere site-elementen, u kunt ze eenvoudig op uw pagina’s rangschikken
 • Mobiele optimalisatie: iedereen gebruikt zijn smartphones om nieuwe plaatsen te vinden, dus het is van cruciaal belang dat uw site dat is geoptimaliseerd voor kleinere schermen. Wix neemt dit op als onderdeel van een betaald plan
 • Aangepast domein – kies een domeinnaam die bij uw bedrijf past en zorg ervoor zonder deze ergens anders te hoeven kopen
 • Uitgebreide bibliotheek – sjablonen en afbeeldingen zijn er in overvloed op Wix, waardoor u dat kunt bouw de site van je dromen.

Het andere geweldige aan Wix is ​​dat het perfect is voor zowel nieuwkomers als veteranen. Als u bekend bent met technologie, kunt u meer tools en functies aan uw site toevoegen zonder over te schakelen naar een krachtigere service. Alle vaardigheidsniveaus kunnen in een mum van tijd verbluffende pagina’s maken.

Naar onze mening is Webflow uiteindelijk misschien beter.

Bekijk Wix hier

6. Weebly

Onze uiteindelijke websitebouwer is gemaakt voor degenen die dat wel zijn technologisch analfabeet. Als het idee om iets anders te doen dan het sturen van een e-mail je ontmoedigend lijkt, wil je misschien kiezen Weebly.

Over het algemeen is dit systeem waarschijnlijk de gemakkelijkste en meest rechttoe rechtaan van alle bouwers op deze lijst. Een kind zou een professioneel ogende site kunnen maken met minimaal toezicht, dus er is geen reden waarom u dat niet kunt.

Het andere deel van Weebly is dat het ook niet is gebouwd voor sites met veel verkeer. Als u een etalage heeft en u zoekt gewoon een website waar uw klanten u kunnen vinden, dan is dit de perfecte optie.

Als u echter meer functionaliteit wilt toevoegen, heeft Weebly dat beperkt sjablonen en functies, dus houd daar rekening mee.

7. SiteBuilder

Zoals Wix, SiteBuilder is zowel eenvoudig te gebruiken als krachtig. Het is ook zeer kostenbesparend, waardoor het een ideale keuze is voor veel kleine bedrijven.

Wat we leuk vinden aan deze service is dat het ongeveer zo is zo eenvoudig mogelijk. U kiest een domein, kiest een sjabloon, sleept al uw verschillende elementen naar uw pagina’s en u bent klaar om te gaan.

Hoewel er niet zoveel zijn Kenmerken als Wix is ​​SiteBuilder behoorlijk intuïtief en eenvoudig te beheersen. U kunt uw domein ook via de site kopen en het biedt zowel e-commerce-oplossingen als mobiele optimalisatie.

8. Novi Builder

Novi Builder is een nieuwe HTML-tool met slepen en neerzetten als onderdeel van Novi-lidmaatschap.

Nooit van gehoord? Wij ook niet.

Maar het lijkt een behoorlijk solide optie te zijn voor de opstelling met slepen en neerzetten.

Het beste gedeelte? Het heeft een van de laagste prijzen die we hebben gezien. Betaal een keer en je hebt een levenslang lidmaatschap.

Novi Builder bevat een grote verscheidenheid aan gratis HTML-sjablonen, wat echt een groot voordeel is voor diegenen die nogal wat websites bouwen of gewoon de ontwerpen van hun reeds bestaande willen veranderen. Bovendien is het bouwen van een website met Novi Builder helemaal niet meer stressvol, ik durf te zeggen dat het best leuk is. U kunt de inhoud van uw website gemakkelijk bewerken, sleep gewoon de blokken en sla enkele van uw voorinstellingen op. Het visuele deel en de code veranderen was nog nooit zo eenvoudig!

tm1

Als u een winnende combinatie van vooraf gemaakte ontworpen HTML-sjablonen plus open source-code wilt, kan Novi Builder een geweldige tool onder de radar zijn.

tm2

Beste Novi Builder-functies:

• U betaalt er maar één keer voor, maar kunt het letterlijk voor altijd gebruiken
• U krijgt regelmatig functionaliteitupdates
• Drug en drop-editor
• Elke maand krijg je nog meer gratis HTML-sjablonen
• Het gebruik van sjablonen is onbeperkt, wat betekent dat u één sjabloon meerdere keren kunt gebruiken
• Visuele HTML-editor
• 24/7 ondersteuning
• Set van HTML-plug-ins

Dus laten we nu eens kijken hoe uw website gebouwd op de Novi Builder eruit zou kunnen zien.

tm4

Novi Builder Voordelen:

• Uitstekend ontwerp en verschillende keuze aan sjablonen
• Gratis HTML-sjablonen + plus regelmatige updates
• Super eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners
• Swiper Slider
• Sociale plug-ins
• Google Map

Novi Builder Nadelen:

• Soms kan het een uitdaging zijn om te bouwen omdat het nieuw is
• U krijgt tal van sjablonen die u waarschijnlijk niet nodig heeft

Ja, je hebt een website nodig in 2019

Er zijn Instagram, Facebook, YouTube en Yelp die uw bedrijf voor een paar oogballen kunnen plaatsen.

Maar eigenlijk is er geen vervanging voor het bezitten van uw platform – daar is uw website voor.

Die andere eigenschappen helpen je om distributie te krijgen, maar uiteindelijk zijn het gewoon gehuurde platforms.

Er zijn bedrijven die weg kunnen komen zonder een website, maar met millennials en de generatie ervoor en erna zijn internet-first, zullen de winnaars een site hebben en zullen de verliezers verdwijnen.

Als je geen geweldige site gaat bouwen, zullen je vijf naaste concurrenten je uit de ruimte verdringen

Als eigenaar van een klein bedrijf weet u dat u online aanwezig moet zijn om concurrerend te blijven. Zelfs als u uitsluitend in een fysieke etalage werkt, is een website van cruciaal belang als u uzelf effectief wilt kunnen vermarkten.

Het probleem waarmee veel ondernemers worden geconfronteerd, is dat hoewel ze de drive en de vastberadenheid hebben om dit mogelijk te maken, ze niet over alle middelen beschikken die nodig zijn om hun doel uitvoeren. Een site bouwen kost tijd en geld, toch?

Welnu, als u een van deze vijf websitebouwers gebruikt, kunt u op beide besparen en uw kleine bedrijf de concurrentie voor laten zijn met slanke, professionele pagina’s.

De beste optie voor eigenaren van kleine bedrijven zou zijn om webhosts te vinden die de gemakkelijkste websitebouwers hebben om te gebruiken. Lees meer om de beste websitebouwers voor kleine bedrijven te vinden.

Hoe u een Website Builder kiest

Je hebt veel op je bord liggen, dus het bouwen van een nieuwe website kan een overweldigende taak lijken. Zelfs als u weet wat u wilt, hoe kunt u het dan aan de gang krijgen zonder er weken of maanden aan te besteden?

Gelukkig zijn de websitebouwers die we laten zien dat ze zijn afgestemd op eigenaren van kleine bedrijven, net als jij. Zelfs als je hier en daar maar een paar uur de tijd hebt om je site online te krijgen, is dat alles wat je nodig hebt om het voor elkaar te krijgen.

Maar hoe weet u zeker dat u de beste websitebouwer heeft uitgekozen voor uw behoeften? Hier zijn enkele fundamentele elementen waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing.

Ten eerste, wie probeer je te bereiken? Voordat we kunnen ingaan op de basis van het bouwen van een site, moet u eerst begrijpen wat u probeert te bereiken. Afhankelijk van uw bedrijfsmodel zijn sommige functies veel noodzakelijker dan andere.

Als u bijvoorbeeld een evenementenplanner bent, heeft u een boekingsformulier nodig zodat klanten via de website informatie over hun evenement kunnen verstrekken. Als u producten online verkoopt, heeft u e-commercefuncties nodig.

Beide elementen zijn cruciaal, maar niet elk bedrijf heeft ze nodig. Dus om er zeker van te zijn dat u ideale resultaten behaalt, wilt u vragen wat voor soort klanten u bent proberen aan te trekken, en wat voor soort ervaring die u wilt verstrekken. Dus, met dat in gedachten, kijk welke van deze site-componenten het meest cruciaal zijn voor uw succes.

Gebruikers vriendelijkheid

In dit geval wilt u een bouwer die zowel voor u als uw klanten gemakkelijk te gebruiken is. Niemand zal een pagina willen bezoeken die ingewikkeld of verwarrend is (of verbroken links heeft), dus zorg ervoor dat uw bouwer de zaken eenvoudig en efficiënt houdt. Overweeg deze functies om ervoor te zorgen dat de service eenvoudig is:

 • Sjablonen en foto’s slepen en neerzetten
 • Aanpasbare lay-outs
 • Vereenvoudigd bedieningspaneel
 • Geïntegreerde add-ons (d.w.z. winkelwagen)

Over het algemeen wilt u elke bouwer vermijden die iets als codering of programmeren vereist om de functies te krijgen die u nodig hebt. Je hebt niet de tijd of de ervaring om items helemaal opnieuw te bouwen, dus verspil geen tijd aan dat soort services.

Als het aankomt op gebruikers vriendelijkheid, u wilt er zeker van zijn dat u uw site kunt testen voordat deze live gaat en dat alles werkt zoals het hoort. Knoppen, links en andere opties (zoals video’s) werken allemaal correct.

Klantenservice

Aangezien u geen expert bent in het maken van een website, zult u waarschijnlijk veel vragen hebben als u aan de slag gaat. U wilt dus een bouwer kiezen die alle ondersteuning biedt die u nodig heeft wanneer u die nodig heeft.

Als u bijvoorbeeld alleen tijd heeft om uw site midden in de nacht te bouwen, wilt u via een livechat contact kunnen opnemen met een technicus om eventuele problemen op te lossen. Als u een paar dagen moet wachten op een reactie, kan het hele proces veel arbeidsintensiever en intensiever zijn.

Sociale media

Tegenwoordig heeft iedereen een social media-account (of vijf). Om concurrerend te blijven, je moet ook op deze platforms aanwezig zijn. Hoewel u niet veel sociale media-accounts hoeft te beheren, moet u proberen op de hoogte te blijven van de top drie (Facebook, Twitter, Instagram).

Wanneer u een websitebouwer kiest, wilt u er zeker van zijn dat u dat kunt integreer uw social media profielen zodat mensen die uw site bezoeken uw sociale accounts kunnen zien en vice versa.

Hoe meer verbonden ze zijn, hoe gemakkelijker het is om met uw klanten te communiceren. Kijk ook of u uw sociale accounts ook via de website kunt beheren. Op die manier hoeft u niet in te loggen op meerdere services en kunt u tegelijkertijd berichten uploaden naar alle platforms.

Afbeeldingen en sjablonen

De kans is groot dat u geen grafisch ontwerper bent, wat betekent dat u niet alle kunt maken verschillende visuele elementen van uw site helemaal opnieuw. Hoewel u iemand zou kunnen betalen om dit voor u te doen, is het beter om een ​​websitebouwer te kiezen die een breed scala aan afbeeldingen en sjablonen voor u biedt.

Door gebruik te maken van vooraf gemaakte afbeeldingen en lay-outs, kunt u tijd en geld besparen en ervoor zorgen dat uw site zowel professioneel als vrij van juridische problemen is. Als u bijvoorbeeld afbeeldingen van internet downloadt, zijn ze mogelijk gelicentieerd en auteursrechtelijk beschermd, wat later een enorm probleem voor u kan worden.

Hoe zit het met WordPress?

De olifant in de kamer – WordPress.

Ja, WordPress is enorm populair. Nee, het is op geen enkele manier gratis.

Kijk, we gebruiken WordPress voor deze site en vele andere. Het kan de juiste pasvorm voor je zijn.

Maar als u de site zelf bouwt, kan WordPress een nachtmerrie zijn.

WordPress is niet gratis – tenzij je een ontwikkelaar bent. Als je een klein bedrijf bent met $ 5 om maandelijks uit te geven en je hebt meer dan 100 uur om te leren hoe je een WordPress-site maakt, ga er dan voor.

Maar het mag niet de standaard zijn.

U wilt echt een abonnement op een websitebouwer zoals een van de bovenstaande met ingebouwde ondersteuning en hosting. Daar wil je niet mee omgaan.

Voor middelgrote bedrijven met veel geld en zeer aangepaste behoeften, ga zeker met WordPress.

Ga voor een opkomend klein bedrijf met een van de bovenstaande. Alstublieft.

Samenvatting

Als eigenaar van een klein bedrijf weet u dat u online aanwezig moet zijn om concurrerend te blijven. Zelfs als u uitsluitend in een fysieke etalage werkt, is een website van cruciaal belang als u uzelf effectief wilt kunnen vermarkten.

Het probleem waarmee veel ondernemers worden geconfronteerd, is dat hoewel ze de drive en de vastberadenheid hebben om dit mogelijk te maken, ze niet over alle middelen beschikken die nodig zijn om hun doel uitvoeren. Een site bouwen kost tijd en geld, toch?

Welnu, als u een van deze vijf websitebouwers gebruikt, kunt u op beide besparen en uw kleine bedrijf de concurrentie voor laten zijn met slanke, professionele pagina’s.

De beste optie voor eigenaren van kleine bedrijven zou zijn om webhosts te vinden die de gemakkelijkste websitebouwers hebben om te gebruiken. Lees meer om de beste websitebouwers voor kleine bedrijven te vinden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector