7 legjobb webtárhely-támogatási és ügyfélszolgálati hosting cég

Megérdemli a legjobb web hosting támogatást, mert csodálatos vagy. És túl elfoglalt ahhoz, hogy pazarolja az idejét.


A legjobb web hosting támogatás - megérdemli!

A legjobb web hosting támogatás - megérdemli! A legjobb web hosting támogatás – megérdemli!

A rossz ügyfélszolgálat összezavarodást, dühöt és pénzt veszít el.

Valószínűleg ez a legfontosabb dolog a webtárhely számára.

Miért?

Hacsak nem webfejlesztő vagy informatikai profi, akkor problémákba ütközhet a webtárhelyével kapcsolatban.

Ez az élet ténye, mint a halál és az adók.

Szóval kiben bízhat megcsillagos ügyfélszolgálatban? A legmagasabbra és alacsonyra keresettük a legjobbakat, és idehoztuk őket.

1. SiteGround – A # 1 legjobb támogató host

A SiteGround feltétlenül kiszabadítja a parkból ügyfélszolgálatukkal.

Gyorsak, udvariasak és mennek felül és kívül hogy támogassam.

Ezt a webhelyet a SiteGround tárolja, mert egyszerűen csodálatosak.

Nem tudom megmondani, hányszor voltak csontfejű problémáim, és azonnal segítettek.

Valójában ügyfélszolgálati idejük a legjobb a vállalkozásban.

Saját tesztelésem azt mutatja, hogy válaszolnak egy perc alatt élő csevegésben, és tíz perc alatt amikor jegyet küld.

Most ez csak a saját tesztelésem, de sokan ugyanezt mondják.

Ha csak az ügyfélszolgálat átfogó legjobb házigazdáját szeretné, menjen a SiteGround-hez. Úgy értem.

A PC Mag ezt mondta a SiteGround kapcsán: “kicsit többet fizetnek a technikai szolgáltatások kicsit kevesebbért, ám a szilárd biztonság, az ügyfélszolgálat és az oktatóanyagok rendkívül barátságosakvá teszik ezt a webhelyet a kisvállalkozások és az új webmesterek számára.”

2. WP motor – a legjobb üzleti webhelyek számára a WordPress-en 

A WP Engine platform egyik legnagyobb előnye a beépített biztonsági mentés és rosszindulatú programok ellenőrzési szolgáltatásai. Mivel ez szerepel a domain host szolgáltatásában, havonta sok pénzt takaríthat meg.

WP motor ismert, hogy a piacon a leggyorsabb tárhelyeket nyújtja. Sok fogyasztó megemlítette, hogy a webhely sebessége jelentősen javult, miután a vállalati szerverekre migráltak. Ezenkívül az egyszerű migrációs folyamat megkönnyíti webhelyének újratelepítését a WP Engine-en.

Az ügyfélszolgálat a WP Engine-en is ragyog. Azok számára, akik WordPress-t használnak webhelyek felépítéséhez, a WP Engine munkatársai különösen jól tudnak a népszerű webhely-felépítési platformon felmerülő problémák megoldásával kapcsolatos problémákkal. Az ügyfelek áttekintése megemlítette a fogadó cég szenvedélyét, mondván, hogy nagyrabecsülteknek érzik magukat, és kérdéseik kiemelt prioritást élveznek.

A WP Engine talán a legjobb tulajdonságai, mint a host szolgáltató, azonban a kiváló bemutatóhely szolgáltatás. Ezzel a funkcióval könnyedén futtathatja webhelyét, mintha online lenne a közzététel előtt, lehetővé téve, hogy ellenőrizze a hibákat és más fontos potenciális problémákat..

Az áttekintő publikációk a WP Engine-t is szeretik. Az olyan tulajdonságok, mint a korlátlan adatátvitel, a napi biztonsági mentések, a rosszindulatú programok ellenőrzése és a webhelyüzemeltetések együttesen teszik a WP Engine-t népszerű platformmá..

3. A2 tárhely – szupergyors tárhely és támogatás

Ha az olcsó és gyors megosztott tárhelyről van szó, akkor az A2 Hosting átveszi a tortát. 20-szor gyorsabb sebességgel, mint más megosztott tárhely szolgáltatóknál, határozottan ajánlom őket a „szokásos” megosztott házigazdák felett.

Kiemelkedő csomagokat biztosítva az energiafelhasználók számára. Az A2 Hosting nagyszerű választás azok számára, akik prémium hosting szolgáltatásokat keresnek. Az A2 automatikus szerverkonfigurációs szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a WordPress oldalak akár hatszor gyorsabb betöltését. Ezenkívül hozzáférést biztosít a WordPress egyedi bejelentkezési URL-jeihez és az automatikus A2-re optimalizált frissítésekhez. A WordPress felhasználók számára kínált előnyök kiaknázása érdekében az A2 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a ReCaptcha technológiához hozzáférjenek a WordPress bejelentkezési oldalukon..

Az A2 Hosting az egyik legnépszerűbb webhely, amely naprakész átláthatósági lehetőségeket kínál az üzemidő statisztikáiról és díjairól. A vállalat következetesen 100% -os rendelkezésre állásidőt biztosított ügyfeleinek, miután újjáépítették webhelyüket a vállalat szerverein.

A felhasználók biztonsága az A2 Hosting csapat másik prioritása. A szerver visszatekerésekkel és az ingyenes HackScan szolgáltatásokkal garantáltan nemcsak biztonságos domaineket garantál, hanem pénzt takarít meg az egyébként drága biztonsági és hackelésellenes szolgáltatásokkal.

Végül, az A2 Hosting elkötelezett az ügyfélszolgálati kezdeményezések mellett. Valójában a BBB az A + besorolást adott a cégnek az ügyfélszolgálatban. Ha vállalkozása három év alatt csak négy regisztrált vevői panasszal rendelkezik, akkor tudja, hogy jól működik az ügyfélszolgálat. Az A2 gyakran vásárlói felméréseket kínál, hogy folyamatos támogatási gyakorlatot tartson fenn.

Büszkélkedhetnek elég gyors támogatási átállási időkkel, jó műszaki támogatással és sok funkcióval ezen kívül. A közelmúltban beszélgettek arról, hogy támogatása kissé lassú, ám a csapatuk azt mondta, hogy ez csak ideiglenes.

Mielőtt feliratkozna, beszélgessen először az értékesítési támogatással és megnézze, hogy tetszik.

Többet szeretne olvasni? Nézze meg az A2 tárhely vs. SiteGround bejegyzésünket, és olvassa el, melyikünk szerint jobb a kettő közül.

4. Kinsta – valódi informatikusok, akik segítenek

Tehát az egyik dolog, ami Kinstat abszolút csillagossá teszi, az a tény, hogy megkapod 1. szintű támogató szerek. Az „ügyfélszolgálat” helyett tényleges informatikusok és igazi webfejlesztők kapnak segítséget. Ismerik a WordPress-t belülről és kívül, és nem kell „megkérdezniük menedzserüket” alapvető műszaki kérdésekről.

Noha ez Kinsta számára drágább lehet, az ön számára jobb. És bár a Kinsta egy kicsit magasabbra kezdheti a fogadási tervét, úgy gondoljuk, hogy ez abszolút nem bátor az igazi vállalkozások számára. Ha átgondolod, egy jó WordPress fejlesztő vagy technikus, aki segít javítani az alacsony színvonalú tárhely beállításában, vissza fogja téríteni 50 – 150 dollárt. egy óra. De a Kinsta tervei mindössze havi 30 dollárral kezdődnek – nagyon egyszerű matematika.

Mi több – mondd el, mennyibe kerül egy csapkod a vállalkozással szemben? Kutatások szerint a rosszindulatú programok, a hackelés, a DDO-k stb

5. Bluehost – Új és továbbfejlesztett támogatás

A Bluehost-ot mindenki ismeri. Mindannyian tudjuk, hogy nagyon olcsók, de támogatása nem a legnagyobb, igaz?

Nos, valóban óriási javulást mutattak az elmúlt néhány évben. A felhasználói panaszok után felgyorsították a játékot, és jobb terméket nyújtottak jobb támogatással.

Egyrészt szeretjük, hogy nagy volumenű házigazdák, alacsony áraikkal és tisztességes támogatással, másrészt ezen az oldalon néhány más házigazdát is ajánlunk, felettük.

6. InMotion Hosting – 100% -ban amerikai székhelyű támogató csoport

Az ügyfélszolgálat gyakran jó helyen áll az InMotion marketingjében és középpontjában. A 100% -ban USA-ban működő ügyfélszolgálati csapat biztos lehet abban, hogy egyszerűen kommunikálhatja problémáit az InMotion szakembereivel. A támogatási lehetőségek széles választékának köszönhetően, beleértve a csevegést, az e-mailt, a telefont és az egyéb támogatási funkciókat, a világ bármely pontjáról azonnal kapcsolatba léphet..

Az InMotion bebizonyította, hogy kívánatos a rendelkezésre állási arány, amelyet azoknak a webhelyeknek biztosítanak, amelyek szerverükön újjáélednek. Az iparági szabvány 99,9% -os rendelkezésre állását következetesen elérik, és teljes mértékben elkerülték a nagyobb visszaeséseket, mint ahogyan néhány egyéb tárhely-társaság a közelmúltban.

Az áttekintő webhelyek örömmel mutatják be az InMotion által az ügyfeleknek nyújtott számos ingyenes eszközt, valamint kiváló ügyfélszolgálati lehetőségeket. Valójában a PC Mag az InMotion-ot választotta a legjobb választásnak a kezelt WordPress tárhely számára.

7. Lendkerék – Imádnivaló támogatás a tervezőirodák számára

A lendkerék tette helyét a világon, mint a tervezőirodák vendéglátó társasága. Terveket kínálnak, amelyek megkönnyítik a kreatív ügynökségek számára az ügyfelek tárhelyének viszonteladását és kezelését. Tehát ha ügynökség vagy – tökéletesen alkalmazkodnak az Ön számára, és a 24 órás támogatásuk megkapja a hátad.

Támogatásukról állítják:

Támogatás. Csapatunk a nap 24 órájában, a hét minden napján élő chat segítségével elérhető. Mindegyikük az iparág szakembere, így mindent megtesznek, kezdve a furcsa hibától a plugin-ajánlásokig.

A Flywheel támogatásának egyik hátránya, hogy chat-támogatást kínálnak csak a fizető ügyfelek számára <Havonta 250 dollár. Ha telefonos támogatást szeretne, akkor többet kell fizetnie. A nap végén én személyesen félek, hogy felhívom a támogatást a telefonon, így ez nagyon jól van velem, de ez tényleg az Ön preferenciáitól függ.

Az Ön tárhely-kutatási ellenőrző listája

Oké, tudjuk, hogy az ügyfélszolgálat kritikus jelentőségű, de mit kell még figyelembe venni, amikor a gazdagépről döntenek? Egy millió tárhely-terv van odakint – hogyan kezdheti még a legjobbakat kitalálni?

Összekeverik-e olyan kifejezések, mint a LInux, cPanel, CDN, stb.? Mi van. Itt kell figyelembe venni:

 • Mit típusú web hosting van szüksége? Nagyon sok ott van. Általában, ha kicsi vagy, megosztott tárhely-tervvel veheti igénybe, például a SiteGround és a Bluehost kínálatát. Ha egy kicsit nagyobb vállalkozás, fontolóra kell vennie felhő vagy VPS tárolást. Még nagyobb? Menjen el a dedikált tárhelyen.
 • Tartalmaz egy domain nevet? A vállalkozások számára ez nem nagy ügy. De ha kisvállalkozás vagy, akkor egy olyan gazdagép, amely ingyenes domain nevet kínál, rendkívül hasznos.
 • Ingyenes SSL tanúsítványok. Olyan sok házigazda kínál manapság ingyenes SSL-tanúsítványt, őszintén nem bízom azokban, akik nem.
 • Üzemidő és leállások. Arra számíthat, hogy a házigazda átlátható ebben. Szeretne valami hasonlót, mint 99,99% az üzemidő. Végül is egy 98% -os üzemidővel rendelkező házigazda azt jelenti, hogy a webhely teljes mértékben le van állítva Évente több mint 7 nap!
 • Kiegészítők – ez sokat fedez, de figyelembe kell venni, ha minden apró kiegészítő számára nikkel lesz és bekapcsolódik, vagy ha a hosting cég nagylelkű és sokat kínál Önnek ingyen. Megállapítottuk, hogy a SiteGround az egyik legjobb, amely számos szolgáltatást alacsony áron, valamint a WP Engine és az A2 tárhelyet tartalmaz..
 • Pénz-visszafizetési garancia: a legtöbb házigazda 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Szupersztárok szeretik A WP Engine 60 napos ajánlat.

Már jó kezdetben van – kutatást végez, és jó összehasonlításokat végez. Lámpasebesség a döntésével!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map