A legjobb webtárhely a kisvállalkozások számára (2020. május) – Előnyök és hátrányok

A legjobb házigazda kiválasztása nehéz.


Kisvállalkozásként a legjobb ár-érték arányra van szüksége.

A web hosting és a tartalom készítésének rejtélyes világába való belemerülés azonban a szakértők számára félelmetes, nem is beszélve az átlagos vásárlóról. Ez az oka annak, hogy azért vagyunk itt, hogy végigvegyük a webes tárhely be- és hátrányait, valamint ajánlásokat adjunk a csillagtárhely-szolgáltatók számára..

A legjobb web hosting szolgáltatók kisvállalkozások számára

 1. SiteGround
 2. WP motor
 3. A2 tárhely
 4. Bluehost
 5. Hajrá apu
 6. Mozgásban
 7. Dreamhost

A felkelés és az online megfélemlítés és egy kis készség igényelhet, de nem lennél kisvállalkozás-tulajdonos, ha nem találnál lehetőséget ezekben a kihívásokban.

legjobb tárhely kisvállalkozások számára

Hogyan töltheti fel egy webhely a kisvállalkozás bevételeit??

 • Adat gyűjtés: A legújabb eszközök nagyon fontos információkat fognak adni a felhasználói elkötelezettségről. Például betettek valamit a kosárba, de nem vásároltak? A webhely egy része stagnált és felhasználatlanul ül-e? Néhány másodperc alatt nem állítja le a felhasználó a tartalomra kattintást? Meddig töltik az Ön webhelyén? Ezek az adatok megváltoztathatják vállalkozását olyan módon, ahogyan soha nem álmodott.
 • Tegye közzé nevét: Az egyik leghatékonyabb módszer webhelye SEO és a közösségi média követői számának javítására (Insta híres?)?.
 • Állítsa le a téves információt: A digitális megoldások emberórákat takarítanak meg, mivel gyakran feltett kérdéseket tehet fel, és időtálló információkkal, például üzletórákkal könnyen elérhetőek.
 • Kreatív megoldások minden problémára: Legyen szó projektek promóciójáról, kirakat létrehozásáról az online értékesítéshez, vagy felsorolja a turné dátumait a zenekar számára. A webhely bármilyen lehet, amit akar, és bármilyen problémát megoldhat.
 • A márka jövőbeni igazolása: Az internet nem megy el. Ha kisvállalkozása továbbra is offline működik. A versenytárs kitölti ezt az ürességet és elveszíti az értékes ügyfeleket.

A legjobb web hosting szolgáltatók kisvállalkozások számára részletesen

Ezek a legnépszerűbb web hosting szolgáltatók a kisvállalkozások számára.

1. SiteGround – sokoldalú legjobb választás

a siteground main július 19-én

www.siteground.com

Előnyök

 • Kiváló árképzés
 • Csodálatos ügyfélszolgálat
 • Ingyenes domain
 • Szerszámok széles választéka
 • Egy kattintással bemutató
 • Jól működik a WordPress-szel

Hátrányok

 • Csak éves tervek
 • Néhány kisebb biztonsági aggodalom

A SiteGround Top szolgáltatás legfontosabb jellemzői

Nem tudunk eleget a SiteGround-ről.

Az első dolog, amelyet a SiteGround segítségével észrevesz, az ügyfélszolgálatra fordított figyelem.

A webgazdagoknak fájdalom lehet kezelni, ha a dolgok rosszul fordulnak elő.

Semmi sem veszi el a lendületét, mintha egy üres ügyfélszolgálati csevegőszobában ülsz, miközben az online áruház nem működik, és az eladások zuhannak.

Annak ellenére, hogy kicsi, független társaság, a SiteGround nagy hatalommal rendelkezik, egy anya és a pop üzlet ügyfélszolgálatával kombinálva.

Ha nem tudod, mi az egy kattintással történő átmeneti kép, akkor tudnia kell. A webhely megváltoztatása KÜLÖNLEGEN fájdalmas lehet, ha nincs tesztplatformja, ahol megnézheti, hogy a változások működnek-e. Az egy kattintással történő átállás lehetővé teszi a webhely változásainak tesztelését, mielőtt azokat életbe léptetik. Ez a szolgáltatás önmagában megéri a SiteGround-ot a befektetés szempontjából, mivel fenntarthatja a stabilitás érzetét a webhelyén végzett változtatások során, és elkerülheti a kellemetlen leállást az élő frissítések eljuttatásából..

Vegye figyelembe, hogy egész évben vásárolnia kell, nem havonta, hanem kisvállalkozás tulajdonosaként, ami nem nagy probléma.

A bloggerek és azok, akik tesztelték a vizet, érdemes havonta választani.

Nézze meg a mélyreható áttekintésünket, ha szeretne többet megtudni róluk, nem tudjuk ajánlani őket. Vagy próbálja meg összehasonlítani őket egy másik hasonló gazdagéppel, mint például az A2 Hosting.

Itt kaphat a SiteGround kedvezményt

2. WP Engine – a WordPress legjobb platformja

wpengine

www.wpengine.com

Előnyök

 • Legfontosabb érték a növekedési vállalkozások számára
 • Teljesen elkötelezett a WordPress számára
 • Fantasztikus WordPress eszközök és szolgáltatások
 • Lángoló gyors sebesség
 • Korlátlan adatátvitel
 • Vállalati szintű titkosítás

Hátrányok

 • Nem jó választás, ha nem vállalja el a WordPress használatát.
 • Nincs domain e-mail
 • Drága kezdőknek

A WP motor legfontosabb jellemzői

A kezdők legnagyobb hibája? Túl olcsó a webtárhely.

Egyesek összehasonlítják a WP Engine 35 dollár / hónap terveit néhány legalacsonyabb árral, amelyek ugyanolyan megdöbbentően alacsonyak, mint a havi 2 dollár alatt..

Találd ki, mit kapsz, amit fizetnek.

Ha valódi vállalkozást működtet, többet szeretne fizetni. Szeretné tudni, hogy a fogadó cég nyereséget keres és befektetni fog technológiájába.

Találd ki, mi történik, ha az olcsó házigazdát megtámadják, fizetsz egy webfejlesztőnek 100 dollár / óra (az USA-ban) összeggel, hogy megjavítsa. Ott megy a megtakarítások.

Technikai szempontból a WordPress egy ingyenes, nyílt forrású tartalomkezelő rendszer, amely technikai módszer azt mondani, hogy bárki ingyenesen használhatja és módosíthatja a szoftvert. Ennek előnyei és hátrányai vannak.

Ez egy nagyon hatékony eszköz, amely hozzáférést biztosít a felhasználóknak plug-inekhez, widget-ekhez, a felhasználó által tervezett tartalmi lehetőségekhez és még sok máshoz. A legfontosabb hátrány az, hogy annyira nyílt végű bármi megtörténhet.

Ez azt jelenti, ha nem fejlesztő, akkor az olcsó gazdagépen lévő WordPress-webhely spammelhet, feltörhet és lassabban futhat, mint egy csiga a kavicson.

Annak elősegítése érdekében, hogy a gazdagépet kezelje és kezelje, a WP Engine a WordPress-t a beépített testreszabásokkal feltölti. Úgy ítélik meg magukat, hogy egy olyan webes élményplatform, amely több, mint házigazda.

Ez azt jelenti, hogy a WordPress mérnökei olyan csapattal rendelkeznek, amely az egyéni platformon használja a sebesség-optimalizálást, a hackelés-megelőzést és a legmagasabb szintű támogatást, hogy erősebbé tegye webhelyét, mint saját maga..

Kicsit drágább, de azok, akik használni akarják a WP-t, beleszeretnek a WP Enginebe és az összes általuk kínált szolgáltatásba.

Ha belekerül a WordPress barkácsolásához, akkor a WP Engine kötelező.

A WP Engine drágább, mint más tárhelyi lehetőségek, mert extrém sebességet, nagyszerű eszközöket, automatikus biztonsági mentéseket és még sok minden mást kínál.

A legbiztosabb hátrány a domain alapú e-mailek támogatásának hiánya.

Kényelmetlenül javasolják a Gmail használatát, de remélhetőleg ez változni fog a növekedés során (Nemrégiben frissítették az ügyfélszolgálatot 24 órás 7 órára, ami fantasztikus). Hogy őszinte legyek, mindazt a Gmailt használjuk, tehát ez nem annyira hátrány.

Ha nem a WordPress-t használja, akkor érdemes lehet máshol keresni, de kötelező az azok számára. Teljes áttekintésünk még mélyebben szól azok tulajdonságairól.

Ingyenes WP Engine 3 hónap

3. A2 tárhely – akár 20-szor gyorsabb tárhely

a2 főbeszélgetés július 19-én

www.a2hosting.com

Előnyök

 • Találja meg a leggyorsabb megosztott tárhely szolgáltatót
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Uptime garanciák
 • Robusztus e-mail funkciók
 • Jó az optimalizált WordPress tárhelyen
 • Automatikus biztonsági mentések
 • Napi mentések

Hátrányok

 • Az interfész kissé rendetlen lehet
 • Néhány ügyfél panasza a par-sub támogatással kapcsolatban

A2 tárhely legfontosabb jellemzői

Az A2 Hosting egy dologra néz ki.

Sebesség.

Semmi sem teszi a webhely látogatóit egyenesen mérgesnek, mint például a lassú töltési idő.

Még néhány további másodperc vásárlóinak százaiba kerülhet.

Az A2 tárhely gyors ütemben működik, és teljes körű szolgáltatást kínál, amelyeket elvárunk egy web hosting szolgáltatótól, például 24 órás ügyfélszolgálatot, rendelkezésre állási garanciákat és kiváló eszközöket..

Az A2 nagyon jó lehetőség azok számára, akik súlyos webes kialakítással rendelkeznek, és amelyeknek gyors adatgyűjtésre van szükségük a fogyasztónak.

Nagyszerű e-mail támogatást kínálnak, és jóak a WordPress-rel is, ami versenyképessé teszi őket a WP Engine-vel.

Hostként nagy kompromisszumot képeznek a SiteGround olcsó sokoldalú szolgáltatásai és a WP Engine drága WordPress fókuszpontja között.

Saját védelmi megoldásokkal is rendelkeznek, és megbízhatóak abban, hogy szinte minden más tárhelyszolgáltatásnál jobban megmaradnak, a napi biztonsági mentések sem ártanak.

E-kereskedelmi webhely indítása, amely nem található a Shopify-n (miért?). Az A2 támogatja a PrestaShop, a Magento, az OpenCart, a WooCommerce és még sok más alkalmazást.

Nézze meg az A2 tárhely további részleteit a teljes áttekintésben.

Nézze meg az A2 Hosting árait és terveit

Olcsó és népszerű web hosting cégek

Ezek a web hosting szolgáltatók széles körben használják a népszerű lehetőségeket, amelyek az idő próbájának bizonyultak.

1. Bluehost – A legjobb ár egy hároméves előfizetéshez

bluehost ajánlat 36 hónap

www.bluehost.com

Előnyök

 • Fantasztikus választás kezdőknek
 • Katonai titkosítás
 • A Bluehost VPS valóban megfizethető
 • Legolcsóbb ár egy 3 éves kötelezettségvállalásért
 • Egyes felhasználók szupergyors sebességeket jelentenek

Hátrányok

 • Az olcsó nem mindig jobb
 • Nincs rendelkezésre állás garancia
 • Néhány felhasználó szerint lassú sebesség
 • Az ügyfélszolgálat lehet lassú és hiányzik

A Bluehost legfontosabb jellemzői

A Bluehost gyakran nevezik le a népszerű blogokról és a híres podcast-okról – ez egy tömegpiac, amely sok ember számára vonzó.

Azoknak, akik az árakat veszik figyelembe a házigazda döntésének legfontosabb tényezőjeként, a Bluehost az egyik legjobb lehetőség.

Ez egyben a legalacsonyabb kockázatú lehetőség a kezdőknek, akik éppen éppen az első webhelyük felépítésén vannak.

A Bluehost fantasztikus biztonságot és eszközöket kínál, amelyeket a kezdők szeretnek használni. VPS-ot is kínálnak megfizethető áron.

A Bluehost harcol néhány területen.

Először is, nem kínálnak üzemidőt. Ez azt jelenti, hogy nem kap kompenzációt, ha a Bluehost leesik.

Noha ez egy nagyon ritka eset, a kockázat nem érte meg az olyan vállalkozásokat, mint például az e-kereskedelem, amelyek pénzt veszítenek minden percben, amikor egy webhely nem áll fel. Ők az egyetlen szolgáltató, akit javasolunk, akik nem teszik meg ezt az alapvető követelményt, mert a Bluehost minden más dolgot jól teljesít.

A Bluehost megfelelő választás, de a hosszú távú felhasználók előfordulhatnak, hogy kiszolgálóként is növelik őket. Ez az olcsó, hosszú távú árazást egy kicsit kevésbé értékeli.

A teljes Bluehost áttekintés még részletesebb részletekbe merül.

Ellenőrizze az árakat és kapjon Bluehost kedvezményt

 

2. Godaddy – A legjobb webtárhely a domain nevekhez

godaddy 2019. június

www.godaddy.com

Előnyök

 • Nagyszerű, ha már van domainje
 • 24 órás telefonos támogatás
 • Szinte mindig fel és elég gyorsan
 • Nagyszerű eszközök és szolgáltatások
 • Lehet, hogy egy profi csapat megtervezi webhelyét

Hátrányok

 • Régi PHP támogatás
 • Lassú ügyfélszolgálat
 • Nem a legjobb minőségű tárhely

A GoDaddy legfontosabb jellemzői

Még ha másik webtárhely-szolgáltatóval is megy, akkor valószínű, hogy útközben találkozni fogsz Godaddy-val.

Valószínűleg ők a legismertebb szolgáltatók a környéken.

Híresek arról, hogy őrült mennyiségű domain nevet vásárolnak és szokatlan szuper tál hirdetéseket vásároltak, amelyek minden rossz okból emlékezetessé tették őket..

Nagyon jó esély van az üzleti szakemberek számára, akik rövid időn belül csak egy társaságon akarnak keresztülmenni, és hogy a Godaddy mind az állomás, mind a domain név igényeit kielégíti..

A GoDaddy jelölőnégyzetet keresi a 24 órás telefonos támogatás, a megfizethető kezdőárak és a megfelelő mennyiségű szolgáltatás számára. Egyedülálló tulajdonsága a webdizájn-csapat, amelyet a Godaddy alkalmaz.

Azok számára, akik hajlandók fizetni egy kicsit többet, megtervezik az Ön webhelyét, és segít abban, hogy gyorsan megismerje az internetet. Érdemes megtenni azokat, akiknek nincs idejük vagy képességeik webhely felépítéséhez, de rendelkeznek a költségvetéssel.

A GoDaddy teljes áttekintése további árnyalatokba merül.

Get GoDaddy WordPress tárhely mindössze 1 dollárért

3. Inmotion tárhely – Nem fodor Solid Hosting

inmotion hosting fő 2019-július

www.inmotionhosting.com

Előnyök

 • SSD tárhely
 • WordPress integráció
 • Nagyon megbízható ügyfélszolgálat
 • Zökkenőmentes tárhely típusú váltás (dedikált, VPS, megosztott)
 • Techie-orientált

Hátrányok

 • Homályos és zavaró árképzés és korlátok

Az InMotion Hosting legfontosabb jellemzői

Az Inmotion Hosting egy remek lehetőség a webtárhely számára, és közel 16 éve működik.

A nagy teljesítményű előzményekkel és az összes funkcióval számíthat egy web hosting szolgáltatóra.

Nem bámulatos gyilkos funkciók, amelyek kiemelik őket, ám az Inmotion megfizethető, népszerű és megbízható.

Az Inmotion előreláthatólag kicsit jobban műszaki oldalon helyezkedik el, mint más hosting szolgáltatások, és szeret támogatni a nyílt forráskódú megoldásokat.

Fantasztikus azok számára, akik egy kicsit tudnak egy webhely felépítéséről és előző tárolásáról.

Mélyebb tanulási görbével rendelkezik, mint néhány szolgáltatónál, de megenged bizonyos egyedi szabadságokat.

SSD-tárolással is rendelkeznek, amely sokkal gyorsabb, mint a hagyományos HDD-tárhely.

Az Inmotion legnagyobb hátránya, hogy ők nem mindig értik a legjobban az árakat és az adatkorlátokat, ezért fontos, hogy kutatja meg a csomagot és beszéljen az ügyfélszolgálattal bármilyen kérdésével kapcsolatban. A teljes Inmotion beszámoló mélyebben merül, mint amennyit szeretne.

Lásd az Inmotion árazását és terveit

4. Hostgator – Népszerű olcsó házigazda

Hostgator

www.hostgator.com

Pro

 • Ingyenes webhely, amely a migrációt tárolja
 • Nagyvonalú pénz-visszafizetési garancia és ingyenes próbaverziók (mint például a cPanel)
 • Jó alternatíva más olcsó házigazdák számára
 • Korlátlan e-mail címek
 • Csillagok ügyfélszolgálata

Con

 • Vegyes vásárlói vélemények
 • A biztonság egy kicsit gyenge

A HostGator legfontosabb jellemzői

A Hostgator egy nagyon olcsó lehetőség (mint 3 dollárnál kevesebb havonta), amely kiváló eszközöket, jó támogatást és nagyvonalú pénz-visszafizetési garanciát kínál..

A Hostgator által nyújtott legnagyobb előnye a kockázat hiánya.

Rengeteg ingyenes ösztönzőt adnak, mint például az Adwords kredit és a SEO eszközök. Ingyenes próbaverziókat is kínálnak olyan népszerű hosting szolgáltatásokról, mint a cPanel.

A HostGator segítségével kísérletezhet anélkül, hogy egy csomó kiegészítő pénzt költene. Hasonlóak a Godaddy-hoz abban a tekintetben, hogy a Hostgator egy hatalmas, jól ismert szolgáltató fantasztikus funkciókkal.

Godaddy-vel ellentétben nem használtak nyers marketing trükköket, hogy közismertté váljanak. Inkább csak jó szolgáltatást kínálnak a kívánt szolgáltatásokkal.

Korlátlan e-mail címekkel és minden ingyenes eszközzel valószínűleg ők a kedvenc választásunk azok számára, akik kísérletezni akarnak az internetes elemzéssel.

Mindent megtalálnak a megosztottól a WordPress, a VPS és a felhőtárhelyig. Azok, akik csak kezdik, jól fognak menni a megosztott tárhely mellett. A HostGator áttekintésünk a szédítő lehetőségek sokaságába merül.

Bazinga, pénztár a HostGator kedvezményes csomagjai (linkkel)

 

5. Dreamhost – A nonprofit szerverek legjobb házigazda

Dreamhost

www.dreamhost.com

Előnyök

 • Könnyen telepíthető egyetlen kattintással
 • Korlátlan sávszélesség és lemezterület
 • Ingyen dolgok (100 USD AdWords-jóváírás, ingyenes domain, korlátlan e-mail)
 • Ingyenes tárhely nonprofit szervezetek számára

Hátrányok

 • Nincs telefonos támogatás
 • A lehetőségek hiánya

A Dreamhost legfontosabb jellemzői

A Dreamhost csodálatos dolgot csinál, amit más házigazdák nem végeznek el: ingyenes non-profit tárhely.

Kicsit papírmunkát igényel, de azoknak az 501 (c) (3) kapcsolatoknak, amelyek kaparódnak, semmi sem ver szabadon!

Jó hosting szolgáltatók, és nagyra értékeljük, mennyire őszinte és előretekintőek azok a szavak, mint a korlátlan szavak.

A legtöbb szolgáltató ezen keresztül, de még mindig fojtja a sávszélességet, vagy különféle eszközökkel külön díjat számol fel. A Dreamhost csak egy barátságos hosting szolgáltatás.

Néhány változatos lehetőséget kínálnak, például a WordPress és a Webhely készítő szolgáltatásait, és meglehetősen megfizethetőek.

A legnagyobb aggodalmunk az, hogy a Dreamhost nem kínál telefonos támogatást.

A gyors és tisztességes e-mail jegyrendszer használata működik, de az azonnali aggodalmakkal küzdő nagyobb vállalkozások frusztráltak lehetnek az ügyfélszolgálat hiánya miatt.

Nézze meg a teljes Dreamhost áttekintést további friss információkkal.

Nézze meg, hogy a Dreamhost elég álmodozó az Ön számára

Hogyan kezdjem el online vállalkozásomat?

Először túlterhelőnek érzi magát, de a kisvállalkozás online elérése három egyszerűsített lépésre bontható.

1. Adja meg online jelenlétét: Először vizsgálja meg és gondolja át, milyen típusú webhelyre van szüksége. Szüksége lehet e-kereskedelmi webhelyre, ahol van szekerek és egyedi funkciók, vagy ügyvédi irodát hirdethet, és elsősorban arra törekszik, hogy egy adott közönséget vonzzon az Ön webes jelenlétéhez. Az online jelenlét meghatározása az Ön vállalkozásától függ.

2. Válasszon web hosting megoldást: Ez attól függ, hogy mi az üzleti igényeid. A kisvállalati web hosting általában egy közepes kategóriájú hosting megoldást tartalmaz, mivel a drágább opciók olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyeket a normál üzleti tulajdonos soha nem használhat.

3. Bfejlessze és tervezze meg online jelenlétét: Webhelyének felépítése attól függ, hogy mit kíván befektetni az online platformba.

Ezen lépések egyike sem könnyű vagy gyors. Ezek szélesek, és egy csomó időt és befektetést igényelnek a befejezéshez. Alapvetően ezek a legszélesebb út az online jelenlét felállításához és működtetéséhez. Ma szeretnénk segíteni abban, hogy vigyázzon a zavaró második lépésre, a web hosting megoldás kiválasztásával.

A második lépés, a házigazda kiválasztása, ahol sok lelkes üzleti vezető elborul, megáll és soha nem lép fel online.

Rengeteg félelmetes tárhely-szolgáltatás áll rendelkezésre, és mivel a tárhely ilyen alapvető lépés az online jelenlét fejlesztésében, könnyen elbátortalanodhat bármiről..

Mi az a „web hosting megoldás”?

webtárhely diákok számára

A webhelyek nem lebegnek egy éter felhő körül, vagy valójában léteznek valamilyen immateriális világhálón.

Minden alkalommal, amikor belép egy weboldalra, valójában kapcsolódik valahol egy fizikai számítógéphez (szerverhez), amely információkat tárol és kezeli a webhelyekhez való hozzáférést.

A modern számítógépek ezeket a kiszolgálókat szintén szimulálhatják egy program (virtuális gépként ismert) futtatásával, de technikailag még mindig futtatnak egy programot fizikai hardveren.

A web hosting solution egyszerűen az, amellyel fizikai számítógépet kap a webhely kezeléséhez, tárolásához és az internethez történő csatlakoztatásához. Ez elsősorban a következők révén történik: web hosting providers például az A2 tárhely, amely több száz vagy több ezer számítógépet kezel, különféle webhelyekkel tele.

Hacsak nem vagy technikailag nagyon tapasztalt, akkor azonnal elmondhatjuk Önnek, hogy a legjobb web hosting megoldás valószínűleg magában foglalja egy web hosting szolgáltató fizetését az Ön webhelyének tárolására és az internethez történő csatlakoztatására..

Ez egyszerű, költséghatékony és sokkal hatékonyabb, mint a saját szerver rendszerének irodában vagy otthon történő futtatása. Azoknak a bátoroknak vagy diákoknak, akik a házon belüli “barkácsolás” megoldást akarják kipróbálni, a WhatsTheHost lépésről lépésre írt cikket írt az otthoni webtárhelyről..

Honnan tudhatom, hogy milyen házigazdát kell választanom?

Minden üzleti tulajdonosnak különféle igényei vannak.

Néhány házigazda jobban megfelel azoknak, akik nagy forgalmú webhelyeket építenek, például online boltot, mások viszont nagyszerűek a bloggerek számára, és azoknak, akiknek több adat-orientált eszközre van szükségük az olvasók megszerzéséhez..

Az alábbiakban felsoroljuk kedvenc web hosting szolgáltatóinkat, így tudatosan dönthet.

Házigazda kiválasztásakor meg kell fontolnia webhelyének célját, a felépítendő platformot (például a WordPress, a saját webhelyének fejlesztése vagy a DIY weboldal készítője használata), valamint azt, hogy elkötelezett vagy a folyamat. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a három legfontosabb házigazdával, és nézd meg, hogy azok megfelelnek-e az Ön igényeinek. Érdemes fontolóra venni egy domain név négyzetre osztását is, mivel a gazdagép fizetése gyakran magában foglalja az egyik kiválasztását.

Hogyan szerezhetem be a domain nevet?

választotta-a-domén-name1

A domain név egyszerűen az a kifejezés, amelyet egy böngészőbe helyez, hogy felhívja a webhelyét. Például www.amazon.com vagy www.google.com.

Ezeket a címeket egy ideig regisztrálják, és az összetett piac diktálja a domainnevek költségeit, valamint a rendelkezésre állást.

El kell döntenie, mennyire fontos a domain név, és vajon olcsón, véletlenszerűen vagy sajtosan akar-e valamit, ahelyett, hogy a megfelelő üzleti név vagy álom-domain megszerzésével járó nagy költségeket fizetené.

A webtárhely szolgáltatói általában ingyenes vagy kedvezményes domainneveket biztosítanak, ha Ön ezeket választja, de vegye figyelembe, hogy sok domain név olyan cégekhez tartozik, mint például a Godaddy (azaz azt kell jelentheti, hogy több vállalatnak együtt kell működnie a webhely elindításában).

Ha elakad, akkor próbálkozzon ezekkel a tartománygenerátorokkal. Segítik a jó név megtalálását anélkül, hogy a költségvetést kimerítenék vagy órákat pazarolnának a kreativitás érdekében.

Milyen alapokat kell keresnem a web hosting szolgáltatónál?

Szinte minden szolgáltató ezeket az alapvető elemeket vonja maga után. Fontos, hogy győződjön meg arról, hogy olyan webtárhely-szolgáltatót választott, amely ezeket a funkciókat kínálja. Az egyetemes elvárás az, hogy ezek minimális követelmények egy jó házigazda számára. Ha a házigazda nem tudja biztosítani ezeket az egyszerű dolgokat, kerülje el őket! Ezen felül, ha ezek az egyetlen szolgáltatás, amely kiemeli őket, keressen jobb hostot.

Minden szolgáltató alapvető elemei,

 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Tárhely lehetőségek
 • Több tárhely lehetőség (VPS, dedikált)
 • 99,9X% üzemidő garancia
 • Kiegészítő eszközök és lehetőségek a felhasználók számára (például SEO eszközök vagy DIY weboldal készítők)

A házigazdának mindig elérhetőnek kell lennie, ha valami rosszul történik, szinte soha nem veszíti el a szolgáltatást, és a webhely egyszerű tárolásán túlmenően kínáljon lehetőségeket.

A hosting szolgáltatások különféle típusainak megértése

nő megy vadállat módban a számítógép

A webgazda kiválasztása elég összetett, de ki kell választania a tárhely típusát is.

Közös tárhely – Ez a legolcsóbb lehetőség és a legjobb azoknak a cégeknek, amelyek nem sokat fektettek be a webfejlesztésbe.

A megosztott tőkézés azt jelenti, hogy webhelye egyetlen fizikai számítógépen található, több más weboldallal együtt.

A fejjel levő olcsó ár és többnyire a szokásos tárhely.

A hátránya, hogy ezeket a többi webhelyet nem választják el egymástól, és ha összeomlik a szerver, megtámadnak, vagy ha bármilyen probléma merül fel, akkor az hatással lesz a szolgáltatására.

Ezenkívül korlátozhatják a sávszélességet, és alkalmanként díjat számíthatnak fel, ha valami miatt több helyre van szüksége (például váratlanul induló vírus).

Cloud hosting – Ez az évtized hírneve („a felhőben tárolva”) – de mit is jelent a felhő tárolása?

Az IBM szerint a „felhőalapú tárhely felhőalapú erőforrások segítségével teszi elérhetővé az alkalmazásokat és webhelyeket. A hagyományos tárhelytől eltérően a megoldásokat nem egyetlen kiszolgálón telepítik. Ehelyett a csatlakoztatott virtuális és fizikai felhőkiszolgálók hálózata üzemelteti az alkalmazást vagy weboldalt, biztosítva ezzel a nagyobb rugalmasságot és méretezhetőséget. ”

Tehát alapvetően eloszlatja a kockázatot – nem támaszkodhat egyetlen gépre -, és megengedi a szélsőséges méretezhetőséget.

VPS tárhely – A VPS tárhely vagy a virtuális magánszerver a megosztott szerverek és a dedikált szerverek hibridje.

A modern szerverek virtuális gépeket vagy virtuális gépeket futtathatnak.

Ezek a programok egy teljes operációs rendszert szimulálnak, miközben stabilak és elszigeteltek maradnak a többi webhelytől.

Ez azt jelenti, hogy a rendszerszintű erőforrások hatalmas növekedése nem fog elindulni más szerverek webhelyein.

A fejlett VPS-felhő-tárhely-megoldásokat úgy tervezték, hogy a igényekhez is igazodjanak, és azt is jelentik, hogy kevesebb pénzt fog fizetni, ha webhelyét nem használják fel annyira, és továbbra is stabil marad a forgalom jelentős növekedése után..

A VPS-tervek drágábbak, de általában a legjobb módja annak a kisvállalkozásnak, amely nagyobb energiát és biztonságot igényel, mint a megosztott tárhely, de még nem áll készen a teljes célzott tárhelyre.

WordPress tárhely – Mi a WordPress tárhely? A valóságban a WordPress tárhely egyszerűen megosztott vagy felhőbeli tárhely, de a WordPress számára optimalizált. Ez azt jelenti, hogy a szervertechnikusok hozzáigazítják a szervereket, hogy a WordPress-rel legjobban működjenek, a fejem (és a tieded is) dolgokkal. Tegyük fel, hogy ha a WordPress-en eladják, akkor valószínűleg ez az út.

Az ezt kínáló gazdák lehetővé teszik a WordPress CMS telepítését a kiszolgálóra, és nagyon jól működnek a WordPress alapú webhelyhez szükséges összes eszköz biztosításával. A WordPress tárhely iránt érdeklődőknek határozottan ajánljuk a WP Engine programot!

Üzleti tárhely – Mi az üzleti tárhely??

Ez csak egy iparági kifejezés, azaz a gazdaszervezet vállalkozásokat szolgál és olyan szolgáltatásokat kínál, amelyekre szükség lehet egy üzleti weboldalon.

Általában véve számíthat arra, hogy a házigazda vállalkozásként kezeli Önt, függetlenül attól, hogy Ön nagy vagy kicsi!

Dedikált tárhely – Ez a legdrágább lehetőség, és általában azt jelenti, hogy a webhely az egyetlen a szerveren.

A nagyvállalatok vagy vállalkozások, amelyek hatalmas mennyiségű e-kereskedelmet folytatnak, nagyon szeretik az elkötelezett gazdagépeket, mert ezek a legmegbízhatóbbak, és garantálhatja, hogy a többi webhelynek nincs esélye arra, hogy befolyásolja szolgáltatását. Ezek költségesek, de ha feltétlenül online maradnia kell, akkor oda kell járnia.

Windows vs. Linux tárhely

Valószínűtlen ok, hogy ezt figyelembe kell vennie, mivel a legtöbb tárolást Linuxon keresztül végzik, de néhány webtárhely-szolgáltató a Windowsot is használja a webtárhelyhez. Ahogy növekszik a műszaki ismereteid, ez fontosabbá válhat. Jelenleg a legjobb, ha egy szilárd kisvállalati gazdagépet választunk, amely megfelel az Ön költségvetésének és funkcióinak, ezek többsége Linuxon van.

Egyéb szempontok a webtárhely-szolgáltató kiválasztásakor

A légi felvétel az üzleti adatok elemzése grafikon

Vállalkozásának egyedi igényei vannak, amelyek különböznek a többi vállalkozástól. Ha online termékeket árusít, akkor szüksége lehet erős biztonsági tanúsítványokra és integrációra a fizetési szolgáltatókkal.

Ha több millió oldalt és fotókat tartalmazó híroldalt működtet, akkor valószínűleg nagy mennyiségű tárhelyre van szüksége.

Ez a néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni a webtárhely-szolgáltató kiválasztásakor:

 1. Pénzvisszafizetési garancia
 2. Vevőszolgálat
 3. Ingyenes domain név (a szabad nevek általában nem az ideális választásod)
 4. Ingyenes SSL tanúsítvány (Titkosítsuk – Ez nagyon fontos, mivel az SSL hiánya elpusztítja a forgalmat)
 5. Sávszélesség (korlátlan sávszélesség a nagy forgalmú webhelyek számára)
 6. Haladó weboldal-készítő
 7. Biztonsági mentések – feltétlenül kritikus áramszünet vagy kritikus hibák (vagy felhasználói hibák) esetén
 8. Többéves kedvezmények
 9. cPanel (nagyszerű Linux alapú platform, amelyet egyes felhasználók kedvelik)

Csak kezdje el

Meg kell tennie a kutatást, hogy megkapja a legjobb árfolyamot, de a valóságban, ha az ezen az oldalon említett gazdagépet választja, jó kezekben leszel.

Két nagyon egyszerű, egyértelmű lehetőség megadása:

Kis webhelyet üzemeltet, alacsony árakat és nagy támogatást szeretne? Menj a SiteGround-hez.

Jövedelmező üzleti vállalkozás a WordPress alapján? Menj a WP Engine-vel.

Válasszon egyet a kettő közül, és kezdje tovább az életét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map