A2 tárhely vs. BlueHost tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Számos alapvető elem van a vállalkozásának megfelelő web hosting szolgáltatás kiválasztásában. Két web hosting szolgáltatót összehasonlítva vegye figyelembe az olyan elemeket, mint az árazás, az ügyfélszolgálat és az elérhető szolgáltatások. Vessen egy pillantást az A2 Hosting és a BlueHost összehasonlítására.


Leállást / üzemidő

A megbízhatóság összehasonlítása azzal kezdődik, hogy megnézzük, mit kínál a Bluehost ügyfeleinek. A társaság csak annyit jelent, hogy ténylegesen megadja az idő százalékát, amely alatt a host szolgáltatása folyamatosan fenntartja Önt. A jelenlegi ügyfelek azonban azt jelzik, hogy szolgáltatásaik az idő 99,9 százaléka elérhetők. Amikor a szolgáltatás csekély lesz, a helyreállítás gyorsan megtörténik, és hamarosan készen áll a biztonsági mentésre és futásra. Lehetősége van SSL és SSH titkosítással javítani a hostolási szolgáltatások megbízhatóságát.

Az A2 Hosting nem félénk kijelenteni, hogy hosting szolgáltatásaik az idő 99,9 százaléka elérhetők. Kínálnak történeti háttér-jelentéseket, amelyek megmutatják, hogy szervereik mennyire teljesítenek a host szolgáltatás online megjelenése óta. Úgy működnek, hogy a minőségi szolgáltatás azt jelenti, hogy semmit sem rejtünk el. A tárhelyszolgáltatás egy lépéssel tovább növeli a megbízhatóságot azáltal, hogy visszatekerő eszközt kínál, amely lehetővé teszi a webhely visszaállítását egy korábbi szolgáltatási pontra, amikor problémák merülnek fel. Az A2 rendszer összes szervere Michiganben található, és szigorú biztonsági intézkedések mellett is tartják őket.

Jellemzők

A BlueHost nem fog csalódást okozni, amikor a szolgáltatással elérhető szolgáltatásokra vonatkozik. Minden fióknak korlátlan tárhely van, e-mail és FTP fiókok állnak rendelkezésre. Arra is lehetősége van, hogy több különféle domain webhelyet üzemeltessen. A BlueHost nem korlátozza a kezelt domainek számát egy adott időpontban. Különböző kódolási típusok támogatottak, beleértve a PHP, a Perl 5, a Javascript és a Flash alkalmazást. Ha e-kereskedelmi webhelyet működtet, akkor rendelkezésére áll korszerű bevásárlókocsik.

Az A2 tárhely nem nyújt annyi szolgáltatást, mint a többi tárhely szolgáltatás. Amit viszont kap, lenyűgöző. Szolgáltatásuk minden terve korlátlan adatátvitelt és RAID-10 tárolást tartalmaz. Annyi e-mail fiókkal rendelkezik, amennyi a webhelyéhez szüksége van, és egyszerre több domain felett is irányíthat irányítást. Ingyenesen hozhat egy másik tárhelyen található domaint az A2 tárhely-fiókjába. A csomagokhoz CPanel áll rendelkezésre a webhelyek hatékony irányításához.

Vevőszolgálat

A jelenlegi vásárlói észrevételek alapján a BlueHostnak sok munkája van az ügyfélszolgálaton. Állítólag a tárhelyszolgáltatás az ügyfelek számára éjjel-nappal elérhetővé válik élő csevegések, e-mailek és telefonos támogatási rendszerek útján. Van egy video bemutatókönyvtár, amely szintén rendelkezésre áll sürgető kérdések megoldása érdekében. A legtöbb vásárló azonban másként látja a dolgokat. Jelentették, hogy a host szolgáltatóval nehéz kapcsolatba lépni, és csak kevés támogatást nyújtanak, vagy egyáltalán nem nyújtanak támogatást, ha technikushoz érkeznek. Az ügyfelek kevés segítséget is kapnak a video oktatókon keresztül.

Az A2 Hosting ragyog az ügyfél-támogatási osztályon. Minden szerviztechnikusuk az Egyesült Államokon kívül működik, így a beszélgetések könnyen elérhetőek a négy fő időzónában. A tárhelyszolgáltatás egy lépéssel tovább halad a támogatásával, és a támogatási igény másik végén biztosítja a fejlesztőkkel. Ezek az egyének megértik a kód nyelvét és más technikai nyelveket, amelyek megkönnyítik a probléma magyarázatát. A támogatási szolgáltatások élő csevegések, e-mail beszélgetések, telefonhívások és online jegyrendszer révén érhetők el.

Árazás

A BlueHost árstruktúrája havi 3,95 USD-tól kezdődik az alapszintű megosztott tárhelytervükhöz. A fennmaradó megosztott tárhely-tervek havi 13,95 dollárra terjednek ki, és tartalmaznak legalább 50 GB helyet, 100 MB e-mail fiók tárolását és legalább egy webhelytartomány üzemeltetését. A VPS tárolócsomagok havi 29,99 dollárból indulnak, és 2 GB RAM-ot tartalmaznak, fiókonként legfeljebb két IP-címet és 2 CPU-magot tartalmaznak. A fogadó szolgáltatás észrevehetően hiányzó ára egy meglévő pénz-visszatérítési garanciaszabályzat. Ha valami rosszul fordul, vagy ha meggondolja magát a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban, akkor elveszít minden pénzt, amelyet az eddig fizetett.

Az A2 Hosting jobb munkát végez az árképzési osztályon. A megosztott tárhely-tervek havonta 3,92 USD-tól kezdődnek, és havonta 9,31 USD-ig terjednek. Ezen áron korlátlan tárolási és átviteli helyet, ingyenes SSD-t, öt adatbázist és szolgáltatást kap, amely 20x-szer gyorsabb, mint a verseny. Más csomagok között szerepel a VPS tárhely havi 32,99 dollárból és a dedikált szerver tárhely, amely havonta 99,59 dollárból indul..

Ajánlást

Az A2 Hosting és a Bluehost egyaránt kiváló hosting társaságok, amelyek sok nagyszerű szolgáltatást nyújtanak az ügyfelek számára. Mindkét tárhelyszolgáltatás megfizethető árakat kínál, és megbízhatóak webhelyének működési ideje szempontjából. A végső soron az A2 tárhely a jobb választás, mivel odafigyel a részletekre és a kiváló minőségű ügyfélszolgálati szolgáltatásokra.

Ki a jobb web hosting szolgáltatás, az AWS vagy az A2 tárhely? Tudja meg, ha elolvassa az AWS vs A2 Hosting összehasonlító bejegyzésünket. Olvassa el a Bluehost vs. GoDaddy bejegyzésünket is, hogy megtudja, melyik ilyen mestermarketing-hosting szolgáltatás jön ki a felső kutyán.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map