Dreamhost vs A2 tárhely: melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

Dreamhost vs A2 tárhely: melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

Dreamhost vs A2 tárhely: melyik a jobb? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020 május

Végtelen küldetésünk az, hogy áttekintést készítsünk az összes ott működő webhelyről, és elmondjam, melyiknek a legjobb tulajdonságai és előnyei mindegyikük. Mindegyik részletnél átnézünk két gazdagépet, és megnézzük, hogy különféle módon állnak össze egymásba, hogy megnézhesse, melyik a tiszta nyertes. Ebben az esetben a Dreamhost és az A2 tárhelyet vizsgáljuk. Mindkettő a szokásos tárhelyre szakosodott, ami azt jelenti, hogy Ön webhelyet készít a szerverükön. Mint ilyen, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, ezért bontjuk le és nézzük meg, melyik jön elő felül.


Árazás

Mint minden szolgáltatás esetében, a költség korlátozó tényező lehet. Ha nem engedheti meg magának, hogy fizet a weboldaláért, akkor nem számít, milyen szolgáltatásokat vagy funkciókat kap, ezért mindig ezt vesszük először. Ennek ellenére az érték hatalmas szerepet játszhat a döntésében, különösen akkor, ha két házigazda ilyen árstruktúrával rendelkezik. Mind az A2, mind a Dreamhost viszonylag olcsók, tehát nem kell, hogy az általános költségek alapján választhassanak. Így számíthat mindegyikre.

A2 megosztott tárhely

 • Lite: Havonta 3,92 USD (akkor 7,99 USD lesz)
 • Gyors: Havonta 4,90 USD (ezután 9,99 USD lesz)
 • Turbo: Havonta 9,31 USD (ezután 18,99 USD lesz)

Álomhosthost megosztott tárhely

 • Havonta 10,95 USD
 • Havonta 9,95 USD, egész évre számlázva (119,40 USD)
 • Havi 7,95 USD ha három éves számlázás (286,20 USD)

A2 VPS tárhely

 • menedzselhető: Havonta 5,00 USD
 • Kezelt (nincs root hozzáférés): $ 32.99
 • Mag (root hozzáféréssel): $ 32.99

Dreamhost VPS tárhely

 • Alapterv: $ 15 / hó
 • Frissített terv: $ 30 / hó
 • 4 GB RAM terv: 60 $ / hó
 • 8 GB RAM terv: 120 $ / hó

A2 dedikált szerver tárhely

 • Félig Dedikált: 9,31 USD / hónap (ezután 18,99 USD lesz)
 • Nem kezelt Flex: Havonta 99,59 USD (ezután 119,99 USD lesz)
 • Felügyelt Flex (nincs root hozzáférés): Havonta 141,09 USD (ezután 169,99 USD lesz)
 • Core Flex (root hozzáféréssel): Havonta 141,09 USD (ezután 169,99 USD lesz)

Dreamhost dedikált szerver tárhely

 • Négy alapterv: $ 149 / hónap
 • Tizenkét alapterv: 229 $ / hó

Mint láthatja, tárhely-tervek vannak bármilyen igényéhez. Mindkettő felhőtárhely-megoldásokat kínál, és a Dreamhost WordPress funkcióval is rendelkezik. Részletesebben megismerjük az egyes csomagokhoz tartozó szolgáltatásokat, de amikor az alapcsomagot nézzük, az A2 több lehetőséget kínál, mint a Dreamhost. Ennek oka az, hogy a Dreamhost csak egy tervvel rendelkezik, tehát az összes legjobb szolgáltatást megkapja anélkül, hogy később kellene frissítenie az úton. Mint ilyen, a legjobb módszer a kettő összehasonlítására, ha megnézzük, hogyan áll össze az A2 Turbo terve a Dreamhost szokásos tervével. Ebben az esetben a Dreamhost tetején jön ki.

A győztes: Dreamhost

Pénzvisszafizetési garancia

Az egyik dolog, amelyet minden hostolási tervvel el kell érni, az a lehetőség, hogy visszalépjen, ha meggondolja magát. Mivel egy weboldal felépítése időt vesz igénybe, és számos programra és eszközre kell támaszkodnia annak megvalósításához, nem akarja, hogy befagyjon valamiért, ami nem működik jól. Ha havonta fizet, akkor könnyű törölni, de ha egy vagy több éven keresztül fizet előre, óriási fájdalom lehet, ha visszatéríti ezt a pénzt, ha meggondolja magát..

Szerencsére sok hostolási szolgáltatás pénz-visszafizetési garanciát kínál, így ha ez is megtörténik, akkor nem kell aggódnia, hogy elveszíti befektetését. Ebben az esetben az A2 egy meglehetősen szokásos 30 napos garanciával rendelkezik, míg a Dreamhost 97 napot ad Önnek a gondolkodás megváltoztatásához. Ez egy nagyon lenyűgöző üzlet, mivel azt is bemutatja, hogy a Dreamhost mennyire hisz termékében.

A győztes: Álomszellem, távoli lövés

Vevőszolgálat

Amikor az értékről beszélünk, nem csak a számokat és az adatokat szeretnénk vizsgálni. Ennek oka az, hogy csak annyi információt gyűjthet olyan dolgokból, mint a tárhely és az üzemidő. Mint ilyen, úgy gondoljuk, hogy a vállalkozás egyik legjobb mércéje az, hogy milyen jól tud kapcsolatba lépni velük, ha valami rosszul fordul elő, és segítségre van szüksége a probléma megoldásában. Ha átfogóbb képet szeretne kapni az egyes házigazdák ügyfélszolgálatainak besorolásáról, bontjuk azt négy fő kategóriába: telefon, csevegés, e-mail és fórumok. Itt van, amit találtunk.

Telefonos támogatás

A pénzvisszafizetési garanciahoz hasonlóan minden tiszteletben tartott vállalkozásnak mindig telefonon elérhetőnek kell lennie. Ez a mai napig ez a legalapvetőbb kommunikációs forma, ezért annyira zavaró, hogy a Dreamhost nem ajánlja ezt a módszert a támogató tag elérésére. Valójában, ha visszahívást szeretne kapni, havonta plusz 14,95 dollárt kell fizetnie a kiváltságért. Egy olyan társaságnak, amely büszke a kiválóságra (legalábbis a saját webhelyük alapján), úgy gondolja, hogy ez a szolgáltatás nem lenne olyan elérhetetlen.

A győztes: A2

Élő chat

Bár a telefonon valakivel való beszélgetés nagyjából az alapértelmezett kommunikációs módszer, manapság sokkal könnyebb és előnyösebb lehet az élő csevegés funkció használata. Ilyen módon nem kell várnia várakozással, és a valós időben is rendezheti a problémát, ahelyett, hogy e-mail válaszokat várna. Szerencsére mindkét hosthely biztosítja ezt a funkciót, bár az A2 általában jobban segíti Önt, mint a Dreamhost. Ez azonban függ a napi időtől, tehát ha csúcsidőben próbál valakivel elérni, akkor egy kicsit hosszabb ideig kell várnia a Dreamhost-en..

A győztes: A2

Email

A telefonos támogatás mellett ez az alapértelmezés, amely minden online webhelynek rendelkeznie kell. Ha ennek hiányozna, komoly kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy a szolgáltatás jogszerű-e vagy sem. Mindkét házigazdának van e-mail jegyrendszere, és mindkettő ugyanolyan időt vesz igénybe a válaszadásra. Az egyik dolog, amellyel a Dreamhost büszke, az, hogy minden támogató személyzetük valódi Dreamhost alkalmazott, nem pedig egy hívó- vagy e-mail központban dolgozó emberek. Nem mondhatjuk, hogy az állítás mennyire érvényes, de úgy tűnik, hogy igaz. Ennek ellenére mindkét oldal elég jó ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan visszatérjen az e-mailekhez.

A győztes: Döntetlen

Fórumok

Végül, azok számára, akik szeretnék megtanulni, amint elmennek, hasznos hozzáférést biztosítani olyan tudásbázisokhoz, amelyek áttekintik a közös kérdéseket és megoldásokat, hogy saját maguknak kitalálhassák ahelyett, hogy bárkivel beszélnének. Mindkét házigazdának megfelelő fórumszolgáltatása van, de a Dreamhost ezen felül túlmutat extra oktatóanyagokkal és tanulási képernyőkkel. A legtöbb A2 csak az alapanyagokat fedi le, míg a Dreamhost összetettebb problémákkal foglalkozik, amelyek a webhelyén felmerülhetnek. Ennek eredményeként enyhén meg kell adnunk a Dreamhost-t.

A győztes: Dreamhost

Sebesség

Egy másik dolog, amelyet meg kell vitatni, amennyiben az érték megy, az a sebesség, amellyel webhelye betöltődik. Manapság a felhasználók nem akarnak néhány másodpercnél többet tölteni egy céloldal várakozásánál, tehát ha a házigazda nem szállít gyors sebességet, sok üzleti veszíthet.

Ez az egyik aréna, ahol az A2 virágzik, mivel a szolgáltatás büszke arra, hogy az egyik leggyorsabb házigazda ott legyen. Egyet kell adnunk, bár meg kell szereznie egy prémium csomagot az ilyen hihetetlen eredmények eléréséhez. Mindazonáltal el kell mondanunk, hogy mindkét házigazda jó eredményeket mutat. Ezt találtuk mindkettőre. Megjegyzés: ez a szokásos tárhely-tervekkel foglalkozik, így más lehetőségektől, például a VPS-től vagy a dedikált szerverektől, kissé eltérhet.

A2 tárhely

 • Legjobb idő: 30ms
 • Legrosszabb idő: 10 mp
 • Átlagos: 9 mp

Dreamhost

 • Legjobb idő:24 mp
 • Legrosszabb idő:34 mp
 • Átlagos:10 mp

Mint láthatja, az A2 egyértelmű előnye egy átlagos sebességgel, amely jóval kisebb, mint a Dreamhost, akkor is, ha a legjobb töltési időket veszi figyelembe. Összességében, ha azt akarja, hogy webhelye gyors legyen, akkor az A2 kell a legjobb választás.

A győztes: A2

Leállást / üzemidő

A sebesség mellett az üzemidő egy másik kritikus referenciaérték, amely megmutatja a házigazda egészségét és életerőjét. Tekintettel arra, hogy nem akarja, hogy webhelye lecsökkenjen szerver vagy hálózati problémák miatt, azt akarja, hogy minősítése a lehető legjobban közel 100% legyen. Bizonyos esetekben néha garanciát szerezhet a webhelyről (például a Dreamhost használatával), ami azt jelenti, hogy ha leállások tapasztalhatók, akkor minden nap jogosulttá válnak a webhely jóváírására. A Dreamhost ilyen garanciát kínál, de az A2 nem. Itt az átlag mindkettőre.

 • A2 tárhely: 98%
 • DreamHost:98%

Összességében elmondható, hogy a Dreamhost kicsit több lendülettel rendelkezik, mint az A2, de mivel a webhely 100% -os garanciát kínál, az azt jelenti, hogy előnyt kell adnunk nekik.

A győztes: Dreamhost

Jellemzők

Végül bejutunk az egyes házigazdák csúnya szemcséjébe, és megmutatjuk, mit kapsz a tervbeállításaival. Mivel a fontos dolgok nagy részét már átléptük, csak körvonalazzuk azokat, így saját összehasonlítást készíthet.

A2 megosztott tárhely

 • Lite terv: 1 webhely, 5 adatbázis, korlátlan tárhely, ingyenes SSL
 • Gyors: Korlátlan számú webhely, tároló és adatbázis, ingyenes SSL
 • Turbo: Korlátlan számú webhely, tároló, adatbázisok és Turbo Speed ​​(akár 20-szor gyorsabb)

Álomhosthost megosztott tárhely

 • Normál terv: ingyenes domain, korlátlan tárhely, sávszélesség és adatbázisok, ingyenes SSL

A2 VPS tárhely

 • menedzselhető: 1 mag, 20 GB tárhely, 512 MB RAM
 • Sikerült: 4 mag, 75 GB tárhely, 4 GB RAM
 • Mag: 4 mag, 75 GB tárhely, 4 GB RAM (plusz root hozzáférés)

Dreamhost VPS tárhely

 • Első terv: 1 GB RAM, 30 GB tárhely, korlátlan sávszélesség és tartományok
 • Második terv: 2 GB RAM, 60 GB tárhely, korlátlan sávszélesség és tartományok
 • Harmadik terv: 4 GB RAM, 120 GB tárhely, korlátlan sávszélesség és tartományok
 • Negyedik terv: 8 GB RAM, 240 GB tárhely, korlátlan sávszélesség és tartományok

Következtetés

Összességében, ha a sebességre és a könnyű használatra vágyik, akkor az A2 Hosting valószínűleg jobb megoldás. Használható Linux és Windows rendszeren egyaránt (bár a Windows ára kissé különbözik), és a vezérlőpanel a széles körben népszerű cPanel, míg a Dreamhost saját védett verziója. Ha azonban valami húsosabbat keres vagy magas szintű oldalakat szeretne fejleszteni, akkor a Dreamhost a legjobb. Végül el kell mondanunk, hogy az A2 alsó belépési sávja általánosságban a jobb választás.

A győztes: A2 tárhely

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector