DreamHost vs InMotion Hosting tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

A DreamHost és az InMotion Hosting ismert és megalapozott cégek, amelyek webtárhely-szolgáltatásokat kínálnak. Mindkét vállalat gyakorlatilag örökké létezett az internetes években (az InMotion Hosting 14 éves, a DreamHost pedig 20 éves!) Mivel nagyon sok cég kínál webtárhely-szolgáltatást, nehéz lehet tudni, hogy melyik cég kínálja a termékeket , árazás és az Ön számára legjobban működő szolgáltatások. Ha ezen társaságok valamelyikével gondolkodott, akkor lehet, hogy nem tudja, melyik a jobb választás. Szerencsére segítünk benne. Az alábbi információk segítenek Önnek közelebb kerülni a megalapozott döntéshoz, mivel a DreamHost és az InMotion Hosting sokféle szolgáltatásával összehasonlítjuk, hogy kitaláljuk, melyik kínálja a legjobban az ár-érték arányt.


Funkciók összehasonlítása

Ebben a részben megvizsgáljuk azokat a főbb jellemzőket, amelyek elvárhatók bármely webtárhely-szolgáltatástól, hogy megnézze, hogy ezek a két társaság hogyan állnak össze egymással szemben.

 • Ár

Az egyik legnagyobb dolog, amit valaki a webtárhely-szolgáltatásban keres, az alsó sor – mekkora mindez fog kerülni? Nos, mind a DreamHost, mind az InMotion Hosting különböző szintű szolgáltatásokat kínál, mindegyiknek saját ára van. A DreamHost számára egy alapvető webtárhely-szolgáltatás havonta 10,95 dollárral kezdődik. Azonban, ha egy éven keresztül fizet, az előre megfizetheti ezt az árat, és ha egyszerre fizet három évet, az ár havi 7,95 dollárra csökken..

Az InMotion Hosting alapvető webtárhely-csomagját havonta 7,99 dollárban kínálja. Mint a DreamHost, egy évre előre fizetve havonta kedvezményt kap egy dollárban, és dönthet úgy is, hogy fizet két évig előre, ami az összeg havi 5,99 dollárra csökken..

Mindkét szolgáltatás más termékeket is kínál, beleértve a VPS-t (virtuális magánszerverek) és a dedikált szerver-tárhelyet. Természetesen ezeknek a kiegészítő szolgáltatásoknak magasabb, de összehasonlítható ára van.

 • WordPress tárhely

Azok számára, akik WordPress tárhelyet keresnek, mindkét vállalat ezt a szolgáltatást kínálja. A DreamHost alapcsomagja havonta 7,95 dollárra, az InMotion Hosting pedig havi 5,99 dollárra kínál. Mindkét vállalat az Ön igényeitől függően többszintű szolgáltatást nyújt. Az InMotion Hostingnak három különböző szintű szolgáltatása van – a már említett alapcsomag, valamint két másik szintű szolgáltatás, amely 13,99 dollárra korlátozza a WordPress tárhely „Pro” szintjét. A DreamHost havonta 16,95 dollárért kínálja az úgynevezett „DreamPress” -t, de azt állítja, hogy ez a szolgáltatás ötször gyorsabb, mint az alapvető WordPress tárhelyi lehetőségek, és kifejezetten az összes adat- és sávszélességgel kapcsolatos kérdés kezelésére készült..

 • Jellemzők – hasonlóságok

Természetesen a havi dollár vagy kettő közötti különbség hosszú távon elhanyagolható; azonban igazán számít, mit kapsz ebből a pénzből. E tekintetben mindkét szolgáltatás nagyon hasonló, mivel mindkettő széles körű szolgáltatást és funkciókat kínál. A DreamHost és az InMotion Hosting egyaránt számos olyan funkciót kínál, amelyek segítenek egy sikeres, nagyszerű webhely felépítésében és működtetésében. Mindkét szolgáltatás előre elkészített websablonokat kínál, amelyeket kiválaszthat, majd testreszabhat az Ön igényeihez. Mindkettő lehetőséget nyújt Önnek a webhely felépítésére az alapoktól kezdve, és mindkettő korlátlan tárolási kapacitást biztosít Önnek az online tartalomhoz. Ha egy szolgáltatást keres a WordPress webhelyének üzemeltetésére, akkor mit gondolsz? Ezt a DreamHost és az InMotion Hosting is kínálják. Röviden: mindkét vállalatnak hosszú listája van az Ön igényeinek kielégítéséhez szükséges eszközökről és szolgáltatásokról.

 • Jellemzők – különbségek

Vannak azonban különbségek. A DreamHost több felhőalapú megoldást kínál, például felhőkiszolgálókat és felhőtárolókat. Sőt, valójában ingyenesen készítheti webhelyét a DreamHoston – csak akkor fizet, ha úgy dönt, hogy ténylegesen közzéteszi. Ez azt jelenti, hogy nem csak annyi időt tölthet, amennyire szüksége van a webhelyének készítéséhez, de nem számít fel díjat, miközben látja mindazt, amit kínál.

Egy másik szolgáltatás, amely úgy tűnik, hogy előnyt nyújt a DreamHost számára, az iránti elkötelezettség a rosszindulatú programok felderítése és kiküszöbölése előtt, mielőtt bármikor kapcsolatba kerülne weboldalaival. Az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzése és a „felhőalapú integráció” néven ismert folyamat révén a DreamHost azon dolgozik, hogy megóvja tartalmát és vállalkozását a potenciális ragadozóktól..

Ha nem akarja végigmenni a saját webhely létrehozásának folyamatán, vagy bármilyen ok miatt nem akarja megtanulni a mellékelt webdesign-készítő eszközök használatát, az InMotion Hosting valójában azt ajánlja, hogy webhelyét hozzon létre az Ön számára . Ha az alapvető kérdéseket felteszi az Ön igényeivel kapcsolatban, az InMotion Hosting valóban megtervezi és elkészíti webhelyét az Ön számára, amelyet azután testreszabhat. Az InMotion Hosting ezen felül lehetővé teszi a Google Apps és a közösségi média egyszerű integrálását a meglévő webhelyére. Az InMotion Hosting olyan alkalmazásokat is kínál, amelyeket kifejezetten a kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek számára terveztek, ideértve a Magento és a Woo Commerce szolgáltatásokat is.

 • Vevőszolgálat

Mind a DreamHost, mind az InMotion Hosting 24 órás ügyfélszolgálatot kínál, és képes kommunikálni a vonal másik végén lévő képzett szakértővel. Noha a DreamHost hirdetése szerint a 24 órás támogatást elsősorban e-mailben és a Twitter segítségével nyújtják, az InMotion Hosting megkönnyíti a valódi emberekkel való beszélgetést akár telefonszám segítségével, akár egy hívható telefonon, vagy egy élő csevegési lehetőség segítségével..

 • Sebesség

Mindkét állomás (természetesen) azt állítja, hogy szupergyors sebességgel nyújtja szolgáltatásait, és mindkettő azt állítja, hogy a tárolt helyek olyan gyorsan fognak futni, ameddig a modern technológia ezt lehetővé teszi. Mindkét esetben ezek az állítások igaznak tűnnek. A DreamHost és az InMotion Hosting SSD-ket (Solid State Drives) használ. Ez a technológia lehetővé teszi a webhelyek, az adatok és a gyorsítótárak gyorsabb betöltését, ami a felhasználók számára általánosságban gyorsabb internetes élményt nyújt.

 • Leállást / üzemidő

Mindkét szolgáltatás garantálja az üzemidőt. A DreamHost kifejezetten kijelenti, hogy 100% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy garantálja, hogy webhelye mindig működőképes és teljes mértékben működőképes. Az InMotion Hosting 99,9% -os szerver rendelkezésre állási garanciával büszkélkedhet, amely majdnem olyan jó, mint 100%. Nem egészen. De szinte.

 • Pénz-visszatérítési garanciák

A DreamHost elképesztő 97 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez teljes három hónapot vesz igénybe, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen elégedett-e mindazzal, amit kínálnak. Az InMotion Hosting 90 napos garanciát nem nyújt teljes mértékben túllépéshez. Ez a további hét ebben a tekintetben előnyt jelent a DreamHost számára, de akárhogyan is nézi, ez egy hosszú próbaidőszak, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy elégedett-e ezekkel a vállalatokkal. És amint már korábban említettem, a DreamHost használatával a 97 napos ingyenes próbaverzió még csak nem is indul el – amikor először csak felállítja és létrehozta webhelyét, akkor ezt ingyenesen megteheti. Tehát a 97 napos próbaverzió csak akkor kezdődik, amíg meg nem veszi a merülést és közzéteszi webhelyét. Tehát a valóságban nagyon hosszú ideje van arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a DreamHost az az otthoni szolgáltató, amellyel együtt kíván menni. Ez az egyik állítás, amely szerint az InMotion Hosting nem egyezik meg.

 • Érték

Az összes információ áttekintésekor nehéznek tűnik egyértelmű győztes kiválasztása az értékkategóriában. Mindkét webtárhely-szolgáltatás nagyon sok energiát kínál a nehezen megkeresett pénzért. Függetlenül attól, hogy csak az első webhelyet hozta létre, vagy elindítja a következő nagy dolgot az online kiskereskedelemben, a DreamHost és az InMotion Hosting egyaránt lenyűgöző szolgáltatást kínálnak, nagyon kezelhető áron. Akárhogy is, határozottan megkapja a havi prémiumot.

Szóval, melyik nyeri?

Tehát, ha ez a helyzet, melyik host szolgáltatást nyeri a győztes? Nos, ez nagyon nehéz hívás. Mivel sok szempontból annyira hasonlóak, az ördög, ahogy mondják, a részletekben van. Noha mindkét vállalat hasonlóak, van néhány eltérésük, és pénzünkért a nyertes ezen adatok alapján az InMotion Hosting.

Miért? Nos, függetlenül a webhely szakértelmének szintjétől, úgy tűnik, hogy az InMotion Hosting jobb megoldást kínál a segítségére. Az új és tapasztalatlan felhasználók számára mindkét vállalat széles választékot kínált előre elkészített websablonokat, amelyek szinte végtelenül testreszabhatók. Szerettük azonban azt a tényt, hogy az InMotion Hosting valóban létrehozza az Ön számára a webhelyet, ha azt akarja. Az Ön meghallgatásával és a hamarosan megjelenő webhely egyedi igényeivel az InMotion Hosting felépíthet egy webhelyet az Ön számára minden olyan funkcióval, amelyre szükség van az online funkcionalitás maximalizálása érdekében..

A tapasztalt felhasználók számára az InMotion Hosting úgy tűnik, hogy teljes körű szolgáltatást kínál. Ha online értékesítést szeretne látni, akkor az InMotion Hosting számos iparági szabványú e-kereskedelem eszközének integrációja valóban hozzájárul ahhoz, hogy webhelyét kiskereskedelmi erőművé alakítsa..

És az InMotion Hosting ügyfélszolgálata minden szinten egyértelműen nyeri az ügyfélszolgálatot, mivel ezek sokféle kommunikációs csatornán keresztül könnyen elérhetők – amit a DreamHost nem képes állítani..

Ezeknek a kiemelkedő funkcióknak köszönhetően az InMotion Hosting számára egy vékony – de nagyon világos nyereményt adunk ebben a fej-fejben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map